12:16 μ.μ.

ΚΑΘΟΔΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Κυρίαρχο το αίσθημα της διαμαρτυρίας στη χθεσινή συνέντευξη  που έδωσε ο επικεφαλής του υποψήφιου  συνδυασμού  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ, κ. Βασίλης Μπούτσης στο ξενοδοχείο Αίθριο στο Αμύνταιο. «Επί μία εικοσαετία ζητάμε κάλπη στο Αμύνταιο, κάθε φορά μας λένε ναι», έλεγαν και ξαναέλεγαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού.
Επί σειρά ετών, οι επαγγελματίες του Αμυνταίου δεν κατάφεραν να έχουν ισχυρή εκπροσώπηση στο ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. «Θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη εκπροσώπηση στο ΕΒΕ» συμπλήρωσαν ομόφωνα οι υποψήφιοι και ο επικεφαλής κ. Μπούτσης. Επι της ουσίας, θίγτηκαν άμεσα οι παθογένεις του Επιμελητηρίου κατά τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς όμως να αποδοθούν ευθύνες σε πρόσωπα.
Αυτοί οι δύο λόγοι – μεγαλύτερη εκπροσώπηση στο ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και κάλπη στο Αμύνταιο- διαμόρφωσαν όπως φαίνεται τις προυποθέσεις για τη δημιουργία και δεύτερου υποψήφιου συνδυασμού για το Επιμελητήριο Φλώρινας.
Η εντύπωση περί Βορείων και Νοτίων , αποκλείστηκε δια ροπάλου από τον επικεφαλής όπως και από τους υποψηφίους.
Σε τελική ανάλυση,  η ανάγκη για την αναδιοργάνωση του Επιμελητηρίου προς όφελος των μελών, η συνεργασία και ο πλουραλισμός, φαίνεται πως είναι κοινό ζητούμενο και των δύο υποψήφιων συνδυασμών, και  η  κάθοδος διαμαρτυρίας είναι κάθοδος δημιουργικής διαμαρτυρίας κατά τον κ. Μπούτση.
Δεν μένει λοιπόν, να ενεργοποιηθούν τα μέλη του ΕΒΕ, να κατέβουν και να ψηφίσουν προκειμένου το ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ να γίνει σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του νομού Φλώρινας και αφετηρία για διεκδίκηση και δημιουργία.   

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού EΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
Μπούτσης Βασίλειος
ΕΜΠΟΡΙΚΟ
Αμπατζίδου Γιάννα
Γεωργίτσα Αθανασία
Γκέρτσης Κωνσταντίνος
Ιωαννίδου Άννα
Ιωαννίδου Ιωάννα
Ηλίας Νικόλαος
Καπετανάκης Ζαφείρης
Νάντσης Δημήτριος
Πάνος Απόστολος
Σίσκος Αλέξανδρος
Σέλτσα Σοφία
Τζέλη Μαρία
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Γώγος Μιχάλης
Κάγκας Μιχαήλ
Ρόμπης Σταύρος
Μιχαηλίδης Δημήτριος
Μπερέας Παύλος
ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ
Ιωαννίδης Μιχάλης
Μωυσιάδου Παρθένα
Τσούτσα Ελένη
Παπακωνσταντίνου Ιωάννης
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ
Οικονόμου Χρήστος του Νικολάου
Φίστας Δημήτριος

12 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Μπούτσης και οι υποψήφιοί του, το παίζουν ωραία το έργο. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. Ποιός ευθύνεται για τις παθογένειες του ΕΒΕ; Γιατί δεν κατονομάζουν πρόσωπα; Μήπως περιμένουν στήριξη από τους "ακατανόμαστους"; Έτσι δεν πρόκειται να έχουμε Επιμελητήριο κ. Μπούτση. Εξασφαλίστε πρώτα αξιοπιστία για τον εαυτό σας και μετά μεγαλύτερη εκπροσώπηση για το Αμύνταιο.

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραια στα λεει ο 12΄¨34 κυριε Μπουτση με αυτον τν τροπο θα παρεις ψηφους????????...ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΠΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ..... ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ.... ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΥΘΥΝΗ....!!! ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ....... ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ!!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΑΛΙ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΠΑΝΤΑ ΨΗΦΗΖΑΜΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ..... ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ..... ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΛΑΒΑΡΟ... ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σαν πολύ φωνή και...ψυχή να έχει ο κ. 1.52μμ.
Δεν ξέρει ο νεόκοπος αυτός κύριος του ΕΒΕ ότι αν ξεκινάς από την αρχή με σύμμαχους τους Αμυνταιώτες εμπόρους ,τάζοντας τους τα άστρα, θα έρθει γρήγορα η εποχή που θα σε κάνουν να δεις και τον ουρανό μαζί..σφονδύλι;
Από κει και πέρα και μόνο η ύπαρξη 2 συνδυασμών,αντί ενός, σημαίνει ότι,ενώ τρέχεις μόνος, βγαίνεις δεύτερος...

Ανώνυμος είπε...

H ανικανότητα στους εκλογικούς χειρισμούς δηλώνει και την ανικανότητα διαχείρησης του ΕΒΕ.

Ανώνυμος είπε...

8.30 και 8.32 Aς είναι καλά "οι μεσόκοποι" αυτοί κύριοι του ΕΒΕ που ξέρουν καλά από εκλογές και ξέρουν να βγαίνουν πάντα πρώτοι. Γι αυτό άλλωστε το Επιμελητήριο είναι τελευταίο. Και επειδή, μάλλον, σας είναι γνωστή η εκλογική αυτή τακτική, πέστε μου το τραγούδι "είναι γλυκό το πιοτό της εξουσίας", είναι το σουξέ των "μεσόκοπων"; Τελικά "μεσόκοποι και Μπούτσης" τραγουδάνε μαζί;

Ανώνυμος είπε...

O σοφός εκλογομάγειρας 8.32 ή μάλλον 8.30 και 8.32 να υποθέσω πως είναι ο ίδιος. Να ξαναυποθέσω πως σε αυτόν οφείλουμε την δεκαπενταετή "επιτυχημένη διαχείριση του ΕΒΕ Φλώρινας"; Η βεβαιότητά μου όμως είναι πως οι αντιλήψεις αυτές με στημένα αποτελέσματα βοήθησαν μόνον ορισμένους να αναριχηθούν επαγγελματικά και κοινωνικά. Και το Επιμελητήριο Φλώρινας όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος υπήρξε ένα καλό εφαλτήριο. Τι γίνεται όμως τώρα. Δεν "χόρτασαν" ακόμα ορισμένοι κοινωνική και επαγγελματική εξουσία με ότι συνεπάγεται αυτό; Η είναι τόσο εθισμένοι στα παιχνιδάκια εξουσίας;

Ανώνυμος είπε...

καλά το είπες 9.38 . Είναι γλυκό το πιοτό της εξουσίας. Σου δίνει μέχρι και μπόι αν σου λείπουν και λίγοι πόντοι και το παίζεις και play boy! Ακόμα και σε δεύτερο ρόλο, καλά τη βγάζεις, ειδικά αν είσαι ιθύνων νους! Και δεν φαίνεσαι..Χωριό όμως που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει! Γι αυτό εξουσιολάγνοι του ΕΒΕ, κόφτε τις εξυπνάδες. ότι κάνατε, κάνατε. ότι δεν έχετε συνηδεισιακά όρια και αυτό το ξέρουμε και όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς από εσάς. όσο υπάρχουν κορόιδα θα επιπλέετε. Δυστυχώς.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΡΟΥΑ - ΚΡΟΥΑ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ; Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ κ. ΜΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ κ. ΣΑΠΑΛΙΔΗ. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΣΑΠΑΛΙΔΗ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

Εμπορος-ψηφοφορος είπε...

Ενω εσυ (φιλη μου Κρουα), ησουν εντος θεματος στην αναρτηση σου 10``19, οταν μετα απο μια ολοκληρη συνεντευξη τυπου του Σαπαλιδη, στο μονο πραμα που αναφερεσαι στην αναρτηση αυτη, ειναι ο συνδιασμος του Αμυνταιου, τελειωνοντας μαλιστα με εκεινη την ερωτηση σου προς αυτον.
Ειμαι περιεργος αλλο τιποτα δεν ειπωθηκε σε εκεινη την συνεντευξη τυπου του Σαπαλιδη???

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

AΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΑΛΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ. ΟΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΠΟΥΤΣΗ. ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

κρουά σε παραδέχομαι. καλά κάνεις και δεν αφήνεις να γίνει το μπλοκ σου ΒΑΒΕΛ

εφημερίδα κρουα - κρουα είπε...

Αγαπητέ φίλε, θα σε παρακαλούσα να δοκιμάσεις ξανά. Οι χαρακτηρισμοί για τον κ. Μπούτση εκφράζουν μεν άποψη αλλά δεν στοιχειοθετούνται. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη του δημοσιεύματος. Αν θέλεις να το κάνεις εσύ, κάντο ευχαρίστως

Δημοσίευση σχολίου