10:31 μ.μ.

ΜΥΡΩΔΙΑ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗΣ - Ν.Δ.

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Υπόσχονται όσοι φοβούνται λέει μία παροιμία και μία άλλη λέει πως ορκίζονται συνήθως οι άπιστοι. Ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. κ. Μιχελάκης, αφού μας υποχρέωσε σε αναμονή 1.30' για μία συνέντευξη 17΄, δεν υποσχέθηκε, δεν δεσμεύτηκε. Ήλθε, είδε και απήλθε.
Πιστεύω πως με την ευκαιρία έμαθε κατά που πέφτει η Φλώρινα. Πάντως δεν γνώριζε ούτε τι δουλειά έκανε ο Στάθης Κωνσταντινίδης πριν γίνει βουλευτής. Τον ρώτησε όμως - το άκουσα- και το έμαθε.

Η ερώτηση που του έκανα είχε σχέση με το τρένο και τον Κάθετο Άξονα.
"Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της Ν.Δ. σχετικά με το τρένο της Φλώρινας και τον Κάθετο Άξονα και ποιά είναι τα αντισταθμιστικά μέτρα έως ότου δοθεί οριστική  λύση "
Η απάντηση βεβαίως ήταν πως τώρα είναι στο στάδιο της καταγραφής!!!
Και ο βουλευτή μας Στάθης Κωνσταντινίδης συμπλήρωσε πως το τρένο είναι πρόσφατο πρόβλημα. Δηλαδή μόλις ενός έτους. Δηλαδή έναν χρόνο τώρα η Ν.Δ. δεν έχει ενημερωθεί για το πρόβλημά μας; Ο βουλευτής μας, σε αυτά τα ατελείωτα πήγαινε έλα στην Αθήνα ποιόν ενημέρωνε;

Ξαναρωτάω - επειδή  είχα το δικαίωμα μίας ερώτησης.
Το τρένο είναι πρόβλημα μόνο ενός έτους; Η συνεχής απαξίωση του τρένου της Φλώρινας είναι πρόβλημα ενός έτους; Πόσα χρόνια κυβέρνησης θέλει η Ν.Δ. για να συμπεριλάβει στον πολιτικό της σχεδιασμό την λειτουργία του τρένου;
Ο βουλευτή μας κ. Στάθης Κωνσταντινίδης πως αντιλαμβάνεται την επαναλειτουργία του τρένου της Φλώρινας; Μερικώς ; Με αφετηρία την 30 Ιανουαρίου 2011;
Ο Κάθετος Άξονας είναι και αυτός πρόσφατο πρόβλημα;

Η συνολική εικόνα της επίσκεψης του κ. Μιχελάκη μου έδωσε την εντύπωση μίας τυπικής επίσκεψης.Σίγουρα δεν ήρθε για να δεσμευτεί αλλά μάλλον για να  δεσμεύσει προεκλογικά με την παρουσία του τα γαλάζια πουλιά  και να τα συσπειρώσει.                                                                    Επικονωνιακά τερτίπια ντεμοντέ και άχαρα. Η Ν.Δ. μου μυρίζει ναφθαλίνη.


Υ..Γ. Έχω πρόβλημα εμφάνισης των φωτογραφιών. Σας στερώ το γκρί ζιβάγκο του κ. Μιχελάκη που θύμιζε λίγο ΠΑΣΟΚ. Πιό πολύ και κατα γενική ομολογία, ο κ. Μιχελάκης κινήθηκε σε χρόνο ΠΑΣΟΚ. Μεγάλη καθυστέρηση. Γενικώς. Στο ραντεβού της συνέντευξης αλλά και της ενημέρωσης για τα προβλήματα του τόπου τον οποίον επισκέπτονταν και για τα οποία θα έπρεπε στοιχιωδώς να γνωρίζει κάτι πριν έρθει. Αλιώς γιατί ήρθε; Θα τα του στέλναμε με φαξ. Μήπως τελικά ο κ. Κωνσταντινίδης δεν ενημερώνει τη Ν.Δ., μήπως η Ν.Δ. δεν ενημερώνεται από τον κ. Κωνσταντινίδη ή Κωνσταντινίδης και ΝΔ άδουν παρέα απλά και μόνο τον ύμνο της εξουσίας;











5 comments :

Ανώνυμος είπε...

Τους βάζεις δύσκολα Ντοράκι μου. Τους ζητάς να ασχοληθούν σοβαρά με τη Φλώρινα. Και θέλεις και προτάσεις και θέλεις και εναλλακτικές προτάσεις. Πολλά ζητάς καλή μου αλλά αυτοί είναι πολλοί "ολίγοι". Πάντως θα ήθελα να σου ζητήσω να μας πεις κάποια στιγμή την δική σου άποψη για το τρένο. Από τις ερωτήσεις σου φαίνεται πως είσαι θέση να προσεγγίσεις σε βάθος το πρόβλημα του τρένου. Σε άκουσα και στο ραδιόφωνο, παρακολουθώ και τα δημοσιεύματά σου.
Υποθέτω,πως προκαλείς με αυτόν τον τρόπο τους αρμοδίους να το κάνουν και σε βρίσκω επίμονη σε αυτό. Καλώς κάνεις βέβαια, δεν θα βγάζεις πάντα εσύ το φίδι από την τρύπα.Πάντως να ξέρεις πως περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την άποψή της εφημερίδας σου. Οι φορείς αν είχαν πρόταση θα την είχαν κάνει. Αυτοί είναι εκτελεστικά όργανα των εκάστοτε κυβερνήσεων.Το έχουν αποδείξει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχελάκης πάντως φρέσκο κουστούμι φορούσε.
Εντονη οσμή ναφθαλίνης έχουν τα τοπικά ποσοστά, μούχλα το ψηφοδέλτιο και ξέρα οι απόψεις...

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Μιχελάκης, φρέσκο φρούτο είναι. Να υποθέσω πως είναι κολλητάρι του Σαμαρά; Μάλλον.

Ανώνυμος είπε...

Σου επέτρεψαν μια ερώτηση και μιλάς κι από πάνω ;!
Σου διέθεσαν τόσο χρόνο ενώ πνίγονται οι άνθρωποι:! κι εσύ να επιμένεις για το τραίνο !!!
Πολύ καλά σου απάντησε το... κατ-έγραψε και τώρα πλέον είναι ''γραμμένο ''
[ σαν να μη ξέραμε ότι το έχουν κατα-γεγραμμένο από τα χρόνια τα παλιά και για πάντα ]
Γιατί όμως να ξέρει τα προβλήματα όταν δεν φρόντισαν να του τα κάνουν νωρίτερα γνωστά οι εδώ δικοί του; λέμε τώρα γιατί είναι άγνωστο αν και αυτοί τα γνωρίζανε..
Λογικά θα σκέφτηκε ο άνθρωπος, για να μη μου λένε οι δικοί μου ,μάλλον δεν υπάρχουν προβλήματα στην Φλώρινα, ας κάνουμε μια βόλτα κατά εκεί.
Αλλά και ο ίδιος ντιπ βρε παιδί μου !!!
Δεν μπορούσε να φροντίσει από μόνος του ; Που πας απροετοίμαστος, ξυπόλυτος στα ..χιόνια ;
Τι ήρθε να κάνει εδώ πάνω με αυτό το κρύο ;
Χειμερινό τουρισμό ; Να τον πηγαίνανε τουλάχιστον μέχρι την Νίκη για να δει από κοντά που βρίσκεται και ποια είναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σκέτη ούτε άνω ούτε νέα,ούτε erga [ούτε και] omnes ούτε και διάολο στον πατέρα τους !!!
Και για όσους δεν διαβάζουν εφημερίδες γράψε εδώ όσα συγκράτησες από την συνάντηση γιατί σίγουρα δεν θα ξέρανε και άλλα εκτός από το τρένο.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο Μιχελάκης; Από που ξεφύτρωσε; Πως είναι δυνατόν να ξέρει κάτι για την Φλώρινα; Πότε ασχολήθηκε με την Φλώρινα; Γιατί να το ενδιαφέρει η Φλώρινα για ο,τιδήποτε πέρα από την ψήφο; Οι ηγεσίες των κομμάτων είναι αυτό που είναι: αδιάφορες για τον τόπο και ενδοαφερόμενες μόνον για το τομάρι τους. Οι τοπικοί βουλευτές τι ρόλο παίζουν: Κι' αυτοί ενδιαφέρονται μόνον για τον μισθό τους (πολλά λεφτά χωρίς καθόλου δουλειά!!!!) και την σύνταξη τους (πολλά λεφτά γιατί τεμπέλιαζαν όσο ήταν βουλευτές), Αυτοί είναι και οι βουλευτές. Κι' εμείς τα κορόϊδα τους ψηφίζουμε!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου