2:17 μ.μ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΝΑΠΟΔΟΙ"

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


 Μας ενημέρωσαν πως στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο μπλόκ ΑΝΑΠΟΔΟΙ www.anapodoi.blogspot.com το οποίο διαχειρίζεται η κ. Σούλα Σπανδωνιδου – Αλεξανδριδου κάτοικος Φιλώτα, υπάρχει από τη Πέμπτη 10 Μαίου 2012 σχετική ανάρτηση με τη δίκη της εφημερίδας μας , με τίτλο Καταδικάστηκε η Κρουά – Κρουά και μεταξύ των 7 σχολίων και το παρακάτω


11Μαίου 2012, 8.31π.μ.


Η όλη φάση είναι για σχιζοφρενής .Βγήκε η κρουά να μιλήσει για διαφθορά. Δεν λέω ότι ο Βοσκόπουλος είναι αγγελούδι, αλλά η Κρουά είναι ΛΑΜΟΓΙΟ. Ζητάει από όλους λεφτά και αν δεν της τα δώσουν τους πάει στα δικαστήρια ή τους ξεφτιλίζει στην φυλλάδα της. Ρίξτε τον Βοσκόπουλο πολιτικά, αφού δεν κάνει τίποτα.


Σήμερα Δευτέρα 14 Μαίου 2012, το πρωί, επικοινώνησα με την διαχειρίστρια του μπλόκ κ. Σούλα Σπανδωνίδου και την ρώτησα να μου πει τι στοιχεία  έχει στα χέρια της ώστε να αποδεχθεί το ανωτέρω σχόλιο και να το δημοσιεύσει, το οποίο αφ ενός   με αποκαλεί   ΛΑΜΟΓΙΟ, αφ ετέρου   μιλάει  για εκβιασμούς  στις επαγγελματικές  μου σχέσεις . Σημειωτέον πως το σχόλιο ήταν αναρτημένο για 5 ημέρες από τις 10 έως τις 14 Μαίου 2012.


Φυσικά δεν  απάντησε στις ερωτήσεις μου  , απλά δικαιολογήθηκε πως ανεβάζει όλα τα σχόλια είτε θετικά είτε αρνητικά. Της ζήτησα  να αναλάβει τις ευθύνες της και διαπιστώσαμε πως κατέβασε την εν λόγω ανάρτηση  μετά από λίγο.


Στη συνέχεια και σε επόμενη επικοινωνία, στις  12.51, στο πλαίσιο των ευθυνών  της για την ψευδή και συκοφαντική ανάρτηση,  της  ζήτησα  να αναλάβει τις ευθύνες της έτι περαιτέρω και δημοσίως να αναγνωρίσει την υπέρβασή της εις βάρος μου και να μου ζητήσει συγγνώμη και αρνήθηκε.   


Κατόπιν όλων αυτών, επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.


Ντόρη Κουτουράτσα

5 comments :

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

BAΣΩ Σ. Το ξέρω πως έχεις πρόβλημα αυτοεπιβεβαίωσης. Λυπάμαι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για σένα. Δοκίμασε σκοινί και σαπούνι για να ξεπεράσεις οριστικά το προλημά σου μαζί μας.

Ανώνυμος είπε...

Η Ντόρη έχει ανεπτυγμένο το περί δικαίου αίσθημα. Είμαι απολύτως βέβαιος πως όταν η κ. Σπανδωνίδου εμβαθύνει στο σλόγκαν του μπλόκ της ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΘΡΩΠΙΝΑ - ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΆ, η ίδια η Ντόρη θα της αναγνωρίσε γενναιότητα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΒΑΣΩ Χ. υποθέτω πως μπορεί να είναι και ο ΒΑΣΟΣ Χ. Δεν έχει σημασία που προκαλεί τη Ντόρη όπως και οι όμοιοι - ες με την - τον κουκουλοφορεμένο- η ΒΑΣΩ. Προσπαθούν να χρεώσουν στη Ντόρη φιλοδικία και άμετρη κριτική. Η Ντόρη κατήγγελε τίποτα χωρίς στοιχεία; Αυτά που καταγγέλει έχουν σχέση με πρόσωπα ή με τον τρόπο διαχείρισης του δημόσιου χρήματος;

Ποιοί είναι αυτοί που δεν θέλουν έλεγχο της διαχείρισης του δημόσιου χρήματος;

Ανώνυμος είπε...

Ο - Η ΒΑΣΩ Χ. Γιατί καίγεται τόσο πολύ και έχει πάρει σβάρνα τα μπλόκ για να μας πει πως η κρουά καταδικάστηκε και ο πως ο Βοσκόπουλος είναι αθώος; Γιατί, έχει απαγγελθεί καμία κατηγορία κατά του Βοσκόπουλου και αθωώθηκε ο Βοσκόπουλος και καταδικάστηκε η Ντόρη; Σιγά ρε παιδιά, δεν τρώμε δα και κανένα κουτόχορτο. Η κρουά δικάστηκε, αθωώθηκε για ντεμέκ 20 δυσφημίσεις στο πρόσωπο του Βοσκόπουλο και καταδικάστηκε για το αδίκημα της απλής δυσφήμισης η οποία παίζονταν να είναι και απλά εξύβριση.
Όταν θα μας πει η κρουά για τις 19 αθωωτικές, τότε ελάτε να τα πούμε.
Ο Βοσκόπουλος αν δικάζονταν θα δικάζονταν για τη δυσφήμιση της κρουά; Τόσο απλά είναι για μερικούς τα πράγματα;

Ανώνυμος είπε...

Ποια Βάσω μωρέ.. αυτή ούτε ορθογραφία δεν ξέρει.. ασχολείται και με blog΄s.. Ας πάει να βοσκήσει καμιά αγελάδα καλύτερα.. Ή καλύτερα ας κάνει καμιά τυρόπιτα στο σπίτι.. Άϊντε από κει..

Δημοσίευση σχολίου