Πρώτα η «Νόβα Ζόρα». Μετά η «τσούσκα» υποστηρίζει τον Δήμαρχο Φλώρινας Ι. Βοσκόπουλο. Συστρατεύθηκαν και προσπαθούν να παίξουν κάποιο παιγνιδάκι. Και η «τσούσκα» ρωτάει εάν ο Ι. Βοσκόπουλος κυνηγιέται διότι είναι «’ντόπιος’ αιρετός» (http://tsouskaflorinas.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5528.html).Η «τσούσκα» συμπλέει με την «Νόβα Ζόρα»! Βέβαια, το τι λέει η «τσούσκα» κανέναν δεν ενδιαφέρει, κανείς δεν της δίνει σημασία.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η «Τσούσκα» φημολογείται έντονα ότι «στεγάζει» και συνεργάτες της ΕΥΠ. Και αυτοί φαίνεται να «συμπλέουν» με το «Ουράνιο Τόξο»! Μήπως η διοίκηση της ΕΥΠ πρέπει επιτέλους να βάλει χαλινάρι σε ορισμένους που έχουν κάνει μαγαζάκι τους την Υπηρεσία; Αρκετά χρήματα έχουν φάει εκμεταλλευόμενοι την οποιαδήποτε σχέση τους με την ΕΥΠ, ξεπουλώντας κάθε ιερό και όσιο!

Το ερώτημα όμως προς τον τ. Νομάρχη Φλώρινας και νυν Δήμαρχο Φλώρινας Ι. Βοσκόπουλο παραμένει:

Εσείς κ. Γιάννη Βοσκόπουλε τι λέτε; Έχετε την εντύπωση ότι σας κυνηγάνε γιατί είστε «εθνικά Μακεδών» ή για να ελέγξουν τον τρόπο που διαχειριστήκατε δημόσιο χρήμα; Συμφωνείτε με αυτά που λέει το «Ουράνιο Τόξο»και η «Νόβα Ζόρα» ή όχι;

Ας σημειωθεί ότι ρωτάμε ήδη από τις 4-12-2012, δηλαδή εδώ και 11 ημέρες, και ο Δήμαρχος Φλώρινας δεν απαντά!!!!!

7 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΥΝΟΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΑΠΛΟ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ.
ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ;

Eφημερίδα κρουά κρουά "το κράξιμο" είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ:
"Έχω μία απορία τόσο ντόπιοι εκλεγμένοι πέρασαν στο δημοτικό συμβούλιο ή υπάρχουν και κανένας δέν τους ενόχλησε. Γιατί άραγε? Ο πολυδιαφημιζόμενος «ντόπιος» δήμαρχος ονόματι Βοσκόπουλος, τί β@@@@@ς έχει κάνει για να δέχεται τόση πίεση σύμφωνα με τα λεγόμενα τών συνηγόρων υπεράσπισης του βλ ουράνιο τόξο νόβα ζορα τσουφσκα κλπ της σ@@@@@@ας ? προσωπική μου άποψη.. ΕΧΕΙ Λ@@@@@@ΝΗ την γωνιά του και κρύβεται έντρομος πίσω απο τα νόβα τσοκαρα του ουράνιου τόξου, πίσω απο το συγγενικό συνήγορο του, και πίσω απο ανθρώπους του παρασκηνίου της νδ , της ευπ και ανώνυμων θρασύδειλων που διατελούν το άτυπο γραφείο τύπου βλ τσουσκα νοβα ζορα και πίσω απο την ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ . Ετσι ξεδιπλώνεται σιγά σιγά κύριε εισαγγελέα ο μηχανισμός σ@@@@@@@ψης του με τον οποίο επί χρόνια αλ@@@ζουν όλοι μαζί παρεούλα στην Φλώρινα...Καλά θα κάνει το ΣΔΟΕ και ο κ. εισαγγελέας να δώσει εντολή να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων αυτών όπως και το IP τους να δούμε απο που κρατά η σκούφια του νόβα ζορα του"

Ανώνυμος είπε...

Μήπως γνωρίζει κανείς να μας πει πού εκτυπώνεται η nova zora;

Ανώνυμος είπε...

OYΣΤ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
http://www.makeleio.gr/?p=78933

Unknown είπε...

Τα βιτολα ειναι φωλιά της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών της τουρκιας της ΜΙΤ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΙΛΕ ΤΟΥΣ ΒΛΈΠΟΥΜΕ

Unknown είπε...

Εχουν γνώση οι ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΒΙΤΟΛΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΙΛΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Δημοσίευση σχολίου