2:54 μ.μ.

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Στην πρόσκληση της Στρατιωτικής Σχόλης Ευελπίδων (ΣΣΕ), που  δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Σχόλης, και απευθύνεται στους επιτυχόντες σπουδαστές (ακαδ. Έτους 2011-2012) και τους πληροφορεί για θέματα κατάταξης τους, αναφέρεται ως απαραίτητο πιστοποιητικό  στην ενότητα «Δικαιολογητικά Κατάταξης», που αφορά συγκεκριμένα  «τους Καταγόμενους από την αλλοδαπή που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ την Ελληνική Ιθαγένεια»:

«Βεβαίωση της ελληνικής προξενικής αρχής της χώρας προελεύσεως των με την οποία θα βεβαιούται ότι έχουν εκκινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την παραίτηση τους από την ιθαγένεια της χώρας αυτής.
Οι υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής θα πρέπει εντός τριών (3) μηνών από την κατάταξη τους στην Σχολή να έχουν παραιτηθεί της υπηκοότητας της χώρας από την οποία προέρχονται. Η παραίτηση των επιτυχόντων από την ιθαγένεια της χώρας προελεύσεως των θα βεβαιούται με την προσκόμιση επίσημου κυβερνητικού εγγράφου της χώρας αυτής (ενν. της Χώρας προελεύσεως), θεωρημένου από την Ελληνική Προξενική Αρχή της χώρας προελεύσεως, από το οποίο θα προκύπτει η παραίτηση».
 ΕΔΩ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΣΕ http://www.sse.gr



4 comments :

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Ευχαριστούμε τον φίλο κρουά - κρουά για το δημοσίευμα που μας έστειλε. Με την σειρά μας δημοσιεύοπυμε την επιστολή του και περιμένουμε τα δικά σας σχόλια.

Αξιότιμοι αποδέκτες,
Η παρακάτω πληροφορία είναι ακριβής και όπως θα διαπιστώσετε είναι πολύ εύκολα και πλήρως ελέγξιμη. Για το λόγο αυτό την προωθώ επωνύμως!
Σας την προωθώ μετά και από τηλεφωνική επικοινωνία με τον εξαίρετο συνάδελφο συνέλληνα και αδελφό ο οποίος την αλίευσε τη συνέταξε και με παρεκάλεσε να συνδράμω στη διασπορά της. Το κάνω πιστεύοντας στα ιδανικά με τα οποία γαλουχηθήκαμε εμείς η γενιά του 60 μέσα σε δημοτικά σχολειά όπου ακόμα τότε ο Χριστός και οι ήρωες του 21 κρέμονταν στον τοίχο και όπου κάθε πρωί συμμετείχαμε στην έπαρση της γαλανόλευκης και στην πρωινή προσευχή. Όποιος ακόμα νιώθει έτσι τον προτρέπω να συμμετάσχει στη διασπορά…τουλάχιστον.
Θεωρώ ότι ως Έλληνες τω γένος μας αφορά άμεσα και ότι ο καθένας από το μετερίζι στο οποίο δύναται να αγωνιστεί πρέπει να συνδράμει στην ανάσχεση της λαίλαπας της αλλοίωσης των χαρακτηριστικών των Ενόπλων Δυνάμεων και κατ’ επέκταση στην ανάσχεση της μεθοδευμένης καταστροφής του ανοσοποιητικού συστήματος της εθνικής κοινωνίας.
Την εν λόγω είδηση, τη θεωρώ σημαντικότατη και παρακαλώ να τη διαχειριστείτε ως προσήκει. Για όποιον χρειαστεί επιπλέον στοιχεία μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μου,μέσω της εφημερίδας κρουά- κρουά ανά πάσα στιγμή.
Με τιμή/ εκτίμηση
Παναγιώτης

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Το σχόλιο του Παναγιώτη

ΔΗΛΑΔΗ,ΕΙΜΑΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ,ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ,ΔΗΛΩΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΚΑΙ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ,ΑΠΛΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ.......ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΤΗΝ ΣΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ.....
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΖΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Και που είστε ακόμα μάγκες μου. Έχουνε να δούνε τα ματάκια μας..

Ανώνυμος είπε...

Πολυπολιτισμική εγινε και η Σχολή Ευελπίδων. Επειδή δεν καταλαβαίνω , Τούρκοι, Αλβανοί και ότι κάτσει θα ορκιστούν να υπηρετήσουν πιά ιδεώδη; Ποιά πατρίδα;

Δημοσίευση σχολίου