ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ τ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Β. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ!
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ (ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ) ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑ;

Δεν ξέρω εάν ο Β. Παπαγεωργόπουλος θα κάνει δηλώσεις μετά την έκδοση της αποφάσεως. Έχω μείνει με την εικόνα του, το ψυχρό βλέμμα και το ξύλινο χαμόγελο, και τα λόγια του αντηχούν στ' αυτιά μου: «Τα ψέματα τελείωσαν! Η αλήθεια θα λάμψει!» Άραγε θα μας πει αν «τα ψέματα τελείωσαν» και αν «έλαμψε η αλήθεια»; Ή θα μας πει ότι τον διώκουν πολιτικά;
Έχει γούστο να βγει και να μας πει ότι διώκεται ως «Μακεδών»; Φαντασθείτε! Έχει γούστο να βγει και η «Νόβα Ζόρα» χέρι-χέρι με το «Ουράνιο Τόξο» και με τον Παύλο Βοσκόπουλο να μιλήσουν για διωκόμενους «Μακεδόνες»!

7 comments :

Ανώνυμος είπε...

λέλε νόβα ζόριαααα!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 27-2-13 ώρα 6.27 μμ, έχεις γονίδια του Αριστοφάνη μέσα σου. Γέλασα τόσο πολύ! Σ' ευχαριστώ! Θα το έλεγα έτσι: "λέλεεεεεε..... νόβα ζόρια.....!"

Ανώνυμος είπε...

Άδοξο τέλος τόσο για το δωρητή Ι.Βοσκόπουλο όσο και για τον αποδέκτη (Ι.Μ. Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας) είχε η υπόθεση της δωρεάς υπερπολυτελούς αυτοκινήτου. Πιο συγκεκριμένα, στις 30 Δεκεμβρίου 2010 παραδόθηκε από τον τότε Νομάρχη I.Βοσκόπουλο στη Μητρόπολη η Mercedes, που είχε αγοράσει η Νομαρχία Φλώρινας έναντι 84.700 €.
Από τότε και μέχρι σήμερα το πανάκριβο αυτοκίνητο βρισκόταν ακινητοποιημένο στο
προαύλιο της Μητρόπολης(Φωτο).
Η δωρεά αυτή απαιτούσε και την έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο από τις 02/06/2011 γνωστοποίησε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, πως είναι αδύνατη η παραχώρηση του αυτοκινήτου στη Μητρόπολη. Μετά από πολλές καθυστερήσεις και πάροδο δύο και πλέον ετών αποφασίστηκε τελικά στις 26/02/2013, η ανάκληση της δωρεάν παραχώρησης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Ανώνυμος είπε...

4.59 ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να μπουν πολλά πράγματα στη θέση τους. Το αυτοκίνητο ήταν δημόσια περιουσία. Αν ο Βοσκόπουλος ήθελε να κάνει δώρα , ας τα έκανε με δικά του λεφτά ή ας χάριζε το δικό του αυτοκίνητο στη Μητρόπολη.

Ανώνυμος είπε...

Πλήρωμα του χρόνου είπατε;
Θα είναι άτοκο;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ δεν πέρασες ακόμα από το ταμείο για να πληρώσεις τους τόκους;

βουνίσιος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ "ΓΡΑΦΙΚΟΣ" ΕΓΡΑΦΕ πρίν μερικά χρόνια ...ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΙΒΑ ...ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ...ΒΟΥΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΩ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΝΗΨΑΝΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ..ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ...

Δημοσίευση σχολίου