4:22 μ.μ.

Η Κρουά λέει: "Κάτι που να καίει!"

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





Η «τσούσκα» - ένα ανώνυμο εγχώριο blog_ μας έκανε την τιμή ν’ ασχοληθεί μαζί μας, με την Κρουά, αλλά και τον δικηγόρο μας τον κ. Παύλο Αλτίνη. Και τι είπε; Βλακείες! Διαβάστε:
Ανώνυμος Feb 16, 2012 04:50 PM
re 11:36 esi pou vriskese se alon planiti. I kroua kpoua tous exei sto vraki tis kai ton Sapalidi kai ton Talidi ke olous. Afou tous pire xrimata gia na ta dosei ston Kolito tis ton Altini dithen na kanei minisi ston Voskopouo gia ta kolonakia, ipothesi xameni, ithele na jeplirosei ton MEGALO dikigoro tis gia tis ipiresies tou pou tis prosferei, giati pos alios tha ton xeplironne meidos;........ brike vlakes na kanei thn doulia tis. gata i Π......α
Και ξαναέγραψε λίγο αργότερα πάλι βλακείες. Διαβάστε:
Ανώνυμος Feb 16, 2012 11:22 PM
ti na tous kanei i kroua sto vraki tis? exei ginei to vraki tis mouseiakos topos ...den einai gia episkepsi ....san tis giagias mou tha einai, oso gia to filaraki tis ekeinon ton megalodikigoro pou les eee tis ton akoumpaei pou kai pou kai meta tis kanei to trapezi sto EPINAL. pernane kala ta duo tous....
Αλλά επειδή η «τσούσκα» στην πραγματικότητα είναι «κότα», μετά τα άλλαξε λίγο αυτά που έγραψε. Από το δεύτερο δημοσίευμα αφαίρεσε τις λέξεις «ton akoumpaei».
Η Κρουά ό,τι γράφει το γράφει και αναλαμβάνει τις ευθύνες της. Η «κότα» που λόγω αποκριάς ντύθηκε «τσούσκα», δεν τολμάει να μας πει ποιοί κρύβονται πίσω της. Μια ζωή «κουκουλοφόροι» όπως όλοι οι χαφιέδες. Σημειωτέον, η «κότα» που ντύθηκε «τσούσκα» στηρίζει τον Βοσκόπουλο.


Θα τους "ξεκουκουλώσουμε" τους χαφιέδες. Έρχονται μηνύσεις και αγωγές!
Και ..τότε  θα απολαύσουμε κάτι που πραγματικά να καίει!

31 comments :

Ανώνυμος είπε...

Θα μάθουμε έτσι και ποιοί είναι "οι ανώνυμοι" διαχειριστές του μπλόκ. Μετά τις ειδήσεις περί διώξεων του Βοσκόπουλου αμέσως ξεφύτρωσαν δύο ανώνυμα μπλόκ. Το πρώτο μάλιστα florinasimera τη πρώτη ημέρα, πατούσες και σε έβγαζε στη σελίδα του δήμου. Κρουά μην αφήστε αυτή την υπόθεση. Το ηλεκτρονικό έγκλημα μιά χαρά μπορεί να τους ξεσκεπάσει. Και με δικηγόρο τον Αλτίνη, είναι βέβαιο πως θα διελευκανθεί η ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο σχόλιο "re 11:36 esi pou vriskese se alon planiti. I kroua kpoua tous exei sto vraki tis kai ton Sapalidi kai ton Talidi ke olous. Afou tous pire xrimata gia na ta dosei ston Kolito tis ton Altini dithen na kanei minisi ston Voskopouo gia ta kolonakia" το βρίσκω πολύ σωστό σε κόμματα. Σαν από δικηγόρο μου φαίνεται γραμμένο. Διότι τους αγράμματους διαχειριστές του μπλόκ όλοι τους υποψιαζόμαστε. Τι έγινε; Έχουμε επαγγελματικές αντιζηλίες; Μήπως ρε κόπροι δεν προλάβατε την υπόθεση τώρα που η Ρίζου θα φάει την ποινή για την μηνυσάρα που έφαγε, επειδή δεν έδινε τα χαρτιά; Αυτό σας πονάει; Που μπήκε ο Αλτίνης στα πόδια σας;

Ανώνυμος είπε...

Σκέψου σε τι κατάσταση απελπισίας βρίσκεται το κύκλωμα! Κρουά μη μασάς.

Ανώνυμος είπε...

WANTED! 12.500.000 ΕΥΡΏ!
Η ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ!
ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ! ...(Για να τα δώσω)

Ανώνυμος είπε...

Γλυκειά μου κρουά. Η κρουά πουλάει, και πουλάει πολύ. Παρακολουθούμε και άλλα μπλόκ - δεν τα βάζουμε προς Θεού στην ίδια μοίρα με το εν λόγω μπλόκ- που έχουν επιβιώσει από τις αναμεταδόσεις σου. Πουλάς και εσύ αγαπητή μου. Αλλά εσύ έχεις αξία καλή μου. Γι αυτό κι εσύ και ο κ. Αλτίνης γράψτε τους στα παλαιότερα των υποδημάτων σας. Έχουν λυσσάξει, διότι ξέρουν πως και η ποινική δίωξη είναι αλήθεια και ξέρουν πολύ καλά τι τους περιμένει. Οι ανακρίσεις επι τη ευκαιρία - ας το μάθουν για να μην είναι αδιάβαστοι - γίνονται για κακουργήματα. Γι αυτό τρώγονται μαζί σας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο κακόγουστο αυτό το νέο μπλόκ αλλά είναι και χυδαίο. Οι λόγοι προφανείς. Κυρία Ντόρη γνωρίζουν την εκτίμηση που έχει ο κόσμος και στο δικό σας πρόσωπο και στο πρόσωπο του κ. Αλτίνη και δεν σας το συγχωρούν με τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ. ΛΕΛΕ, ΛΕΛΕ, ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Λες και δεν τους υποψιαζόμαστε. Ο ένας γιορτάζει Δεκέμβριο, ο άλλος Ιανουάριο και ο τρίτος ο μεγαλύτερος Φεβρουάριο

Ανώνυμος είπε...

Πάντως πρέπει να είναι πολύ βλάκες. Βρε ανόητοι βρίζετε έναν δικηγόρο και νομίζετε πως θα σας αφήσει έτσι; Τι να πω. Το ότι τα βάζουν με μία γυναίκα, το καταλαβαίνω διότι είναι και άνανδροι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουν να δείξουν. Μαγκιά, ισχύ, ανοησία; Βρε τις ανώνυμες κότες!
Σημαντικό πολύ, το ότι υπάρχει δυνατότητα να εντοπιστούν. Κύριε Αλτίνη, κάντε το για χάρη μας, εσείς δεν έχετε ανάγκη ούτε από καλά, ούτε από κακά λόγια. Το ίδιο και η κ. Κρουά.

Ανώνυμος είπε...

A ρε Ντόρτσε, αν ήσουν Ζέτα θα ήσουν τώρα dr.
Και θα τύγχανες και υψηλής προστασίας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι βλάκες 7.00. Είναι δεν ξέρω κι εγώ πως να στους πω. Ένα είναι βέβαιο. Η εξουσία τους κάνει να αισθάνονται πως είναι πιό πάνω απ όλα. Έχουν επίγνωση για το τι κάνουν. Αφού γράφουν και σβήνουν. Από εκεί να καταλάβεις. Επιδείξεις ισχύος. Έτσι δεν κάνουν πάντα; Αποκαλύπτονται όμως την κατάλληλη στιγμή.

V.A.κρουα κράτα γερά είπε...

Κρουά μιλάμε έφριξα με αυτά που έγραψε η ΝΤΟΠΙΑ ΛΕΠΕΣΚΑ Ο η ΤΣΟΥΤΣΚΑΣ Τούτα δέν λέγονται Απορώ που υπάρχουν τόσο ΝΟΣΗΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ έφριξα ! Κρουά και Αλτίνη στην θέση σας ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΗΔΗ Η ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗ .Η ντόπια τσουσκα που είναι ΚΟΤΑ τσουσκας στο περιβάλλον Βοσκού πρέπει να προσέχει μα κυρίως να ΦΥΛΑΧΘΕΙ απο εδώ και πέρα. . ΄Η τσουσκα προσέξτε γράφει γκρίκλις που δηλώνει σιωπηλά ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ και μάλιστα το παράσιτο αυτό τρέφεται και βολευεται απο τον Βοσκό .Τέτοια παράσιατα τέτοιες λεπέσκες να στο πώ τσουσκα στην διάλεκτο σου τρέφει στον κόρφο Βοσκός και πληρώνεται απο το Ελληνικό Κράτος.

Βουνίσιος Ακτιβιστής είπε...

΄βγάλε τις καρναβαλικές μάσκες φάτσες τους στην φόρα στην βιτρίνα η καλύτερα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ στην εφημερίδα .Το κρυφτούλι τελείωσε. Να τους "καμαρώσει" όλη η Φλώρινα και όλο το Πανελλήνιο τι ρεμάλια είναι .Η σαπίλα των θρασύδειλων να βγεί επιτέλους στην φόρα.Να ξεβρωμίσει η χαράδρα απο δαύτους Παύλο και Ντόρις μήν πτοείστε . ¨οσο σας βαρούν τόσο θα τους μπήξουμε σάν καρφιά στον τοίχο..

Ανώνυμος είπε...

Το επίπεδο αυτού του μπλοκ "τσούσκα" φαίνεται από την ανορθογραφία τους, όπου είναι συνέχεια στο γράψε σβήσε. Ένας λόγος που σχολιάζουν στα Αγγλικά επιβεβαιώνει την ανορθογραφία τους.
Δεν αποκλείεται όμως να είναι και αντιπροσωπευτικό του επιπέδου μία μερίδας μεταλλαγμένων Φλωρινιωτών. Ο χρόνος θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Τις κόκκινες γόβες τις φοράει "η τσούσκα"; Την συνταγή για πιπεράτες ειδήσεις τις της δίνει η μαμά της; Μετά απολαμβάνουν την γεύση οικογενειακώς με προσκεκλημένο τον μεγάλο; Ο αδελφός σερβίρει ή το παίζει σεφ;

Ανώνυμος είπε...

11.35 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ.
ΤΟ ΦΑΝΑΡΑΚΙ το κρατάει ο μπαμπάς;

Ανώνυμος είπε...

11.35 Βρίσκω πιό οργανωμένη τη σκέψη σου. Μήπως οι τρεις εορτάζοντες στο σχόλιο του 6.22 είναι οι τρείς σωματοφύλακες της μικρής και του μεγάλου; Ή μήπως είναι μπάτλερ κοινώς θεραπαινίδες;

Ανώνυμος είπε...

Η τσούσκα έχει ευεργετικές ιδιότητες, ειδικά για όσους την έχουν πεσμένη...την υπόληψη.
Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Βάζω στοίχημα πως πίσω από όλα αυτά είναι το κύκλωμα του μεγάλου. Κύκνειο άσμα. Αυτά που έρχονται δεν είναι απλά καταγίδα. Ο τυφώνας κρουά, θα παρασύει τους πάντες. Και με ένα ή δύο μπλοκάκια της πλάκας δεν σώζονται.

Ανώνυμος είπε...

Με μπλοκς αυτού του είδους, του χειρίστου θα έλεγα, δεν πρέπει να ασχολούμαστε. Πολύ περισσότεροι με τους διαχειριστές του και τους αναγνώστες σχολιαστές.
Από τη στιγμή που έλαβα μήνυμά τους στο κινητό μου , το οποίο με πληροφορούσε για την ύπαρξη του μπλοκ..μόνο από την επιλογή του ονόματος κατάλαβα και την ποιότητα του. Ήθελα να τους στείλω ένα μήνυμα για να διαμαρτυρηθώ και να τους ρωτήσω από πού και ποιός τους έδωσε το νούμερο του τηλεφώνου μου, και εν μέσω κρίσης και όλων αυτών που συνεπάγονται για τον καθένα μας, με ενοχλούν υπενθυμίζοντάς μου τις τσούσκες και τα κλαρίνα, πουστένα πού υπάρχουν στον νομό μας. Κατάθλιψη θα έλεγα..άλλος ένας λόγος για να αισθανόμαστε όλοι κατάθλιψη.
Η Φλώρινα δεν είναι μόνο κοτσομπολιά,τσούσκες, πουστένα και μπρατσκίλα, είναι και τόσα άλλα πράγματα είναι και τόσοι άλλοι άνθρωποι οι οποίοι κρύβονται για να μην βλέπουν όλους αυτούς που έχουν κατεβάσει το επίπεδο της ζωής μας και εξακολουθούν να το κατεβάζουν...μόνο και με την παρουσία τους.. ..δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.
Κρύφτηκαν και κρύβονται όλοι οι αξιόλογοι, γιατί η δύναμη της δευτεράντζας είναι πιο ισχυρή.
θα ήθελα, μέσω της δικής σας σελίδας και όχι στη δική τους, να πληροφορήσω αυτούς τους "κυρίους" ότι την ύπαρξη των σοβαρών μπλοκς την πληροφορούμαστε μόνοι μας, δε μας ενόχλησε κανένας από τους διαχειριστές τους με μηνύματα στα κινητά μας. Επιλέγουμε να τα διαβάζουμε και επειδή υπάρχει περιεχόμενο και επειδή δεν κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Άλλωστε δεν είναι όλοι ποντίκια να κρύβονται.
Με τι προσόντα δημιουργήσατε μπλοκ; Κουτσοί-στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα, έτσι έγινε και με τα μπλοκς, όλοι "οι τίποτα" απέκτησαν ξαφνικά τη δυνατότητα να εκφράζουν στο διαδίκτυο ότι τους έρθει στο άρρωστό τους το κεφάλι. Και φυσικά αφού δεν έχουν το γνώθι σε εαυτόν, με περισσό θράσος μας ενημερώνουν και προσωπικά για την ύπαρξή τους.
Για μένα κύριοι, αποτελεί μέγιστη προσβολή, μόνο και μόνο το γεγονός ότι επιλέξατε να μου στείλετε μήνυμα στο κινητό μου για να με πληροφορήσετε για την ύπαρξή σας...
Με ποιο δικαίωμα με εξομοιώνετε μαζί σας;Με ποιο δικαίωμα νομίζετε ότι θα με ενδιέφερε η χαμηλού επιπέδου πληροφόρηση;Κάνω αγώνα να ξεχάσω την ύπαρξη όλων αυτών που υποβαθμίζουν με την παρουσία τους-στάση τους τη ζωή μου, όλους αυτούς που σοκάρουν την αισθητική μου, που κλονίζουν τις αρχές μου.
Κ. Κουτουράτσα, αυτό που θα σας πρότεινα είναι να μην ασχοληθείτε καθόλου με τα γραφόμενα στο δήθεν-μπλοκ. Ούτε καν να μπαίνετε μέσα και να το διαβάζετε. Όχι μόνο εσείς..αλλά κανένας μας. Διαδικτυακός αποκλεισμός θα έλεγα...μέχρι που να έρθει η ημέρα που να έχουμε όλοι το σθένος να αποκλείουμε και κοινωνικά, όλα τα τιποτένια αποβράσματα με τα χίλια κόμπλεξ που θέλουν να εξομοιώνουν τους πάντες με την άθλια παρουσία τους και την αισχρή συμπεριφορά τους!

Εργολάβος σε κατάθλιψη

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μπήκα στο σταύλο - τσούσκα, δεν άντεξα στον πειρασμό. Ένα μπλόκ πρόχειρα στημένο βέβαια, αλλά εδώ που τα λέμε στήθηκε για χάρη σου κρουά. Τη πρώτη μέρα καταχώρησε τρεις ειδήσεις . Οι δύο άχρωμες και η μία για το ΕΒΕ ξεκίνησε από τους πάγους για να φτάσει στα καυτά.
Μετά, πάλι κάτι άχρωμες ειδήσεις, δύο τρία υπέρ του δήμου για τον αποχιονισμό, έπιασαν και λίγο Λιατόπουλο για να τον αποτελειώσουν και μετά ξανά κατά κρουά μέσω FLORINEA.
Mπορεί να πιστεύουν πως το florinea στηρίζει κρουά. Αναδημοσιεύσεις κάνει το FLORINEA της κρουά, όπως κάνουν και άλλοι. Βρήκαν και τον Παντελή μπόσικο και τον άρχισαν κι αυτόν επειδή - λένε - είναι φίλος της κρουά και του ΑΛΤ.(φοβούνται φαίνεται να γράψουν ΑΛΤΙΝΗ).
Έχουν το θράσος και οι αναγνώστες τους να μιλάνε και για τυφλό πόλεμο κατά του Βοσκόπουλου.
Σκεφθείτε τη τύφλα ορισμένων. Με ΣΔΟΕ, με Επιθεωρητές Δημ. Διοίκησης, με ποινικές διώξεις, με στοιχεία, με, με, η τύφλα συνεχίζεται.
Ο Αργυριάδης, έφαγε δημόσιο χρήμα; Επιβάρυνε κανέναν; Μήπως τελικά όσοι είναι φίλοι κρουά, θα τιμωρηθούν; Με πιπέρι στο στόμα;

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΟΥΑ, είσαι η βασίλισσα του διαδικτυακού τοπικού τόπου και των τοπικών ΜΜΕ. Από ξηράς και από αέρος. Γρήγορα να σε δούμε και σε Τβ.
Άστους να φάνε όλες τις τσούσκες και να καούνε για να ησυχάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

είναι περισσότερο έξυπνοι από όσο φαντάζεστε οι τύποι: εξομοιώνουν κρουα και florinea με το λαγό που λέγεται τσούσκα, για να επιπλεύσει το florina-simera και οι άλλοι φίλιοι, αναλαμπουσας χαράς κλπ

ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ είπε...

ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ\
Έφριξα με αυτά που διάβασα ...Λίγες εβδομάδες ημέρες και ώρες διαδραματίζεται στα μπλογκ ένας αισχρός ύπουλος "πόλεμος" ύβρεων πρωτάκουστων για την περιοχή μας. Τα δύο αυτά μπλόγκ τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με εμάς το τονίζω άγνωστο ορμούμενα ίσως και..χρηματοδοτούμενα έχουν εξαπολύσει έναν οχετο υβριστικών κειμένων σχολίων στοχοποιώντας τον διακεκριμένο δικηγόρο κ. Πάυλό Αλτίνη και την επισης γνωστή δημοσιογράφο κα Κουτουράτσα.Με απαράδεκτους και προβλητικότατους - υβριστικότατους χαρακτηρισμούς κρυπτόμενοι στην ανονυμια μίας τσουσκας ή πιπέρκας ( καυτερή πιπεριά )ξεπέρασαν κάθε όριο μη σεβασμού στο πρόσωπο των δύο συμπολιτών μας Τα δύο αυτά ας πούμε μπλόγκ ξεφύτρωσαν απο το πουθενά τις τελευταίες εβδομάδες στην περιοχή μας. Εκτοξεύουν βρισιές και ακατανόμαστες εκφράσεις στους 2 συμπολίτες μας Τυχαίο? Δέν νομίζω.Δέν γνωρίζω εάν λειτουργούν σε διατεταγμένη υπηρεσία συγκεκριμένων πολιτικο-οικονομικών συμφερόντων /.Το σίγουρο είναι ότι συναθροίζουν τις σκοτεινές δυνάμεις που έχουν καταδυναστεύσει κατα το δοκούν την Φλώρινα. Ϊσως και να αμοίβονται κι απο χρήματα του έλληνα φορολογούμενου δέν γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω κα Κουτουράτσα κε Αλτίνη είναι οτι με εισαγγελική εντολή εύκολα μπορούν να γίνουν γνωστοι αντιληπτοί μέσα απο το Ι.Ρ τους ...είτε ώς τσουσκες είτε ως πιπερκες κλπ .Ο λόγος που δρούν είναι γνωστός .Αυτό όμως στρέφεται κατα της τοπικής κοινωνίας μίας κοινωνίας που την ανακατευουν σάν κοπριά οι σκοτεινές δυνάμεις αυτές. Στρέφονται κατά των τοπικών μπλόγκ φιλικών ή εχθρικών τους για να φιμώσουν και να οδηγήσουν τον κάθε μπλόγκερ η πολίτη στον φόβο μα κυρίως στην τρομοκρατία του διαδικτύου απο μέρους των. Υπερασπίζομαι το δικαίωμα τους να εκφράζουν τις όποιες απόψεις έχει ο καθένας η καθεμία τους. Δέν υπερασπίζομαι θρασύδειλα σκοτεινά άτομα που βρίζουν ανερυθρίαστα την κάθε κα Κουτουράτσα η κάθε Αλτίνη. Απομονώστε απο τις επιλογές σας τις κάθε επι χρημασοι υβριστικές τσουσκες ή τσιχλόφουσκες νεομπλογκ. έχετε κάθε δικαίωμα να τους διαγραψετε απ τις επιλογές σας. Ώς βουνίσιοι ακτιβιστές καταδικάζουμε τα στοχευμένα εκβιαστικά υβριστικά σχόλια τους που ονομαστικά επιτίθονται σε πολίτες με σκοπό να τρομοκρατήσουν να βρίσουν να εκβιάσουν πρόσωπα ή καταστάσεις . Όταν η ελευθερία έκφρασης ξεπερνάει τα προσχήματα και σκοτεινές δυνάμεις στην φλώρινα επιτίθοντε με τόσο χυδαίο και υβριστικότατο τρόπο στον κάθε συμπολίτη νμας είμαστε ενατίον γιατι οδηγεί σε νεοφασιστικες μορφές διαχείρισης της ελευθερης διακίνησης ιδεών μέσα απο το διαδίκτυο η τα μπλογκ/ Απέχουμε επι της ουσίας απο διαπροσωπικές εριδες η διαφορές .Μας ενοχλεί ο προβοκατόρικος - φασιστικός τρόπος εξυβρισης συμπολιτών μας που δέν ασκούν εξουσία ή αποδεδειγμένα δέν έχουν δώσει άλλοθι στην καθε τσουσκα να βρίζει.

Παρακομματικές παρακρατικές παραπολιτικες οργανώσεις του γνωστού διπολικου συστήματος εξουσίας στην Φλώρινα? Ίσως ..μήπως λόγω ελλείψεως σοβαρών επιχειρημάτων περάσαν στο κατιναριό στο κουτσομπολιό στις χυαδίες εκφρασεις για να χτυπήσουν Αλτίνη και Κουτουράτσα προς συσπείρωση δυσαρεστημένων και αηδιασμέων αναποφάσιστων ανένταχτων ψηφοφόρων που δέν μπαίνουν εύκολα στο καθε μαντρι ? Οι μάσκες πέφτουν κύριε ή κυριε τσουσκα....

ΣΤΕΙΛΤΕ "Ι.Ρ" ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΣΚΑς ΚΥΡΙΕ ΑΛΤΙΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ολοι στην ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...

Ανώνυμος είπε...

Σας δημοσιεύω αυτό που έγραψα στο κατάπτυστο μπλοκ της μπασκλασο-τσούσκας, των υποβαθμιστών της περιοχής μας,για να τους υποχρεώσω να αναρτήσουν αυτά που έγραψα:
...ένα ακόμη μπλοκ της συμφοράς....ντροπή σας...και που υπάρχετε είναι ντροπή ...το χαμηλό επίπεδο με το οποίο τολμάτε να δαχειρίζεστε τα νέα μέσα πληροφόρησης...μακάρι να σας σύρουν στα δικαστήρια και να απαλλαγεί ο τόπος από όλους εσάς που υποβαθμίζουν και πηγαίνουν πίσω τον τόπο. Καφενείο συνοικιακό, πέμπτης κατηγορίας σε υποβαθμισμένη περιοχή.

Πραγματικά ..ενώ στην αρχή σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να δώσετε τόπο στην οργή, αφού όμως υπέκειψα στον πειρασμό και μπήκα στο μπλοκ....τώρα θα σας παρακαλούσα να τους σύρετε στα δικαστήρια...να μην τους αφήσετε...
Ο.Λ.Λ.Ντόλη.

Ανώνυμος είπε...

5.11 Η κρουά, έχει κατακτήσει ένα επίπεδο με επίπεδο και αγώνες. Τα έβαλε με το κατεστημένο και μετράει νίκες. Κάθησε στο εδώλιο και έγραψε ιστορία για τον τόπο. Η κάθε σύγκριση είναι για να βλέπουμε τη διαφορά.Έπρεπε να γίνει αυτό που έγινε σήμερα για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να κάνουμε κι εμείς τις επιλογές μας.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...

Να κάνω κι εγώ την..αποκάλυψη του μυαλού μου;
Νέος, ωραιοπαθής και φιλόδοξος, με οικογενειακές ρουφιανίστικες καταβολές, εκμετταλεύεται το hot spot του δήμου, για να προσφέρει αντικειμενική ενημέρωση για τα προβλήματα του νομού, την επίλυσή τους και την εποικοδομητική κριτική μας, όπως ενημέρωσε πολύ κόσμο, με ένα "καυτό" μήνυμά του. Το γεγονός αυτό, εξασφαλίζει ασφάλεια στην ανωνυμία του.
Ενδέχεται, τις επόμενες ημέρες, ο μεγάλος άρχοντας να τον ανταμείψει, προσφέροντάς του μία θέση από τις τρείς, ως επιβεβαίωση της αφοσίωσης και των υπηρεσιών του.
20 Φεβρουαρίου 2012 8:10 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος είπε...

άρα είναι κρυμμένος σε ψηφοδέλτιο των πρωηγούμενων αυτοδιοικητικών εκλογών ώς υποψήφιος σύμβουλος σε συνδιασμό για τον Δήμο Φλώρινας.Θέλει λίγο ψάξιμο για να εντοπισθεί το hot post του.Η ντόρις και δύο άλλοι αρμόδιοι ήδη γνωρίζουν ποιά είναι η θρασύτατη "τσουσκα"

Ανώνυμος είπε...

.....σιγά μην ασχοληθεί η κρουα-κρουά με όποιον ανακάλυψε τα μπλοκς για να υποβαθμίσει ακόμα περισσότερο τον τόπο μας.
Σιγά να μην ασχοληθεί με κάθε Ζάικο και Τράικο....

Ανώνυμος είπε...

Η κρουά γιατί να σχοληθεί; Εισαγγελέας είναι ή του ηλεκτρονικού εγκλήματος; Η κρουά το είπε ξεκάθαρε. Ακολουθώ τη νόμιμη οδό. Άλλοι θα ασχοληθούνε με τον Ζάικο και τον Τράικο. Η κρουά τη μόνη υποχρέωση που έχει είναι να μας ενημερώνει για τις εξελίξεις, αφού θα τις ξέρει από πρώτο χέρι.

Ανώνυμος είπε...

Το νέο μπλόκ της Φλώρινας Η ΤΣΟΥΦΚΑ! έ ΌΧΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΣΚΑ! ΥΠΟΤΙΜΑΜΑΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΤΣΟΥΦΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Ντορις η καραφλοκότα είναι γκριζομάλλα πόντια και βάφει τα μαλλιά της

Τσούφκα κάνε κο κο κο κο τουμπεκί και μόΚο .

Δημοσίευση σχολίου