4:01 μ.μ.

ΚΟΥΠΑ ΣΠΑΘΑΤΗ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |




Λένε πως το φλυτζάνι μιλάει ..και λέει τα μελλούμενα.
Τι μπορεί να σου  πει   μία  κούπα καφέ, όταν μάλιστα είναι κομψή, λεπτεπίλεπτη και με πολύ φινέτσα;  Εσείς θα μου πείτε!
Όσοι δοκίμασαν  να κραττήσουν στο χέρι τους αυτή τη ξεχωριστή κούπα,  αισθάνθηκαν                     « κάπως» , ρουφώντας  γουλιά – γουλιά  έναν επίσης φρεσκοκομμένο και μυρωδάτο καφέ!
Μπορεί να έχετε αισθανθεί και εσείς «κάπως», ή να μην έχετε δώσει και καθόλου σημασία. Δεν ξέρω. Οι φίλοι μου όμως από την Αθήνα, σε μία πρόσφατη εκδρομή τους στη Δυτ. Μακεδονία το τριήμερο της Αποκρηάς, «έμειναν» .. στη Φλώρινα «με τη κούπα στο χέρι», που λέει και ο λόγος.
Μα είναι τώρα αυτά σοβαρά πράγματα; θα μου πείτε.                                                          
Εδώ ο κόσμος χάνεται..                                                                                                                                                                                  

Ναι φίλοι μου, είναι πολύ σοβαρά, ειδικά όταν πρόκειται για παροχή υπηρεσιών.                            Και επειδή στη καλή μας Φλώρινα μας έχουν ολίγον δεδομένους σε όλα  ή σχεδόν σε όλα, και επειδή στο κομμάτι των υπηρεσιών, έ, δεν είμαστε και στο φόρτε μας, τα κολακευτικά σχόλια που έλαβα με τη φωτογραφία που βλέπετε , με έκαναν και εμένα να αισθανθώ «κάπως».
« Μη κράξεις» ..έλεγε το ηλεκτρονικό μήνυμα με τη φωτογραφία. «Αξίζουν δυό καλά λόγια γι αυτόν τον ξεχωριστό καφέ που μας σέρβιραν, με θέα το βουνό στο ποτάμι της Φλώρινας! Αν θέλεις να αποκτήσεις καλές συνήθειες , θα σε ξεναγήσουμε εμείς στα ωραία της πόλης σου».!
Τι να πω λοιπόν παραπάνω.. Τα είπε όλα η κούπα του καφέ!  Το μόνο που θέλω να συμπληρώσω, είναι ένα ΜΠΡΑΒΟ στο ζεύγος Ρώμπαπα – Θάνος & Σεβαστούλα- που φροντίζουν για την έξωθεν αλλά και την έσωθεν ελπίζω καλή μας μαρτυρία, με ποιοτικές υπηρεσίες στο καφέ – μπαρ THE GOOSES ,  που διατηρούν στο ποτάμι της Φλώρινας!

Ντόρη Κουτουράτσα

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου