ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!
ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σας το είχα υποσχεθεί. Και κρατώ πάντα τις υποσχέσεις μου. 
Ο χρόνος είναι πάντα σύμμαχος όταν μπορείς να επιλέγεις τη κατάλληλη στιγμή. Και τώρα που φάγαμε πολύ πιπέρι από μεταλλαγμένες τσούσκες, καιρός για κάτι πιό καυτό, για να μας φτιάξει τη γεύση. 
 Για τους ρουφιάνους και τη δουλειά τους, δεν ξέρω αν η σπορά ψευδών ειδήσεων είναι στο DNA τους ή είναι μέρος της καλοπληρωμένης δουλειάς τους. Εσείς θα κρίνετε.

3 comments :

ΦΙΛΟΙ ΚΡΟΥΑ είπε...

Κρουά θα σε μαλώσουμε. ΤΣΟΥΦΚΑ όχι τσούσκα.

ΦΙΛΟΣ ΚΡΟΥΑΣ είπε...

κρουα χρησιμοποιείς λάθος έκφραση. ¨Οχι τσουσκες αλλα τσούφκες.¨οχι δουλειά αλλα εκδούλεψη. Οχι ρουφιάνοι πολύ ντεμοντέ η έκφραση αλλα οι Πράκτορες είναι η πιό ακριβής . Οι εν λόγω ποτέ στην ζωή τους δέν δούλεψαν και εάν "δούλευαν" τους τοποθετούσε ή αυτοτοποθετιόντουσαν σε΄θέσεις για να πρακτορεύουν ρουφιανεύουν να κάνουν την εκδούλεψη τους με το αντίτιμο με το αζημείωτη για το τομάρι τους. Και την λυπητερή την πληρώνουμε σήμερα εμείς εσύ και εγω . ¨Ομως κάποτε το πρακτοριλίκι τους έχει ημερομηνία λήξης . Δέν μπορούν να επιβιώνουν εις αεί μία με την χούντα μιά με την νεα δημοκρατία μιά με το πασόκ και μιά πάλι με την νέα δημοκρατία.Αρκετή ¨μαρμελαδίτσα" φάγανε ΄παριστάνοντας τους ιντσρουχτορες στην τοπική κοινωνία Η μεταπολίτευση τελείωσε όπως και κάθε πρακτοράκος ή άρτι νεοιδυθήσα ..τσούφκα θα μπεί στην θέση του. Το νού σου στον υπόδικο με το χαριτωμένο τύπο τους βαψομάλληδες και τους μυστακοφόρους με τα νεαρά τσιράκια του που έχουν ακόμη την εντύπωση ότι εξουσιάζουν .Αυτοί είναι που κατέστρεψαν διαχρονικά την Φλώρινα τρώγοντας τον αγλέωρα στην ζωή τους χωρίς ποτέ να δουλέψουν παρα μόνο όπως το λές...ρουφιανέυοντας πρακτορεύοντας κλ σκοτεινές δράσεις τους με την ιδιόρυθμη προσωπική τιποτένια ζωούλα τους ,...μία φούσκα είναι η κάθε τσούσκα κι εσύ κρουά κρατάς την καρφίτσα για όλους αυτούς τους εν αναμονή υπόδικους για σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά εγκλήματα στην ευρύτερη περιοχή

Ο Μπάμπης ο ΚΥΠατζής είπε...

Δεν την καταστρέψαμε εμείς την Φλώρινα, αλλά εσείς οι Φλωρινιώτες που μας αφήσατε, και συνεχίζετε να μας αφήνετε, να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Σας αξίζει να μας έχετε στο κεφάλι σας. Αν δεν το θέλατε δεν θα μας είχατε.

Δημοσίευση σχολίου