9:45 π.μ.

ΕΛΚΗΘΡΑ ΚΑΙ MOBILE SNOW - ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Σήμερα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας και ψηφίζεται το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου. Οι φίλοι κρουά - κρουά λοιπόν, ανήσυχοι και ευρηματικοί όπως πάντα, προτείνουν καινοτόμες δράσεις προκειμένου να συνδράμουν με κάθε τρόπο το "θεάρεστο" έργο του δήμου Φλώρινας!

Ελπίζουμε η πρότασή μας να ακουστεί και να συζητηθεί. Πρίν λοιπόν ψηφίσετε αγαπητοί σύμβουλοι τη πρόταση του τεχνικού προγράμματος  ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΣ ΠΟΔΗΛΑΤΑ Δ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ ύψους 325.704 ευρώ, σκεφθείτε να συμπεριλάβετε σε αυτή  και την αγορά "έλκηθρων" και στην πιό σύγχρονη μορφή mobile snow!

Με αυτόν το τρόπο, η Φλώρινα χειμώνα - καλοκαίρι η Φλώρινα θα είναι σε κίνηση!

Σκεφτείτε αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι! Όλοι ξέρουμε πόσο ανυχτόμυαλοι και αποφασιστικοί είστε.Υποκλινόμαστε στο ενδιαφέρον σαν για τον δήμο Φλώρινας και ...περιμένουμε


5 comments :

ΚΡΟΥΑ12 είπε...

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΑΙΝΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ ΜΟΥΛΑΡΑΚΙΑ ,ΘΕ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΥΛΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΖΩΕΜΠΟΡΟΙ ..ΑΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖ.....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με την πρόταση των φίλων κρουά. Αν μη τι άλλο καλύπτει όλο τον χρόνο. Τι θα απογίνουν τα ποδήλατα τοω χειμώνα με τις γλύστρες; Το σκέφτηκε κανείς; Είμαι βέβαιος πως πρώτος ο δήμαρχός μας θα ασπασθεί την πρόταση (για την εκδότρια έχω επιφυλάξεις).

Ανώνυμος είπε...

το ζήτημα είναι ποιός λανσάρει τι.
κι ο μπούμπης λάνσαρε τόσα χρόνια τις γουρούνες

ΚΡΟΥΑ12 είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΜΠΗ ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΟΥΞΕ ΓΙΑ ΑΝΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

ΚΡΟΥΑ12 είπε...

ta "podilatakia" ti marka tha einai? mercedes, pezo , aoynti serbolet bmw i .....nissan mikra?

Δημοσίευση σχολίου