1:49 π.μ.

3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΟΥΑ! - Η φωνή μας δυναμώνει ακόμα πιό πολύ!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


 Πέρασαν φίλοι μου 3 χρόνια από τη πρώτη  ημέρα κυκλοφορίας  της εφημερίδας μας!                     Οκτώβρης ήταν και τότε, ημέρα Πέμπτη, το θυμάμαι σαν τώρα.

Επεισοδιακό το καλωσόρισμα της εφημερίδας μας στη Φλώρινα, και έτσι για..το καλό, την ίδια στιγμή η κ. Αγνή Ρίζου  κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μας!

Τι ποδαρικό ήταν αυτό - της κ. Ρίζου! Ακολούθησε στη συνέχεια - τον δεύτερο χρόνο - η μήνυση της κόρης Ρίζου της γνωστής και αγαπημένης Ζέτας Ρίζου η οποία μας ζητούσε 80.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη!
Ο Γιάννης Βοσκόπουλος - λες και έπαιζαν το παιχνίδι "ότι κάνει η μάνα"- λίγες ημέρες μετά την εκλογή του ως δήμαρχος Φλώρινας, καταθέτει και μήνυση και αγωγή! Λίγο ακριβότερη η τιμή και υπόληψη του κ. Βοσκόπουλου, μας ζητούσε 300.000 ευρώ ως αποζημίωση!

 Στα τρία χρόνια, τα δικαστήρια της Φλώρινας έγιναν το δεύτερο σπίτι μας. Για την τρόικα των μηνυτών τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά, όσο θα ήθελαν!

Στην περίπτωση της κ. Αγνής Ρίζου, κερδίσαμε την υπόθεση με ομόφωνη αθωωτική απόφαση, η κ. Ζέτα Ρίζου έχασε τη πρωτόδικη απόφαση "ως άνευ ουσίας"  και πάει για έφεση και ο τρίτος και ο καλύτερος Γιάννης Βοσκόπουλος, έσπευσε να πανηγυρίσει όταν από στις 20  κατηγορίες που μας απηύθηνε στις 19 αθωωθήκαμε. Για τη μία καταδικαστική απόφαση - η οποία από συκοφαντική δυσφήμιση  έγινε απλή δυσφήμιση, περιμένουμε να αθωωθούμε όταν δικαστεί η έφεση.

Εν τω μεταξύ ΣΔΟΕ, Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης και Εισαγγελεία, ελέγχουν εξονυχιστικά  τη θητεία Βοσκόπουλου ως νομάρχη 2007-2010 και περιμένουμε το πόρισμα
 

 
Τα τρία αυτά χρόνια, πέρα από τις δικαστικές ταλαιπωρίες, πέρα από τις επιθέσεις σε όλα τα επίπεδα στο πρόσωπο της εκδότριας της εφημερίδας μας κ. Ντόρης Κουτουράτσα, ήταν χρόνια ωραία, δημιουργικά και γόνιμα σε ιδέες !
 
Με τους φίλους κρουά, αναπτύξαμε μία σχέση μοναδική! Αγαπήσατε την εφημερίδα μας, αναγνωρίσατε των αγώνα ως δικό σας αγώνα.  Συνοδοιπόροι λοιπόν συνεχίζουμε! Με όπλο την εφημερίδα μας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή και σε λίγο το WEB RADIO KROUA, έχουμε και φωνή και ψυχή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!
 

Σήμερα γιρτάζουμε φίλοι μου! Γιορτάζουμε τους αγώνες μας, γίορτάζουμε για τη δύναμη της ελεύθερης έκφρασης και το δικαίωμα που έχουμε ως πολίτες να ελέγχουμε τον δημόσιο βίο!


Ελάτε να κάνουμε όλοι μαζί ένα δυνατό "φου ου ου ου" να διαλυθούν όλα τα κακά ! και μετά ..ένα σκέτο  "ου ου ου" - ξέρετε εσείς γιατί!

 Να ζήσουν οι φίλοι κρουά!
Η φωνή μας δυναμώνει κάθε μέρα πιό πολύ!
 
 
 
 
 

14 comments :

Ανώνυμος είπε...


Κρουά, τι να πω κι εγώ! Καλημέρα, κάθε μέρα. Είσαι η φωνή μας σε έναν τόπο που κοιμάται και φοβάται..Καλή δύναμη σε σένα, και σε όλους μας.

Ανώνυμος είπε...



ΘΑ ΚΑΝΩ "φου ου ου ου", ΑΛΛΆ ΘΑ ΡΙΞΩ ΚΑΙ ΕΝΑ "ου ου ου", ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ! ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΡΟΥΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...


3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΟΥΑ! 3 χρόνια φαγούρας για ορισμένους. Έκανες αυτό που δεν τόλμησε και ουτε θα τολμήσει ποτέ κανείς να το κάνει. Τα έβαλες με το κατεστημένο της Φλώρινας και τα κατάφερες. Πάμτα δυνατή , πάντα μοναδική.

Φίλος κρουά είπε...


Ντόρη μου, να ευχηθώ κι εγώ, τα καλύτερα για σένα και για όλες τις επαγγελματικές σου προσπάθειες, που δεν είναι ούτε λίγες, ούτε απλές. Τα ΜΜΕ σου πάνε αναμφισβήτητα και το έχεις αποδείξει πως τα καταφέρνεις θαυμάσια. Η εφημερίδα σου όμως δεν είναι κάτι συνηθησμένο..Δείχνεις να το απολαμβάνεις παρ όλο που η ταλαιπωρία, η δυσκολίες είναι εμφανέστατες. Πες μου τελικά, τι είναι αυτό που σου δίνει δύναμη και αν αξίζει το κόπο.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά Χρόνια καλά!! Κρουά κράτα την σημαία ψηλά!!!!!

Ανώνυμος είπε...


Στη τρόικα των μηνυτών ποιός είναι ο επικεφαλής; Ο Βοσκόπουλος, η μάνα΄ή η κόρη Ρίζου;

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...


Κατ αρχή να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας και να απαντήσω στον 2.36 φίλο κρουά.

Αγαπητέ μου, πολλές φορές δεν επιλέγουμε τις καταστάσεις, αλλά νομίζω πως μας επιλέγουν αυτές. Η εφημερίδα κρουά δεν υπήρξε απλά μία εκδοτική προσπάθεια. Εκφράζει περισσότερο μία στάση ζωής απέναντι στα πράγματα. Η ανεξάρτητη σκέψη είναι θέμα χαρακτήρος και παιδείας.

Συμπέσαμε λοιπόν σε έναν κοινό τόπο,στον ίδιο χρόνο, άνθρωποι με κοινά ζητούμενα και κοινά στοιχεία στον χαρακτήρα μας. Το ζητούμενο δεν ήταν να πουλήσουμε μυαλό, ούτε φύλλα. Στόχος μας ήταν να εκφράσουμε την αντίθεσή μας για όσα μας θίγουν ως πολίτες και να τα διεκδικήσουμε.Αυτό κάνουμε.

Η εφημερίδα δεν είναι μέσο για βιοπορισμό, ειδικά στη περίπτωσή μας, παρ όλο που "πουλάμε" τελικά πολλά φύλλα.

Το ενδιαφέρον όμως δεν είναι οικονομικό. Αν θέλεις είναι στοιχείο αναγνώρισης και καταξίωσης. Και αυτό το επιτύχαμε και το διαπιστώνουμε καθημερινά, ειδικά αυτό το διάστημα που η έντυπη έκδοση ξεκουράζεται προς στιγμήν.

Αν μιλώ στον πληθυντικό είναι επειδή δεν είμαι μόνη. Η παρουσία του Παύλου του Αλτίνη, η νομική και η ηθική του υποστήριξη είναι καθοριστικές για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος. Αλλά δεν είμαστε ούτε δυό. Εκτός από τους φίλους κρουά, έχουν δείξει ενδιαφέρον συνέργάτες εκτός Φλώρινας και εκτός Ελλάδος.

Αξίζει λοιπόν φίλε μου η ζωή, όταν τη μετράς με αξίες. Και η εφημερίδα μας είναι μία ευκαιρία για να ανακαλύψουμε αυτές τις αξίες.

Σ ευχαριστούμε για τις ευχές σου και για την επίσκεψη.


βουνίσιος είπε...

απο το βουνό ευχόμαστε χρόνια πολλά με πολλά ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

"Χρόνια πολλά δεν θα σου πω που ο κόσμος συνηθίζει, χαμόγελο, θα ευχηθώ, στα χείλη σου ν' ανθίζει".

Praetorian.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...


Δεν πέρασες βρε παιδί μου 12.30 μία φορά από το μαγαζί..9 ολόκληρους μήνες. Φαίνεται σ αρέσουν τα ψηλα..Θα σε περιμένω στο καινούργιο μαγαζί στον 4ο όροφο. Πες, και στους άλλους, που διαδίδουν πως το έκλεισα, πως θα σας περιμένω εκεί. Ξέρετε εσείς. Εκεί που σκίσατε τη πινακίδα με φαλτσέτα.

β.α. είπε...

φαλτσέταααα; τι ακούω; αυτό σηκώνει μήνυση πέραν απο φθορά ξένης περιουσίας ( επιγραφή ) και ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ..κι όμως αυτά συμβαίνουν στην φιλήσυχη Φλώρινα που όλοι κοιμούνται και όλοι είναι "ξύπνιοι" !

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...


Όπως τα ακούς β.α. Πέρασε από τη Νικ. Χάσου 27 και στην είσοδο θα δείς πως εκφράζεται το μένος τους εναντίον μου.

β.α. είπε...

θα ΄κάνω μία επιτόπια φωτοαυτοψία για την εξιχνίαση του δράστη..βλ τα γονίδια εκ των μεταλλαγμενων σπερματοζωαρίων γιατί τα ορίτζιναλ δέν είναι εγκληματίες

Δημοσίευση σχολίου