1:40 μ.μ.

OI ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Στην Φλώρινα κυκλοφόρησε η φήμη ότι «τα βρήκα» με τον Δήμαρχο Φλώρινας Ι. Βοσκόπουλο, και μάλιστα ότι και πληρώθηκα γι’ αυτό.
Διαψεύδω ότι «τα βρήκα» με τον Ι. Βοσκόπουλο, όπως διαψεύδω και ότι πληρώθηκα γι’ αυτό.
Αυτοί που διαδίδουν τέτοιες φήμες θέλουν να μας πλήξουν ηθικά, να μας δυσφημίσουν, και να κάνουν αναξιόπιστη και εμένα και την «Κρουά – Κρουά». Το κάνουν διότι φοβούνται την αλήθεια. Ξέρουν ότι εμείς θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια για όλους και για όλα. Φοβούνται την αλήθεια, άρα φοβούνται και αυτούς που λένε την αλήθεια.
Το ενδιαφέρον είναι ότι χρησιμοποιούν την μέθοδο «του ψιθύρου» για να περάσουν τα ψεύδη τους. Η μέθοδος του ψιθύρου είναι μια παλιά και «δοκιμασμένη» μέθοδος των ρουφιάνων στον τόπο μας. Με αυτήν την μέθοδο οι ρουφιάνοι υποστήριξαν «δικούς τους» πολιτικούς και δυσφήμισαν αντιπάλους πολιτικούς. Παλιότερα, με την μέθοδο αυτή έστειλαν αθώους ανθρώπους στις φυλακές, στην εξορία και στο εκτελεστικό απόσπασμα.
Χαρακτηριστικό της μεθόδου του ψιθύρου είναι ότι κανείς δεν μπορεί να συνδέσει αυτό που λέγεται με αυτόν που το λέει. Έτσι, μία ψευδής πληροφορία κυκλοφορεί, χωρίς να αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη γι’ αυτό. «Ρίχνουν» τον «ψίθυρο», τον «κυκλοφορούν», όσο περισσότερο τον «κυκλοφορούν» τόσο περισσότερο γίνεται πιστευτός, διότι ο ανυποψίαστος ακούει τα ίδια πράγματα να λέγονται από διαφορετικούς ανθρώπους, άρα θεωρεί ότι «διασταυρώνονται», δηλαδή ότι είναι «αλήθεια».
Μην πιστεύετε τους ψιθύρους. Να πιστεύετε μόνον αυτό που λέγεται από κάποιον συγκεκριμένα, ο οποίος και αναλαμβάνει την ευθύνη των λεγομένων του. Όσο περισσότερο ακούτε τέτοιους ψιθύρους, τόσο περισσότερο να είστε σίγουροι ότι φοβούνται την αλήθεια και αυτούς που έχουν την δύναμη να την πουν. Όσο περισσότερο μας πολεμούν, να ξέρετε τόσο περισσότερο κάνουμε αυτό που εσείς εκτιμήσατε και στηρίξατε.
Όταν ακούτε έναν ψίθυρο απλώς να μην τον πιστεύετε. Όποιος έχει να πει κάτι να βγει να το πει επώνυμα. Και εάν δεν θέλει να το πει επώνυμα, να το πει στην «Κρουά – Κρουά». Εμείς θα το πούμε και εμείς θα αναλάβουμε την ευθύνη. Εμείς δεν είμαστε ρουφιάνοι. Εμείς είμαστε η φωνή σας, και λέμε επώνυμα και υπεύθυνα αυτό θέλετε να πείτε εσείς.
Ντόρη Κουτουράτσα


11 comments :

Ανώνυμος είπε...

Γνωστά τα παιχνίδια τους, αναμφίβολα επικίνδυνα. Πάρε τα μέτρα σου κρουά.

Ανώνυμος είπε...

ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του! Καλά κάνεις και το δημοσιοποιείς, διότι τα παπαγαλάκια κάνουν τη δουλειά τους.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι κρουά- κρουά
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκρισή σας στο παρόν δημοσίευμα, με τις πληροφορίες που μου δίνετε για τις φήμες που κυκλοφορούν. Η στήριξή σας σε κάθε "χτύπημα των ρουφιάνων" μου δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε ακόμα πιό δυναμικά.
Ντόρη Κουτουράτσα

Ανώνυμος είπε...

μέχρι και εθνικά πράγματα βάλαν στο μίξερ για να αποπροσανατολίσουν για να θολώσουν τον κόσμο για να σκεπάσουν κάτω αποο το χαλάκι τις λαμογιές της συμμορίας ταξιθετων ιων και παρασίτων που ούτε τους .....μισθους των υφισταμένων παπαγάλων δέν έχουν παραδώσει στον υπουργό....κρύβονται πίσω απο την θολούρα για να σωθούνε........οι ιοι Τυχοδιώκτες Χαιδεμένοι !

Ανώνυμος είπε...

τα εθνικά θέματα φίλε είναι μεγάλη πληγή. Μη ξεχνάς το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

Να μου το θυμάστε: Ο λόγος που προσπαθούν να χτυπήσουν την κρουά δεν είναι μόνον ότι βγάζει στην φόρα τα άπλυτα του Βοσκόπουλου. Την χτυπάνε διότι λέει αλήθειες και στα εθνικά θλεματα. Επίσης την χτυπάνε διότι ρωτάει και ευαίσθητα πράγματα για την "ιερή αγελάδα" της Φλώρινας τον Νίκο Μέρτζο. Όλα αυτά συνδέονται: Εθνικά θέματα, Μέρτζος, Βοσκόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΦ; ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΠΕΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΖΕΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΖΟΣ;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Aγαπητέ φίλε 12.55
Η έρευνα για τη ΔΕΥΑΦ είναι σε εξέλιξη και είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει προσεχώς.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψη

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή κρουα...οι έρευνες καθυστερούν σημαντικά και μας βάζουν σε υποψίες . Το Υπουργείο έχει "καρφιτσώσει" τον Δήμο Φλώρινας (όχι επιλεκτικά μόνο την ΔΕΥΑΦ) ΄μέσα στην κατάμαυρη λίστα των Δήμων της χώρας ( πλάι στον Δήμο Φυλής) Ο Δήμος Φλώρινας ΔΕΝ έχει παραδώσει τους μισθούς όλων των δημοτικών υπαλλήλων απο οδοκαθαριστές Υ.Ε. μέχρι μισθούς Π.Ε. "πολεοδόμων μηχανικών αρχιτεκτόνων οικογενειο τεχνοκρατων ".Τώρα που σπούδασαν και πώς απέκτησαν το δίπλωμα, "αλλού παπά ευαγγέλιο". Το έπιασες?
αλήθεια για ψάξτο...κάποιοι ΄δακτυλοδεικτούμενοι ....δημοσιογράφοι εξαιρώ εσένα παίρναν μισθό ? και με ποιό τρόπο? για ψάξτο και θα αλιεύσεις ΓΡΙΒΆΡΙΑ πολλών ΄Μαίων!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Καλέ μου φίλε 11.14. Αφού το ξέρεις πως οι ερευνες και η κάθε έρευνα, δεν είναι στιγμιαίος καφές, γιατί με πληγώνεις; Ούτε και με τις έρευνες που κάνει η εφημερίδα μας κυνηγάμε τις εντυπώσεις. Μην ξεχνάς πως ότι ήρθε στο φως μέσα από τις δικές μας έρευνες κίνησε το ενδιαφέρον της εισαγγελείας Εφετών και Πρωτοδικών. Μην ξεχνάς πως η ίδια η εισαγγελεύς στη δίκη με την Αγνή Ρίζου μίλησε για την αξιοπιστία των ερευνών μας. Γι αυτό, κάνε λίγη υπομονή. Φιλικότατα Ντόρη Κουτουράτσα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή ...είμαι ανυπόμονος να μάθω για το πέπλο σιωπής του Δημάρχου σχ με τις αποδοχές των υπαλλήλων του. Κατανοητή η αναμονή.

Δημοσίευση σχολίου