6:41 μ.μ.

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ - Ν.Δ.

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |



 

Καιρό είχα να ασχοληθώ με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο μιας και  έχει αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει ακαδημαϊκή καριέρα. Όπως διάβασα αρχίζει διδακτορική διατριβή στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Το θέμα της διδακτορικής διατριβής του κ. Ρουσόπουλου θα σχετίζετε με τη Φλαγγίνειο Σχολή της Βενετίας και τη συνεισφορά της στον Ελληνικό Διαφωτισμό.
Μια χαρά θέμα είναι και εύχομαι καλή επιτυχία στον  πρώην υπουργό της κυβέρνησης.
Αυτό που με ανησυχεί είναι άλλο. Έχω μια φίλη στην Μεγάλη Βρετανία ή οποία μου είπε πως κυκλοφορούν φήμες τις οποίες θα μεταφέρω εδώ.
Πρώτη φήμη: Μετά την άφιξη του κυρίου Ρουσόπουλου στη Βρετανία η γνωστή λίμνη του Λοχ Νες ανταλλάχθηκε με οικόπεδα στα περίχωρα του Λονδίνου και μάλιστα σε χώρο που θα γίνουν ολυμπιακές εγκαταστάσεις στου Ολυμπιακούς αγώνες του 2012.
Δεύτερη φήμη: Το γνωστό μοναστήρι του Medival  και ο ηγούμενος  του Αββάς  Augustine   απέκτησαν την δική τους offshore με έδρα την Κύπρο.
Τρίτη φήμη: Τα συμβόλαια της ανταλλαγής υπογράφει το γνωστό γραφείο συμβολαιογράφων pelekisvoulgarakis.ltd

Read more: http://www.e-cannibals.gr/blog/?p=1122#ixzz1cqkAwxxY

3 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Και αυτόν, και τους διάφορους Τσοχατζόπουλους, όλων των κομματικών αποχρώσεων, και τους μισθούς της κάθε Ζέτας και την συνετή διαχείρηση του κάθε Βοσκόπουλου, και την πολιτική καθοδήγηση που μας έκαναν οι διάφοροι Λιάνηδες, Κωνσταντινίδηδες, Κορτσάρηδες και Παπαθανασίου (τους θυμάστε; ρωτήστε τους πόση είναι η βουλευτική σύνταξη που παίρνουν;). Και όλα αυτά με την ψήφο μας!!! Κορόϊδα που είμαστε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

κορόιδα που τους ψηφίζατε πολύ ορθά το είπες

Δημοσίευση σχολίου