8:01 μ.μ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ "ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ "

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


10 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΑ ΑΤΟΜΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ημέρα ανεξαρτησίας, λαϊκής κυριαρχίας, κοινωνικής απελευθέρωσης ή απλώς, αναβολής τους;

Ανώνυμος είπε...

Kράτα με να σε κρατώ να περνάμε τον καιρό! Ο χρόνος όμως ειναι χρήμα. Το χρήμα ποιός το πληρώνει; Και με την αναβολή στην αναβολή ποιός κερδίζει; Μήπως κάποιος καθυστερεί;

Ανώνυμος είπε...

Ημέρα αναβολής. Ημέρα ανοχής. Αγώνας αντοχής. Η Λερναία Ύδρα πολλαπλασιάζει τα κεφάλια της μέσα από αναβολές. Εξακολουθούμε να ανεχόμαστε το τέρας της Λερναίας Ύδρας. Ο Ηρακλής ήταν ημίθεος και εμείς είμαστε κοινοί θνητοί. Ως πότε;

Ανώνυμος είπε...

Τη Λερναία Ύδρα εμείς την περιθάλψαμε. Τώρα βιαζόμαστε;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ 1Η ΑΝΑΒΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΛΕΟΝ.ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Πραγματικά με συγκινείς 1.39 μμ -27 Μαίου με το ενδιαφέρον που δείχνεις για μένα και προσπαθείς όπως βλέπω να με προστατέψεις.Δεν θα ήθελα όμως να χάνεις και τον ύπνο σου και μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα να μου στέλνεις μηνύματα.

Ανώνυμος είπε...

Bρε κρουά- κρουά, θα σε μαλώσω που κάνεις τους ανθρώπους να χάνουν το ύπνο τους και να ασχολούνται μαζί σου. Γραφικούς τους έχεις καταντήσει! Φαντάσματα θα γίνουν σε λίγο και θα κυνηγιούνται μεταξύ τους! Αμάν βρε κρουά!

Δημοσίευση σχολίου