8:08 π.μ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΝΤΟΣΩΡΟ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |





 Η αγάπη του για την παραδοσιακή κουζίνα δεν του βγήκε σε κακό. Την πίστεψε, την αγάπησε και ασχολήθηκε 10ετίες για να φθάσει να διαγωνίζεται με τους μεγαλύτερους σεφ σε φεστιβάλ γαστρονομίας διεθνούς γεύσης .

Ο Νίκος Κοντοσώρος εκπροσωπώντας την οικογενειακή επιχείρηση μαζί με τη σύζυγο του Πετρούλα Σέλτσα, μαγείρεψαν τοπική κουζίνα στο Sani GourmetFestival, μαζίμε γνωστά ονόματα της Ελληνικής Κουζίνας, όπως ο Γιάννης Λουκάκος, ο Έκτορας Μποτρίνι, η Νένα Ισμυρνόγλου, ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και ο Νίκος Καραθάνος.

Πρόκειται για μία σημαντική στιγμή στη συνολική πορεία και την προσπάθεια που καταβάλλεται από το εστιατόριο «Κοντοσώρος» τα τελευταία 25 χρόνια για ανάδειξη της τοπικής κουζίνας και είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι έτυχε ευρύτερης αποδοχής, τόσο από το κοινό του ,όσο και από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες μάγειρες.
 
Ο Νίκος Κοντοσώρος παρουσίασε ένα menu βγαλμένο μέσα από την πολυετή αναζήτηση στην τοπική κουζίνα, σε μία προσπάθεια ανάδειξης των αγνών υλικών και των παραδοσιακών γεύσεων που αναδεικνύουν την ταυτότητα της κουζίνας της περιοχής μας.

0 comments :

Δημοσίευση σχολίου