1:36 μ.μ.

ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ; - ΦΛΩΡΙΝΑΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

Πολύ καθυστερημένα, μόλις 20 ημέρες πριν την άνοιξη, αποφάσισαν οι φορείς του Ν. Φλώρινας να ξεσηκωθούν για να μας ξεσηκώσουν, τη Παρασκευή στις 2 Μαρτίου 2011 στις 11 π.μ. στη πλατεία της Φλώρινας.
Το πλαίσιο διεκδίκησης, επαναδιατυπώνεται για μία ακόμα φορά, τη τελευταία δεκαετία.
Ζητάμε άμεσα, λένε:
* Μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης
* Μείωση τιμής καυσίμων στα πρατήρια που θα σημαίνει εξάλειψη του ισχυρότερου κινήτρου για τα χιλιάδες αυτοκίνητα που περνούν τα σύνορα μαζί με τα χρήματα των επιβατών τους.
* Τηλεθέρμανση άμεσα – Όχι στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ
* Κάθετο άξονα
* Επαναλειτουργία του Τρένου και επέκταση της γραμμής εκτός Ελλάδας.
* Διαβεβαίωση παραμονής τμημάτων ΤΕΙ – Πανεπιστημίου
* Όχι στην υποβάθμιση των υποκαταστημάτων ΙΚΑ και εφορίας στο Αμύνταιο.
* Όχι στην υποβάθμιση της Παιδείας της Υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας 

Τελικά, αυτά είναι τα προβλήματα της Φλώρινας εν έτει 2012; 
Αν αυτά λυθούν, η Φλώρινα θα ξεμπερδέψει; 
Μήπως έχουμε μείνει πολύ πίσω και με όρους παρελθόντος προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας; 
Μήπως θα έπρεπε να προβάλλουμε αντίσταση στο ζωνάρι που πάνε να μας περάσουν θηλειά στο λαιμό μας και μετά να προβάλλουμε ειδικούς όρους, τους οποίος θα επανεξετάσουμε;

Σε κάθε περίπτωση, η εκτόνωση είναι καλή. Πολύ περισσότερο, όταν έχουμε πιεσθεί έναν ολόκληρο χειμώνα για να τον ξεπεράσουμε.
Κανένα πρόβατο, όμως δεν σώθηκε βελάζοντας.Και επειδή έρχεται Πάσχα και εκλογές, είναι κρίμα να φτάσουμε ως εκεί, ως πρόβατα επι σφαγή, είτε βελάζοντας είτε αλαλάζοντας.
Κάποτε, κάποιος, ας καθήσει να δεί συνολικά τα προβλήματά μας. 
Αν δεν μπορεί, υπάρχει και γι αυτό μια άλλη παροιμία, αν σας βοηθάω περισσότερο.
"Με πορδές, αυγά δεν βάφονται" 
 

36 comments :

Ανώνυμος είπε...

Η Τηλεθέρμανση, αυτή η μεγάλη απάτη, σε πόσες εκδόσεις πιά θα κυκλοφορήσει;
Γιατί δεν μας έχει εξηγήσει ακόμα κανείς πως θα γίνει για να καταλάβουμε αν γίνεται, και παίζουν με τον πόνο μας;

Ανώνυμος είπε...

Επαναλειτουργία του Τρένου και επέκταση της γραμμής εκτός Ελλάδας.

Η επαναλειτουργία του τρένου είναι κατανοητή και αυτή αν ξεκαθαριστούν οι προυποθέσεις από μέρους της ΤΡΕΝΟΣΕ.
Η επέκταση της γραμμής εκτός Ελλάδος, υπάρχει στον σχεδιασμό του ελληνικού σιδηροδρόμου και δεν το ξέραμε;
Αν υπάρχει στον σχεδιασμό, υπάρχει και η ανάλογη δέσμευση από μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης σε περίπτωση πώλησης;

Ανώνυμος είπε...

κρουά, δεν είναι τελικά τυχαίο που κυνηγάνε θεοί και δαίμονες εσένα και τα κρουαδάκια σου. Η γνώση τιμωρείται εδώ. Γι αυτό ας τους να φωνάζουν και να χαίρονται. Τι ψάχνεις τον μπελά σου με το να ανακατεύεις τον χυλό; Κενά δαιμόνια εισάγεις καλή μου. Η ΣΦΙΓΓΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, σου ταιριάζει καλύτερα από τη καρα κάξα. Για όσους βέβαια, μπορούν να καταλάβουν, επειδή είναι και οι άλλοι..

Ανώνυμος είπε...

Συγχωρείστε μου το ορθογραφικό λάθος. Ήθελα να γράψω ΚΑΙΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ, και οχι ΚΕΝΑ. Φταίει αυτό το τεράστιο κενό που νοιώθω..
Ο ίδιος 2.03

Ανώνυμος είπε...

Η κρουά, έχει τώρα και αγράμματους δικηγόρους για υπερασπιστές 2.03;

Ανώνυμος είπε...

27.717.000,00 (είκοσι επτά εκατομμύρια επτακόσιες δέκα επτά χιλιάδες δραχμές)καλή οικονόμα έκανες ε.τσι Ντόρτσε.

Ανώνυμος είπε...

θα το κινητοποίησωμεν, θα το κινητοποιήσωμεν και στο τέλος θα το..τραβήξομεν και μιαν κινητοποίησιν

ΝΤΟΡΗ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ είπε...

5.47 Καλύτερα να ρωτήσεις τη κ. Αγνή Ρίζου τ. Δ/ντρια Οικονομικών της Νομαρχίας Φλώρινας. Αυτή κρατούσε λογαριασμό και αυτή θα σου πει. Αν δεν θυμάται η κ. Αγνή Ρίζου - είναι μεγάλη γυναίκα βλέπεις και δεν θυμάται ούτε πως λένε τη κόρη της - τότε θύμησέ μου μ ένα μήνυμά σου, να σου δώσω μία λίστα ονομάτων αυτών που ήταν υπεύθυνοι για το έργο αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις ο βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης ψήφισε ΝΑΙ, ξεσηκώθηκαν να τον φάνε. Τι προδότη, τι δεν τον είπανε. Τώρα βγαίνουν οι φορείς να κινητοποιήσουν την κοινωνία της Φλώρινας και βγάζουν λίστα με τα προβλήματα. Τί έγινε συμφωνούν και αυτή με το μνημόνιο 2; Μήπως πρόκειται τελικά για καμία "επιλεκτική αντίδραση" νάχαμε να λέγαμε; Του τύπου ας τους να φωνάξουν για να ξεχαστούνε; Το πετρέλαιο τώωωρα; Ήρθε καλοκαίρι. Εδώ έρχονται χιονοστιβάδες τα νέα μέτρα. Δεν το μάθανε οι φορείς ή δεν το ξέρουν. Μήπως μετά τις εκλογές;

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Ντόρη, αυτό το περιβόητο λεύκωμα για το οποίο είχατε ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ;;; ποιός το τύπωσε και ποιός το βιβλιοδέτησε; Μήπως το εθνικό τυπογραφείο της Φλώρινας; Αυτός πόσα πήρε, διότι υπάρχει και κάτι σβησμένο σε σχετική ανάρτηση σε άλλο μπλοκ; Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ πουλάει ή δεν πουλάει χαρτί εκτύπωσης; Μήπως αγοράστηκε δύο φορές το χαρτί; Μήπως τυπώθηκε με αυτή τη λογική και άλλες δύο φορές το λέυκωμα και βιβλιοδετήθηκε τρείς; Αληθεύει πως υπέυθυνος για το λεύκωμα αυτό ήταν ο τότε αντινομάρχης ο κ. Στάθης Κωνσταντινίδης και αδελφικός φίλος του κ. Αριστείδου;

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Αγαπητέ 7.53 και αγαπητοί φίλοι. Ότι και να σας πω εγώ μπορεί να θεωρηθεί πως το λέω για να καλύψω τα..νώτα μου. Σε κάθε περίπτωση έχω στρέψει τα νώτα μου σε αυτούς που επιχειρούν μεθοδευμένα να κινηθούν εναντίον μου. Απ ότι βλέπω εσείς είστε περισσότερο ενημερωμένοι απ ότι περίμενα. Εγώ επιμένω όμως να βγεί η κ. Αγνή Ρίζου και να μας τα πει. Αν της διαφεύγει κάτι, έχω όλον τον φάκελο με τις υπογραφές των υπευθύνων και τις υπογραφές της κ. Αγνής Ρίζου.

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά περί λευκώματος και τα συναφή, τα παρουσίασε η πλευρά Βοσκόπουλου στο δικαστήριο του καλοκαιριού, και τα απέρριψε η εισαγγελεύς. Υποτιμούν τώρα τη νοημοσύνη μας και τα αναρτούν για να δημιουργούν εντυπώσεις. Ξεχνάνε φαίνεται οι ρουφιάνοι πως πολλοί Φλωρινιώτες είχαν παρακολουθήσει τη δίκη. Τι να πεις; Πρέπει να διχάσουν τη κοινή γνώμη. Κρουά μην ασχολείσαι. Άστο σε εμάς τους αγράμματους δικηγόρους όπως λέει και κάποιος,αυτή τη φορά να αντιμετωπίσουμε το βρωμοκύκλωμά τους.

Ανώνυμος είπε...

Σε κάθε περίπτωση φίλοι μου, το σύστημα θέλει να αποπροσανατολίζει τον κόσμο από τα αληθινά προβλήματα. Κρουά συνέχιζε να βάζεις το μαχαίρι στο κόκκαλο. Η αλήθεια είσαι εσύ. Το ξέρουμε και γι αυτό θέλουνε να σε φάνε με κάθε τρόπο. Άνοιξε όμως τα χαρτιά σου και βάλε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.Μην τους αφήνεις.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητοί μου κόρακες.Εμείς οι κόρακες, είμαστε όχι απλά έξυπνα, αλλά τα εξυπνότερα πουλιά
• Ο Αίσωπος χρησιμοποίησε τα κοράκια για να τονίσει την σημασία της εξυπνάδας σε αντίθεση με την ωμή δύναμη (το κοράκι έριχνε πέτρες στο δοχείο που είχε νερό, ώστε να ανέβει η στάθμη του και να καταφέρει να πιεί από αυτό)
Για όλους, όλα τα κοράκια είναι ίδια. Αυτά όμως μπορούνε να ξεχωρίσουνε ανθρώπινα πρόσωπα. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορούνε να μεταδώσουνε πληροφορίες για ‘κακούς’ ανθρώπους σε άλλα κοράκια μέσω ήχου..
• Τα κοράκια, όπως και ο Τσακ Νόρρις, δε ξεχνάνε. Ποτέ.(αυτά δεν είναι δικά μου. πηγή διαδίκτυο)και τα έχει γράψει κάποιος φίλος κρουά σε δημοσίευμα του Δεκεμβρίου 2012.
Όλος αυτός ο πόλεμος εναντίον μας έχει ξεκινήσει για αποπροσανατολισμό. Σκεφτείτε τώρα να ασχοληθούμε με αυτά που γράφουν που ξέρουμε πολύ καλά ότι ανα πάσα στιγμή τους διαψεύδουμε καινα μην ασχοληθούμε με τα τρέχοντα θέματα. δΗΛ.Την ποινική δίωξη του Βοσκόπουλου κτλ. τις ανακρίσεις για τα κακουργήματα, τους Επιθεωρητές, το ΣΔΟΕ κάτι καινούργια που δεν σας τα έχω πει ακόμα. Αυτό θέλουν. Δεν έχω για τίποτα να απολογηθώ σε κανέναν και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με τις βλακείες. Εστιάζω το ενδιαφέρον σε αυτά που ΕΕΕΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Πάντα οι ίδιοι άνθρωποι. Ο Αριστείδου επί Βοσκόπουλου πήρε γύρω στα 250 000 ευρώ μόνο για εκτυπώσεις. Παρ ολίγον δηλαδή 100.000.000 ευρώ αν αφαιρέσεις κάτι ψιλά. Πήρε για τσίπουρα, για δημοσιεύσεις. Τώρα πάλι παίρνει. Συμβάσεις με δήμο, με περιφέρεια. Αυτά είναι τα μονοπώλια του κατεστημένου. Αυτά όμως δεν τα λένε.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η κ. Αγνή Ρίζου αν κληθεί από την εισαγγελέα θα μας πει ποιούς πλήρωσε για αυτό το λέυκωμα; Οι πληροφορίες μου λένε πως υπήρχε ένα υπόλοιπο μεγάλο που δεν πληρώθηκε. Τι έγιναν αυτά τα λεφτά;

Ανώνυμος είπε...

Η Αγνή Ρίζου γιατί δεν πλήρωσε την εξαδέλφη της Θάλειας Κωτσοπούλου, μία λαογράφο; Γιατί την έβαζαν τη λαογράφο να γράφει επιστολές; Με ποιόν έκανε σύμβαση η λαογράφος; Αυτά τα άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά στο δικαστήριο του Βοσκόπουλου. Μπορεί να υπάρχουν και στα πρακτικά. Α ρε κύκλωμα αθάνατο. Όλοι φταίνε εκτός από εσάς. Έχετε και το θράσος να κάνετε και μπλόκ για να αποπροσανατολίσετε τον κόσμο. Αθάνατο και αδίστακτο κύκλωμα. Ότι ακριβώς έκαναν οι πρόγονοί σας οι ρουφιάνοι. Δεν δίσταζαν να σπιλώσουν υπολήψεις ακόμα και να σκοτώσουν. Κρουά, στο ύψος σου.

Ανώνυμος είπε...

Ώπα,ξύπνησε το κρυφοβοσκοπουλικό παπαγαλάκι του βουνού από την επιλεκτική χειμερία νάρκη του,έχοντας επιλεκτική μνήμη,επιλεκτική κρίση,επιλεκτική όραση και επιλεκτική άποψη; Όταν η πόλη έβραζε με τις πιθανές διώξεις αιρετών αυτό τι έκανε;Γιατί σκέφτηκε να ξαναεξαντλήσει την ψευτοεπιθυμία του για έλεγχο του δημόσιου βίου σε κολωνάκια και τρύπες των δρόμων…; Δε μάθαινε τι γινόταν...ή και τι πρόκειται να γίνει; Γιατί ψευτομυξοκλέγοντας προπαγάνδιζε διαφημίζοντας εμμέσως υπέρ των αγορών από τη γειτονική χώρα, λέγοντας αχ τι κρίμα εσείς που έχετε χαμηλά εισοδήματα…που πηγαίνετε και ψωνίζεται καύσιμα φθηνά, υπηρεσίες ακόμη πιο φθηνές και επώνυμα ελληνικά προϊόντα τουλάχιστον στη μισή τιμή…αλλά κακώς ψωνίζετε από εκεί; Μήπως έχει κάποιο άλλο σκοπό πιο βαθύ για την αγορά της Φλώρινας; Γιατί κόπτεται υπέρ της δημοκρατίας αλλά αυτό δε δέχεται το διάλογο, την κρίση και επίκριση με σχόλια; Έτσι είναι οι μάγκες κασκαντέρ; Ετσι θα πάει η πόλη μπροστά; Μήπως οι κρυφορουφιάνοι λύκοι με προβιά προβάτου πρέπει κάποτε να αποκαλυφθούν; Μήπως όμως η ψυχή του είναι μοιρασμένη στα δύο ή και στα τρία και μας δουλεύει;

Ανώνυμος είπε...

Μόλις ξαναδιάβασα τον πίνακα με τις αμοιβές του λευκώματος. Είναι δυνατόν η οικονομική υπηρεσία της πρώην νομαρχίας να βάζει ερωτηματικά και να μην ξέρει που πλήρωνε; Εκείνο το μαυρισμένο το 3.700.000 δρχ. το πήρε κανένας κουκουλοφόρος και δεν μας το λέτε; Κυρία Αγνή, σε βλέπω πάλι στα δικαστήρια να μας λες πως δεν ξέρω, δεν θυμάμαι.

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ 10.35 είπαμε αποκριές αλλά εδώ τις μάσκες τις φοράνε στη Φλώρινα όλο τον χρόνο. Αυτό το ψευτοπαπαγαλάκι του βοσκού και του βουνού με μπερδεύει λίγο. Δώσε κανένα στοιχείο και για τον σωματότυπό του για να το πιάσω καλύτερα. Είναι δηλ. Xl ή XXXl; Αν είναι αυτό που φαντάζομαι είναι και κρυφοβοσκοπουλάκι; Θα τρελλαθώ; Λες δηλαδή να ξεπέρασε και τον Νίκο Ξανθόπουλο σε υποκριτική; Πάμε δηλαδή για βραβείο 1ου ανδρικού ρόλου;

Ανώνυμος είπε...

Κρουά, έχει δίκηο για τα περί Σφίγγας ο 2.03. Κόψτε ρε παιδιά τα αινίγματα στο μπλόκ της Σφίγγας , κι εμείς κόρακες είμαστε! Για σας κορακάκια το λέω τον 10.42 και 10.49. Ξυπνήστε μας ρεεε. Μην μας αφήνετε να ονειρευόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Καλέ τι μου είπαν πριν λίγο... η Αγνή Ρίζου είναι συγγενής σου Νρόροθη!?!? Καλά είστε ένα σόη κάτσε καλά τελικά... μαλώνετε ποιος θα φαέι πιο πολύ από το γλυκό και βγάζετε τα μάτια μόνοι σας!!!!

Ντοροθυ είπε...

Τους φίλους σου τους διαλέγεις αγάπη μου, τους συγγενείς τους ανέχεσαι. Δεν μιλάμε βέβαια για καμιά κοντινή συγγένεια. Εκ Μοναστηρίου ορμώμενες και τίποτα άλλο. Όσο για το γλυκό στο βάζο, εγώ κάνω δίαιτα και το αποφεύγω καλή -ε μου.

Ανώνυμος είπε...

Nτοροθυ, αυτός 0 10.57, να ξέρεις είναι ο Χρηστάκης. Κολλητός της Αγνούλας και δεξί της χέρι.Χρόνια τώρα στο κουμπέρτι ξέρει να κάνει αέρα στην εξουσία με μεγάλη βεντάλια.

Ανώνυμος είπε...

Mήπως ξέρει ο Χρηστάκης να μας πει κάτι παραπάνω για να μην ξενυχτάμε; Ή να τον περιμένουμε από το βήμα του, να μας δώσει βήμα;

Ανώνυμος είπε...

Τι έγιναν τα περίπου 10.000.000 δρχ κυρία Αγνή; Ποιός υπέγραψε και ποιός εισέπραξε τις επιταγές με τα ερωτηματικά; Ποιός είναι ο παραλαβών των 3.700.000 δρχ που έχει σβηστεί το όνομά του;

Ανώνυμος είπε...

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις παντού η αγία οικογένεια βρε παιδί μου. Δέκα χρόνια πίσω αν πάμε πάλι αυτοί, και άλλα 10 χρόνια αυτοί να ξαναβγαίνουν σε όλα τα σκάνδαλα.

Ανώνυμος είπε...

O κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Μη μου στενοχωρείτε τη κ. Αγνή. Θα της ανεβεί το λέυκωμα με αυτό το λεύκωμα. Πάντα έτσι τη πατάνε. Πάνε για μαλλί και βγαίνουν κουρεμένοι. Σε άλλον σκάβουν λάκους και πέφτουνε οι ίδιοι μέσα.

Βουνίσιος Ακτιβιστής είπε...

Εφημερίδα Κρουα Κρουα ( το "κραξιμο" κόπηκε?) Κοσμοσυροή στα σχόλια .Πέτυχες τον στόχο σου. Εγώ σάν αγράμματος ..βουνίσιος βαράω την κουδούνα και την γκλούτσα !..όσο τα πράϊτα ζα( γούρνα, προβατα ή γίδια ) βελάζουνε εκ των έσω των στανιων ή των μαντριών κανείς δέν τα ακούει Ούτε οι ίδιοι οι τσουμπάναραίοι με τα τσουμπανάκια τους ή τις αντιδήθεν πάπιες ή χήνες .Μάλλον τα ζά πρέπει να αποδράσουν απο τα μαντριά γιατί λύκοι τα φυλάνε.τα μαντρούσκυλα ψοφήσαν .Κι αναρωτιώμαστε ούλοι στου βουνό!..πότε τα πράϊτα και λοιπά ενσταυλισμένα θα σταματήσουν το βελασμα ? ¨Οταν τα σφάξουν τσουμπανηδες λύκοι?λουκι άλλο πράμα ξεδοντιασμένοι γηραλαίοι ξεφτυλισμένοι. Κρουα το άλλο το έμαθες? κι άλλο λαμόγιο έβγαλε στο εξωτερικό τα χρυσά του άλλες ένα πουλάκ μου και για ντόπια φουντάνια το προσπέρασες!???.Στα Στα ίχνη αρκετών εντόπιων και πέριξ επιστη μόνων....Βελαστε πράϊτα και ζά όσο θέλετε είστε εκτός Τόπου κι Εκτός Χρόνου μπεεεεεεε κι έχει πολλά μετΑΛΛΑΓμένα μπεεε στην πιάτσα ..κάντε μία βόλτα στο βουνό μου να τα δείτε ,,,,,
Ντόρτσα καρακράξα ! ο σινεμάς με τον χαριτωμένο ταξιθέτη λειτουργεί ακόμη ?τι ταινίες παίζει? αισθησιακές καουμπόηκες με την γκάλα βλάκχας ? ή πήρε μετάταξη στο ΄'αλλο Τ ελωνείο για την γνωστή μαρμίτα ? πάου για το ρόφημα μου *τσάου του βουνού

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ βουνίσιε το κράξιμο δεν κόπηκε, ούτε από τον τίτλο της εφημερίδας ούτε από τους κόρακες. Κρουά χωρίς κράξιμο δεν νοείται παρά τις απελπισμένες προσπάθειες φίμωσης και εκφοβισμού.
Τα πρόβατα στο μαντρί,κι εγώ βλέπω πως είναι καλά μαντρωμένα. Μπορεί να θέλουν να θυσιαστούν για το Πάσχα. Εγώ βαράω τη κουδούνα, αλλά οι σειρήνες έχουν κόψει τα αυτιά των προβάτων.
Δεν προσπέρασα τις φήμες περί εξαγωγών αλλά δεν έχω επαρκή στοιχεία ακόμα. Όσο για τον ταξιθέτη, τι περιμένεις ; Αναβαθμίζεται για να υποβαθμίζει τους πάντες και τα πάντα. Η ρουφιανιά εκτός των άλλων εχει γίνει και επιστήμη.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Διαβάζω έναν πίνακα σε ένα μπλόκ που σχετίζετε με αυτό το λεύκωμα. Και για τον πιό κουτό ακόμα που το διαβάζει το σβησμένο όνομα δημιουργεί ερωτηματικά. Γιατί το σβήσανε ποιόν κρύβουνε;
Γιατί δεν προχωράτε σε αποκαλύψεις για να τους τελειώσετε μία και έξω;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Αγαπητέ φίλε από τα δημοσιεύματα κατά της επαγγελματικής μου δραστηριότητας και της προσωπικής μου ζωής τίποτα δεν με αφορά. Σε τι να απαντήσω; Έχω δώσει δείγματα γραφής και όλοι καταλαβαινεται που στοχεύει αυτός ο πόλεμος. Στο να με αποδυναμώσουν - έτσι πιστεύουν - διότι τα αποτελέσματα του ελέγχου του δημόσιου βίου της Φλώρινας, είναι συγκλονιστικά.
Με ικανοποιεί το γεγονός πως εσείς οι αναγνώστες ξετυλίγετε μόνοι σας το κουβάρι. Όλοι ξέρουν τι συνέβη και τι συμβαίνει. Αν ρίξεις μιά ματιά στα παραπάνω σχόλια, θα δώσεις μόνος σου την απάντηση στο ερώτημά σου. Αυτό έχει αξία.

Πυγμαλίων είπε...

Πολεμούν την Κρουά επειδή τους κράζει. Αν ήταν "λαμόγιο" σαν αυτούς θα την πολεμούσαν; Όταν σε πολεμούν τα "λαμόγια" σημαίνειμ ότι δεν είσαι λαμόγιο. Όταν σε πολεμούν οι χαφιεδο-ρουφιάνοι, σημαίνει ότι δεν είσαι χαφιεδο-ρουφιάνος.
Δηλαδή η Κρουά δεν είναι ούτε "λαμόγιο" ούτε χαφιεδο-ρουφιάνα.

Ντόπιος με κ@κ@λ@ είπε...

Όλα τα λαμόγια είναι και χαφιεδο-ρουφιάνοι. Κοιτάξτε ποιοί έχουν πλουτίσει (χωρίς να δουλέψουν). Κοιτάξτε από ποιές οικογένειες πολλοί έχουν διοριστεί στο δημόσιο. Κοιτάξτε τους πατεράδες τους και τους παπούδες τους. Θα ανακαλύψτετε ότι όλοι είναι χαφιεδο-ρουφιάνοι. Η χαφιεδο-ρουφιανιά είναι οικογενειακή επιχείρηση, που πηγαίνει από πατέρα σε γιό.

Ανώνυμος είπε...

Ένα πουλάκι μου είπε ότι, ο βοσκός με μαμά και κόρη, τις τελευταίες μέρες, μεταμεσημεριανές ώρες, είχαν επανειλημμένες συναντήσεις, στα γραφεία της γνωστής "αμαρτωλής" εταιρίας!!!!!
Τι μαγείρευαν άραγε; Μήπως οι συναντήσεις αυτές συνδέονται με την κυκλοφορία της τσούσκας. Άλλοστε Φλωρινιώτες είμαστε και ξέρουμε ότι όλες οι πιπεριές για να ευδοκιμήσουν τον σπόρο (υλικό), το χωράφι (χώρο) και την καλλιέργεια!!!!
Έχω όμως την βεβαιότητα ότι τους διαφεύγουν οι πολύπλευροι κίνδυνοι από την απρόσεκτη ενασχόληση με τις τσούσκες και δεν σχετίζονται μόνο με το τσούξιμο στην γλώσσα η τα μάτια!
Εκτός αν ισχύει και εδώ το "ο βρεγμένος δεν φοβάται την βροχή!!!!!!".

Ανώνυμος είπε...

ντόπιος με κακαλα δέν γίνεται μάλλον είσαι κανένας ΠΟΝΤΙΟΣ πιλάτος που δοξάσατε δακή και ντόπια σινάφια...δακοκτόνο που σας χρειάζεται.

Δημοσίευση σχολίου