2:46 μ.μ.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ - WEB RADIO KROUA

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

 
 Aγαπητοί φίλοι κρουά,
 
Έχουμε ψυχή, έχουμε και φωνή! Ανοίγουμε έναν νέο δρόμο επικοινωνίας με όλη την Ελλάδα και τους φίλους μας στο εξωτερικό και στα Βαλκάνια!
 
Ξεκινάμε το ιντερνετικό μας ραδιόφωνο με πλούσιο πρόγραμμα, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, ειδήσεις και  στ Αγγλικά και...πολλές, πολλές εκπλήξεις!
 
Με συνεργάτες από την Ελλάδα και την Ευρώπη, θα κάνουμε  τον γύρο του κόσμου με σημείο αφετηρίας το WEB RADIO KROUA!
 
Τη Φλώρινα δεν την αφήνουμε! Έχουμε πάντα μία ξεχωριστή θέση για τον τόπο μας, στη καρδιά μας, στην εφημερίδα μας και στο νέο μας ραδιόφωνο!
 
Συντονιστείτε! Με αέρα ιντερνετικό! Ανοίγουμε φτερά!
 
Ντόρη Κουτουράτσα  

34 comments :

Φίλος κρουά 48 είπε...


Καλή επιτυχία Ντορίτσα. Σε ακολουθούμε παντού, φίλοι και συμπαραστάτες σου. Είναι αλήθεια πως μαζί σου πάντα κάνουμε ένα βήμα μπροστά.

Ανώνυμος είπε...


ξυθήκαμε

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


3.56 μη μου στενοχωριέσαι, θα κάνουμε και μία εκπομπή για τη φαγούρα.

Ανώνυμος είπε...


Σύγχχρονα πράγματα. Μπράβο. Και εδώ έρχεσαι πρώτη

Ανώνυμος είπε...

Βάλε και το σκαϊπ Ντόρις.
Να το κάνεις..ραδιοτηλεόραση

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...


Σε ευχαριστούμε 8.39 για το ενδιαφέρον και τις προτάσεις σου. Δεν είναι καλύτερα να δοκιμάσεις κάτι κι εσύ για τον εαυτό σου;

Ανώνυμος είπε...


Πω, πω, πω! Πρωί, πρωί βγήκανε οι λούγκρες για να σου τη πέσουνε και πάλι. Ντόρη μου μη ξεχάσεις να τους στείλεις και κανένα χαρτομάνδηλο. Αυτή είναι η Φλώρινα. Εσύ πάντα ήσουν διαφοροποιημένη, πάντα ξεχώριζες και πάντα εσύ θα κάνεις τη διαφορά. Στο βάθος εξομοίωση ζητάνε από σένα. Αφού δεν μπορούν να είσαι εσύ, σου ζητάνε να γίνεις σαν αυτούς. Κριτική από τον καναπέ και με τη μάσκα ανωνυμίας.Βουτηγμένοι στο τέλμα της απραξίας ενοχλούνται όταν κάποιος τους ταράξει τον ύπνο τους. Και δεν βλέπουν και όνειρά παναθεμά τους. Καλή επιτυχία Ντόρη.

Ανώνυμος είπε...


Aγαπητή μου κρουά, έκανα μία γύρα για να ενημερωθώ κι εγώ για τα της Φλώρινας. Αισθάνθηκα πως όλοι κάνουμε μονίμως ένα κύκλο γύρω από τον ευατό μας. Τα ίδια και τα ίδια. Οι ίδιοι και οι ίδιοι. Η είδησή σου , ξεπηδάει από το τέλμα σαν ελπίδα. Υπάρχουν άνθρωποι που μάχονται και δημιουργούν. Που μπορούν και ξεφεύγουν από τα τετριμμένα για αναζητούν νέους δρόμους. Δεν έχω πιά κουράγιο να σε ακολουθήσω, αλλά σίγουρα θέλω και μπορώ να παρακολουθήσω το πέταγμα της ψυχής σου για να νοιώσω ακόμα ζωντανός. Καλή δύναμη, καλή συνέχεια.

βουνίσιος είπε...

Kαρακράξτα απο την πολύ βιασύνη σου ξέχασες το σημαντικότερο σάν διάσημη πλέον μπλόγκερ .ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ του γουέμπραδιο σου? ¨αν και η πρωινή άκτιβ εκπομπή σου στο ράδιο φλώρινα μάλλον περισσότερους ακροατές της χαράδρας έχει..τι είπες? "και στους βαλκάνιους φίλους σου" ? εδώ κάτι΄μου μυρίζει ..... βάλε λίνκ ... βλέπουμε και ακούμε..

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


Μάλλον εσύ βιάζεσαι πολύ 11.50. Πρόσεξε να μη σκοντάψεις.

Ανώνυμος είπε...


Λύσσαξαν κρουά, λύσσαξαν. Με την ανακοίνωση και μόνο της προασπάθειάς σου. Το φοβερός κόσμος Θεέ μου! Το καλοκαίρι που κάτι είχες αφήσει να εννοηθεί σε άλλο σου δημοσίευμα δεν τόπιασαν φαίνεται. Θα ήταν σε διακοπές!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


12.59,ο βουνίσιος (11.50) δεν νομίζω πως είναι κακοπροαίρετος. Απλά ίσως λίγο βιαστικός. Η επικοινωνία έχει τα στάδιά της. Και αυτό δεν είναι υποχρεωμένος να το γνωρίζει.

Ανώνυμος είπε...


Boυνίσιε το ιντρεντικό ραδιόφωνο δε θέλει συχνότητα. Σέρβερ θέλει και ειδικά προγράμματα. Θέλει όμως λόγο όχι μόνο φωνή, διότι και τα γαιδούρια έχουν φωνή. Και φαντασία και δημιουργικότητα απαραιτήτως για να έχει ενδιαφέρον το πρόγραμμα. Ξεκόλα βουνίσιε. Είσαι και διάσημος μπλόκερ. Βλέπεις και φαντάσματα. Και τα ξέρεις και όλα.

Ανώνυμος είπε...


Oι στρουθοκάμηλοι της χαράδρας θέλουν και ραδιοτηλεόραση! Για να κάνουν μπανιστήρι στη Ντόρις; Οι μισοί παίρνουν επιδόματα τυφλού και οι άλλοι στρουθοκαμηλίζουν. Από το πολύ τράβηγμα του αυτιού (τιμωρεί το κατεστημένο βλέπετε) δεν έχουν και αυτιά να ακούσουν. Και θέλουν και ραδιοτηλεόραση. Με καταλαβαίνεις καλή μου Ντόρις;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΠΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΖΗΤΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ. ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΠΩΣ ΚΟΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Προμυθεύς Αδέσμευτος είπε...

Οι χαφιεδο-ρουφιάνοι ενοχλήθηκαν Ντόρη μου. Τους έχεις χαλάσει την νησυχία. Είχαν καταφέρει ο Φλωρινιώτης να μουρμουρίζει αλλά να μην φωνάζει. Εσύ φωνάζεις. Και έχεις αποκαλύψει σκάνδαλα, φάγωμα δημόσιου χρήματος βολέματα ημετέρων. Γι'αυτό οι χαφιεδο-ρουφιάνοι στάζουν δηλητήριο εναντίον σου. Όμως κανένας τους δεν έχει έχει τα κότσια να βγει να σε κατηγορήσει επώνυμα. Αυτοί είναιοι χαφιεδο-ρουφιάνοι, η "άρχουσα, και όχι μόπνον εκ του απρασκηνίου, τάξη" της Φλώρινας. Μην πτοείσαι! Φώναζε εσύ, μπας και οι Φλωριώτες παραδειγματιστούν από εσένα και σταματήσουν να φοβούνται τους χαφιεδο-ρουφιάνους.
Προμυθεύς Αδέσμευτος

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


12.39 Πολύ χαίρομαι με την ανησυχία που εκφράζεις για την ευαισθητοποίηση του κόσμου. Ασχολούμαι εδώ και μία 12ετία με τα της Φλώρινας. Η εμπειρία μου έχει δείξει πως η η αδράνεια του Φλωρινιώτη δεν είναι ακριβώς ο καναπές αλλά η βόλεψή του την οποία έχει συνδέσει απόλυτα με το πολιτικό κατεστημένο. Ισχύει βεβαίως ακριβώς και το αντίθετο. Το πολιτικό κατεστημένο της Φλώρινας επιβιώνει βολεύοντας και ξεβολεύοντας!!! Οι πελατειακές λοιπόν σχέσεις είναι κομμάτι της διαφθοράς. Οι Φλωρινιώτες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι δεμένοι στα κομματικά άρματα ακριβώς γι αυτόν τον σκοπό αν και στην ουσία είναι εντελώς απολίτικοι. Όσα παραδείγματα και να δώσουμε οι άνθρωποι παραμένουν απαθείς διότι φοβούνται και είναι κακομαθημένοι. Για τους λίγους και τους ανήσυχους σαν εσένα να είσαι βέβαιος πως γίνεται και θα γίνεται προσπάθεια. Σ ευχαριστούμε για την επίσκεψη και την επισήμανσή σου.

Ανώνυμος είπε...


Ντόρη θα σταματήσεις την εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ;

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...


Όχι βέβαια. Θα τη προσαρμόσω όμως στο πλαίσιο των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων.

Ανώνυμος είπε...


Κρουά, τι σημαίνει ..Θα τη προσαρμόσω όμως στο πλαίσιο των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων;

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...


Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν είναι αποκλειστικά και μόνο η εφημερίδα και το ραδιόφωνο. Ούτε και η Φλώρινα ο αποκλειστικός τόπος δραστηριοποίησής μου. Μόνο η καλή διαχείριση του χρόνου θα μου επιτρέψει να ανταποκριθώ σε όλα.

Ανώνυμος είπε...

εφημερίδα έχεις να εκδόσεις απο τό Πάσχα ..κρίση και φαλιμέντο

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


11.47 το δικό σου πρόβλημα ποιό είναι; Ποιός σε έβαλε να μας κάνεις κουμάντο; Να σου στείλω όμως το τελευταίο μας φύλλο για να κρατάς σωστά το λογαριασμό. Αν θέλεις μου λες τη διεύθυνσή σου. Μάλλον αν μπορείς μου λες τη διεύθυνσή σου.

Ανώνυμος είπε...


Τελείωσε Ντοράκι μου το καλοκαίρι. Τελείωσαν και οι διακοπές. Ευτυχώς δηλαδή που σου επέτρεψαν να κάνεις και διακοπές. Θεός φυλάξοι. Χτύπα το ωραίο σου φύλλο διότι πολύ ανησυχία βλέπω..Αν και πιστεύω πως δεν τίθεται θέμα ανησυχίας . Εύχονται οι γνωστοί να μην βγάλεις άλλο φύλλο εφημερίδας. Εύχονται και κάνουν μπαιράμια να μην πηγαίνεις και να μην είσαι καλά. Διασκέδασε με την ανησυχία τους.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...


12.06 αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το εξής: Αυτοί όλοι, οι γνωστοί πλέον, άλλο πρόβλημα εκτός από μένα δεν έχουν;

Ανώνυμος είπε...


Kαλά ρε Ντόρη; Πως να ησυχάσουν; Μικρή φωτιά έχεις ανάψει; Πως να μην ασχολούνται μαζί σου; Γιατί να μην θέλουν την εξόντωσή σου; Απολύτως φυσικό το βρίσκω. Δεν έχουν άλλο τρόπο άμυνας. Και ο πόλεμος που δέχεσαι εμφανέστατος. θα σου στείλω με μέιλ λεπτομέρειες για το πως εκβίαζαν κόσμο να μη πατάει στο μαγαζί σου. Και αν θέλεις να το προχωρήσεις έρχομαι και για μάρτυρας, ειλικρινά σου μιλώ. Στέλνω μέιλ

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


Ευχαριστώ 1.42 για το μήνυμα.

Ανώνυμος είπε...

Οι αλήτες, οι ρουφιάνοι και γόνοι ρουφιάνων κάνουν κουμάντο και εκβιάζουν. Βρήκαν τους Φλωρινιώτες πο που είναι φοβισμένοι και τα κάνουν αυτά. Και φωνή τους είναι η "τσούφκα" του "όφτσαρ".

Ανώνυμος είπε...


Τη Ντόρη τη μισούν τα ανθρωπάκια. Όλοι αυτοί που όταν τη βλέπουν καταλαβαίνουν πόσο λίγοι είναι. Δεν είναι εύκολο να τα βάλεις με ένα κατεστημένο. Δεν είναι εύκολο να υποστείς το τίμημα. Εκβιασμούς, εξευτελισμούς, βρίσιμο... Η Ντόρη έχει δύναμη χαρακτήρος και υπερήφανη ψυχή. Χαίρομαι όταν διαπιστώνω κάθε φορά πως δεν τους έχει καμία ανάγκη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΗΣ;
ΤΑ 28 Ή ΚΑΙ ΤΑ 29;
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


Mε τους βλάκες δεν διαφωνώ ποτέ. Η βλακεία είναι ανίκητη. Αν έτσι σας βολεύει 11.18, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Λυπάμαι που την απογοήτευση τη παίρνεις εσύ και οι όμοιοί σου. Συνεχίστε.

Ανώνυμος είπε...


Bρε,βρε. Βγήκαν και "οι έξυπνοι" της Φλώρινας που όλα τα ξέρουν, όλα τα καταλαβαίνουν και όλα τα μαθαίνουν. Εσύ 11.18 πιστεύω πως έχεις γράψει 4 σχόλια. Αυτά τα οποία προσπαθούν να υπονομεύσουν τη Ντόρη. Τα ας το πούμε επώνυμα σχόλια (ΒΟΥΝΊΣΙΟΣ και τις απαντήσεις) τα αγνοείς. Είναι που κάνεις τον ξύπνιο.
Και επειδή τα υπόλοιπα σχόλια επιβεβαιώνουν τη Ντόρη, εσείς λύσσαξατε. Δεν κάνω περαιτέρω ανάλυση επειδή είσαι πολύ βλάκας και ρουφιάνος υποθέτω και δεν ανέχομαι κάτι σαν εσένα να υποτινούν τη νοημοσύνη μου. Βλάκα έ βλάκα.

Ανώνυμος είπε...


Φουρφούρια έχει κάνει τους ρουφιάνους η Ντόρη. Τρέχουν από πίσω της, την ακολουθούν σε κάθε βήμα , πως θα βήξει, τι θα φορέσει, με ποιόν θα χορέψει. Στη φούστα της κρεμασμένοι, άλλη δουλειά δεν έχουν. Κι αυτή, εκεί που τη περιμένουν να τους βγεί από τη γωνία, τους τη βγαίνει με ελικόπτερο και τους στέλνει και τα χαιρετίσματά της.

Ανώνυμος είπε...


Φίλε 1.12 τι μου θύμισες τώρα. Λένε:
-ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ;
- ΤΟΝ ΕΙΔΑ.
- ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΣΕ ΕΙΔΕ.
Μη ξεχνάμε. Η Ντόρη εκτός από Ντόρη είναι και βλάχα. Και μάλιστα original βλάχα.

Δημοσίευση σχολίου