12:09 μ.μ.

ΟΙ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΙΟΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Η Φλώρινα. Τόπος  του χιονιά και των χαμηλών θερμοκρασιών.  Αυτή είναι η ταυτότητα της περιοχής μας, έτσι την ξέρει όλος ο κόσμος, όλη η Ελλάδα και έτσι την αγαπάει. Κατά   παράδοξο τρόπο κάποιοι Φλωρινιώτες δείχνουν να έχουν άλλη αντίληψη για τον τόπο μας. Για αυτόν τον λόγο φαίνεται, πως δεν μπήκαν στον κόπο να προετοιμαστούν για την έλευση του χιονιού αλλά και για την έλευση τόσων επισκεπτών, όσων ετόλμησαν να έρθουν.                  Ποτέ στη ζωή μου δεν είδα την πόλη μας σε τέτοια κατάσταση, ακόμα και με χειρότερη κακοκαιρία. Τα χωριά μας στην ίδια μοίρα και αυτά. Αποκλεισμένα και αφημένα στη μοίρα τους.
Θα ακούσω  διάφορες δικαιολογίες πως φταίει ο Καλλικράτης , πως φταίει πάντα κάποιος άλλος και ποτέ εμείς. Η πολιτική προστασία δεν συνεδρίασε καν για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Την Τέταρτη το βράδυ ήμουν  σε ένα κατάστημα στην είσοδο της πόλης για αρκετές ώρες και δεν είδα ούτε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα να περνά. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές που ο Κάλφας και όχι μόνο,  δε σταματούσε όλο το βράδυ.
Τι ακριβώς έκανε τελικά ο δήμος Φλώρινας, γι αυτό το μεγάλο γεγονός των Φωτιών; Ποια ήταν η προετοιμασία και η φροντίδα;

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ποιές παρθένες; Κουφές είναι σήμερα και στα ..αυτιά...

Δημοσίευση σχολίου