2:37 μ.μ.

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΗΟ - ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

 Ταυτόχρονα με την αύξηση του ΕΦΚ του πετρελαίου θέρμανσης «θα χορηγηθεί επίδομα θέρμανσης», το οποίο μάλιστα θα επιδιωχθεί να είναι σημαντικού ύψους και όχι «φιλοδώρημα»! Ωστόσο, πρόβλεψη για χορήγηση επιδόματος θέρμανσης δεν έχει καταγραφεί στον Προϋπολογισμό του 2012. Πέραν αυτού, από τα λεγόμενα του κ. Οικονόμου καθώς κι από πληροφορίες προκύπτει ότι το υπουργείο δεν έχει ακόμη προσδιορίσει ούτε καν τον αριθμό των δικαιούχων ούτε βεβαίως το ποσό της επιδότησης ούτε τον τρόπο χορήγησης. Απλώς έχουν κατατεθεί προτάσεις σύμφωνα με τις οποίες η χώρα θα χωριστεί σε τρεις ζώνες και ανάλογα με τη μέση θερμοκρασία που επικρατεί σε κάθε ζώνη θα καθοριστεί το ύψος του επιδόματος, συνυπολογιζομένων εισοδηματικών κριτηρίων και στοιχείων για τη μέση κατανάλωση καυσίμων. Επιπλέον, από τα όσα ανέφερε ο κ. Οικονόμου, προκύπτει ότι το ύψος του επιδόματος ή ακόμη και το εάν τελικά θα χορηγηθεί θα εξαρτηθεί και από το εάν θα επιτευχθούν οι στόχοι του φετινού Προϋπολογισμού στα έσοδα και τις δαπάνες!
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ελεύθερος Τύπος

1 comments :

Ανώνυμος είπε...

Είναι ένα από τα θέματα που μας αφορά και αξίζει να αγωνιστούμε. Δεν θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε με αυτές τις τιμές του πετρελαίου.
Πρώτα πρέπει να μαυρίσουμε τα μεγάλα κόμματα στις εκλογές και μετά να είμαστε σε εγρήγορση, μη ξεχαστούμε το καλοκαίρι, γιατί ο χειμώνας είναι μακρύς στην Φλώρινα....

Δημοσίευση σχολίου