9:30 π.μ.

ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ - ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Φέτος μετράμε το χρόνο μέσα από τη τοπική μας παράδοση.
 6 φορεσιές (Σκοπιάς, Σκοπού, Ανταρτικού, Πρέσπας, Πολυποτάμου και Πόντου)  ζωγραφισμένες σε βάση από λαμιναρισμένο πεπιεσμένο και πλαστικοποιημένο  χαρτόνι, συνθέτουν ένα το ημερολόγιο - ΕΝΘΥΜΙΟΝ.  Xαρίστε το στον εαυτό σας, στείλτε το σε συγγενείς και φίλους στο εξωτερικό ή σε άλλες πόλεις της Ελλάδος και μιλήστε τους για τον τόπο μας και τη λαική μας παράδοση.
Το ημερολόγιο θα το βρείτε στο ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ - Στεφ. Δραγούμη 12 - Φλώρινα απέναντι από τη ΕUROBANK,στο κατάστημα "ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ" στη Πλατεία Μόδη και στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΙΛΛΙΠΕΙΟ.Για παραγγελίες εξωτερικού και εσωτερικού στο  doriskou@otenet.gr, στο τηλ.+φαξ 2385029625 & 6932870562.
Το copyright ανήκει στην εταιρία ΠΑΝΔΩΡΑ DTW- Ντόρη Κουτουράτσα

1 comments :

Λάζαρος είπε...

Τα ημερολόγια της παράδοσης και του τοπικου πολιτισμού στην Φλώρινα μας * αποφεύγω συνειδητά την λέξη κουλτούρα που παραπέμπει σε΄διάφορα * Τα ημερολόγια λοιπόν είναι μία πολύ καλή ιδέα σε πιλοτικό στάδιο ώστε στο μέλλον να πλασάρεις στην αγορά αναμνηστικά είδη για τους επισκέπτες της περιοχής και όχι μόνο συγγενείς φίλους ξενητεμένους ετεροδημότες κλπ ακόμη και για εμάς τους ίδιους προκειμένου να διακοσμήσουμε μία γωνιά του σαλονιού μας. Δέν υπάρχει στην αγορά σουβενίρ με την λέξη Φλώρινα πρέσπα επανω του . Ούτε μία κούπα ούτε ένα φλιτζάνι ένα πιάτο με εικόνες απο Φλώρινα Πισοδέρι ή Πρέσπες. Ντόρις εάν το προιόν * ημερολόγια * πάει καλά δέν θα ήταν άσχημη η ιδέα . Έρχονται επισκέπτες στην Φλώρινα και δέν υπάρχει σχεδόν κανένα αξιόλογο σουβενίρ προκειμένου να πάρουν μαζί τους για να θυμούνται την ωραία μας Φλώρινα.

Δημοσίευση σχολίου