Περί δημοκρατίας ο λόγος. Για την έννοια   του πολιτικού συστήματος που  έχει κακοποιηθεί βάναυσα και εξακολουθεί να κακοποιείται. Στο όνομα της δημοκρατίας γίνονται τα μεγαλύτερα κοινωνικο-πολιτικά εγκλήματα. Το όνομα της δημοκρατίας  εξακολουθεί να είναι άλλοθι για κάθε πολιτικό, όταν καλείται να πάρει θέση ή να μην πάρει.
Στη ΝΔ αρέσει η δημοκρατία. Αυτό μας είπε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης στη σημερινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στη Φλώρινα. Συγκεκριμένα μας είπε «Μας αρέσει η δημοκρατία», όταν τον ρώτησα τα παρακάτω:
«Η κ. Μπακογιάννη στις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου, συμπεριέλαβε στον συνδυασμό της στη Φλώρινα υποψήφιο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι τα παραδοσιακά ονόματα της Φλώρινας, της Πρέσπας, της Οξυάς της Πρέσπας είναι σλάβικα και πως πρέπει να γράφονται στο κυριλλικό αλφάβητο. (Χρήστος Αργυρόπουλος,  www.facebook.com/photo.php;fbid=1243909022203&set=a.1243900701995.38169.1363681987&type=3&theater.
εφημερίδα κρουά - κρουά "το κράξιμο" φύλλο 41- Απρίλιος 2012, σελ. 4
Σήμερα η κ. Μπακογιάννη όπως κι εσείς βρίσκεστε στο ίδιο κόμμα. Πως είναι δυνατόν να συνυπάρχετε εσείς προσωπικά με την κα Μπακογιαννη στο ίδιο κόμμα;»
 Θαυμάστε απάντηση του κ. Γεωργιάδη.
«Μας αρέσει η δημοκρατία,  μας αρέσει η ελευθερία της γνώμης», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης, μας μίλησε και για το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, και στη συνέχεια δικαιολογήθηκε πως αυτά δεν είναι επίσημες θέσεις της κ. Μπακογιάννη, ούτε και δικές του. Δηλαδή, ο κ. Γεωργιάδης υπεστήριξε απόψεις που δεν ενστερνίζεται!!! Καταλάβατε; Εγώ το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ο κ. Γεωργιάδης θυσίασε τις αρχές του και καταρράκωσε την λογική για να εκλεγεί το σημερινό του κόμμα (η ΝΔ) και ο ίδιος.
Με τη λογική του κ. Γεωργιάδη, και ο Βαλλιανάτος και ο Παύλος Βοσκόπουλος, ενδεχομένως χωράνε στη ΝΔ.  Δικαίωμά τους να λένε και να κάνουνε ό,τι θέλουνε. Να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν, αφού η ΝΔ το επιτρέπει. Και ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να συνυπάρχει με τους παραπάνω στο ίδιο κόμμα, διότι, κατά τον κ. Γεωργιάδη, αυτό είναι δημοκρατία!!!! Καταλάβατε τώρα πως βιάζουν την δημοκρατία οι «δημοκράτες»!!!
Ο υπόδικος κ. Ψωμιάδης – λίγες ημέρες πριν, μας απέδειξε με τη παρουσία του και τον ρόλο που του ανέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς – επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα στη Β. Ελλάδα -, πως χίλιοι καλοί και ίσως και άλλοι χίλιοι  κακοί  χωράνε στη ΝΔ. Κάτι δηλ. σαν  «στραβοί, κουτσοί στον Άγιο Παντελεήμονα – συγγνώμη στη ΝΔ».
Ο κ. Γεωργιάδης, δεν παρέλειψε στη συνέχεια, να τα ρίξει και στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαι σίγουρη ότι ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης καταλάβαινε γιατί τα έριχνε στον ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώ ότι το έκανε επειδή  αυτό επιβάλλει η προεκλογική επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ.
Τον είχα για πιο έξυπνο τον κ. Γεωργιάδη. Φαίνεται όμως πως δεν μπορεί να καταλάβει πως άλλο η πολυφωνία και άλλο οι εκ διαμέτρου  αντίθετες απόψεις σε θέματα πατρίδας. Εκτός κι αν δεν είναι θέμα εξυπνάδας, αλλά συμφέροντος. Δηλαδή, εκτός και εάν ο κ. Γεωργιάδης είναι έτοιμος να δικαιολογήσει το οτιδήποτε, αρκεί να είναι προς το συμφέρον του. Και να σκεφτεί κανείς ότι όσο ήταν στο ΛΑΟΣ, εμφανιζόταν ως άτεγκτος και ασυμβίβαστος ιδεολόγος!!!
Πολυφωνία σε θέματα πατρίδας και αρχών, αγαπητέ κ. Γεωργιάδη, δεν χωράνε. Και πρέπει να είμαστε απόλυτοι. Βαρεθήκαμε αυτούς που στο όνομα της πολυφωνίας και της δημοκρατίας, είναι έτοιμοι να δικαιολογήσουν όλα τα ανομήματα, αρκεί να τους βολεύει. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ! Αυτοί υπονομεύουν το δημοκρατικό πολίτευμα.
Αυτός ο συνωστισμός τελευταία στη ΝΔ, θα καταντήσει το κόμμα σε ΒΑΒΕΛ. Θα συνομιλούν μεταξύ τους και δεν θα καταλαβαίνουν τι λένε. Θα καταλαβαίνονται μόνον όταν μιλάνε για τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Ο κόσμος της Φλώρινας, ο κόσμος της Ελλάδας, θέλει πολιτικούς με θέσεις. Οι απόψεις, οι μετακινήσεις, οι μεταγραφές, δηλώνουν την αδυναμία των πολιτικών να εκφράσουν και να στηρίξουν  προσωπικές ιδεολογίες . Δηλώνουν το έλλειμμα της πίστης σε αξίες . Όλα και όλοι επιτρέπονται, αρκεί να συμφέρει. Σήμερα εδώ και αύριο εκεί. Αρκεί να υπάρχει μία θέση εξουσίας. Οι θέσεις θυσιάζονται για την θέση (καρέκλα).
Αυτή είναι η δημοκρατία. Αυτή είναι η ΝΔ. Αυτοί περιμένουμε να μας σώσουν;
Μαυρίστε τους! Ψηφίστε ο,τιδήποτε εκτός από τους συμφεροντολόγους που έχει μαζέψει η ΝΔ. Το μόνο καλό από το εάν έλθουν πρώτο κόμμα, είναι ότι θα τα κάνουν μαντάρα και θα εξαφανιστούν για πάντα. Μήπως, πρέπει γι’ αυτό να τους ψηφίσουμε;
Ντόρη Κουτουράτσα
Φλώρινα 15-6-2012






21 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ήθελε να πει ο Άδωνις, πως εμείς στη Ν.Δ. κάνουμε ότι θέλουμε. Εγώ αυτό κατάλαβα. Και ίσως ήθελε να συμπληρώσει ..και δεν δίνουμε και λογαριασμό.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα χρυσόστομη!

ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ είπε...

Τους ρωτάς για τον ευατό τους. Αντί να αναλάβουν ευθύνη προσωπική γι αυτά που λένε, τα ρίχνουν στο κόμμα. Έτσι λέει είμαστε εμείς στη ΝΔ. Αρε Σαμαρά. Καλά σου λέει η κρουά. Μάζεψες τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα. Έτσι είναι τα καθαρά κόμματα; Ποιά η ιδεολογία της ΝΔ κ. Σαμαρά; Μπάτε σκύλοι και αλέστε;

Ανώνυμος είπε...

O άλλος πρωταγωνιστής της πολιτικής κωμωδίας. Ο μετονομαζόμενος και Μπουμπούκος. Μας έστειλαν στη Φλώρινα τους δύο show - man Ψωμιάδη και Άδωνη, για να μας εμψυχώσουν; Για να μας παρωθήσουν; Γιατί τελικά; Τι νόημα είχαν αυτές οι επισκέψεις; Χωρίς πολιτικό λόγο, με τα χειρότερα δείγματα γραφής και οι δυό τους.
Μεγάλη κατάντια η ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να μου πει πότε είχε ιδεολογικό υπόβαθρο η Νέα Δημοκρατία!!!!!Μάλλον ο Τζακ Νόρις θα το γνωρίζει!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

BOΛΕΜΑ- ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΛΕΙΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Για να τους πάρει όμως ο διάολος όπως και ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να τους ψηφίσουμε!!!Το ερώτημα της συντάκτριας για το αν με το να τους ψηφίσουμε θα εξαφανιστούν δεν είναι ξεκάθαρο.Οι εποχές είναι δύσκολες και ο λόγος μας θα πρέπει να είναι καθαρός και σαφής.

Βουνίσιος είπε...

και εσένα νεοσσε ρουφιανάκο της πλατείας που ρουφάς ειρωνικά τον φρέντο θα σε περιποιηθούμε καταλλήλως στο μέλλον.Κάθε φασιστοειδές και χαφιεδορουφιάνος θα εισπράξει τα κου καίσαρος τα καίσαρι π[ροδότες.Λεηλατήσατε τα πάντα τώρα έρχεται η ΔΙΚΗ σας λεηλασία...προδότες αδωνάκια θαλασσιά χαντράκια...

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Πάντως ο Άδωνις το πήρε το σικτίρ του στη πλατεία. Έτεινε χειραψία στον Πρόεδρο της Νομαρχιακής του ΛΑΟΣ και υποψήφιο βουλευτή κ. Γιώργο Καρακατσάνη, αλλά ο Καρακατσάνης δεν ανταπέδωσε και του είπε "Δεν μιλώ με Εφιάλτες".

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2.06 μμ εσύ για να πιάσεις τη κρουά θέλεις άλλα 40 χρόνια. Τι πιό ξεκάθαρο μήνυμα; Σου λέει μαυρίστε τους και δουλεύει όσους θα ψηφίσουν ΝΔ !

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΟΥ ΚΡΟΥΑ οταν τα επερνες απο την ΝΔ καλα ηταν;Τωρα ανακαλυψες την βρωμια.Φτανει ολοι μυαλο πουλατε και αυριο μεθαυριο παλι απο αυτους θα αρμεγεις,παλι αυτους θα γλυφεις για κανενα ξεροκοματο!!!

Βουνίσιος είπε...

Πρώτα τα χρυσά μετά με την τριχιά το μέλλον του Εφιάλτη ...


Είναι φίλη μου κρουά πολύ τυχερός ο Αδωνάκος Μανωλίδης . Ο καλός Θεός ΚΡΟΥΑ με ευλόγησε να λείπω απο τον πεζόδρομο εψές που περιόδευε το τσίρκο άδωνις και ντόπιες θαλασσιές χάνδρες. Εάν τον συναντΟΎσω μά τους Αγίους Πάντες θα του χάριζα για σουβενίρ απο την Φλώρινα ένα ξεγυρισμένο μπουκετάκι σπέσιαλ στην φάτσα και άς με μάζευαν τα φουσκωτά του στην στενή .... Θα επέστρεφε ο Αδωνάκος κλόουν στο Κολωνάκι των Αθηνών με μαυρισμένο και πρησμένο το δεξιό μάτι . θά άκουγε Φλώρινα ο Άδωνις και θα τιναζόταν σάν ελατήριο στον ύπνο του. Άδωνη τι η χρυσή βαλίτσα απο την γνωστή Ξένη Πρεσβεία και την συγγρού που κάνετε όλα σας πιάτσα ? ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ; ¨οσο για τα ντόπια θαλασσιά κολιεδάκια του ένα μάτσο θαλασσά @@@@@@δι@ είναι. ¨ενα θαλασσό τσίρκο πρώτα με τον υπόδικο Ψωμιάδη και τώρα με την μπαλαρίνα του ψινάκη...Μήν ξανατολμήσει το τσίρκο Άδωνι να ξαναέρθει στην Φλώρινα θα φύγει άρον άρον με μαυρισμένο το δεξί ματάκι...Εφιάλτης θα μείνεις στην ιστορία παρέα με την συμμορία σάν τον Εφιάλτης Ναί των θερμοπυλών εκείνων....Πολιτική ξεφτίλα.

(ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΟΥΝΙΣΙΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. Φιλικα κρουά

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

1.22 για από πες μας, πότε τα έπαιρνα εγώ από τη ΝΔ και με ποιόν υπήρξα διαπλεκόμενη; Αφήστε αυτές τις δικαιολογίες λαμόγια της ΝΔ και κοιτάξτε να συμμαζευτείτε, γιατί σας πήρε που σας πήρε ο διάολος, μη ζητάτε και τα ρέστα από πάνω. Αλητάκια.

Ανώνυμος είπε...

Ο 1.22 είναι ΝΔ. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Μόλις παραδέχτηκε πως στη ΝΔ υπήρχε μεγάλο αλιζφερίσι. Για πές μας νεοδημοκράτη της Φλώρινας πως γλείφουν τα κοκκαλαάκια στη ΝΔ σας, πες μας ποιοί έπαιρναν και τη μερίδα του λέοντος. Γι αυτό ρε κάφρε, υποστηρίζετε τη ΝΔ, επειδή έτσι σας έμαθαν. Τι θα είσασταν χωρίς το κόμμα σας; Ένα τίποτα. Αυτό φοβάστε! ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ή αλιώς ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΠΟ ΣΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η ειρωνία της εφημερίδας και οιεξυπνακίστικες απαντήσεις σας είναι τόσο συμπλεγματικές!!!!!είστε πολύ ξεπερασμένοι......100 χρόνια πίσω......!!!!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

2.48 ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΕ.ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ

φίλος βουνίσιου και κρουά είπε...

βουνίσιε έγραψες και πάλι ιστορία. Εάν πολιτευόσουν θα σε ψήφιζα. ΜΠΟΥΚΕΤΑΚΙ ΑΔΩΝΑΚΟ μανωλιδη μπαλαρίνα σουβενίρ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΤΑΚΙ....ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟ...έγραψες και πάλι ιστορία βουνίσιε

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Άδωνις.. έχει πει τα χίλια μύρια.. και τα χειρότερα για τη Νέα Δημοκρατία.. και τώρα είναι ο πορτογύρης της..

Ανώνυμος είπε...

η κότα που ντύθηκε γαλάζιο τούιτ(ερ) Μπαλαρινα απο σόι ένας Ξεφτιλισμένος και μισός είναι.

Δημοσίευση σχολίου