8:57 π.μ.

O Γ. ΛΙΑΝΗΣ ΤΙΜΗΤΗΣ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




Σας συνιστούμε να διαβάσετε την ανάρτηση του ιστολογίου FLORINEA για τον Γ. Λιάνη και κυρίως να διαβάσετε τα σχόλια των αναγνωστών. (http://florineanews.blogspot.gr/2013/01/blog-post_2812.html#comment-form)

Εγώ θα ντρεπόμουν εάν λέγονταν τέτοια πράγματα σε βάρος μου. Ο Λιάνης επέλεξε την κάθοδο από την αποκαθήλωση. Ήταν βέβαιος ότι θα αποκαθηλωνόταν. Δεν είχε το σθένος να πολεμήσει μέχρι το τέλος. Αυτό είναι χαρακτηριστικό αυτών που δεν δούλεψαν για να φτάσουν όπου έφτασαν πολιτικά, αλλά λόγω «διασυνδέσεων» προωθήθηκαν. Θυμάστε την πληθωρική ξαδέλφη Μιμή και το πώς ο Λιάνης κορδωνόταν δίπλα της!

Να πολεμήσει υπέρ ποίου πράγματος; Να υποστηρίξει το φαύλο σύστημα που τον έκανε πολιτικό, βουλευτή και υπουργό; Πώς να το υποστηρίξει; Με ποια επιχειρήματα; Απεδείχθη ότι το σύστημα στους κόλπους του οποίου αναπτύχθηκε ο Λιάνης υπήρξε φαύλο. Το σύστημα ήταν φαύλο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι΄ αυτό! Ο Λιάνης, αυτό το δημιούργημα του φαύλου συστήματος, με την πληθωρική ξαδέλφη του ερωτευμένου  «σιδερένιου» γέροντα που το έπαιζε «τζόβενο», μπορεί να ήταν «μη-φαύλος»; Ας ρωτήσει ο κάθε ένας τον εαυτό του, ας διαβάσει και τις απόψεις των αναγνωστών του FLORINEA.

Ή μήπως να πολεμήσει για να αποκαθάρει το σύστημα; Μπορεί κάποιος σαν τον Λιάνη να αγωνιστεί για τον αποκαθαρμό του συστήματος που τον δημιούργησε; Ποιόν να πείσει; Πώς να συγκρουστεί με τους «βρώμικους»;

Όλοι αυτοί που ήταν «γιουσουφάκια» του Λιάνη την εποχή της παντοδυναμίας του, την εποχή του «απορροφήστε κονδύλια», γιατί δεν βγαίνουν να τον στηρίξουν; Γιατί δεν προβάλουν αντίλογο στον λόγο που αρθρώνουν οι αναγνώστες του FLORINEA; Μήπως διότι τώρα δεν έχουν την δυνατότητα να«απορροφήσουν κονδύλια» αξιοποιώντας τον Λιάνη;

Ο φίλος του Λιάνη ο Γ. Μέρτζος, δεν έχει να πει κάτι καλό για τον φίλο του; Αυτή η ενδιαφέρουσα φιλία θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στα πράγματα του νομού μας και στην απορρόφηση κονδυλίων.

Κατά τα άλλα, όσον αφορά τα σχόλια του Λιάνη για τον (ανεκδιήγητο) Γ. Παπανδρέου, μου έρχεται να πω μόνον: «τσου ρε Λιάνη!» (κατά το «τσου ρε Λάκη!»).

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου