11:24 μ.μ.

H ΑΝ ΦΛΩ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

  Το αντικείμενο της ΑΝΦΛΩ είναι η «τεχνική υποστήριξη οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπόνηση μελετών, επίσης ο προγραμματισμός, ο σχεδιασμός και η ωρίμανση, υλοποίηση, παρακολούθηση και διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων έργων»
Η εταιρεία βίωσε μια χρυσή περίοδο επί εποχής Δημήτρη Κατραντζή- Σύμβουλος Επιχειρήσεων-, ο οποίος σε μια τριετία  μέσα, κατάφερε να την αναδομήσει  στην κυριολεξία σε επίπεδο λειτουργίας και απόδοσης. Το 2007 η ΑΝΦΛΩ υπήρξε η μια από τις 2 μόνον αναπτυξιακές (στις 44)  πανελλαδικά, που είχαν θετικούς όλους τους δείκτες του προγράμματος LEADER+ εκείνη τη χρονιά.
 Λόγοι  πολιτικής σκοπιμότητας απομάκρυναν τον Δημήτρη Κατραντζή από την ΑΝ ΦΛΩ και την θέση του ανέλαβε  η τότε νομαρχιακή σύμβουλος κ.  Ζέτα Ρίζου. Τα επόμενα τρία χρόνια στη κυριολεξία «ξηλώθηκε» το  έργο Κατραντζή, οι τότε συνεργάτες του, οι προϋπολογισμοί ισοπεδώθηκαν και στη συνέχεια η ΑΝΦΛΩ  λειτούργησε  ως παράρτημα της Νομαρχίας υπό τας διαταγής της κ. Ρίζου. Οι μελέτες που κατέθετε η ΑΝ ΦΛΩ απορρίπτονται και αυτό σημαίνει πως ο νομός δεν θα έχει ετοιμότητα για κανένα έργο και δεν θα μπορεί να χρηματοδοτηθεί.

Η Ζέτα Ρίζου εκτός από το dr Ρίζου ως τίτλο σπουδών, και την εύνοια του νομάρχη Βοσκόπουλου στη πράξη δεν έχει να επιδείξει τίποτα. Προσλήφθηκε το  2008 ως ειδική σύμβουλος και το 2009 επαναπροσλήφθηκε και έγινε διευθύνουσα σύμβουλος. Το καθεστώς της διοίκησης ήταν απολύτως συγκεντρωτικό και η κ. Ρίζου λειτούργησε σαν να είναι η ΑΝΦΛΩ το δικό της μαγαζί.
Ας ρωτηθούν όμως οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων , τι ταλαιπωρία τράβηξαν τα χρόνια 2008 & 2009 από την ‘’διευθύνουσα’’ κυρία Ρίζου κι αν θέλουν να την  ξαναδούν στα μάτια τους.
 Η ΑΝΦΛΩ ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για να λειτουργήσει σαν μοχλός ανάπτυξης για το νομό μας το Δεκέμβριο του 1995 με απόφαση των φορέων  της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού Συνεταιρισμών, Συλλόγων και Ιδιωτών.
Σήμερα ο αναπτυξιακός ρόλος της εταιρίας είναι αμφισβητούμενος και το  έργο της θεωρείται από μηδέν έως τίποτα. Αν εξαιρέσει κάνεις την περίοδο 1996-2003 που η εταιρία ήταν στα πρώτα της βήματα και τη χρυσή περίοδο του Κατραντζή, η εταιρία τα τελευταία χρόνια υπό τας διαταγής της κ. Ρίζου ακύρωσε στην κυριολεξία το μέλλον του νομού και το μέλλον της εταιρίας.
Γενικά η διοίκηση , η στελέχωση η λειτουργία της ΑΝΦΛΩ και το έργο της είναι τυλιγμένα  στο σκοτάδι και κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε κανέναν και σε τίποτα, έκτος ίσως από την κ. εισαγγελέα. 
 ΠΗΓΗ Εφημερίδα κρουά  - κρουά "το κράξιμο" φύλλο 27   - ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ

4 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ!!!
ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Ο ΝΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ!!
ΚΟΦΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΖΕΤΑ!!!! ΖΑ… ΧΑ… ΡΟΥ… ΛΑ !!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΗ ΖΕΤΑ... ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑ (ΑΡΧΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΣ)ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΥΛΑ (ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑ)ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Η ΤΟ ΖΑΧΑ Η ΤΟ ΡΟΥΛΑ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΖΕΤΑ !!ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΦ ????
ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΧ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ Ζ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ)ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΦΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 (ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.. ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΖΕΤΑ!! ΟΥΦ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΓΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ!!
ΤΟΜ ΤΟΜ CLUB!

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά και επειδή θέλει να επιδεικνύει την βλάχικη καταγωγή της (έτσι της είπαν) θα έπρεπε να κρατήσει το Ζάχα. Άσε που το Ζέτα μου θυμίζει υπηρέτρια σε ελληνική ταινία. Μιά άλλη εκδοχή είναι να έχει ως πρότυπο την Ζέτα Μακρή (βουλευτή Μαγνησίας αν δεν κάνω λάθος και ίσως υποψήφια δήμαρχο Βόλου) και σου λέει, λέγε με Ζέτα. Το Ζαχαρούλα δεν της ταιριάζει έτσι κι αλιώς - προσωπικά δεν μου βγάζει γλύκα).

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Κρουά-Κρουά,
Ο νόμος 3852/2010 (Καλλικράτης), στο άρθρο 14 για τα κωλύματα και ασυμβίβαστα εκλογιμότητας, προβλέπει:
Δεν μπορούν να εκλεγούν η να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι ..........
α).........
β).........
γ) Πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων............
.......καθώς και διευθύνοντες και εντεταλμένοι σύμβουλοι και υπάλληλοι νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου..........τα οποία έχουν συστήσει η συμμετέχουν οι δήμοι στους οποίους υποβάλλουν υποψηφιότητα.
ΤηνΠρόεδρο Ζέτα, όλα αυτά δεν την αγγίζουν;
Δεν είναι διευθύνουσα σύμβουλος της ΑΝΦΛΩ και δεν έχει επίσης σύμβαση εργασίας (αορίστου χρόνου!!!!!) στην εταιρία;

εφημερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο" - είπε...

Aγαπητέ φίλε κρουά 1.21
Το θέμα υποψηφιότητας της Ζέτας Ρίζου, δεν είναι δυνατόν να μην έχει πέσει στην αντίληψη των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης. Όπως και το καθεστώς πρόσληψης στην ΑΝΦΛΩ της κ. Ρίζου και στην αρχή και και στη συνέχεια η εργασιακή της σχέση με την ΑΝ ΦΛΩ. Η εφημερίδα μας το έχει θίξει επανειλλημένως και στη συνέχεια όσα στοιχεία εχουμε θα τα αναρτήσουμε στο blog, στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου και αρμοδίου. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, μείνετε συνδεδεμένοι και βοηθείστε όσο και όπως μπορείτε ο καθένας στην μεγάλη αυτή έρευνα, τόσο για την ΑΝ ΦΛΩ όσο και για την νομαρχία Βοσκόπουλου 2007- 2011
Με φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους κρουά
Ντόρη Κουτουράτσα

Δημοσίευση σχολίου