Ο Πολιτιστικός Οργανισμός «Πρεσπών» Φλώρινας, η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και ο Δήμος Φλώρινας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Γιώργου Στ. Περιβολάρη «Φλώρινα 1912 – 2012, Χρονικό ενός αιώνα» την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012, στις 20.30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (νέο Πάρκο).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
ο κ. Νικόλαος Μέρτζος, πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, δημοσιογράφος, συγγραφέας
ο κ. Γιώργος Λιάνης, δημοσιογράφος, βουλευτής Φλώρινας 1989 – 2012
και ο συγγραφέας

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Ανδρέας Τσώκας, πρόεδρος της Στέγης Φιλοτέχνων Φλώρινας.

17 comments :

Ανώνυμος είπε...

Eκεί έφτασε; Να κρεμαστεί από τον... άρη τον Περιβολάρη;

Ανώνυμος είπε...

Τζάμπα προβολή είναι, μέσα από τον νιό ιδρώτα του Γιώργου περιβολάρη , να υγράνουν ΤΗΝ ΘΕΟΣΤΕΓΝΑ ΤΩΝ ΣΓΟΥΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΟΥΣ.
Λόγω βασιλικού,να ποτιστεί κι η σάπια γλάστρα.

Ανώνυμος είπε...

Tους τελείωσαν τα λεφτά, οι ιδέες και οι δικές τους πνευματικές εκδόσεις και αντλούν σαν τα βαμπίρ δύναμη πνεύματος από το νέο παιδί...

Ανώνυμος είπε...

AΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟ,ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΚΕΙ..
ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ...ΣΤΕΓΝΟΙ Κ ΣΓΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΣΓΟΥΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΗΔΗ ΣΓΟΥΡΙΑΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

RE MERTZO 500 XRONON,DE SEVESAI THN ISTORIA SOY. AKOMA VASTAZOS TOU LIANH?
TA STERNA SBHNOUN TA PROTA,KAI STO EVEREST OROS KEIMENA NA HTAN...

TORA POLY MIKROS DEIXNEIS...

Ανώνυμος είπε...


O ιδρώτας είναι χρυσοπληρωμένος. Και έχει και τιμή. Αξία δεν γνωρίζω αν έχει. Για τα βαμπίρια διαφωνώ. Αιμοδότες είναι για να δημιουργήσουν νέες καταστάσεις. Αφού βρίσκουν πρόθυμους ανθρώπους καλά κάνουν. Έτσι συντηρείται το σύστημα. Το οποίον σύστημα είναι και ένοχο συν τοις άλλοις.

Ανώνυμος είπε...


Δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν κάποιος να τους χρηματοδοτήσει μία έκδοση. Το πρόβλημα δεν είναι να γράψεις - όλοι στην Ελλάδα γράφουν- το πρόβλημα είναι πως να εκδόσουν. Το ακόμα πιό δύσκολο είναι να αποκτήσει εμπορική αξία το σύγγραμμα. Ράσμπρας;

Ανώνυμος είπε...


Η ταρίφα για εκδόσεις στα Πρέσπεια ήταν 10.000 ευρώ. Πόσο τιμάται τώρα; Δεν πιστεύω πως ο Περιβολάρης θα χαρίσει την έκδοσή στα Πρέσπεια. θα τη πουλήσει. Με τον ιδρώτα του..

Ανώνυμος είπε...


Η Περιφέρεια χρηματοδοτεί την έκδοση της Σούλης Βοσκοπούλου περί αρχιτεκτονικής της Φλώρινας, μέσα από το πακέτο τον εορτασμό των 100 χρόνων.

Ανώνυμος είπε...


Ο Λιάνης για ξεκάρφωμα θέλεις, από θέμα τακτικής και πολιτικής, είναι ο μόνος που δίνει και σε ανθρώπους εκτός συστήματος. Σε σένα το λέω νυχτερίδα που από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8.30 κυνηγάς τα βαμπίρια των Πρεσπείων.

Ανώνυμος είπε...


Αυτός που γράφει για βαμπίρια κλπ κλπ πρέπει να είναι πολύ βλάκας. Κούνα παιδί μου λίγο το κεφάλι σου ή καλύτερα, πες Ηλιάδη..Ο Ασπρίδης σε γυρεύει. Πές μου τώρα βρε πανέξυπνε, ο Λιάνης και ο Μέρτζος γιατί να διαφωνήσουν; Κοίτα μη δείς και κανέναν παππά με σταυρό και πετραχήλι αύριο στη παρουσίαση να δίνει την ευλογία του και έλα να τα πούμε.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου Γιώργο.
Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πολλή καλή δουλειά που έκανες.
Διαβάζεται εύκολα, καλαίσθητο και πολύ ενημερωτικό για μας τους νεώτερους.

Ανώνυμος είπε...


Γιώργο μην ακούς κανένα. Κάνε εσύ τη δουλειά σου και εύχομαι να έχεις τη τύχη Λιάνη και Μέρτζου. Άντε βρε, να σε δούμε και στη πολιτική σκηνή να πρωταγωνιστείς.

Ανώνυμος είπε...

Σώπα καλέ που πρέπει να βρεθεί και κάποιος να διαπληκτιστεί με το χθές. Αουφίντερσεν...
Και γκούντεν ναχτ.
Αφήστε τους να βράζουν στο ζουμί τους,όσους το παίζουν πολύ έξυπνοι, απέναντι σε πολύ βλάκες.
Η παραγγελία του κόσμου είναι μεταβολή και αλλαγή πλέον ρόλων...
Ετερη νυχτερίδα,γερμανίδα, είμαστε πολλές

Ανώνυμος είπε...

Και ο Περιβολάρης δέθηκε στο άρμα Μέρτζου-Λιάνη!!! Και από δίπλα και ο Βοσκόπουλος. Που είναι οι εποχές της αντίστασης και της "Ανατροπής";

Η Σούλη Βοσκοπούλου δέχεται τις απόψεις του Ὁυρανίου Τόξου" και του αδελφού της Παύλου Βοσκόπουλου;

Το Ελληνικό κράτος είναι τόσο άχρηστο; Ή το "Ουράνιο Τόξο" και το Βοσκοπουλέϊκο δεν είβναι αυτό που δείχνει ότι είναι;

Ανώνυμος είπε...

διπλοί ρήτορες εννοείς;

βουνίσιος είπε...

Δημήτρη Μεκάση πάλι στην απ έξω σε έχουν...κρίμα φίλε ... γιατί ξέρεις κάθε "τετραγωνικό" της ιστορία αυτής της πόλης .... Δέν διάβασα το βιβλίο του κ.Περιβολάρη...άμα μου το δώσει δωρεάν ίσως έχω μία άποψη.

Δημοσίευση σχολίου