2:15 μ.μ.

ΗΜΕΡΙΔΑ - ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Το Επιμελητήριο Φλώρινας  σας ενημερώνει ότι διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Παρουσίαση προγράμματος : Εκσυγχρονισμός εμπορευματικών οδικών μεταφορών» την Παρασκευή 20/01/2012 και ώρα 6 μ.μ. στο Επιμελητήριο Φλώρινας.
Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013 του Προγράμματος  « Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» και απευθύνεται σε υφιστάμενες, νέες, νεοσύστατες  και υπό σύσταση επιχειρήσεις  που δραστηριοποιούνται ή θα δραστηριοποιηθούν στους τομείς των αμιγώς χερσαίων εμπορευματικών μεταφορών (διεθνών και μη) και οι οποίες ταξινομούνται στον κλάδο (ΚΑΔ)  του προγράμματος  49.4 Οδικές μεταφορές εμπορευμάτων και υπηρεσίες μετακόμισης.
Στο πλαίσιο της ημερίδας θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος  από το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φλώρινας Γιώργο Φουντουκίδη Οικονομολόγο ενώ θα γίνει μια γενικότερη ενημέρωση για τα προγράμματα που είναι ενεργά είτε αναμένονται να προκηρυχθούν.
Η ημερίδα εντάσσεται στην γενικότερη πολιτική  του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου για συνεχή και ουσιαστική ενημέρωση των επιχειρήσεων μελών του, σε θέματα χρηματοδότησης των επιχειρήσεων.
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ


2 comments :

Ανώνυμος είπε...

Σάββα καλά τα σαλόνια τα φλάς των παπαρατσι και τα οβάλ τραπέζια αλλα που και πού να έχεις κατα νου και τα αλώνια ..έχεις πολύ αλώνισμα στο φτωχό χωράφι Τα σπαρτά τα κλέβουν νύχτα μέρα οι γείτονες κλεφτοκοτάδες ή καταπατητές γόνιμων εκτάσεων ..Το νού σου!

Ανώνυμος είπε...

ενα μεγαλο μπραβο στον αξιολογο Κ.Φουντουκιδη. αυτοι ανθρωποι μας χρειαζονται(σηνηθως δεν πανε μακρια τους κλαδευουν)...

Δημοσίευση σχολίου