9:47 π.μ.

TO MENOY THΣ ΗΜΕΡΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011, εδώ κάπου στα μέσα του Σεπτέμβρη, μετά από μία ακόμα ζεστή καλημέρα σε όλους εσάς τους φίλους κρουά - κρουά, ας ξεκινήσουμε με  ΤΑ ΖΩΔΙΑ.             Δεν θέλω να με πείτε Κατίνα ούτε μοιρολάτρισσα. Πολλοί θέλουν και μία δεύτερη γνώμη για να οργανώσουν την ημέρα τους ή για να διασκεδάσουν την ανασφάλειά τους.

Στη γεύση της παλιάς Φλώρινας, ξέρω πως δεν θα πεί κανένας όχι.                                                         Γι αυτό για πρωινό επέλεξα ΤΑ ΚΑΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, από το αρχείο του Τηλέμαχου Κόκου, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία. Αυτή λοιπόν η μοναδική Φλωρινιώτικη παρέα που μεσουρανούσε την δεκαετία του ΄80-'90, έκανε γνωστή την Φλώρινα στο Πανελλήνιο και με διασυνδέσεις μάλιστα και στο εξωτερικό. Και επειδή απευθυνόμαστε σε ευρύ κοινό, Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, με την ευκαιρία, τα ΚΑΜΑΚΙΑ, στέλνουν τους χαιρετισμούς τους και σε διεθνές επίπεδο.
Πριν διαβάσετε,Η ΚΟΚΑ, ΤΑ ΡΑΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ- Ελλάδα πένεται, η Εκκλησία της ευδαιμονεί (και επιχορηγείται) από τον Κώστα Βαξεβάνη (ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ),   κάντε καλύτερα πριν το σταυρό σας, πέστε και ξαναπέστε "ο Θεός να μας φυλάει". Η κριτική για τους ρασοφόρους άλλωστε δεν υπήρξε ποτέ ασέβεια για τα θεία.

Ο ΔΡΑΚΟΣ, είναι μία πρόκληση από τον Όμιλο Πολιτών Καλαμαριάς που μας τον έστειλε ο φίλος κρουά - κρουά Σάββας Δημητριάδης. Φυσικά δεν το έκανε για να μας τρομάξει αλλά για να τον σκοτώσουμε παρέα. Ευχαριστούμε τον καλό μας φίλο για την συνεργασία του, από την αρχή της εφημερίδας.

Φυσικά δεν θα μείνουμε μόνο με αυτά. Τα τοπικά νέα ελπίζουμε να εξελιχθούν ως το τέλος της ημέρας. Για να μην σας πέσουν όμως βαριά, επειδή είναι και πρωί, η συνέχεια σε λίγο..


0 comments :

Δημοσίευση σχολίου