1:49 μ.μ.

ΣΧΟΛΗ "ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ" ΑΠΌ ΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


Σήμερα στις 11 το πρωί, 23 Ιουλίου  2012, στο ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ , ο κ. Λιάνης επρόκειτο να δώσει συνέντευξη για τα ΠΡΕΣΠΕΙΑ.
Η συνέντευξη ακυρώθηκε. Και βέβαια κανένας από τον φορέα διοργάνωσης των ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ , κανένας συνεργάτης του Γιώργου Λιάνη δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει για την ακύρωση  όσους είχαν προσκαλέσει, όπως όφειλαν να κάνουν.  Εκτός και αν είχαν ενημερώσει ορισμένους επιλεκτικά.
Συνάντησα αρκετούς εξοργισμένους – προσκεκλημένους, οι οποίοι προγραμμάτισαν την ημέρα τους για τον σκοπό συτό. Και γι αυτούς, δεν υπήρχε ούτε ένας από τον φορέα των ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ για να δικαιοληγηθεί. Έχω την εντύπωση πως και η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου το έμαθε από εμάς. Το τηλέφωνο βέβαια που μας έδωσε η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου για να επικοινωνήσουμε με το γραφείο του κ. Λιάνη ήταν μονίμως απασχολημένο σε ένα γραφείο κλειστό και αραχνιασμένο.
Αναζήτησα μία δικαιολογίααπό συνεργάτη των ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ,  για ναν  διασκεδάσω τον εκνευρισμό μου . Η  απάντηση που πήρα ήτ αν «το ανακοινώσαμε από τοΡΑΔΙΟ ΛΕΧΟΒΟ» και από την ΕΡΑ. Στην παρατήρησή μου, «δεν γνωρίζετε στοιχειώδεις κανόνες καλής συμπεριφοράς» ,  η φωνή από το τηλέφωνο , τα έλεγε όλα. «Τόσα μπορούμε, τόσα κάνουμε».


Κύριε Λιάνη ,
Η ευγένεια   είναι πολιτισμός.                                                                                          

Προλαβαίνετε, φέτος για τα ΠΡΕΣΠΕΙΑ, αντί για εκδηλώσεις να κάνετε μία σχολή , όπου θα διδάσκονται η ευγένεια και οι καλοί τρόποι. Βλέπετε χρειάζονται κι αυτά.
Και αφού με αναγκάζετε να παραδίδω και μαθήματα καλής συμπεριφοράς από την εφημερίδα, αν δεν το ξέρετε, μάθετε και αυτό . Από τότε που χάθηκε η ντροπή, βρέθηκε η συγγνώμη. Αυτό, έτσι για να σας βρίσκεται. 
Ντόρη Κουτουράτσα
Φλώρινα 23 – 7-2012

7 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ντορίτσα δεν είναι τυχαίο που στο σχολείο σε φωνάζαμε "γαλαζοαίματη κατσίκα" .

Unknown είπε...

Οταν καλεις τα ΜΜΕ,και αυτα παλι επιλεκτικα, δεν ανακοινωνεις την ακυρωση σε 2 ραδιοφωνα, και αυτα επιλεκτικα. Τα πρεσπεια ανηκουν στον φλωρινιωτη πολιτη που ευτυχως δεν ειναι αναγκασμενος να ακουει αυτα και μονο τα ραδιοφωνα. Αλλα επειδη καποιοι νομιζουν πως τα πρεσπεια ειναι μαγαζι τους, θελουν να κατευθυνουν τον κοσμο στα δικα τους ραδιοφωνα.

Ανώνυμος είπε...

EΠΙΤΈΛΟΥΣ κ. Λιάνη! Κάποτε πρέπει να μάθετε πως ο κόσμος δεν πλάστηκε για να είναι αθιρμα στα χέρια σας!

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιάνης, μετά από 22 χρόνια στη βουλή, μετά από μία πολιτική καταδίκη, σε τι σχολείο πρέπει να πάει για να μάθει να σέβεται τη κοινωνία και τους ανθρώπους της;

Ανώνυμος είπε...

Ματαιώσεις, ματαιοτήτων.....

Ανώνυμος είπε...

Αφού τους έχει όλους δεδομένους ο Λιάνης. Γιατί να μπει στο κόπο;

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιάνης μιά ζωή κάνει παιγνίδι με τα δικά του ραδιόφωνα και τις δικές του εφημερίδες.

Δημοσίευση σχολίου