10:20 π.μ.

YΠΑΡΧΕΙ ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ; - ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




Υπάρχει τελικά ή δεν υπάρχει Εμπορικός Σύλλογος Φλώρινας;

H απόφαση των μελών του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, Θ. Ταλλίδη Προέδρου, Νικ. Δημητρόπουλου Αντιπροέδρου και Χρ. Τσεκουτάνη να μεταθέσουν το βάρος της ευθύνης  στο Επιμελητήριο Φλώρινας για την διοργάνωση εκδηλώσεων κινητοποίησης της τοπικής κοινωνίας και των φορέων, την επαφή με πανελλήνια ΜΜΕ,προκειμένου να ισχυροποιηθεί η φωνή της Φλώρινας σχετικά με τα ειδικά μέτρα τα οποία επιβάλλεται να πάρει η κυβέρνηση για την τιμή του πετρελαίου στη περιοχή μας  και τη προώθηση των προβλημάτων του εμπορικού κόσμου της Φλώρινας, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του Δ.Σ. και ενώ είχε αποφασιστεί ομόφωνα σε προηγούμενη συνεδρίαση στις 17-1-2012, συζητήθηκε στο τελευταία Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου στις 10-2-2012.

Τα υπόλοιπα μέλη, ενημερώθηκαν στο παρά πέντε από τον Πρόεδρο κ. Θωμά Ταλλίδη, ο οποίος μάλιστα είχε ξεχάσει  στο μαγαζί του την επιστολή – πρόσκληση που είχε λάβει από το Επιμελητήριο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα κατάρτισης ολοκληρωμένης πρότασης του Εμπορικού Συλλόγου, ώστε η παρουσία του Συλλόγου στην σύσκεψη του Επιμελητηρίου με τους συνδικαλιστικούς φορείς στις 15-2-2012, να είναι τουλάχιστον στοιχειώδης μέσα από προτάσεις και όχι μόνον από παρουσίες ή απουσίες.

 Τα τελευταία χρόνια ο Εμπορικός Σύλλογος Φλώρινας, εν ονόματι της καλής συνεργασίας με το ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, χωρίς πρωτοβουλίες και επί μέρους δράσεις έχει καταντήσει δορυφόρος του ΕΒΕ, είπε η Γ.Γ. του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ντόρη Κουτουράτσα. To ίδιο κάνατε επί εποχής Αριστείδου, το ίδιο κάνετε και τώρα.
Σήμερα η διττή ιδιότητα των τριών μελών Ταλλίδη, Δημητρόπουλου και Τσεκουτάνη με την  παράλληλη εμπλοκή τους και στον Εμπορικό Σύλλογο και στο ΕΒΕ, με τον τρόπο που ασκείται, απαξιώνουν τον Εμπορικό Σύλλογο και δημιουργούν προβλήματα στην επικοινωνία με τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.  
Δεν ξέρουμε πότε εκπροσωπείτε κύριοι, τον Εμπορικό Σύλλογο και πότε το ΕΒΕ.
 Χαριτολογώντας η κ. Κουτουράτσα τους πρότεινε την χρήση δύο καπέλλων με διαφορετικό χρώμα, για την διάκριση των ρόλων. Στη συνέχεια πρότεινε την εκπροσώπηση του Εμπορικού Συλλόγου, από ένα μέλος το οποίο δεν συνδέετε με το ΕΒΕ, εξαιρώντας τον εαυτό της και προτείνοντας τον κ. Μιχ. Πραπαβέση ως αρχαιότερο μέλος και με εμπειρία.  Η πρόταση απορρίφθηκε από τους υπολοίπους ομόφωνα.

Η κ. Κουτουράτσα, κάλεσε όλα τα μέλη να αναλάβουν την ευθύνη του ρόλου τους με περισσότερη αυτογνωσία. Η ίδια για την καλύτερη άσκηση των καθηκόντων της ζήτησε κλειδί του Εμπορικού Συλλόγου, αντίγραφο του καταστατικού και ενημέρωση από τον Πρόεδρο για την αλληλογραφία που λαμβάνει ο ίδιος και δεν την ενημερώνει.
   
Ντόρη Κουτουράτσα

13 comments :

Ανώνυμος είπε...

πολλα καρπουζια σε ενα χερι...? ε καπιο θα σπασει σιγουρα...!

Ανώνυμος είπε...

Kατά τα άλλα, ο Σάββας θα άλλαζε την εικόνα του ΕΒΕ. Τι να πει και ο Σάββας που φοράει 5 καπέλλα μαζί! Είναι όμως μία καλή ευκαιρία για συγκέντρωση δήθεν εξουσίας στα χέρια του για να ικανοποιήσει ενδεχομένως και κανένα απωθημένο του για κοινωνική διάκριση, δημοφιλία κ.τλ. Και αφού βρίσκει τα κατάλληλα κεφάλια,τα καπελλώνει! Στα χνάρια του κοντού και ίσως και καλύτερα!

Ανώνυμος είπε...

O Γούτης τελικά γιατί έφυγε από τον Εμπορικό Σύλλογο;

Ανώνυμος είπε...

Kαλά ο ψηλός ήταν το πρώτο μοντέλο Σάββας, στη Φλώρινα.
Βέβαια ο Σάββας είναι λίγο πιο μεθοδικός και κομμάτι πιο εγκρατής.

Ανώνυμος είπε...

Πέστα χρυσόστομη γιατί σε λίγο που θα κάνει εκλογές ο Εμπορικός Σύλλογος, θα μας λένε πως τα μέλη απαξιώνουν τον Σύλλογο. Μπορεί σήμερα, να μου πει κανένας γιατί πρέπει να είμαι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου, ακόμα και του ΕΒΕ;

Ανώνυμος είπε...

Ντόρη μου, αυτό που έχω να πω, είναι πως ξέρεις να στέκεσαι και σαν επαγγελματίας και σαν δημοσιογράφος και στη προκειμένη περίπτωση σαν Γ.Γ. του Εμπορικού Συλλόγου και να μην μπερδεύεσαι. Να μην παραπονιέσαι όταν τους κάθεσαι στη μύτη διότι τέτοια εμπόδια σαν εσένα γίνονται ενοχλητικά. Αυτοί ξέρεις τι θέλουν; Να είμαστε όλοι φυτά και ορισμένοι να νομίζουν πως μας κάνουν ότι θέλουν. Να νομίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει ρε Ντόρις . Αυτή η ξερολα επί παντός επιστητού έχει κουράσει. Ετσι όπως πας κοντεύεις να γίνεις γραφική και χάνεις και μέρος του δίκιου σου που έχεις σε άλλα θέματα...

NΤΟΡΗ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ είπε...

7.52 Nαι λοιπόν, έχω άποψη επι παντός επιστητού! Τι να κάνουμε; Αν γίνομαι γραφική, χάνω ή βρίσκω το δίκηο μου, αυτό είναι δικό μου θέμα, για να μην σε κουράζω. Εσύ προσπάθησε να εκφράζεις τις δικές σου απόψεις, διακινδυνεύοντας να γίνεις γραφικός ή οτιδήποτε άλλο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Ανώνυμος είπε...

7.52 δεν μας βοηθάς να καταλάβουμε το εξής. Η Ντόρη ειναι ενοχλητική επειδή εκφράζει άποψη ή επειδή έχει άποψη;
Η άποψή της για τον Εμπορικό Σύλλογο, είναι τεκμηριωμένη;
Οι χαρακτηρίζοντες τη Ντόρη γραφική, έχουν άποψη περί Ντόρης και επί παντός επιστητού; Ή μήπως εκφράζουν υποκειμενική άποψη; Μήπως ξέρεις τη διαφορά μεταξύ προσωπικής και αντικειμενικής άποψης;

Ανώνυμος είπε...

ωραια ιδεα τα καπελα.... να τους κανεις τα καπελα δωρο και να γραφουν απο πανω ταλλιδης θωμας προεδρος εμπορικου συλλογου κ αλλο ενα που να λεει γραμματεας επιμελητηριου...... ε μην αφησουμε τον Δημητροπουλο παραπονεμενο πρεπει και σε αυτον δυο καπελα δωρο αντιπροεδρος επιμελητηριου και αντιπροεδρος εμπορικου συλλογου ε ρε τιτλοι.....

ΝΤΟΡΗ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ είπε...

ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΕΛΛΑΚΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ Ή ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΑΓΝΟΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

18 Φεβρουαρίου 2012 10:56 π.μ. GIATI EXEI ARXIDIA KAI KATALABE OTI DEN MPORI NA KANEI TIPOTA MONOS TOY ME ANIKANOUS...AN KAI KALO THA HTAN NA EBGENE NA TA PEI

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει Εμπορικός Σύλλογος Φλώρινας;

Δημοσίευση σχολίου