6:27 μ.μ.

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" Ο Τραιανός Ρασάικος

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |

 

Εκτός της παράταξης Βοσκόπουλου ο Τρ. Ρασάικος


Μετά τις χθεσινές καταγγελίες του εναντίον του Τραϊανού Ρασάικου, ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αφού με πρότασή του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τίθεται εκτός παράταξης.
Σε συνάντηση των μελών του συνδυασμού «Αναπτυξιακή Πορεία» σήμερα το μεσημέρι, ο δήμαρχος Φλώρινας γνωστοποίησε την απόφασή του αυτή, η οποία βρήκε σύμφωνους όλους τους δημοτικούς συμβούλους, πλην του Αθ. Μπέλτσου που αποχώρησε (απόντες ήταν οι Γρ. Σαπουντζής και Γ. Αργυρόπουλος).
Μετά και από αυτή την εξέλιξη το ενδιαφέρον στρέφεται στο αν ο κ. Ρασάικος μπορεί να είναι πρόεδρος του συμβουλίου ή αν με βάση τον Καλλικράτη εκπίπτει του αξιώματος του. Και αν συμβαίνει αυτό τότε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.


αναδημοσίευση neaflorina

11 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΤΑ???????

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο, μετά τον Ρόζα που ανεξαρτητοποιήθηκε και που ο Βσκόπουλος ενόμιζε ότι έτσι θα εκπέσει από Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, τώρα "μεμονώνει" (ωραία ελληνικά) τον Ρασάικο νομίζοντας ότι έτσι δε μπορεί να παραμείνει στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση και δεν έχει καταλάβει την διαφορά του όρου "συνδυασμός" από τον όρο "παράταξη".

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ; ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΡΑΣΑΙΚΟΥ;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Φίλε ανώνυμε αναγνώστη, μας συγχωρείς για την παρἐμβαση στο κείμενό σου με την αντικατάσταση γραμμάτων λέξεων με "@", αλλά οι Οφτσαρόπουλοι ("όφτσαρ" σημαίνει "βοσκός"), οι τσούφκες και όλοι οι χαφιεδορουφιάνοι που λυμαίνονται την εξουσία καραδοκούν να μας μηνύσουν.

1000 ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΜΠΕΛΤΣΟΥ ΕΚΤΟΣ 1000 ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΡΟΖΑ ΕΚΤΟΣ 1000 ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΡΑΣΑΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΛΛΟΙ 3000 ΨΗΦΟΙ ΠΡΕΣΠΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΤΣΕΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΠΟΥ ΨΥΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΛΟ 6000 ΨΗΦΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΕ 50 ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΙΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΛΠ ΚΑΝΑ 30 ΨΗΦΟΙ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΝΑ 40 ΔΗΜΟΣΙΘΟΓΡΑΦΟΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ ΑΡΙΣΤΟΝΙΑ ΦΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β ΓΥΡΟΥ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ρ@Μ@Ν@Ι@Ο ΝΤΟΥΕΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ... ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΝΤΟΡΙΣ Ο ΤΡΑΓΙΑΝΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΟ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΖΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΗΜΟ ΑΝ ΦΛΩ ΕΒΕ ( ΒΛ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ Ε@Α@Ο@ΑΣ Σ@Ν@Ι@Η@Ε@Ν Α@Ε@Λ@Σ Ε@Β@Α@ΜΟ@ ΚΛΠ ΚΛΠ)

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑΣΟΥΣ ΡΑΣΑΙΚΑΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ.
ΜΕΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΕ 12,11 ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ? ΕΙΣΑΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΦΣΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ? Η ΝΕΑ Δ/ΝΤΡΙΑ ΙΔΙΑΙΤΈΡΑ ΤΟΥ ? Η ΤΟ ΝΕΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ? ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΤΑΠΕΡΜΑΝ ΤΣΟΥΦΚΑ ...ΜΠΑΜΠ ΑΡΗ @@@@ ΖΩΑ γλειψτε τον Βοσκόπουλο όσο σας "περνάει" ...σε λίγο θα σας ....γλείψουν τα ΡΟΧΑΛΑ ΜΑΣ που θα πέφτουν στην βοιδοκεφαλή σας σάν το χαλάζει .......ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΩΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

λελε πως τα λέει αυτόοος

Ανώνυμος είπε...

O MIKΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ.
AΦΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗ ΖΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΦΛΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
ΑΦΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΑΦΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ.
ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.

1)ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ Ο ΒΟΣΚΟΣ.
2) ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.
3) ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΥΣΚΑ;

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΤΑΝ ΑΝΕΤΑ.ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΛΛΟΝ.
ΕΚΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΗΛΟ.
ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ.
ΚΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ.
ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 13-33 ΚΟΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ.
ΚΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΣΟΦΛΙ Ο ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΣ



V.A. 12 είπε...

KAI O BOSKOP@@@@@S EGINE TO NEO SOURGELO TIS FLORINAS...NTORIS DIKAIONESE...FORTSA TA PANIA ...NTORIS I EPOMENI DIKI TOY BOSKOPOULOY POTE EINAI????KONTA STIS EKLOGES?

Ανώνυμος είπε...

Κάνε το γαργάρα Τραίανούλη γλύτωσες.
Μέχρι τις εκλογές μπορεί να έχουμε εκπλήξεις!

Δημοσίευση σχολίου