7:02 π.μ.

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ "ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ"

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής Β' στο γραφείο του στη Ρηγίλλης, καλαμποκέλαιο σε μουσαμά έργο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Μουσείο Λούγκρου, Παρίσι


Κωνσταντίνος Καραμανλής Β' ο Σεμνός και Ταπεινός, γνωστός ως Κώστας Καραμανλής, Κωστάκης και ο Μπούλης (kostakis@likesouvlakia.com) γεννήθηκε το 1821 από τον Καραμάν Άλη και την Νατο Ασσα Καραμάν Αλή. Έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας στις εκλογές της 7 Μαρτίου 2004 (ημέρα λύτρωσης της χώρας), έχασε τη θέση του στις 4 Οκτωβρίου 2009 από τον Γιωργάκη. Έγινε πρόεδρος στο πολιτικό κώμα τής Νέα Δημοκρατίας, όταν διαδέχτηκε τον Μιλτιάδη Έβερτ (που εξερράγη) το 1997. Άνδρας της Νατάσσας Παζαΐτη -της επιλεγόμενης γυναίκας - θαύμα λόγω της αστραπιαίας προόδου της απο νηπιαγωγό σε διδάκτορα ιατρικής- και πατέρας των διδύμων Αλεξάνδρου και Αλίκης. Φήμες ότι αποτελεί φανταστικό πρόσωπο, δηλαδή μια μάσκα που φοράει ο αληθινός πρωθυπουργός Θοδωρής ή Τεό Ρουσόπουλος ελέγχονται ως ανακριβείς: Κανένα ρομπότ δεν μπορεί να εξαφανίσει τόσες μακαρονάδες όπως το συγκεκριμένο παχύσαρκο πλάσμα (βλ. Διατροφή). Ανήκει στο γένος Μ. των βρυκολάκων όπως και ο πασίγνωστος Κόμης Μητσοτάκιουλας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Επίσης είναι μέλος της οικογένειας των Τάκηδων, όπως δηλώνει και το όνομα "Κωστάκης".Η οικογένειά του, αναμίχθηκε με ανθρώπινο αίμα και μάλιστα τούρκικου, εξ'ού και το όνομα Kahraman - Ali.
Ωστόσο, πληροφορίες που φέρουν τον κ. Ρουσσόπουλο ως τον εγκεφαλικό συντονιστή του παχύσαρκου πλάσματος επιβεβαιώνονται περίτρανα απο το γεγονός ότι αποσυντονίστηκε εγκεφαλικά όταν ο Τεό απομακρύνθηκε. Επιλεγόμενος φορομπήχτης ή κουκουλοθάφτης, άφησε ιστορία ως πρωθυπουργός των σκανδάλων, των φόρων της ακρίβειας, και του πάχους. Ζαχόπουλος με το ερωτικό DVD της Νατάσσας, δομημένα ομόλογα, αυθαίρετο Μαγγίνα, υποκλοπές, Παυλίδης είναι μερικά από αυτά. Αποκορύφωμα το τεράστιο σκάνδαλο του Βατοπεδίου με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον εγκεφαλικό συντονιστή του, Ρουσσόπουλο, και guest star τον πνευματικό του, ηγούμενο Εφραίμ. Γνωστός -εκτός από τις πρωτότυπες σεμνές και ταπεινές μεθόδους πάταξης της διαφθοράς- για τις μαγικές πετυχημένες παλιές τούρκικες επικοινωνιακές συνταγές που χρησιμοποιεί για να εμφανίζει τα σκάνδαλα, τους φόρους, την ακρίβεια σαν δώρα προς τον λαό.

Πολιτικό Έργο
Ο πρωθυπουργός παρέλαβε καμμένη γη από τον Κώστα Σημίτη αλλά παρέδωσε και αυτός με τη σειρά του καμμένη γη συνεχίζοντας έτσι το άξιο έργο των προκατόχων του. Σύμφωνα με τη κυβέρνηση για όλα ευθύνονται η Ασύμμετρη απειλή από μουτζαχεντίν τρομοκράτες και εξωγήινους αλλά και ο Στρατηγός Άνεμος.Ο επίσης πρωθυπουργός και θείος του Κωστάκη, Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε δώσει δικαίωμα ψήφου και στα δέντρα αλλά τώρα ο ανιψιός του έκαψε τα δέντρα με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμες ψήφους. Τώρα, έχει βάλει στόχο να κάψει και τα μπετά. Σύμφωνα με έρευνες του πανεπιστημίου του Cambridge ο Κώστας Καραμανλής είναι ο μόνος άνθρωπος που κατάφερε να κάνει διακοπές 366 μέρες το χρόνο, λέγεται ότι ο ήρωας Πάτρικ από την παιδική εκπομπή Μπόμπ Σφουγγαράκης φτιάχτηκε στα πλαίσια του Κώστα Καραμανλή, αν και δυστυχώς ποτέ δεν μπόρεσε να τον φτάσει.

Λίστα βραβείων 
Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει κατορθώσει μέσα σε μόλις πέντε χρόνια να κατακτήσει μια πληθώρα απο Βραβεία που κανένας άλλος πολιτικός στο κόσμο δεν κατάφερε.
1) 1ο Βραβείο πολιτικού με τις λιγότερες εμφανίσεις στη Βουλή.
2) 2ο Βραβείο πιο ευτραφούς πολιτικού. (Το πρώτο το πήρε ο Πάγκαλος)
3) 1ο Βραβείο πιο ουτοπικού πολιτικού.
4) Βραβείο Νόμπελ για την καταπληκτική μέθοδο που ανακάλυψε για το πώς να διαλύσει μια χώρα.
5) 1ο Βραβείο από το βιβλίο Guiness για τον ποιο απαθή πρωθυπουργό κράτους.
6) 1ο Βραβείο της Παγκόσμιας Εταιρίας Μελέτης της Ανθρώπινης Νοημοσύνης γιατί κατάφερε στο test I.Q. να βαθμολογηθεί με βαθμό με αρνητικό πρόσημο <-> κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και έκανε τους επιστήμονες να τραβάν τα μαλλιά τους.
7) 1ο Βραβείο για τον πολιτικό που επί κυβέρνησεώς του, έσπασε το ρεκόρ των σκανδάλων.
8) 1ο Βραβείο υποκριτικής τέχνης για την ερμηνεία του να κάνει ότι όλα είναι μια χαρά τη στιγμή που ο κόσμος καίγεται.
9) 1ο Βραβείο για τον πρωθυπουργό που συνεχίζει να καλύπτει όλους τους υπουργούς του που παρανομούν, σπάζοντας και αυτό το ρεκόρ.
10) Πολλά Βραβεία Μήτσος.
11) 1ο Βραβείο στο online τουρνουά του Pro Evolution Soccer, Call of Duty και Command and Conquer.
12) Βραβείο υπέρτατου πάχους.
13) 1ο βραβείο πιο χοντρού πρωθυπουργού.
14) 1ο βραβείο σε τοπικό διαγωνισμό «Ποιός θα φάει τα περισσότερα γουρουνόπουλα». Κέρδισε με διαφορά 4. Ο προηγούμενος σκασμού έφτασε τα 3.
15) Βραβείο δοσμένο από το Νational Geographic με τον τίτλο «Το πιο ηλίθιο ζώο στον πλανήτη γη».
16) Παράσημο επειδή χάρη σε αυτόν σιγουρεύτηκε η συγγένεια των ανθρώπων με τους πίθηκους.
17) Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον σχεδιασμό και την εξέλιξη του παιχνιδιού για πλέηστεϊσιον 1,2,3 (και προσεχώς 4) The Last Minister Manager Series (LMMS για τους 300 φιλόδοξους φίλους).
18) 1ο βραβείο: Καταστρέψτε την Ελλάδα μέσα σε 5 χρόνια.
19) Ετήσιο βραβείο 2008: Χρυσό Κοντοσούβλι για τις γευσιγνωστικές του επιδόσεις και την προώθηση του Κοντοσουβλίου στον κόσμο.


Αναδημοσίευση από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

15 comments :

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΣ - ΒΓΕΣ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΩΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΝΑ ΟΔΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ.
ΝΑΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΠΟΙΟΣ/Α ΕΙΝΑΙ;
ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ;
ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΦΩΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ;
ΣΑΝ ΜΠΑΝΤ ΣΠΕΝΣΕΡ Η ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΧΙΛ;

Ανώνυμος είπε...

Σημασία έχει ο ένας Φλωρινιωτης που πήρε ο φακός του βίντεο να ψωνίζει στη λαική του Μοναστηρίου η οι εκατοντάδες Φλωρινιώτες που πηγαίνουν καθημερινά; Εμείς οι ίδιοι οι Φλωρινιώτες δημιουργήσαμε αυτό το καθεστώς με τις επιλογές μας να προτιμήσουμε μία νέα αγορά. Ο αναμάρτητος ιδού τον λίθο του βαλέτω. Εσύ 9.40 τι έκανες στο Μοναστήρι; Μήπως δεν ψώνιζες; Η μήπως τραβούσες μόνο βίντεο;

Ανώνυμος είπε...

O Κωστάκης μας, έχασε από το κούρεμα των ομολόγων του δημοσίου 225.000 ευρώ και τώρα πουλάει το διαμέρισμα του που είχε ως πολιτικό γραφείο στο Κολωνάκι, έναντι 950.000 ευρώ! Λέτε να έπεσε φτώχια;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ.
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΞ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Ή ΘΕΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ.
ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ;;;;;; λέει ο σχολιαστής

ποσο χρονικό διάστημα είναι το λίαν συντόμως

Ανώνυμος είπε...

Οχι σαν Μπαντ Σπένσερ ή Τέρενς Χιλ σε καμία περίπτωση.
Κάτι σαν Τζόαν Κόλινς μάλλον ή σαν Σιλβί Κριστέλ θεός συγχωρέστην τη μακαρίτισσα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΛΒΑ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΜΕΡΕΝΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

ψόφιοι για κουτσομπολιό. Και..ως συνήθως η καμήλα δεν βλέπει τη καμπούρα της.

Εφημερίδα κρουα - κρουα "το κράξιμο" είπε...

Στα τηλεφωνήματα που δέχομαι σχετικά με το βίντεο, απαντώ πως δεν είναι της εφημερίδας μας. Προφανώς είναι κάποιου ανώνυμου αναγνώστη που δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ούτε τη ταυτότητα ούτε την ύπαρξη του βίντεο.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη απο οτι διαβασα παραπανω αυτοι οι ιδιοι που κλεινουν τα συνορα <> την αλλη μερα κανουν τα ψωνια τους απο μπιτολα....??????

Ανώνυμος είπε...

Συνιστά αυτό που κάνεις ουσιαστική κριτική με πολιτικούς όρους ή φθηνό κουτσομπολιό; Ο Καραμανλής παρ ολίγον θα έπεφτε θύμα δολοφονίας ξένων μυστικών υπηρεσιών όπως αποκάλυψε το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ.Επίσης είναι ο μόνος Έλληνας πρωθυπουργός των τλευταίων 50 χρόνων που προσπάθησε να μας συνδέσει ενεργειακά με τη Ρωσσία αποδεσμεύοντάς μας απ το άρμα των ΗΠΑ.Και κάτι τέτοιο οι γιάνκηδες δεν του το συγχώρεσαν ποτέ!

Εφημερίδα κρουα - κρουα "το κράξιμο είπε...

όπως το πάρεις 8.50

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ κρουα-κρουα.
Όπως το πάρεις.

Ανώνυμος είπε...

όσον αφορά στη δημοσίευση για τον Κ.Καραμανλή. Μερικοί δε "δικαιούνται δια να ομιλούν", διότι αν μη τι άλλο, κάποτε αλλά και πιο πρόσφατα, παρεπιδημούσαν στα γραφεία βουλευτών της Ν.Δ.Αλλά όταν είναι για το συμφέρον μας....... μπορούμε να κάνουμε κολοτούμπες!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου