8:36 π.μ.

EXEIΣ ΓΡΑΜΜΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Την εφημερίδα μας επέλεξαν οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ ως μέσον επικοινωνίας, για να εκφράσουν τις απόψεις τους και τις καταγγελίες τους.
Παραλήπτες, ο κ. Μπάμπης Τριανταφυλλίδης, εκδότης της εφημερίδας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέας Κεχαγιάς. Αναδημοσίευση, φύλλο 34 -35 σελ 3


ΠΡΟΣ      Μπάμπη Τριανταφυλλίδη - Εφημερίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΘΕΜΑ    " Η ΚΑΜΗΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ"
                                                                                                    
 Στο σχόλιο της εφημερίδας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, στην σελίδα 23, ο κ. Τριανταφυλλίδης, στη στήλη ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, γράφει τα εξής: «Οι αμοιβές Στρατάκη Ιωάννη του πρώην νομάρχη Φλώρινας, ότι θεωρούνται υπερβολικές, ότι εισέπραττε 4.000 ευρώ ως νομάρχης, 4800 ευρώ από τη ΔΕΗ ως υπάλληλος”. Θέτει μάλιστα και θέμα «ηθικής τάξης», κατά πόσο έπρεπε να εισπράττει και από τις δύο πηγές. Γράφει επίσης και το ότι, “προκλητικό είναι ο κ. Στρατάκης εισέπραττε και άλλα ποσά όπως , επίδομα απομόνωσης  212,7 ευρώ, και άλλο επίδομα ανθυγιεινής  εργασίας 60,26 ευρώ”. Οπωσδήποτε είναι προκλητικό να παίρνει τα επιδόματα, δεν διαφωνεί κανείς. Στην Ελλάδα, δυστυχώς συμβαίνουν αυτά! Γράφει επίσης στο τέλος , ότι αυτό το «ΚΡΑΤΟΣ», δυστυχώς το είχαν δημιουργήσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Κύριε Τριανταφυλλίδη, το ΠΑΣΟΚ το υπηρέτησες κι εσύ. Ήσουνα στην «ΑΡΧΗ», αντίθετος με τον βουλευτή Λιάνη! Αφού τα βρήκες μαζί του, από υπάλληλος που ήσουνα στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών, σε έκανε μάνατζερ – αν κάνω λάθος διόρθωσέ με – στο Νοσοκομείο Φλώρινας, και μετά μάνατζερ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαίδας. Τώρα πόση γνώση είχες για μάνατζερ.. 
Σε έβαλε και υποψήφιο βουλευτή στον Σημίτη! Θα μου επιτρέψεις να σου πω πως έπεσες στη παγίδα του Λιάνη, διότι αυτό ήθελε! Εύκολους αντίπαλους σας εσένα! Αν ήτανε ο γιατρός ο Χριστιανόπουλος και ο γιατρός ο Σαμαράς, δεν θα έβγαινε ποτέ βουλευτής, ο Λιάνης!
Περιμένω να γράψεις κι εσύ τις αμοιβές σου στον τοπικό τύπο. Πόσα χρήματα έπαιρνες ως μάνατζερ.
Δυστυχώς στο ΠΑΣΟΚ αυτά συνέβαιναν και γι αυτό έφτασε εδώ που έφτασε! Το διαλύσανε οι συνδικαλιστές που τρώγανε με χρυσά κουτάλια και οι άνθρωποι που το εκπροσωπούσανε (το ΠΑΣΟΚ). 
Επίσης ίσως και με τη βοήθεια του Λιάνη, έγινες και εκδότης της εφημερίδας «Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ».
Κάποτε κυκλοφορούσες με ένα κίτρινο MITSUBISHI, όταν έγινες μάνατζερ, καβάλησες και MERCEDES.
Θα χαρώ, όπως γράφω τα παραπάνω, να μας γράψεις στον τύπο, πόσα χρήματα έπαιρνες κι εσύ , από τα αξιώματά σου!  Και κάτι άλλο, αληθεύει πως εσύ γράφεις τα δελτία τύπου στο δήμο Φλώρινας;
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία – Ένας απλός σύντροφος

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Σύντροφο Ανδρέα Κεχαγιά 

Σύντροφε Γραμματέα, ποιος είναι ο λόγος που ακόμα δεν έγιναν αρχιερεσίες στο νομό της Φλώρινας για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής; Καθολικό αίτημα όλων των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, είναι να γίνουν αρχιερεσίες το συντομώτερο, για να τεθούν στο περιθώριο όλα τα «βαρίδια» και να πάνε στο σπίτι τους αυτοί που «έσκαψαν» το ΠΑΣΟΚ! Περιμένουμε μια απάντηση το συντομότερο! ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ  

4 comments :

κρουα 12 είπε...

Κάποτε κυκλοφορούσες με ένα κίτρινο MITSUBISHI, όταν έγινες μάνατζερ, καβάλησες και MERCEDES..φοβερός συνειρμός.Αυτό ήταν ! άρχισε η αντριστροφη μέτρηση όλα στο φώς.

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητοί φίλοι κρουά - κρουά, Λυπάμαι που δεν μπορώ να δημοσιεύσω τα σχόλιά σας για την συγκεκριμένη ανάρτηση, διότι είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ. Τα κρατώ όμως..
Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και για το ενδιαφέρον σας για τις αναρτήσεις.
Φιλικότατα
Ντόρη

Ανώνυμος είπε...

το ....φλερτ που προέκυψε στην πορεία γιατί δέν το συνυπολόγισες στο λαμπρό βιογραφικό ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 8.25 Φαίνεται δεν θα είχε τον κωδικό..

Δημοσίευση σχολίου