8:20 μ.μ.

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ - Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΡΟΥΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Αυτή τη μέρα κρατήστε την! Τρίτη 8 Μαίου 2012, η συνέχεια της δίκης με τον Γιάννη Βοσκόπουλου, επανέρχεται στήν αίθουσα του δικαστηρίου Φλώρινας. Γιάννης Αντωνιάδης και Γιάννης Στρατάκης ολοκλήρωσαν σήμερα τις καταθέσεις τους.

16 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
Οι αβανταδόροι του Βοσκόπουλου,πολύ θα ήθελαν την σύγκριση του Βοσκόπουλου με τον Αλτίνη. Πες τε μου εσείς, τι κοινό μπορεί να έχει ο Αλτίνης με τον Βοσκόπουλο, εκτός από την ηλικία και το γεγονός ότι υπήρξαν συμμαθητές; Τι κοινό μπορεί να έχει ο Βοσκόπουλος με τον Αλτίνη στην άσκηση πολιτικής;
Ελπίζω να ξέρετε πως για να κάνουμε σύγκριση πρέπει να καταλήξουμε πρώτα σε ομοιότητες για να βρούμε τις διαφορές. Εκτός και αν με πείσετε πως μπορούμε να συγκρίνουμε τον φάντη με το ρετσινόλαδο.

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνει ο Βοσκόπουλος; Προσπαθεί να κερδίσει τουλάχιστον τις εντυπώσεις. Νομίζω πως πρέπει να είμαστε επιεικείς μαζί του. Αφήστε τον να χαίρετε και να νομίζει πως δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Τι ταχεία απονομή είναι αυτή !

Θα τελειώσει καμιά φορά αυτή η δίκη ;

Ανώνυμος είπε...

Ταινία του Αγγελόπουλου είναι αυτή η δίκη. Για τον κάθε μάρτυρα απαιτούνται 4-5 ώρες για καταθέσεις. Ξεκινάει ο μάρτυρας να απαντάει στις ερωτήσεις της έδρας για 1.30΄. Μετά τον περιλαβαίνουν οι δικηγόροι του Βοσκόπουλου για άλλη 1.30΄. Και στο τέλος τη χαριστική βολή την δίνει ο Αλτίνης και έχει και μία χάρη, μία ζωντάνια το όλο θέμα. Και κρατάει πάνω από 1.30΄, αλλά εδώ είναι όλο το ζουμί. Παύλο κράτα γερά.

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί παρακαλάνε να μη τελειώσει η δίκη γιατί θα αρχίσουν τα άλλα τα μεγάλα. Ο Βοσκόπουλος μάλιστα αρέσκεται τόσο πολύ να είναι μηνυτής που αρχίζει - λένε- να θέλει να μηνύει τους πάντες. Σειρά, ακούγεται πως έχει ο Μιχάλης ο Τσώκας. Μόλις βγήκε από την αίθουσα ο Βοσκόπουλος - λένε- απειλούσε μεγαλοφώνων πως θα κάνει αγωγή στον Στρατάκη.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι μου βρωμάει, κάτι μου βρωμάει. Ο Βοσκόπουλος αμύνεται επιτιθέμενος; Βοσκόπουλε, οι δικαστές δεν τρώνε χόρτο.

Ανώνυμος είπε...

Τον Τσώκα ρε παιδιά, γιατί να τον μηνύσει; Επειδή πριν από δύο χρόνια έλεγε ΒΟΑ, ΒΟΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ κ. Βοσκόπουλε; Τώρα θυμήθηκε ο Βοσκός;
Και ο Στρατάκης γιατί να μηνυθεί; Τα χαρτιά που άνοιξε λένε ψέμματα; Τώρα θυμήθηκε ο Βοσκόπουλος να τους μηνύσει;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει σύγκριση ανομοίων , Αλτίνη και Βοσκόπουλου. Υπάρχει πολιτικός συσχετισμός.
Ο Αλτίνης απλώς σύρει τον Βοσκόπουλο στον πολιτικό του χώρο. ΤΟ ΧΘΕΣ. Αμφότεροι πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Σύμπτωση η περίπτωση Αλτίνη - Βοσκόπουλου. Διαφορετικές πολιτικές διαδρομές που απλά συναντήθηκαν στον ίδιο χώρο -Νομαρχία & ΝΔ. Διαφορετική παιδεία, διαφορετική κουλτούρα. Διαφορετικό ήθος, πολιτικό, κοινωνικό και προσπικό. Ο μεν Αλτίνης επέλεξε τον χρόνο λήξης της σχέσης του με τη ΝΔ. Ο Βοσκόπουλος αν είναι σήμερα ή χθές για τη ΝΔ, ας μας το πει η ΝΔ. Εν πάσει περιπτώσει, είναι μία καλή ευκαιρία να εντοπίσω τις διαφορές. Ούτε συγκρίσεις, ούτε συσχετισμοί χωράνε.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ:
Αν ο Παύλος Αλτίνης είχε ξάδερφο στο Ουράνιο Τόξο αν δεν τον καθάριζε με τα ίδια του τα χέρια, κι αν δεν τον έτρεχε στα δικαστήρια, θα τον κατήγγειλε 3 φορές την εβδομάδα στα μέσα ενημέρωσης. Αμ πως δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΑΛΤΙΝΗΣ Κ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάς 6.52 πως επί Αλτίνη δεν υπήρχαν χρήματα ή τόσα πολλά χρήματα για να κάνει κανείς έργα και στη προκειμένη περίπτωση ο Αλτίνης. Στη περίπτωση Βοσκόπουλου ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ και μάλιστα ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ αλλά εργο δεν έγινε.

Ντόπιος με κ@κ@λ@ είπε...

Ανώνυμε 29-4-12 6.52 μμ: Ο Αλτίνης ως νομάρχης έκανε αγώνα και διεκδίκησε χρήματα, που όμως δεν του έδιναν. Δεν του έδιναν χρήματα διότι αντιδρούσε στα παιγνίδια εργολάβων. Κονδύλια δίνονταν στους "πειθαρχημένους".

Ο Αλτίνης πρόσφερε πολιτικά στον τόπο διότι έκανε αγώνα, φώναζε για πολλά. Πολεμούσε για τον τόπο, και ξεσκέπαζε τις ψεύτικες υποσχέσεις, την προπαγάνδα και την σπατάλη. Θυμάστε ότι οι εκπρόσωποι του κατεστημένου έλεγαν ότι καταστροφολογούσε. Ο Αλτίνης φώναζε αλλά ορισμένοι προτιμούσαν να ακούν τις σειρήνες με τα ψέμματά τους.

Ο Αλτίνης πρόσφερε πολιτικά στον τόπο και με το παράδειγμά του. Δεν προκάλεσε με τον τρόπο ζωής του. Δεν είπε ψέμματα, δεν έκλεψε.

Τον κατηγορούν ότι "δεν συνεργαζόταν". Η συνεργασία έχει σημασία όταν αυτοί με τους οποίους συνεργάζεσαι είναι αξιόπιστοι και τους ενδιαφέρει το καλό του τόπου. Υπάρχουν πολλά είδη συνεργασίας. Και καλοί μπορεί να συνεργάζονται μεταξύ τους για καλό σκοπό και εγκληματίες μπορεί να συνεργάζονται μεταξύ τους συστήνοντας συμμορίες. Το αν είναι καλό πράγμα η συνεργασία, εξαρτάται από το με ποιους συνεργάζεσαι και με ποιόν σκοπό.

Ο Αλτίνης αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον Λιάνη για τα Πρέσπεια, με τα κυκλώματα που προωθούσαν τους εργολάβους του συστήματος και με τους δήθεν προστάτες της πολυπολιτισμικότητας. Πολύ καλά έκανε και δεν συνεργάστηκε μαζί τους. Και αυτό αποτελεί προσφορά στον τόπο.

Ο Αλτίνης μιλούσε, και μιλάει, και έχει κάτι να πει και το λέει δυνατά και καθαρά, χωρίς να γλύφει και χωρίς να ρουφιανεύει. Άλλοι όταν δεν γλύφουν και δεν ρουφιανεύουν, δεν έχουν και δεν μπορούν να πουν τίποτα.

Ντόπιος με κ@κ@λ@

Ανώνυμος είπε...

Δεν λέει κανείς ότι ο Παύλος δεν είχε θετικά.
Το πρόβλημα ήταν η άμετρη πολιτική υπερθετικότητα, με ελλιπή αίσθηση του πολιτικού μέτρου, κι ακόμα χειρότερα έλλειψη αίσθησης της δημόσιας εικόνας που εξέπεμπε.
Πόσοι ενθυμούνται ,όταν ,σε επίσημη εκκλησιαστική τελετή,η μητρόπολη του απομόνωσε το μικρόφωνο, διότι σε εκκλησία βρήκε να μιλήσει περί των νερών(ναι των υδάτων στην κυριολεξία). Παύλο,όλοι ξέρουν τα θετικά σου.
Κάνε όμως και την πολιτική αυτοκριτική και για τα έρμα τα αρνητικά. Κανένα πιά δε βρίσκεις;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ έκανες τη κριτική σου στον Παύλο, ησύχασε τώρα. Όταν η εκκλησία μιλάει για πολιτική από άμβωνος δεν ενοχλείσαι. Ενοχλήθηκες που ο Παύλος μίλησε για τα νερά στην εκκλησία. Εμ ο Παύλος δεν χτένιζε γένεια.

Πυγμαλίων είπε...

Ανώνυμε 30-4-12 5.06 μμ. Γιατί αυτά που λές για τον Αλτίνη μου θυμίζουν αυτά που έλεγε γι' αυτόν ο μέγας Λιάνης και τα τσιράκια του; (Ο Λιάνης είχε τσιράκια και νεοδημοκράτες.)

Γλυκομίλητους τους θέλεις εσύ! Να σου λένε όμορφα πράγματα, να σου χαϊδεύουν τ' αυτιά, να σε πλανεύουν και στο τέλος να κάνουν την δουλειά τους,και να σου κάνουν "την δουλειά". Δημοκρατία έχουμε, αφού τέτοιους θέλεις, τέτοιους να ψηφίσεις, όπως έκανες μέχρι τώρα.

Και βλέπεις τ' αποτελέσματα. Αν δεν τα έχεις δει ακόμη, θα συνεχίσουν να "σου κάνουν", ή μάλλον "να μας κάνουν την δουλειά". Κάποτε θα ξυπνήσεις (ξυπνήσουμε) όμως!Που θα πάει! Ακόμη αντέχεις εσύ και οι όμοιοί σου, και επειδή αντέχεις εσύ όλοι πληρώνουμε. Αυτή είναι η δημοκρατία μας, δυστυχώς.

Δημοσίευση σχολίου