9:11 μ.μ.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΘΩΑ! KAI ΑΘΩΩΘΗΚΑ! ΚΡΟΥΑ - ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ: 19 - 1

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Ο Βοσκόπουλος ζητούσε να καταδικαστώ για 20 φράσεις που έχω γράψει. Αθωώθηκα για τις 19 και καταδικάστηκα για την 1. Δηλαδή το σκορ είναι: Κρουά – Βοσκόπουλος: 19 - 1. Όχι και πολύ άσχημα, αν και όχι και τόσο καλά όσο θα έπρεπε.

36 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΙΚΟ! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!Αλοιμονο αν χαθει κιαυτη!
Εισαι ΝΙΚΗΤΡΙΑ Αγαπητη ΚΡΟΥΑ!!!!!Οταν στη Δικη αυτη ο π.Νομαρχης και νυν Δημαρχος και οτι εκπροσωπει,ειχε επενδυσει στην προσπαθεια φημωσης,στον εκβιασμο συνειδησεων, στην αλαζωνεια και στην επιβολη, με τα χρηματα που ξωδευσε, εξασφαλιζοντας τριαδα Δικηγορων,δεν καταφερε το στοχο του!Μια ελαχιστη ποινη δεν μπορει να αμαυρωσει το μεγεθος της επιτυχιας!Οπως γραφεις:ΣΚΟΡ 19-1 ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ -1- ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡ!!ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥϊΑ....
ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ....Η ΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

κρουά, μια τρίχα από το όμορφο κεφαλάκι σου. Ας τη κανει φυλαχτό ο Βοσκόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Για τη τιμή των όπλων.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε παιδιά, τρεις δικηγόρους είχε ο Βοσκόπουλος και δεν ήταν και κατηγορούμενος. Σκέψου να ήταν κατηγορούμενος!

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ένας δικηγόρος από τους τρείς ας συμβουλέψει τη τσούφκα να γράψει σωστά την ανάρτηση για την απόφαση της δίκης.

Ανώνυμος είπε...

Οι φίλοι κρουά, μετά το σκορ του τελευταίου αγώνα 19-1 ΚΡΟΥΑ - ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, προσκαλούμε τον κ. Γιάννη Βοσκόπουλο σε έναν φιλικό αγώνα στο ΔΑΚ. Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στους πληγέντες της ΑΝ ΦΛΩ από τη δυσφήμιση.

Ανώνυμος είπε...

Τι 19-1 και σαχλά. 1 είναι η απόφαση και είναι καταδικαστική.Τα άλλα είναι σάλτσες..

HAPPY CROW είπε...

4.12 Καθώς δυιλίζεις των κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλο, πρόσεξε μη βαρυστομαχιάσεις.
Παρατηρώ επίσης πως μπερδεύεις το ζουμί με τη σάλτσα. Μάλλον έχεις κακές διατροφικές συνήθειες.
Να υποθέσω πως τρως και με πλαστικό μαχαιροπήρουνο;

Ανώνυμος είπε...

Nτορίτσα μου μη ξεχνάμε πως τα έβαλες με ένα κατεστημένο. Ο Βοσκόπουλος είναι κομμάτι του πολιτικού κατεστημένου. Και τα κατάφερες. Έχεις απίστευτο θάρρος και κουράγιο σαν άνθρωπος αλλά και σαν γυναίκα.

Ανώνυμος είπε...

Αφησες μαλλί και DNA στο κάθε σύρμα,όπου πέρασες.
Στατιστικά δεν θα έχει εντός και κάποια.. dogo argentinos;

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

ΙΧΝΗΛΑΤΗ 8.40, 11-5-2012, όταν καταλήξεις με τους προβληματισμούς σου,συζητάμε οι δυό μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ- στη κρουά
Ας τους "ανθρώπους" να φωνάζουνε ΖΗΤΩ, να σηκώνουν κεφάλι και να σκύβουν ξανά,αςτους "ανθρώπους"τους βαρυέμαι και πλήττω, μια ζωή θεωρία και καρδιά πουθενά.

Ανώνυμος είπε...

Κρουά, έχει μεγάλη σημασία να μας πεις σε ποιά σημεία αθωώθηκες. Καταλάβαμε μέχρι τώρα πως έφαγες ποινή επειδή είπες πως καλοπερνούσαν δηλ. έτρωγαν με χρυσά κουτάλια και αυτό θεωρήθηκε δυσφήμιση. Τα άλλα 19 σημεία κατηγορίας τι λέγανε;

Ανώνυμος είπε...

Αν μου το επιτρέπει ο μουσικός παραγωγός 11.39 στη κρουά ταιρίαζει καλύτερα ο Λευτέρης Πανταζής
"Εσύ δεν είσαι γκόμενα, είσαι απ τα φαινόμενα" και συμπληρώνω "γι αυτό και ανησυχούν διπλά μην έχει λάκκο η δουλειά".

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ "ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ" είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 1.03
Αγαπητέ φίλε,θα γίνει και αυτό. Όλα στην ώρα τους. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να βιαζόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΟΥΑ είσαι ΔΥΣΠΕΠΤΗ για στομάχια που έχουν ξεχειλώσει από τα ribe eyes και τα κρασιά των 500 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Η μικρή ΛΟΥΛΟΥ του καναπέ, τι απέγινε; Της κρέμασαν κανένα κουδουνάκι;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρετε να μετράτε... ο Βοσκός σου έκανε 20 επιθέσεις και έβαλε ένα Γκολ. Εσύ του έχεις κανει ένα σωρό και ακόμα να τον καταδικάσουν για κάτι.

Οπότε το σκορ στις καταδίκες είναι 0 - 1 υπέρ του Βοσκου. Το αποτέλεσμα αυτό μπορεί να αλλάξει μια και όλοι βλέπουμε πολλές δίκες ακόμα να έρχονται... πάντως και οι δύο έχετε ξεφτιλιστεί!!!

Ανδρέας είπε...

Αγαπητή μου Ντόρη,
Σε γνωρίζω από παιδί. Δεν εκπλήσσομαι- αντίθετα είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για σένα- που η προσωπικότητά σου εκτός των άλλων, αποτελεί και πηγή έμπνευσης για πολλούς και καλούς. Από την πιό απλή, μέχρι την πιό σύνθετη σκέψη, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Τα σχόλια - ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ και ΔΥΣΠΕΠΤΗ, εκφράζουν απλές, πηγαίες εκφράσεις και συγχρόνως είναι εξ ίσου περιεκτικά με το σχόλιο περί dogo argentino που εκφράζεται μέσα από μία εκπαιδευμένη σκέψη. Φυσικό επίσης να δημιουργείς πάθη. Έχεις πολλούς φίλους αλλά έχεις και πολλούς εχθρούς. Ο χαρακτήρας ξέρεις, είναι πεπρωμένο. Είμαι βέβαιος πως δεν γεννήθηκες για τίποτα μικρό.
Με εκτίμηση
Ανδρέας

Ανδρέας είπε...

Επέτεψέ μου, μιά μικρή "αφιέρωση" ακόμα. Έχω μάθει βλέπεις να λέω τα πράγματα με το όνομά τους - αν και ξέρω - πόσο σε εξιτάρουν οι σπαζοκεφαλιές!

DOCO ARGENTINO
Φυσιολογικό είδος μολοσσοειδούς, μεσομορφικό και μακροθαλικό, εντός των επιθυμητών αναλογιών χωρίς γιγαντικές διαστάσεις. Η όψη του είναι αρμονική και δυναμική εξαιτίας των ισχυρών μυών του, οι οποίοι αντιστέκονται κάτω από το σταθερό και ελαστικό δέρμα προσκολλημένοι στο σώμα μέσα από ένα όχι πολύ χαλαρό υποδόριο ιστό. Περπατάει ήσυχα αλλά στιβαρά, επιδεικνύοντας την εξυπνάδα του και τη γρήγορη ανταπόκρισή του και φανερώνει τη μόνιμη χαρούμενη φυσική ιδιοσυγκρασία του μέσα από την κίνησή του. Πέρα από την ευγενική και αγαπησιάρικη φύση του και την απαστράπτουσα λευκότητα, οι σωματικές αρετές του τον μετατρέπουν σε έναν πραγματικό αθλητή.

Συμπεριφορά και Χαρακτήρας
Είναι εύθυμο, ειλικρινές, ταπεινό, φιλικό και δε γαυγίζει πολύ, έχοντας πάντα συναίσθηση της δύναμής του. Δεν πρέπει ποτέ να είναι επιθετικό, ένα γνώρισμα που πρέπει σοβαρά να παρατηρείται. Η κυριαρχική συμπεριφορά του το κάνει να αγωνίζεται συνεχώς για το χώρο του με είδη του ίδιου φύλου, περισσότερο παρατηρείται αυτή η συμπεριφορά μεταξύ των αρσενικών. Σαν κυνηγός, είναι έξυπνος, σιωπηλός, ατρόμητος και γενναίος.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ το έχω για να πω δυό λόγια για τον ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑ και τη ΛΟΥΛΟΥ του καναπέ, συγχωρείστε με αλλά κρατιέμαι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΟΥΑ γιατί δεν γράφεις πως η εισήγηση της κ. εισαγγελέως ήταν θετική για σένα και στις 20 κατηγορίες; Γιατί επιτρέπεις στα αδέσποτα να κάνουν πάρτυ εις βάρος σου; Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.

Ανώνυμος είπε...

O ΡΟΣ ΠΑΝΘΗΡ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ DOGO ARGENTINO ΕΙΝΑΙ θαρραλέο, γρήγορο με μεγάλες αντοχές, εκρηκτικότητα και εξυπνάδα; Ταυτόχρονα έχει καλή όσφρηση και βρίσκεται σε θέση να κυνηγάει αυτόνομα, δηλαδή να καταδιώκει και να ακινητοποιεί το θήραμα.Το Ντόγκο έχει μια συνήθως αλάνθαστη κρίση, πράγμα που το κάνει να αναγνωρίζει μόνο του την στιγμή κατά την οποία θα πρέπει να εμπλακεί.Το Ντόγκο δείχνει μια έμφυτη φιλικότητα απέναντι σε ανθρώπους, ακόμα και ξένους,ΑΛΛΆ μη το προκαλείς να γίνει επιθετικό. Το κατάλαβες τώρα ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

Με τα αδέσποτα τι θα κάνει ο δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

Θα τα πάει στην ΑΝ ΦΛΩ .

Nτόρη Κουτουράτσα είπε...

ΠΡΟΣ 12 Μαίου 2012, 2.31 μμ.
Εσύ βρε κορίτσι μου, άλλα μου έλεγες κατά τη διάρκεια της δίκης. Πως εάν ακόμα φάω την ελάχιστη ποινή ο Βοσκόπουλος,έχει ήδη ξεφτιλιστεί. Τώρα γιατί μας λες άλλα; Και σε ποιόν τα λες; Για να τα ακούσει ποιός;
Η ελάχιστη ποινή μου, μπορείς να μας πεις γιατί και για ποιόν έχει σημασία; Κάτι θα ξέρεις εσύ, για να μας τα λες, όπως μας τα λες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ τα ψάρια κρουά, με το ΕΝΟΧΗ - ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑ που ανάρτησες πρώτο, πρώτο και έστησαν χορό στον γιαλό μα τα καβουράκια. Και εκδηλώθηκαν. Σε παραδέχομαι.

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑ το DOGO ARGENTINO θα σε "ξεσκίσει" στην ώρα σου!Μέχρι τότε φρόντισε να δένεις επιμελώς τον ρόζ, φούξια ή πορτοκαλί φιόγκο σου.

Ανώνυμος είπε...

Που να καταλάβουν ορισμένοι. Εκτός κι αν κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Το κατεστημένο της Φλώρινας είναι κομμάτι του πολιτικού κατεστημένου το οποίο νομιμοποιεί όλους τους "ικανούς" να κατέχουν θέσεις εξουσίας και να διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα κατά το δοκούν. Γι αυτό φτάσαμε ως εδώ. Η "καταδίκη σου" είναι μία θυσία σε αυτόν τον αγώνα. Όλοι εμείς που ενδιαφερόμαστε να υπερασπιστούμε τον ιδρώτα μας είμαστε όπως κι εσύ κομμάτια της μικρής αυτής κοινωνίας που δυστυχώς φοβάται να ορθώσει το ανάστημά της.

Ανώνυμος είπε...

Κρουά είναι αλήθεια πως ένας από τους τρείς δικαστές πρότεινε ως ποινή στο ένα - το συγκεκριμένο με τα χρυσά κουτάλια - από τα 20 δημοσιεύματα να τιμωρηθείς με το αδίκημα της απλής εξύβρισης, και οι άλλοι δύο επέμεναν στην απλή δυσφήμιση; Εξακολουθώ να επιμένω να μας πεις όλες τις λεπτομέρειες της δίκης. Δεν ανέχομαι κάτι τσούφκες και κάτι ανάποδους να προσπαθούν να πλήξουν με τα σχόλια και τα δημοσιεύματά τους.

Ανώνυμος είπε...

Aει τραβάτε ρε υπεράνω κριτικής κρίνοντες.
Η κοινωνία στο εξής στενά θα σας παρακολουθεί, για να μην το παίζετε άγιοι και κριτές, λαμόγια.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Σε ποιόν απευθύνεις 1.12 14 Μαίου 2012, τις απειλές και τις ύβρεις σου;

Ανώνυμος είπε...

O ρουφιάνος 1.12 ενοχλήθηκε κρουά, και βάζει τώρα μπροστά και τη κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

sou euxome makran talaiporia apo karkinopathies... kourada

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

9.13 τι έγινε; Είδες πως τα δικαστήρια δεν με πιάνουν και προτείνεις άλλη "θεραπεία" για το κατεστημένο της Φλώρινας; Πρόσεξε διότι πολλές φορές "οι ευχές" γυρνάνε σε αυτό που τις κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που το σκόρ ΚΡΟΥΑ - ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ είναι 20-0 τι έχει να μας πει το Βοσκοπουλέικο σύστημα;

Δημοσίευση σχολίου