10:02 μ.μ.

ΠΟΣΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ;

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |







Δεν είναι ένας, δεν είναι δύο αυτοί που κατά καιρούς δέχονται φοβέρες και απειλές από τον Γιάννη Βοσκόπουλο, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια, επέλεξε αυτόν τον "πρωτότυπο"  τρόπο για να ασκήσει εξουσία.
Επισήμως έχει καταγγελθεί η συμπερι φορά του και τις τελευταίες ημέρες με αυτά που έχουν διαδραματιστεί στο δημοτικό συμβούλιο έχει αρχίσει να αποκαλύπτεται μόνος τους.

Η απάνθρωπη αυτή συμπεριφορά, έχει φθάσει στα όρια πολύ κόσμο. Η εφημερίδα μας έχει δεχθεί δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους "θύματα" της Βοσκοπουλικής συμπεριφοράς και προχωράμε στη συγκέντρωση στοιχείων και υπογραφών προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση.

Μη φοβάστε τον Γιάννη Βοσκόπουλο!                                            Αυτός φοβάται περισσότερο!                                                                            Τολμήστε και εσείς να έρθετε σε επαφή με την εφημερίδα μας και να είστε βέβαιοι πως και αυτό θα το καταφέρουμε,

Ο αγώνας που δίνει η εφημερίδα μας κατά της νοσηρής εξουσίας σε όλα τα επίπεδα, διανύει ήδη τον πέμπτο χρόνο και  βλέπετε πως τώρα δικαιώνεται! Καθημερινά επιβεβαιωνόμαστε όλοι εμείς που τολμήσαμε να έρθουμε σε σύγκρουση με το κατεστημένο.

Ξέρετε που θα με βρείτε! Τολμήστε και μη φοβάστε! 

Ντόρη Κουτουράτσα

10 comments :

Ανώνυμος είπε...

Σε 5 χρρόνια δηλαδή ο αγώνας δεν έφερε αποτέλεσμα;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΒΑ ΕΣΥ ΝΤΟΡΙΣ

Nτορη Κουτουράτσα είπε...

12.27 προφανως δεν γνωρίζεις ουτε την έννοια αλλα ούτε και τη διαδικασία του αγώνα. Ασχολήσου καλύτερα με τη τηλεθέαση και γενικά με κάθε είδους θέαμα

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε τσουτσεκι κάνε στη πάντα. Η κρουά έχει αποδείξει χίλιες φορές πως διαθέτει ανδρικούς αδένες πολύ βαρείς.

Μία Ντόρη, αλλά μία και μοναδική κατάφερε και τους ανέτρεψε τα πάντα. Αν δεν ήταν ρε βλάκα 12.27 η Ντόρη θα γίνονταν ποτέ κανένας έλεγχος;

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Αφήστε τον ρουφιάνο να κάνει τη δουλειά του! Δεν είναι η πρώτη φορά που μας αμφισβητούν, που μας κοροιδεύουν, που μας βρίζουν, φοβερίζουν και τα σχετικά. Εμείς τη δουλειά μας και οι ρουφιάνοι τη δουλειά τους.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗ ΜΑ ΡΧΙΝΑ!!

V.A. 12 είπε...

Nτόρις αυτά τα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα δικαιωθείς ΗΔΗ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣAI ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΕΣ πρίν χρόνια , μόνο που αυτή την φορά την δικαίωση σου φοβάμαι ότι θα την καρπωθούν άλλοι-0 κάποιοι άσχετοι με σένα και τον αγώνα που έδωσες, θα καρπωθούν την δικαίωση σου αντι για σένα που πρίν χρόνια δέν τολμούσαν να σηκώσουν το κεφαλάκι τους στο κατεστημένο που δυνάστευαν την Φλώρινα με αντίδωρο μία θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην εκπροσώπηση του Νομού . Ηρθε λοιπόν ο καιρός να πάρεις την μεγάλη απόφαση και να ξαναγυρίσεις στην Φλώρινα ... ναί τολμώ να το πώ να κατέβεις στο ψηφοδέλτιο για τον Δήμο Φλώρινας για να δούμε τότε ποιοί σε στήριξαν αληθινά σε καιρούς που όλοι προσπαθούσαν να σε κάνουν γραφικοποιήσουν και ποιοί κατόπιν αποκαλύψεων στέφονται υποστηρικτές σου κατόπιν εορτής και εκ του ασφαλούς όπως συνηθίζεται πάντα στην Φλώρινα .

Ανώνυμος είπε...

11:24 π.μ. δέν καταλαβαίνω την ειρωνία στο σχόλιο σου.΄΄Εχεις κανένα πρόβλήμα με την κα Ντόρις Κουτουράτσα; άν ναί πέστο ...αλλιώς ξέρεις το κουβαδάκι σου και σάλτα σε άλλη παραλία.Ντόρις σε ΦΟΒΟΥΝΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Kάποτε έβαλε υποψήφιος ο "Παππούς"Στρατηγός της Μάχης της Φλωρίνης αλλά ζούπκα κι αυτός.
Δυστυχώς οι Φλωρινιώτες σαν τα αμάξια παίρνουν μπρος ήλι πάνε με τη δύναμη.
θα αλλάξουν καμιά φορά;

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Λυπάμαι που δεν μπρρώ να ασοληθώ με τους "θαυμαστές "μου. Βαρυέμαι για να σας πω την αλήθεια. Πάτε ρε παιδιά σε κανένα άλλο μπλοκ και βρίστε με ελεύθερα. Βαρυέμαι και να σας διαβάζω..

Δημοσίευση σχολίου