6:46 μ.μ.

"ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ" - ΦΛΩΡΙΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


 Κυκλοφορεί  στο διαδίκτυο, από ανώνυμους ειδησεογράφους  ως βεβαιότητα η φήμη, πως ο Γιάννης Αντωνιάδης Περιφερειακός Σύμβουλος, τ. Αντινομάρχης επί 4 συναπτά έτη 2007 - 2010 στη νομαρχία Βοσκόπουλου και επί σειρά 8  προηγούμενων ετών νομαρχιακός σύμβουλος, κατεβαίνει ως υποψήφιος βουλευτής. Αναζητήσαμε βέβαια έγκυρες πηγές που δεν μας επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.

Για τον κ. Γιάννη Αντωνιάδη, πρίν δύο χρόνια Απρίλιος 2010 φύλλο 14 γράφαμε στην εφημερίδα μας.
...πρέπει να μάθει να μιλάει μόνον όταν έχει κάτι να μας πεί, Πρέπει να μάθει να μας σέβεται και να μη μας σερβίρει κουτόχορτο. Αν δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά, να μην δίνει συνεντεύξεις και να ασχολείται με κάτι που ξέρει να κάνει καλά, όπως το βάψιμο των μαλλιών, κοινώς "τρίχες" που τις βάφουμε για παρουσιάσουμε σαν κάτι που δεν είναι.  Όπως την "μη απάντηση" (=τρίχες) που προσπάθησε να τις παρουσιάσει ως "απάντηση" (="βαμμένες τρίχες" ).

Φαίνεται πως ο κ. Αντωνιάδης είναι μάλλον πολύ καλός δάσκαλος ακόμα και για φιλόδοξους "ειδησεογράφους". Εκτός και αν το "βαμμένο μαλλί" φοριέται πολύ προεκλογικά!

19 comments :

Ανώνυμος είπε...

O Γιάννης Άντωνιάδης ίσως να είδε πως μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς του όλοι τον είχαν γραμμένο και έτσι μπορεί να ζήτησε την βοήθεια του άλλου Γιάννη του φίλου του, για να ακουστεί λίγο, έτσι για το αντέτι. Και επειδή 45 Γιάννηδες ενός κοκκόρου γνώση, και επειδή αμφότεροι δεν ικανοί για τίποτα παραπάνω, έδωσαν δουλειά στη WELLA.

Ανώνυμος είπε...

Kαποιο παιχνιδάκι παίζεται, κακά τα ψέμματα. Ακόμα και η κατάθεση υποψηφιότητας του Αντωνιάδη θέλει να δείξει πως ο Αντωνιάδης περνάει ακόμα σαν μπογιά στο κόμμα της ΝΔ. Δεν ακούγονται άλλωστε και λίγα για τα κατορθώματα Αντωνιάδη επί νομαρχίας Βοσκόπουλου. Φήμες λένε πως έχει φάει γι αυτό πόρτα από τη ΝΔ. Ίσως λοιπόν να θέλει να διασώσει όση μπογιά του απέμεινε για κατανάλωση στον τόπο για να μας πει στη συνέχεια πως τον φάγανε ίντριγκες και τα σχετικά. Ο χρόνος θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Το ΣΔΟΕ τι λέει για τον Αντωνιάδη; Άνοιξαν ή θα ανοίξουν λογαριασμοί του; Νομίζει ο Αντωνιάδης πως αυτά δεν τα ξέρουν στη ΝΔ; Μάθε επιτέλους δάσκαλε γράμματα!

Ανώνυμος είπε...

Κι εμένα κάτι μου βρωμάει σε όλη την ιστορία. Ο Αντωνιάδης είναι πεσμένος. Ίσως να ξέρει τι φουρτούνα τον περιμένει αν τον περιμένει και προσπαθεί με τρόπο να τα μπαλώσει. Ο άλλος δεν τη βγάζει καθαρή. Αυτός πως θα τη βγάλει;

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος ψάχνει συμμαχίες. Μεταξύ Βόσδου, Αντωνιάδη και Κωνσταντινίδη η πιό ασφαλής ομπρέλα για αυτόν είναι οι δύο πρώτοι. Και παίζει και τους δυό στο κομμωτήριο και ότι κάτσει. Έριξε ντεμέκ μία προστασία στον Σωτήρη πως τον κακολογεί η κρουά - λες και εμείς δεν ξέρουμε τι μας γίνεται- τώρα παίζει και λίγο Αντωνιάδη και βλέπουμε και κάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

E,λογικό είναι να θέλει η κρουα που έχει δικαστική κόντρα με το Γιάννη Βοσκόπουλο να βαράει και τον πρώην συνεργάτη του, το Γιάννη Αντωνιάδη.Υπάρχουν όμως πολλοί που τους αρέσουν τα κόκκινα μαλλιά, κι οι ...κρίνουσες έχουν κόκκινα μαλλιά , γούστα είναι αυτά...
Επίσης, η κρουα είναι εμπαθής και με το κόμμα της ΝΔ,για δικούς της λόγους, σεβαστό και δικαίωμά της.Ασχετο σε πολλά δεν έχει κι άδικο.
Ας δούμε και κάποιο δημοσίευμά της για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, έτσι, για λόγους ισομέρειας..

Ανώνυμος είπε...

αντωνιάν πές ...τσουσκα? καυτερή και θα καίει .

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Δεν μου κάνει εντύπωση που ορισμένοι, όταν ενοχλούνταιαπό τα δημοσιεύματα της κρουά το γυρνάνε σε εμπάθειες και τα σχετικά. Αν έτσι τους βολεύει ας συνεχίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Tσούφκα είπαμε, όχι τσούσκα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που συμπαθούν τη ΝΔ που είναι να την υπερασπιστούν; Μήπως με το λένε η κρουά είναι εμπαθής με τη ΝΔ ή δείνα ή ο τάδε, υπερασπίζονται τη ΝΔ; Έλα Σαμαρά να δεις εδώ τι γαλάζιες κουκούλες υπάρχουν!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Mετά φταίει η κρουά..Κατάλαβες; Θέλω να ξέρω τι θα γίνει όταν η κρουά θα αναζητήσει μία τετ α τετ συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά τι θα γίνει..
Όπως φαίνεται η κρουά κριτικάρει ορισμένους από τη ΝΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣ! Θυμάμαι ακόμα εκείνη την επιστολή στη Ρηγίλης το 2009. Νομίζω πως ήρθε η ώρα και για μία ακόμα επιστολή τώρα το 2012!

Ανώνυμος είπε...

Στα πλαίσια των τελευταίων δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν τη λίστα των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. Φλώρινας , η ΝΟΔΕ Φλώρινας θεωρεί υποχρέωση της να επισημάνει πως πρόκειται για στρεβλά σενάρια καθώς δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ενημέρωση από την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα για την κατάρτιση ψηφοδελτίων. Ως εκ τούτου όλα τα σενάρια είναι υποθετικά και επί του παρόντος ανυπόστατα.

Για την ΝΟ.Δ.Ε Φλώρινας
Ο πρόεδρος
Κώστας Δημητρόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτα όλα στη φορά κρουά! Μη φοβάσαι κανέναν. Να καθαρίσει η κόπρος στη ΝΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΡΝΕΙ. Η ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ...ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ; ΕΣΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ. ΜΑΘΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΨΟΜΙΑΛΑΔΕΣ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΔΙΑΙΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΟΥΔΗ ΣΟΥ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

Την βαφη των μαλλιων την πηρε απο κομμωτηριο η απο super market?Οφειλω να επιστησω στον υποψηφιο κ.Αντωνιαδη την προσοχη του στην ποιοτητα της βαφης διοτι η προεκλογικη περιοδος θα διεξαχθει με αντιξοες καιρικες συνθηκες.....

Ανώνυμος είπε...

Nα μπει, να μπει ο Αντωνιάδης στη λίστα για να δει και αυτός και η ΝΔ πόσα απίδια παίρνει ο σάκκος. Α ρε ΝΔ να τους χαίρεσαι. Και τον Αντωνιάδη και τον Βόσδου.Ένα καλό μάθημα χρειάζεται η ΝΔ. Και θα το έχει.

ΕΝΤΟΠΙΟΣ είπε...

Εάν τελικά αληθεύουν τα σενάρια περί των υποψηφίων, μοιάζει πινάκιο δικαστηρίου.

Δημοσίευση σχολίου