Την μεταφορά της σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου και αορίστου χρόνου της Δρ. Ζαχαρούλας Ρίζου, από την ΑΝΦΛΩ στον Δήμο Φλώρινας, δηλαδή τη συνέχεια της λειτουργίας της υπάρχουσας ήδη ατομικής σύμβασης εργασίας εξαρτημένης εργασίας και αόριστης διάρκειας σύμφωνα με τους όρους της, χωρίς να παραβλάπτονται τα δικαιώματα της εργαζομένης δηλαδή, χωρίς μεταβολή των όρων της σύμβασης, σε συσταθείσα προς τούτο προσωποπαγή θέση, η οποία θα καλυφθεί από την εργαζόμενη – υπάλληλο – με την μεταφορά όλων των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων που διαλαμβάνονται στην ατομική σύμβαση εργασίας θα εισηγηθεί ο αντιδήμαρχος κ. Άκης Καραγκιοζίδης
στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Τρίτη 27 Αυγολυστου 2013!

Με δύο απλά λόγια, η ΑΝ ΦΛΩ κλείνει και παρά ταύτα για τη Ζέτα δεν αλλάζει τίποτα. Θα εξακολουθεί να πληρώνεται όσα έπαιρνε στην ΑΝ ΦΛΩ - αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 3000 ευρώ και η ζωή συνεχίζεται. Απ ότι φαίνεται το έχουν ψάξει πολύ το θέμα, το έχουν θωρακίσει με νόμους και τα σχετικά και όλα δείχνουν πως ο δρόμος για τη Ζέτα Ρίζου στο δήμο Φλώρινας είναι ανοικτός. Η εισήγηση επικαλείται το δημόσιο συμφέρον και τη προστασία των δικαιωμάτων της εργαζομένης. Όλα δείχνουν  να έχουν κινηθεί με κατεπείγουσες διαδικασίες. Σκεφθείτε! Το Δ.Σ. της ΑΝ ΦΛΩ συνεδρίασε,  αποφάσισε και ενέκρινε  στις 23 -8-  2013 τη μεταφορά της σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου και αορίστου χρόνου της Δρ. Ζαχαρούλας Ρίζου, από την ΑΝΦΛΩ στον Δήμο Φλώρινας (αρ. απόφ.  34/23-8-2013 ) , και σε 2 ημέρες - αν βγάλουμε τις αργίες του Σαββατοκύριακου, φθάνει να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο ως κατ επείγον θέμα! Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η Ζέτα Ρίζου, είναι γνωστό σε όλους πως είχε προκαλέσει στο παρελθόν το κοινόν αίσθημα, διότι παρ όλο που δεν είχε επαγγελματική εμπειρία, κατάφερνε πάντα να κατέχει υψηλόμισθες και υψηλές θέσεις. Τόσο η ίδια όσο και το οικογενειακό της περιβάλλον, υπήρξε ευνοημένο από το πολιτικό σύστημα. Θυμίζουμε πως η μητέρα της κ. Αγνή Ρίζου στη δύση της θητείας ως δημόσιος υπάλληλος και δ/ντρια του τμήματος Οικονομικών της ΝΑΦ της έγινε Γ.Γ. της νομαρχίας ΝΑΦ, ο πατέρας της συνταξιοδοτήθηκε ως προιστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φλώρινας και ο αδελφός της Γεώργιος Ρίζος έπαιρνε αφειδώς έργα με απ ευθείας αναθέσεις ως πληροφοριακός. 

Σήμερα, θέλοντας και μή, η όλη διαδικασία για τη μεταφορά της σύμβασής της εξακολουθεί να προκαλεί το κοινό αίσθημα. Τελικά κάποιοι έχουν τα γένεια, έχουν και τα χτένια.  













 


29 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΦΛΩ ΚΑΙ Η ΚΑ ΡΙΖΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΥΣΕ Η ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ????

Ανώνυμος είπε...

9. «Σχετικά με μεταφορά σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου και αορίστου χρόνου από Ν.Π.Ι.Δ. σε Ν.Π.Δ.Δ.»
Εισηγητής κ. Θεοδόσιος Καραγκιοζίδης, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.

http://anapodoi.blogspot.gr/2013/08/27.html

Eτσι αναφέρεται η ανακοίνωση για τα θέματα του Δ.Σ. που θα συζητηθούν. Δεν αναφέρεται συγκεκριμένα σε άτομο αλλά έτσι γενικά και αόριστα.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά να μη τολμήσει δημοτικός σύμβουλος να μη ψηφίσει υπέρ της Ζέτας! Έχουν ακόμα μπροστά τους 9 μήνες και τον Βοσκό στο κεφάλι τους! Σιγά να μην υπολογίζει κανείς τη κοινή γνώμη. Γραμμένους μας έχουν όλους. Έτσι η κάθε Ζέτα επιβιώνει. Γι αυτούς το νόμιμο είναι πάντα και ηθικό! Κότες όλοι τους!

Ανώνυμος είπε...

ντορις KΆΠΩΣ ΕΤΣΙ ΝΟΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ .ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ "ΚΟΝΕ" ...ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Την εισήγηση δεν πιστευω να την έγραψε ο Καραγκιοζίδης! Εκτελεστικό όργανο και αυτόσ. Αφού λες πως είναι θωρακισμένη με νόμους δούλεψε σκληρά η ομάδα των δικηγόρων για τη σωτηρία της Ζέτας. Περιμένω να δω τι θα κάνουν οι σύμβουλοι!

Ανώνυμος είπε...

Oι δημοτικοί σύμβουλοι καλά θα κάνουν να μη ξεχάσουν πως η πρόσληψη της Ρίζου στην ΑΝ ΦΛΩ έγινε καθ υπέρβαση. Ενώ οι προηγούμενοι Κατρατζής π.χ. είχει προσληφεί κατόπιν διαγωνισμού, αυτή προσελήφθη με απόφαση του ΔΣ της ΑΝΦΛΩ. Να θυμηθούν πως άλλαξε και η σύμβασή της εν μία νυκτί. Τώρα δεν έχουν κανέναν λόγο να διαιωνίσουν αυτή τη κατάσταση. Να λάβουν υπ όψη τους και τη κοινή γνώμη. Αν τους βαστάει δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...


6.57 γιατί να δώσουν περισσότερες πληροφορίες; Έχεις την εντύπωση πως άλλο μπλοκ ή τοπική εφημερίδα θα αγγίξουν το θέμα; Αν δεν ήταν η κρουά ούτε που θα το παίρναμε χαμπάρι. Μπράβο Ντόρη!

Ανώνυμος είπε...

O Καραγκιοζίδης δηλαδή δεν ξέρει τι θα εισηγηθεί;

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Άκης Καραγκιοζίδης: Πολλοί τον θεωρούν "σκληρό" (= ασυμβίβαστο ιδεολόγο) δεξιό.

Όταν οι "σκληροί" (=ασυμβίβαστοι ιδεολόγοι) γίνονται "χανουμάκια", τι να πεί κανείς; Και γίνονται χανουμάκια κάποιων σαν τον Γιάννη Βοσκόπουλο!!!!!

Μπράβο Άκη! Ο Βοσκόπουλος θα σε προβιβάσει από "χανουμάκι" σε "χορεύτρια του χορού της κοιλιάς". Και θα σε βάλει να χορεύεις και για τον Γιάννη Βοσκόπουλο και για τον Παύλο Βοσκόπουλο! Κι' εσύ θα είσαι περήφανος που το κάνεις ως "σκληρός" (=ασυμβίβαστος ιδεολόγος) δεξιός με ιστορία!

Ανώνυμος είπε...

Πέραν απο την Ζέτα Ρίζου

ποιά άλλα ΟΝΟΜΑΤΑ απαρτίζαν την αμαρτωλή ΑΝ ΦΛΩ;;;;

Ντόρις μπορείς να "κρεμάσεις στο περίπτερο" και κανένα ονοματεπόνυμο έτσι για να γνωρίζει ο κοσμάκης τι αστέρια πέρασαν απο εκεί μέσα ;;;;;;

Εφημερίδα κρουά κρουά το κράξιμο είπε...

Φίλε 7.29, ας μη πάμε τόσο μακριά. Ας δούμε σήμερα ποιοί απεφάσισαν τη μεταφορά της σύμβασης της Ρίζου από την ΑΝ ΦΛΩ στον δήμο.

Ιδού το σημερινό ΔΣ της ΑΝΦΛΩ! Αυτοί συνεδρίασαν, αποφάσισαν και ενέκριναν. Οι μισοί από αυτούς μεθαύριο θα ψηφίσουν και στο δημοτικό συμβούλιο!

Ιωάννης Bοσκόπουλος Πρόεδρος Δ.Σ.
Αριστείδης Αριστείδου Αντιπρόεδρος Δ.Σ
Κωνσταντίνος Γαζέας Γραμματέας Δ.Σ.
Δρ. Ζέτα Ρίζου Διευθύνουσα Σύμβουλος ΑΝΦΛΩ
Γεώργιος Ανθόπουλος Μέλος Δ.Σ.
Λάζαρος Ναλπαντίδης Μέλος Δ.Σ.
Τραϊανός Ρασάικος Μέλος Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια στιγμή δεκάδες υπάλληλοι στη Φλώρινα ξυπνάνε με την αγωνία να μη χάσουν τη θέση των 500 ευρώ που έχουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι αγωνίζονται για να μη χασει η Ζέτα τη θέση της
Αυτοί οι δημοτικοί σύμβουλοι θα πρέπει να έχουν μια πολύ πειστική δικαιολογία για 'ολους τους Φλωρινιώτες αν ψηφίσουν υπέρ Ζέτας

Ανώνυμος είπε...

Για τον Βοσκόπουλο δεν είχαμε καμία αμφιβολία, ούτε και για τον Αριστείδου ο οποίος και αυτός ψάχνει απεγνωσνμένα μία θέση στον ήλιο και τρέχει πίσω από τη Ζέτα και τον Βοσκό. Ο Τραιανός Ρασάικος πως μπορεί να δικαιολογηθεί σε δεκάδες άνεργους συνομηλίκους του;

Ανώνυμος είπε...

O Aρης πανταχού παρόν και συμπαραστάτης του Βοσκόπουλου σε όλες του τις αποφάσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ Η ΖΕΤΟΥΛΑ,,ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ (ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ)ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ..ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ..Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ..ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ..
Υ.Γ.Ο ΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΖΗΛΙΑΡΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μετα την ζετα ο δημαρχος εχει να βολεψει και ενα αλλο δικο του κοριτσι την επι χρονια διπλα του δεξι του χερι ιδιαιτερα του νικολετα.ετοιμαζεται και αυτο..με δικηγορους απο θεσσαλονικη λεει...ολα ειναι νομιμα και ετοιμα.και κανενας δεν τολμαει να μιλησει.Δημαρχος ειναι αναγκη τον εχουνε.Ακης ,Αρης,Τραιανος,Μιχαλης,Νασος Νικος και λοιποι κοιτανε μονο το συμφερον τους.ο βοσκος ξερει οτι εχει τελειωσει και και καλα κανει και φροντιζει τους πολυ δικους του..τι το κακο βλεπεται σε αυτο?

Ανώνυμος είπε...


2.04 συμφωνώ μαζί σου. Καρφάκι δε καιγεται σε κανεναν δημοτικό συμβουλο. Κοιτάνε να μη χασουνε κανένα επίδομα και κανέναν μισθό που εξασφαλίσανε.

Κι εσύ 9.55 πολύ σωστά τα λες. Ο Βοσκόπουλος κοιτάει να προλάβει ότι μπορεί. Γι αυτόν και τα τσιρακια του. Άλλωστε όλοι τους είναι τελειωμένοι

Θελω να δω ποιοί και πόσοι θα είναι αυριο και τι θα κανουν

Ανώνυμος είπε...

Η ΖΕΤΑ ΡΙΖΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ

5.000 υπάλληλοι ΟΤΑ εκτός Δημοσίου

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/339454/5000-ypalliloi-ota-ektos-dimosioy

"Οι πρώτοι που θέτουν υποψηφιότητα για τη διαθεσιμότητα του Δεκεμβρίου στους ΟΤΑ είναι οι 5.000 υπάλληλοι που έχουν προσληφθεί σε δημοτικές επιχειρήσεις εκτός ΑΣΕΠ και μετακινήθηκαν σε κεντρικές υπηρεσίες των δήμων από το 2010 με τη θεσμοθέτηση του «Καλλικράτη». Θα προηγηθεί η αξιολόγηση των δομών στους ΟΤΑ μέχρι τo τέλος Οκτωβρίου και θα ακολουθήσει η αξιολόγηση του προσωπικού, που δεν θα γίνει με οριζόντιο τρόπο."

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ;ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και να περάσει απο το Δημοτικό συμβούλιο ( που δεν θα περάσει γιατί θέλει ομόφωνη απόφαση ),δεν θα περάσει από την Περιφέρεια. Πολύ βιαστική κίνηση και προκλητική. Δεν χόρτασαν την χλεύη της κοινή γνώμης. Η κ. θέλει δεν θέλει θα μάθει να παίρνει και να ζεί με 500€, όπως όλοι μας.

Ανώνυμος είπε...

Οι σχολικοί φύλακες που απολύθηκαν πριν λίγο καιρό, θα πάνε στο δημοτικό συμβούλιο να δουν ποιοί θα ψηφίσουν υπέρ της Ρίζου;

Στη δική τους τη περίπτωση οι δημοτικοί σύμβουλοι αδιαφόρησαν . Να μη ξεχνιόμαστε..

Ανώνυμος είπε...

11¨.14 Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ..ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΛΑΡΗ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΙΚΑ(ΔΗΘΕΝ)ΑΡΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιά είσαι ρε Ζέτα Ρίζου, τέλος πάντων;

Ανώνυμος είπε...

Εσείς κύριε Καρακόλη τι θα ψηφίσετε; Μήπως ήρθε η ώρα να ξεπλένετε εκείνη την υποχρέωση με την ενοικίαση των αγρών;

Ανώνυμος είπε...

Το όνομα Καραγκιοζίδης από που βγαίνει; Μήπως από τα καραγκιοζιλίκια; Βλέπω πως ο μιστερ αντιδήμαρχος πολιτισμού εισηγήθηκε και το 10.000 ευρώ για τα ΠΡΕΣΠΕΙΑ και μάλιστα σε κατεπείγουσα συνεδρίαση με ένα και μοναδικό θέμα αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ???ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ..ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΠΕΛΤΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΣΑΙΚΟ..ΣΗΚΩΣΑΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στο δημοτικο συμβουλιο...ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ΝΤΡΟΠΉ και ΑΊΣΧΟΣ και ακόμα μεγαλύτερη ΝΤΡΟΠΉ για τους Φλωρινιωτε ς που το δέχονται αδιαμαρτύρητα.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
ΑΡΑΓΕ Η ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΕΡΑΤΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Κ. ΖΕΤΑΣ?

Δημοσίευση σχολίου