Μετά το τελευταίο δημοσίευμα της εφημερίδας μας στο φύλλο 34-35. Iούνιος &Ιούλιος 2011 όπου θέτουμε ορισμένα ερωτήματα για τον Ν. Ι. Μέρτζο, λάβαμε τηλεφώνημα από συνδρομητή της εφημερίδας μας, ο οποίος παραπονέθηκε για το εν λόγω δημοσίευμα. Τα στοιχεία του συνδρομητή μας αυτού δεν τα δημοσιεύουμε, διότι δεν γνωρίζουμε εάν θα το ήθελε, αλλά και διότι δεν έχει τόση σημασία το ποιος τα είπε, όσο το τι  είπε.
Ο αξιοσέβαστος κύριος, ο παραπάνω συνδρομητής μας, μας παραπονέθηκε διότι θέτουμε τα ερωτήματα που θέτουμε για τον Μέρτζο. Τον ρωτήσαμε εάν αυτά που ρωτάμε αληθεύουν ή όχι. Μας απάντησε ότι δεν γνωρίζει αν αληθεύουν. Τον ρωτήσαμε στην συνέχεια, γιατί παραπονείται αφού δεν γνωρίζει εάν αληθεύουν. Μας απήντησε ότι τον ενοχλεί που, όπως θεώρησε ο ίδιος, «καταφερόμαστε κατά του Μέρτζου, ενός ανθρώπου που έχει να επιδείξει τόσο μεγάλο έργο». Και πάλι τον ρωτήσαμε εάν για τον ίδιο, τον συνδρομητή μας, έχει σημασία η αλήθεια ή το ψεύδος αυτών που ρωτάμε και γιατί ενοχλείται ο ίδιος από τα ερωτήματα, την στιγμή που ο ίδιος ο Ν. Ι. Μέρτζος δεν φαίνεται να ενοχλείται. Αντί απαντήσεως μας ζήτησε να μην του ξαναστείλουμε την εφημερίδα μας.
Αυτό που έχει σημασία από το παραπάνω περιστατικό, είναι ότι ο πρώην συνδρομητής μας ενοχλήθηκε, χωρίς να γνωρίζει εάν αυτά που ρωτάμε αληθεύουν ή όχι. Δηλαδή, γι’ αυτόν σημασία έχει το πρόσωπο, ο. Μέρτζος, και όχι το εάν αληθεύουν αυτά που ρωτάμε! Ίσως για τον πρώην συνδρομητή μας ό,τι και να κάνει ο. Μέρτζος είναι εξ’ ορισμού σωστό. Εμείς διαφωνούμε.
Πόσο λάθος είναι το συναγάγει κανείς, ότι ο συγκεκριμένος πρώην συνδρομητής μας τρέφει ένα είδος προσωπολατρείας προς τον Ν. Ι. Μέρτζο;
Αυτή η «προσωπολατρεία», η «αγιοποίηση» του Μέρτζου μας ενοχλεί, όπως μας ενοχλεί η «αγιοποίηση» του οποιουδήποτε πολιτικού. Και ο Μέρτζος είναι πολιτικό πρόσωπο! Είναι πολιτικό πρόσωπο και διότι πολιτεύτηκε και διετέλεσε αιρετός άρχων της τοπικής αυτοδιοίκησης (πρόεδρος της τότε κοινότητας Νυμφαίου), αλλά και διότι, εδώ και πολλά χρόνια, είναι από τους «εξ’ απορρήτων» πολλών, ίσως όλων των ισχυρών της Ελλάδος, αρχής γενομένης από τον Γ. Παπαδόπουλο. Αυτό άλλωστε το έχει δηλώσει και ο ίδιος σε συνέντευξή του σε τοπική εφημερίδα (χωρίς ν’ αναφερθεί, απ’ ότι θυμόμαστε, στις σχέσεις του με τον Γ. Παπαδόπουλο). Ασφαλώς και ο Μέρτζος είχε σχέσεις κυρίως με τους ηγέτες της «δεξιάς», δηλαδή της ΝΔ.
Η «αγιοποίηση» του Μέρτζου μας ενοχλεί, διότι πρόκειται για πολιτικό πρόσωπο άρρηκτα συνδεόμενο και με την ΝΔ, αλλά και με τα πολιτικά πράγματα του νομού μας κυρίως μέσω του «Μακεδονικού».
Παρατηρούμε ότι η «δεξιά» (ΝΔ) στον νομό Φλώρινας πάει από το κακό στο χειρότερο. Η ΝΔ από την δεκαετία 1990 έχει βουλευτές Φλώρινας ανθρώπους οι οποίοι ποτέ δεν άρθρωσαν ουσιαστικό αντίλογο στο τοπικό ΠΑΣΟΚ και στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Λιάνη, ήταν «άφωνοι». Με αποτέλεσμα ο Λιάνης να κάνει ότι θέλει. Θεωρούμε ότι η πολιτική του Λιάνη στον νομό Φλώρινας ήταν κακή, και ήταν κακή διότι ο Λιάνης δεν ελέγχονταν από τους κατά καιρούς γαλάζιους βουλευτές Φλώρινας. Δηλαδή, για την κακή πολιτική του Λιάνη στον νομό Φλώρινας φταίει και η ΝΔ. Ποιος, λοιπόν, και με ποιο σκοπό επέλεγε πολιτικά «άφωνους» ως γαλάζιους υποψηφίους βουλευτές και πως οι πλέον «άφωνοι» από αυτούς κατάφερναν να εκλέγονται βουλευτές; Τόσο δεν μπορούσε η εκάστοτε ηγεσία της ΝΔ να καταλάβει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ήταν πολιτικά «άφωνοι»; Και δεν μπορούσε να προβλέψει ότι η «αφωνία» θα είχε ως αποτέλεσμα και την συρρίκνωση της κομματικής τους επιρροής, αλλά και την κακή λειτουργία της δημοκρατίας στην περιοχή;
Με δεδομένο ότι ο Μέρτζος ήταν «σύμβουλος», «εξ’ απορρήτων», ή, αν θέλετε, «κολλητός», των εκάστοτε αρχηγών της ΝΔ, και είναι και Φλωρινιώτης, και ασχολείται πολιτικά με την Φλώρινα, έστω και μόνον μέσω του «Μακεδονικού», ρωτάμε:
Η επιλογή αυτών των «άφωνων» πολιτικά ανθρώπων ως υποψηφίων βουλευτών γινόταν χωρίς να είχε ζητηθεί και η γνώμη του Μέρτζου; Είναι δυνατόν, να μην ρωτούσαν οι κατά καιρούς αρχηγοί της ΝΔ τον Μέρτζο, σχετικά με το ποιους θα ήταν καλύτερο να συμπεριλάβουν στο συνδυασμό της Φλώρινας; Εάν τον ρωτούσαν ο Μέρτζος δεν θα εξέφραζε γνώμη; Εάν εξέφραζε γνώμη δεν θα τον άκουγαν; Είναι δυνατόν ο Μέρτζος να μην μπορούσε να «κινήσει» τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ, υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου, ώστε να βοηθήσει στην εκλογή του; Εάν μπορούσε να το κάνει, δεν θα το έκανε; Άρα, οι πολιτικά «άφωνοι» βουλευτές Φλώρινας της ΝΔ, ήταν ή δεν ήταν επιλογή του Μέρτζου; Είναι πιθανόν ο Μέρτζος να ήθελε «άφωνους» γαλάζιους βουλευτές στην Φλώρινα; Σε τι θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν στον Μέρτζο πολιτικά «άφωνοι»γαλάζιοι βουλευτές Φλώρινας; Μήπως η «αφωνία» αυτή εξασφάλισε στον Μέρτζο το μονοπώλιο της ενημέρωσης των κατά καιρούς αρχηγών της ΝΔ πάνω σε θέματα της Φλώρινας και του «Μακεδονικού»; Γιατί όμως να θέλει ο Μέρτζος ένα τέτοιο μονοπώλιο; Μήπως αυτό το μονοπώλιο εξασφάλιζε την θέση του Μέρτζου δίπλα στους αρχηγούς; Μήπως αυτό το μονοπώλιο ενημέρωσης εξασφάλιζε και το μονοπώλιο διαχείρισης μυστικών κονδυλίων (δηλαδή τεραστίων ποσών χρήματος που ξοδεύονται χωρίς ουσιαστικό έλεγχο); Μήπως δηλαδή ο Μέρτζος για να εξασφαλίσει το δικό του μονοπώλιο, «χαντάκωσε» την Φλώρινα, αφήνοντας τον Λιάνη να έχει το δικό του μονοπώλιο πολιτικού λόγου και πράξης; Τα δύο μονοπώλια (του Λιάνη και του Μέρτζου), εάν υπάρχουν, πως και γιατί δεν συγκρούστηκαν; Λιάνης και Μέρτζος δεν είχαν αντίθετα πολιτικά συμφέροντα, δεν διαφωνούσαν πολιτικά; Εάν δεν είχαν αντίθετα συμφέροντα και δεν διαφωνούσαν, τότε σε τι διαφέρει ο Μέρτζος από τον Λιάνη;
Τα παραπάνω ερωτήματα συγκροτούν τον πρώτο λόγο για τον οποίο δεν συμφωνούμε με την πολιτική «αγιοποίηση» του Μέρτζου.
Υπάρχουν και άλλα ερωτήματα, αυτά που έχουμε κατά καιρούς θέσει και στα οποία κανείς, ούτε ο ίδιος ο Μέρτζος ούτε κανείς από τους φίλους του, δεν απαντάει.
Ο μόνος που εμφανίστηκε να μας μιλήσει υπέρ του Μέρτζου είναι ο τέως συνδρομητής μας που αναφέρουμε παραπάνω. Δυστυχώς, πολλοί έχουν εμφανιστεί να μας μιλήσουν εναντίον του Μέρτζου και, μεταξύ αυτών, πολλοί από το Νυμφαίο.
Επειδή θεωρούμε ότι κανείς δεν είναι μειωμένης αντιλήψεως, θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα ερωτήματα που θέτουμε σήμερα, όπως και αυτά που έχουμε θέσει στο παρελθόν, προβληματίζουν πολλούς. Αυτοί που δεν προβληματίζονται είτε είναι αδιάφοροι περί τα κοινά, και αυτό είναι δικαίωμά τους, είτε αντλούν οφέλη από την πολιτική «αγιοποίηση» του Μέρτζου.
Εάν μας δοθούν πειστικές απαντήσεις, εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα «αγιοποιήσουμε» τον Μέρτζο. Αλλά αφού λάβουμε πειστικές απαντήσεις, όχι όσο εκκρεμούν τα ερωτήματα. Για εμάς δεν αρκεί η «αύρα» και η η «αχλύς» του «μύθου» με την οποία ορισμένοι «ζηλωτές» επιλέγουν να περιβάλουν αυτόν που «λατρεύουν». Όσο περισσότερο «λιβανίζουν» αγνοώντας τα ερωτήματα, εμάς θα μας δημιουργείται η υπόνοια ότι «λιβανίζοντας» προωθούν κάποιο συμφέρον τους. Και όσο περνάει ο καιρός χωρίς να έχουμε απαντήσεις στα ερωτήματά μας, τόσο περισσότερο θα μας δημιουργείται η πεποίθηση ότι οι απαντήσεις δεν κολακεύουν τον Μέρτζο.
Πολλοί είναι αυτοί που προβληματίζονται. Πολλοί, δεν γνωρίζουμε εάν δικαίως ή αδίκως, μισούν τον Μέρτζο. Αρκετοί, δεν γνωρίζουμε εάν δικαίως ή αδίκως, τον αντιπαθούν, αλλά του κάνουν τον φίλο. Κανείς όμως δεν μιλάει δημόσια! Αυτό μήπως σημαίνει ότι τον φοβούνται, ή τουλάχιστον ότι τον υπολογίζουν; Εάν είναι έτσι, τότε γεννάται σωρεία άλλων ερωτημάτων.
Μήπως για να καταλάβουμε ως Φλωρινιώτες το γιατί όλα πήγαν τόσο στραβά στον νομό Φλώρινας, το πώς είναι δυνατόν να έχουν ξοδευτεί τόσα πολλά χρήματα χωρίς να έχει γίνει τίποτα, το πως αφέθηκε να καταστραφεί η αγροτική οικονομία του νομού μας, το γιατί έχουν εκτραφεί φαινόμενα τύπου «Βοσκόπουλου» (Παύλου και Γιάννη), πρέπει να αναλύσουμε τα ερωτήματα που θέτουμε ως εφημερίδα; Και είμαστε η μόνη εφημερίδα που θέτουμε τέτοια ερωτήματα!
ANΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Εφημερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο" , φύλλο 36-37

26 comments :

Ανώνυμος είπε...

Kι ο άγιος φοβέρα θέλει, είπε σε ακροατήριο της
Θεσ/νίκης, νεοεκλεγμένος ο Δήμαρχος Μπουτάρης, βλέποντας να μπαίνει στην αίθουσα ο Ανθιμος.
Κι ο Ανθιμος, βαδίζων μπρος ...σείοντας την βακτηρίαν ανταπάντησε μεγαλοφώνως:
Οταν, όντως, είναι άγιος ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι γεγονός ότι αμφότεροι των..εσχάτων τούτων γερόντων(απαγορεύονται οι κράσεις-συνενώσεις λέξεων) , Μέρτζου και Λιάνη, οδήγησαν τον τόπο στην σημερινή παρακμή.Μετά λοιπων γιεσμένηδων.
Οι τελευταίες ουρές τους ίσως είναι οίες σημερινές. Μετά θα πάνε από...πέσιμο επιλογών..

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Ντόρις. Βάζεις τα δάκτυλα επί των τύπων των ήλων και στρέφεις το ποτάμι στο στάβλο του Αυγεία. Μέχρι σήμερα οι κομματικές συνάξεις ήταν σκέτα ..βουστάσια:
ις δερ ένυ βόδι χόμ; ρώταγε ο φαρμερ(αγγλιστί)
μουουου, μουουου, μοουουου, απάνταγε το σώμα..
δερ αρ μένι μπουλς χομ, συμπέρανε ο φάρμερ...
(γράψε λάθος, αμερικανιστί ήταν)

Ανώνυμος είπε...

Τι μάρκα ρε παιδιά, αυτή είναι για τη..Ναsα..
σκάσε, ρε παλιοβαλκάνιε, δεν είπαμε είναι..νάσα

Ανώνυμος είπε...

Κυρια κρουα-κρουα πολλα συγχαρητηρια. Οχι τιποτε αλλο, αλλα δε γνωριζω αλλη τοπικη εφημεριδα που να ανακατευεται με θεματα που αλλοι τρεμουν μονο να σκεφτουν , εγκλωβισμενοι και αναπαυμενοι στην αγκαλια τησ σιγουριασ τουλαχιστον...Οσο για τον χαμενο συνδρομητη σασ, ειναι δεδομενο πωσ ηδη αποκτησατε εναν νεο. Συνεχιστε ετσι και συνεχωσ θα βρισκετε νεουσ συμπαραστατεσ.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δημοσιεύεται κάτι με ερώτηση εάν αληθεύει ή όχι... δεν είστε ικανοί δημοσιογράφοι να γράφετε για γεγονότα και γράφετε για εικασίες; Εσείς δεν μπορείτε να ερευνήσετε και να γράψετε τι ισχύει και τι όχι? Αλίμονο στο αναγνωστικό κοινό εάν όλες οι εφημερίδες λειτουργούσαν σαν τι δικιά σας... θα έπρεπε όλοι να γίνουν ρεπόρτερ για να βγάλουν άκρη με όσα διαβάζουν. Αληθεύει ότι πλήθος συνδρομητών σας έχουν ζητήσει τη παύση της συνδρομής για παρόμοιους λόγους; Το μέγιστο αριθμό των συνδρομητών σας πότε το είχατε, πόσοι ήταν και πόσοι σας έχουν απομείνει σήμερα; Αληθεύει ότι το πλήθος των συνδρομητών μιας εφημερίδας αντιπροσωπεύει την σοβαρότητα της; Αυτοί που διαβάζουν την εφημερίδα σας πως θα τους χαρακτηρίζατε… εγώ θα έλεγα κάτι σαν μίζερους… αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Αλλά φαντάζομαι ότι δεν σας αρέσουν τα σχόλια μου οπότε δεν θα απαντήσετε στις ερωτήσεις μου... αντί αυτού θα τα αγνοήστε με ένα delete και θα γράψετε τα γνωστά δικά σας...

Εύχομαι να συνεχίσει να υπάρχει η εφημερίδα σας γιατί έστω και έτσι που λειτουργεί καλύπτει ένα κενό. Θα ήταν κρίμα να παύση η έκδοση της... γιατί κάτι τέτοια ακούω... ή μήπως και αυτή η πληροφορία δεν αληθεύει;
Τα στοιχεία μου δεν τα δημοσιοποιώ, διότι δεν έχει τόση σημασία το ποιος είμαι, όσο το τι γράφω.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ 5.51 μμ. Προς μεγάλη σου έκπληξη σε...δημοσιεύω. Κοινώς, σε εκθέτω δημόσια.Δεν φοβάμαι και αντέχω κάθε είδους κριτική. Οι συνδρομητές μου και ο αριθμός των συνδρομητών μου δεν είναι δικό σου θέμα. Εγώ τουςσυνδρομητές μου τους θεωρώ ποιοτικούς αναγνώστες. Εσύ χαρακτηριζέ τους όπως θέλεις. Ούτε εγώ, ούτε οι ποιοτικοί αναγνώστες και συνδρομητές μου, έχουμε πρόβλημα με κάθε είδους κριτική. Λυπάμαι, αλλά η εφημερίδα μας, εξακολουθεί να βγαίνει. Και βγαίνει ανεξάρτητη για να μπορεί να λέει αλήθειες και να προβληματίζει. fast food ειδήσεις και σχόλια δεν σερβίρουμε διότι οι αναγνώστες μας είναι σε θέση να διαμορφώσουν άποψη μόνοι τους. Φυσικά και δεν μας ενδιαφέρει το ονοματάκι σου. Έχεις σκιαγραφήσει πλήρως την προσωπικότητά σου με τα γραφόμερνά σου.Αλήθεια ποιά είναι η σχέση σου με τον κ. Μέρτζο;
Με συμπάθεια και απέραντη κατανόηση

Ανώνυμος είπε...

βγήκαν τα παπαγαλάκια, να την κάνουν εναντίον των κοράκων. Βρε άιντε απο κει, λες και θα βρουν πολλές εφημερίδες σαν την κρουά. Στην Ελλάδα εννοώ γιατλι στη Φλώρινα, οι τοπικές, είναι καθαρά και στεγνά ενημερωτικές.

Ανώνυμος είπε...

Μέρτζος και εξουσία: Τι κάνει νιάου - νιαόυ στα κεραμίδια; Ο Μέρτζος κόβει και ράβει στην ΝΔ. Το ίδιο κάνει και στο Πασοκ με την βοήθεια και του Λιάνη. Για όλα φταίνε αυτοί οι δύο. Τουλάχιστον ο Λιάνης έχει το θάρρος (ή μήπως θράσος;;;;) να βγαίνιε μπροστά. Ο Μέρτζος προτιμάει το παρασκήνιο.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 5.51 μμ. Αφού είσαι "φίλος" του Μέρτζου, γιατί δεν βγαίνεις επώνυμα να πεις ότι η απάντηση στα ερωτήματα είναι ότι: "Ο Μέρτζος δεν έχει ευθύνη και ότι δεν κάνει πολτική από το παρασκήνιο. Ο Μέρτζος δεν έχει φάει μυστικά κονδύλια. κλπ" Γιατί δεν βγαίνεις; Γιατί ακολουθείς μεθόδους χαφιέδων και ρουφιάνων; Βγές επώνυμα για να δούμε από που κρατάει η σκούφια σου! Να δούμε αν η οικογένειά σου πλούτισε καρφώνοντας¨"βούλγαρους" αθώους ανθρώπους ή καταδίδοντας εβραίους στην κατοχή, αφού τους κατάκλεψε. Να δούμε αν η οικογένειά σου τόπαιζε, και το μπαίζει, δίπορτο (Στον Μακεδονικό Αγώνα και με του Έλληνες και με τους Βούλγαρους, στην Κατοχή και με τους Γερμανούς και με του Έλληνες, στον Εμφύλιο και με τους Αριστερούς και με τους δεξιούς, επί Χούντας χουντικοί και μετά "δημοκράτες"). Να δούμε αν ανήκεις κι' εσύ σ' αυτήν την ομάδα που μόνον την τσέπη της σκέφτεται και έχει κάνει τόσο κακό σ' αυτόν τόπο, ιδίως στους ντόπιους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ντόρη, τόσα και τόσα έχεις ρωτήσει για τον Μέρτζο. Ποτέ δεν σου απάντησε; Ούτε για το άν ο πατέρας του έκανε αγώνα κατά της Ελλάδας και πίστευε ότι οι Βλάχοι δεν είναι Έλληνες; Γι' αυτό τουλάχιστον δεν έπρεπε ν' απαντήσει;

Ανώνυμος είπε...

Θλιβερά απομεινάρια της ατλαντικής παλαιοπολιτικής στα Βαλκάνια, με αποτέλεσμα την ουδετεροποίηση της ζώνης της Φλώρινας και την ακύρωση της ελληνικής δυναμικής προς το Μοναστήρι, με αντάλλαγμα θεσεις και προνόμια;
Η απλώς ότι βγεί, έτσι για την εξουσία;
Την ερώτηση θα την απαντήσει η ιστορία...

κρουα13 είπε...

κρουα
Τον ξεχείλωσες τον Μέρτζο..δέν πουλάει πλέον ..να ρωτήσω..

ΜΕ την ΑΠΟΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ θεου ΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΠΡΩΝ ΕΞΑΠΤΕΡΙΓΩΝ ΤΟΥ πότε θα ασχοληθείς ? ¨Οταν στο επιτρέψει η "διαφημιστική -επιχειρηματική δραστηριοτητα" σου ?
όπως λάχει εμείς οι βλάχοι?
όχι σε αυτά πρέπει να είσαι δίκαιη σάν έντιμη δημοσιογράφος και επιχειρηματίας με πολιτική άποψη ..
όχι μόνο "Αγιά Τριάς αρχόντισσα το καλοκαίρι" και κουκούλωμα ο Λιάνοασπριδαίοι όλο τον χρόνο ...εδώ σε τσάκωσα..κι άς μου το λογοκρίνεις το σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

H Florina palebei me xionia problimata kai pagetoys kai o lianis pige sta boyzoykia tis NET na mas pei gia ton ...tsitsani. LIani sta @ moy o tsitsanis eisai ektos topoy kai ektos pragmatikotitas. .kroya ta ramolimenta tis floriniotikis stoas sistima liani mertzoy prepei na paroyn oristiki exosi apo tin florina.oso einai kairos....prin ine arga..idi mas exoyn katastrepsei...

Nτόρη Κουτουράτσα είπε...

Εσύ αγαπητέ 9.47 έχεις κάτι να μας πεις που δεν το έχουμε πει; Βοήθησέ με αν θέλεις ποιά είναι ακριβώς η διαφημιστική μου δραστηριότητα υπέρ του Λιάνη και του Ασπρίδη; Για να καταλάβω τι ξέρεις και από διαφήμιση.

Ανώνυμος είπε...

kroua xtipa alipita sistyima liani mertzo mas exoyn katastrepsei tin florina.

Ανώνυμος είπε...

9.47 μάλλον δεν διαβάζεις την έντυπη κρουα. Η μόνη εφημερίδα που έχει ασχοληθεί όπως πρέπει με τον Λιάνη. Εκτός κι αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφει.Συνέχισε κρουά. Έχουν και παράπονα βλέπεις. Κανένας λαθραναγνώστης της κρουα θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Η κρουα χώνεται παντού και καλά κάνει...
Οπου μπαίνει ... φτύνει και καλά κάνει...
Κάνει παρέα με Αλτίνη και Στρατάκη,καλά κάνει..
Ηξερε ο Θεός ποιόν δεν έκανε... άρρενα...

Ανώνυμος είπε...

Κρουά μπράβο που τολμάς να πεις όλ' αυτά που οι άλλοι φοβούνται. Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει τομήσει να πει κάτι για τον Μέρτζο. Όσοι μιλούσαν γι' αυτόν τον έγλειφαν. Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε κρουά δεν εμφανίζεται κανείς από αυτούς που το παίζουν "φίλοι" του Μέρτζου να πει κάτι; Τον πούλησαν;

Ανώνυμος είπε...

Καλά για την Ν.Δ. Για την στήριξη της Δ.Σ -διάβαζε Ντόρας - στον Νομό και όχι μόνο ποιος φροντίζει ;
Μπορούν να πουν όσοι ξέρουν ;

Ανώνυμος είπε...

11.09 oxi file kanoyn entatikes askiseis SIOPIS afta toys didaxe o megas me M kefalaio Karamanlis A' na stereboyn tin psixi toys tin glossa toys alla kai ton Topo mas arkei aftoi na exoyn ton xaraka kai ton diabiti.You Know Now

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 29 Ιανουαρίου 2012 11.09 μμ: Οι σχέσεις του Μέρτζου με το Μητσοτακέϊκο είναι παλιές. Και με την Δημοκρατική Συμμαχία έχει σχέσεις ο Μέρτζος, και με την ΝΔ (ακόμη και με Σαμαρά αρχηγό) και με το ΠΑΣΟΚ (όποιος κι' άν είναι ο αρχηγός). Και να μην ξεχνάμε και και τις σχέσεις του με την Χούντα. Τόσο ικανός είναι αυτός ο Μέρτζος που όλοι τον χαϊδεύουν, ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Ανώνυμος είπε...

Χάρακες και διαβήτες!!!! Μη μου πεις και ποδιές!!!! Το κακό δεν είναι τόσο ότι κάποιοι φοράνε φοράνε ποδιές, και κρατούν χάρακες και διαβήτες. Το μεγαλύτερο κακό είναι ότι κάτω από τις ποδιές φοράνε "στρινγκ". Και ακόμη χειρότερο ότι τα κάνουν όλ' αυτά για να κλέβουν!!!!! Ποιός απ' αυτούς νοιάζεται για τους χάρακες, τους διαβήτες και τις ποδιές! Το"μαλλί" τους νοιάζει, και αν χρειάζεται να βάλουν και κανένα "στριγκάκι", δεν βαριέσαι!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα για μία προσωπικότητα όπως ο Μέρτζος.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιος κομπλεξισμός απέναντι στον Μέρτζο!

Δημοσίευση σχολίου