12:04 μ.μ.

Ρίζου Ζέτα: Αυτήν κανείς δεν την έψαξε;

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Για την Ζέτα (ή Ζαχαρούλα, αλλά πάντως Δρα) Ρίζου, δεν μάθαμε αν την έψαξε κανείς. Άρα, δεν ξέρουμε αν την έψαξε και δεν την βρήκε, γι' αυτό και δεν μας ρώτησε κανείς "Πού είναι η Δρ Ζέτα;"

Κανείς δεν μας ρώτησε εμάς, αλλά εμείς ρωτάμε τους αναγνώστες: "Ξέρει κανείς που είναι η Δρ Ζέτα και τι κάνει;"

6 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

oxi allo kitrino kroua kroua!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Τώρα αγαπητέ 2.34 έχουμε περάσει στο κόκκινο, αν έχεις αντιληφθεί. Το κίτρινο δεν μας πάει ούτως ή άλλως. Αλλά γιατί στα λέω. Εσύ, έχεις μάλλον ..αχρωματοψία. Περαστικά.

Ανώνυμος είπε...

Που το είδες το κίτρινο ρε φίλε 12.00 πμ; Δεν είπε κανείς να μην κάνει ο οποιοσδήποτε την ζωή του! Γιατί όμως άλλοι να πληρώνουν για να κάνει αυτός την ζωή του; Να πληρώνει από την τζέπη του και ας κάνει ό,τι ζωή θέλει. Να μην μπλέκει τα δημόσια πράγματα με την ζωή του. Τόσο απλό είναι!!! Αυτό λέει η Κρουά και συμφωνεί όλη η Φλώρινα. Εσύ διαφωνείς; Μας κουράσατε ορισμένοι με τον δήθεν καθωσπρεπισμό σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12.00 πμ δεν κατάλαβες καλά και νευρίασες τον 7.47μμ. Η Κρουά ρωτώντας αν την έψαξαν και που είναι, δεν εννοεί αν κάνει διασκεδάζει ή κάνει διακοπές. Ρωτάει αν ετοιμάζεται για κάτι σοβαρό με δικηγόρους. Αλλά εσύ φίλε 12.00 μμ, το μυαλό σου στο "κεχρί"! Ντροπή σου! Μας κάνεις να κοκκινίζουμε!

Ανώνυμος είπε...

Η Ζέτα είναι με τον ζέτο. (Και ο "καψούρης" που γράφει στο Florine@ κλαίει πληγωμένος που δεν είναι αυτός ο ζέτος.) Η Ζέτα και ο ζέτος έχουν πάει για ψώνια. (Να σκάσεις από την ζήλεια σου "καψούρη"). Αγοράζουν μπιτζάμες. (Τώρα ο "καψούρης" είναι έτοιμος να εκραγεί.)Αλλά "καψούρη", φίλε μου, μην στεναχωριέσαι, οι μπιτζάμες μάλλον θα είναι ριγέ.

Δημοσίευση σχολίου