11:40 μ.μ.

ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ κυρία Ρίζου;

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Το απασχολούμενο προσωπικό της ΑΝ ΦΛΩ από 17 άτομα το 2003 έφτασε στα τέλη του 2007 στα 28 με την αποχώρηση μόνον της διευθύντριας κ. Γκόλνα) και ήταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία πτυχιούχοι Ανώτατων Σχολών και παρά πολλοί κάτοχοι μεταπτυχιακών & διδακτορικών τίτλων.
Το 2008 υπήρξε μαζικός διωγμός των υπάλληλων –ακόμα και οι καθαρίστριες άλλαξαν- και προσελήφθησαν νέοι υπάλληλοι με προσόντα που δεν συνάδουν με τις απαιτήσεις του αντικείμενου της ΑΝΦΛΩ, και αυτοί, με διαδικασίες που σε πολλές περιπτώσεις γεννούν πολλά ερωτηματικά για την νομιμότητα τους. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο που λειτούργησε στο Αμύνταιο , απασχολούσε τότε έναν επισήμανα με μεταπτυχιακές σπουδές στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα μια εξειδικευμένη  σε θέματα ανάπτυξης Γεωπόνο Πανεπιστήμιου & δυο υπάλληλους γραφείου.
Το Δ.Σ. παρόλο που απαρτίζονταν στο σύνολο του από δημάρχους, πρόεδρους φορέων κλπ. «κώφευε» στις επανειλημμένες καταγγελίες που έχει δεχθεί η εταιρία.

Γιατί διώξατε τους υπάλληλους κ. Ρίζου;
Στη διάρκεια του 2010 το απασχολούμενο προσωπικό έπεσε αριθμητικά κάτω από τα 15 άτομα & στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν απόφοιτoι ΤΕΙ & τεχνικών  σχολών. Αξιοσημείωτο είναι πως όλο το στελεχιακό δυναμικό των προγραμμάτων & μελετών της περιόδου 2002-2007 αποπέμφθηκε βιαίως η εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, γεγονός που όμοιο του στην ιστορία των Αναπτυξιακών στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο.
Σήμερα υπάρχει μόνο σαν σφραγίδα, χωρίς καμία δράση κι ‘’απασχολεί’’, αλλά και πληρώνει  υπάλληλους γραφείου ( αποφοίτους Λυκείου) και μια απόφοιτο δημοτικού, χωρίς  να παράγουν το παραμικρό (αποτελούν όμως κατά καιρούς την ‘’ομάδα κρούσης’’ της κ. Ρίζου, στα εκάστου  ‘’πολιτικά’’ της εγχειρήματα).
Εκκρεμούν αυτή τη στιγμή 5 τουλάχιστον αγωγές εργαζομένων της ΑΝΦΛΩ που αποπέμφθηκαν στα δικαστήρια ( ποιος θα πληρώσει στο τέλος όλα όσα στα δικαστήρια επιδικάσουν στις δίκαιες προσφυγές των εργαζομένων;).

4 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καημένη Ζέτα. Οι άνθρωποι που διοικούν χρειάζονται και ικανότητες. Με γνωριμίες και χαιδολογήματα, μπάχαλο προκαλεί κάποιος που τον τοποθετούν σε μια θέση, απλά και μόνο για να συμπληρώσει την κλίκα.

Praetorian.

Ανώνυμος είπε...

Tης Ζέτας της είπαν πως τα αυγά τα αλωνίζουν. Κάποιος ή κάποια που την έβγαλε στο κουρμπέτι..

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να κάνετε έρευνα για το πόθεν έσχες της οικογένειας Ρίζου. Πατέρας και μάνα ήταν σε καίριες θέσεις, χρόνια τώρα..Και όχι να τα βάζετε με την καημένη την Ζέτα, που την ζηλεύετε..

Δημοσίευση σχολίου