8:00 μ.μ.

TΟΥΣ ΜΑΤΙΑΣΑΝ, ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




Σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι θα υποβληθεί το Σάββατο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σήμερα μετά από αδιαθεσία ο υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος.
Ο κ. Σαμαράς υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, Πάνο Θεοδοσιάδη, κατά την οποία διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.
Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί από τον κ. Θεοδοσιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης απέστειλε τηλεγράφημα στον πρωθυπουργό:
«Κύριε Πρωθυπουργέ,
Αστους να λένε... Καλύτερα να σου βγει το όνομα παρά το μάτι. Τα οποία εξ άλλου, πρέπει να έχετε δεκατέσσερα, με αυτά που θα δουν τα μάτια σας.
Η Αγία Παρασκευή, προστάτιδα των ματιών, εύχομαι να είναι κοντά σας.»
Εν τω μεταξύ, μετά από αδιαθεσία ο Βασίλης Ράπανος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις ενώ αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του.
Έτσι, αναβάλλεται η ορκωμοσία του υπουργού Οικονομικών ωστόσο θα ορκιστούν κανονικά στις 19:30 οι υφυπουργοί Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης και Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας.
naftemporiki.gr

3 comments :

Ανώνυμος είπε...

φίλη κρουά μιά λαική παροιμία λέει....άλλα τα μάτια του ΑΕΤΟΥ και άλλα του κουκουβάγιου.Τα ευκόλως ενοούμενα...βάλε Δευτέρα πρωί και μιά καντάδα."Τα μάτια σου" μπάς και ξεστραβωθούν οι γκριζοθαλασσιές οι χάντρες οι γλαυκοματογιαλάρες .

Ανώνυμος είπε...

πολύ ΔΡΑΣΗ μου μυρίζεται κρουά...

Ανώνυμος είπε...

HTANE ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ...ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο...ΓΑΙΔΑΡΟΣ?

Δημοσίευση σχολίου