9:49 π.μ.

Νέα Δημοκρατία: το σούπερ κόμμα

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


 

 
Εάν βρίζετε και διαμαρτύρεστε για την επικρατούσα επαναστατική οικονομική πολιτική, η οποία (περί το 2925) θα μας βγάλει από το τέλμα και περί το 3025 θα αποδώσει τους πρώτους καρπούς ΠΡΟΦΑΝΩΣ είσαστε φασίστες, ψηφίσατε σίγουρα ΧΑ και καλόν θα ήταν να σας μπουζουριάσει η δημοκρατική αστυνομία μας με την κατηγορία της σύστασης συμμορίας.

Βέβαια ο μόνος λόγος που δεν κλείνουν μέσα όποιον διαμαρτύρεται είναι επειδή θα έπρεπε να κλείσουν μέσα και τους λαθρομετανάστες οι οποίοι επίσης διαμαρτύρονται (αφού δεν έχουν τσαγανό να το κάνουν αυτό στην πατρίδα τους). Και αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει γιατί ως γνωστόν είμαστε μία πολιτισμένη, πολυπολιτισμική, δημοκρατική κοινωνία.


Πάντως παρά τις όποιες φασιστικές ή αντιδημοκρατικές ιδεολογίες σας, είτε το πιστεύετε είτε όχι, η ΝΔ είναι πίσω από όλες τις εξελίξεις σήμερα. Προνοεί ακόμα και για το φαγητό του λαού. Αν είσαστε λίγο ανοιχτομάτηδες θα δείτε παντού την διακριτική υπογραφή της.

Ως απόδειξη παραθέτω την παρακάτω φωτογραφία. Πάρθηκε σε ψητοπωλείο, με σκοπό να σταλεί σε ευτυχή κάτοικο της Ευρώπης ο οποίος, λόγω της πολλής ανάπτυξης, δεν ξέρει τι σημαίνει κυριακάτικη βόλτα για φαγητό και κοψίδια.
Η φωτογραφία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ. Είναι γνήσια και η υπογραφή «ΝΔ» έγινε αντιληπτή μετά το ανέβασμα στην επιφάνεια εργασίας.


aienaristeyein.com/2013/09/29/

25 comments :

Ανώνυμος είπε...

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ- ΝΔ . ΣΤΑΘΗΣ- ΗΛΙΑΔΗΣ- ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ . ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟ5% ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛ. ΑΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ΝΔ το σημερινό μόρφωμα έκτρωμα της Πολιτικής Ανοιξης στη Συγγρού.
Προπαντός το δικό μας ιδιωτικό μικρομάζαγο στην οδό ΧΑΣΟΥ, δεν έχει σχέση με την μεγάλη παράταξη της Ρηγίλης και της Πλατείας Γ.Μόδη.
Είναι σύσταση πολιτικής μωρίας που ο Θεός την τυφλώνει και την κάνει όλο και πιό αχώνευτη και με τα πιό ακατάλληλα τοπικά πρόσωπα.
Πρέπει να χάσει και την έδρα και τους Δήμους για να ανανεωθεί 100%.
Οι άνθρωποί της θέλουν μόνο την καρέκλα για την καρέκλα και ψηφίζουν ότι τους πούνε.

Εμείς θα αναγεννήσουμε την παράταξη που την πετάνε στα μνημονιακά και σε άλλα σκουπίδια.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο με ΝΔ ούτε γύρο θα μπορεί να πάρει κανείς

Ανώνυμος είπε...

Aληθεύει ότι πολιτευτής της ΝΔ στέλνει 2 κολλητούς του 1 από Μελίτη 1 από Αετό να προγεγγίσουν το κόμμα του Καμμένου για να μπορεί να μεταπηδήσει εκεί αν μπεί στη λίστα ο Αντωνιαδης;
Κι ο Στάθης ταλαντεύεται μεταξύ Δήμου και Λίστας;
Νταράκουλο τους έπιασε όλους με την είσοδο του πόντιου, μιας και αν είναι στη λίστα θα το καθαρίσει το παιχνίδι σαν αυγό, είναι και ο καθαρότερος Σαμαρικός από όλους!
Σκάστε όλοι, είναι ο επόμενος Βουλευτής της ΝΔ.

.

Ανώνυμος είπε...

11.05 μ αρεσει "ο καθαρώτερος Σαμαρικός απ όλους" ; ο Αντωνιάδης. Τι λευκαντικό βάζει δεν μας είπες, το κολλητάρι του Βοσκόπουλου. Στη νομαρχία ήταν αυτοκόλλητοι. Κοίτα μη σκάσει τίποτα και γι αυτόν ξαφνικά και ξε- σκάσουμε!

Ανώνυμος είπε...

E ρε και να σκάσει υποψηφιότητα Δημητρόπουλου για Βουλευτής!
Και ταυτόχρονα άλλος Δημητρόπουλος για Αντιδήμαρχος(ή και Δήμαρχος)!
Απίθανα πράγματα;

Ανώνυμος είπε...

όλα τα "τρανταχτά" ονόματα της νδ στην Φλώρινα ( απο μουχλα άλλο τίποτα) που διάβασα στα σχόλια οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα..ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ διάλυση της νέας δημοκρατίας στην Φλώρινα...Ο Σαμαράς πέτυχε το ακατόρθωτο στην Φλώρινα...ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην δεξιά ..όπως έκανε το 1993 και το επαναλαμβάνει το 2013 και με αλεξίπτωτα του πανου καμμένου ..τι έγινε ; έγινε παράγκα χριστιανοδημοκρατών ; Χμ μάλιστα ..Κρουά ΄κάτι τους ψεκάζουν εκεί στην Φλώρινα και σίγουρα είναι απο εκείνα τα ληγμένα βαψομαλλάδικα αεροζόλς που λέγαμε ο γύρος εχει πολύ γιαουρτοΣΚΟΡΔΙΟΝ για το "μάτιασμα" .....φτου φτου φτου να μην τους ματιάξω τα καημένα για την καρέκλα όλα τρελαμένα και φυσικά για την μαρμίτα για να μην ξεχνιόμαστε ...VA12

Ανώνυμος είπε...

o γύρος είναι απο τον ΛΟΛΟ στην Φλώρινα ..?

Ανώνυμος είπε...

γύρω γύρω από φουστάνι εννοείς;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ.
ΟΧΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η Συγκρού ψάχνει λύσεις αντί του Δημάρχου Γιάνη Βοσκόπουλου;
α) Κινείται ο Νασομπέλτσος και σε στάση αναμονής ο Στάθης.
β) Συνιαντιέται συχνά ο Ηλιάδης με τον Σίπτα, ως παλιοί διαιτητες, ως Περιφεριακός Σύμβουλος ο Σίπκας;
Η΄ ως Δήμαρχος ο Ηλιαδης, δηλάδή θα αδειάσει το Δακή, ο αχάριστος;
γ) Κομμάντο του Σαμαρά (λογιστής )παίζει εναλλάξ για Δήμαρχο μία το Βόσδου, μία τον Παπασωτηρίου;
δ) ο ένας για Δήμαρχος ο άλλος στη λίστα κι ο τρίτος άστα λα βίστα.
Ανακύκλωση στη ΝΔ κι ο Δήμαρχος προχωράει ακάθεκτος ή μήπως έχει στροφή μπροστά, κι όλοι παίρνουν θέση;

Ανώνυμος είπε...

Κι αμα σας κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ κανένα Μίμη Στεφανίδη , με καμιά κίνηση νεών με Φιλιπίδη και Στεργίου κι από πίσω όλο το ΠΑΣΟΚ που έγινε ΣΥΡΙΖΑ τί θα κάνετε;
Τις 2 μεταγραφές σας τους ξεχνάτε εντελώς;
Θα μοιράσετε σε 2-3 ψηφοδέλτια όσους δεξιούς σας απόμειναν, απολίτικα κοροίδα με τενεκέδες αρχηγούς;

Τότε μένει ο Μιχάλης ΠΑΣΟΚ . Φτοου πάλι θα έχετε δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

ωωωωμορε κολεεε πάρε το κάρο και στείλτους στο ποτάμι όλους.
Μπρρρρ τσούνξξξ μας ζάλισαν όλο με σβούρες και με σβούρες,πως το λέει εκείνο το τραγκούδι με τη μέρι με τη μέρι και μετά με το λεφτέρι και μετά με τη γκογκώ.
Οταν θάρθει η ώρα θα σας τακτοποιήσω κι εγώ , άμα ντε

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ,ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Η ΝΔ- ΠΟΛ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ.ΚΟΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΡΑΒΙ ΧΩΡΙΣ ΛΗΓΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Ανώνυμος είπε...

Στη Φλώρινα ότι τη μοναδική τους πολιτική αξία την παίρνουν από με την Αθήνα άμεσα και έμεσα.
Γίνονται επίτροποι και σύνεδροι κι ότι άλλο θες και μετά έρχονται και φορτώνονται στους πολίτες της Φλώρινας και γίνονται τα τοπικά βαρίδια του εκάστοτε αρχηγού χωρίς κριτήρια πολιτικού ήθους.
Κι όταν έρχεται αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα τότε γίνονται και αχάριστοι πρώτοι με την πέτρα του αναθέματος λένε φταίει η Αθήνα κι ο εκάστοτε αρχηγός. Και πάνε με τον άλλο αρχηγό και κάνουν τα ίδια.
Σήμερα μάλιστα που πράγματι υπάρχει πρόβλημα μνημονίου θα δείτε ότι θα πάνε να τα φορτώσουν όλα στο Σαμαρά και θα προσπαθήσουν να φορτωθούν σε άλλο αρχηγό και πάλι σε μας.
Αν χάσουν όμως αυτό που τα κορόΪδα οι φλωρινιώτες τους έδωσαν δε θα ξανατολμήσει άλλος να πηγαίνει Αθήνα για να μας φορτώνεται. Θα τιμούν περισσότερο τους φλωρινιώτες.

ανεξάρτητα κοροϊδα τώρα πια

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΑ , ΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΡΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1974 ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ.
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.
ΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Κρουά ο ..."γύρος απο χοιρινό άνοιξε την όρεξη και τα στοματάκια πολλών."..Λοιπόν θα σε ξαναρωτήσω ...πότε θα κάνεις την δεξίωση για τα 5 χρόνια με τις πρωτότυπες .... κορακοχαρτοπετσετούλες ; Προτείνω μαζί με χοιρινό γύρο και τουρτα με 5 κεράκια για την δεξίωση την οδός ονείρων τέρμα της λεωφορείου Κ.Καραμανλή στον δρόμο προς την Βίγλα και όποιος θέλει μετά το σβήσιμο των κεριών να παίρνει το μικρόφωνο να λέει τον καυμό του η απλά να τους κράζει όπως μας έμαθες ...V.A.12
υγ η τσουσκα πάλι άρχισε τις κοντροπυθαριές του με ανευρύσματα ...

Κρουά είπε...

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ V.A. 12, Οδό Ονείρων θέλει ο φίλος V.A. 12, Οδό Ονείρων θα πάμε. Άσε που λέω να το κάνουμε τριήμερο εκδηλώσεων, επειδή πήρα πολλές κορακοχαρτοπετσέτες; Συμφωνείς;

Ανώνυμος είπε...

Πείτε την ώρα θα γίνουν πολλές οι ...κορμοράνες χε χε

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλουθούμε οι δημοκράτες πολίτες το φραστικό μπογκρόμ που λένε ότι θα κάνουνε εναντίον των ανθρώπων στη χώρα που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή αλλά ταυτόχρονα δεν αναστέλλουν τα μνημονιακά τους.
Το μόνο αποτέλεσμα θα έχουν από τώρα και στο εξής είναι να βγάλουν πρώτο με διαφορά το ΣΥΡΙΖΑ.
Είτε συνεχίσουν εναντίον της Χρυσής Αυγής οι δεξιοί θα αισθάνονται διωκόμενοι και θα τους τιμωρήσουν ψηφίζοντας ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη, όπως κάποτε ΠΑΣΟΚ οι Παπαδοπουλικοί.
Αν δεν συνεχίσουν θα τους τσακίσει τότε διπλά η ίδια η Χρυσή Αυγή.
Κι αν πάνε ι να ισοφαρίσουν παρενοχλώντας τις αριστερές περιθωριακές πρακτικές και θα εκτιναχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ και θα έχουν πιο πολλούς στα πεζοδρόμια.
Είναι αργά για την μνημονιακή κυβέρνηση, έρχονται οι διπλές εκλογές το Μάη κι αν δεν τις κάνουν τριπλές θα πάθουν βατερλώ και στις εθνικές που θα ακολουθήσουν.
Ο χρόνος δεν δουλεύει υπέρ του Σαμαρά, είναι προτιμότερες ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ, που ακόμα οι δεξιοί είναι ψιλοζαλισμένοι με την εικόνα του κορυδαλού.
Θα υπάρξει σίγουρα ήττα αλλά θα είναι αξιοπρεπής, δεν θα είναι διασυρμός.

Ανώνυμος είπε...

901 μήν είσαι τόσο σίγουρος στις εκτιμήσεις σου Υπάρχει μία ατραπός που είναι δυσδιάκριτη στους μή καλά ¨μυημένους του παρασκηνίου " . Η πολύ καλά οργανωμένη "δεξιά συνιστώσα" Βορίδη Γεωργιάδη Μητσοτάκη και μερίδας Καραμανλικών καραδοκούν παρέα με ΒενιζελοΛοβερδοΨαριανούς να λεηλατήσουν στην κυριολεξία με την πρωτη αρχικά δημοσκοπική και δεύτερη ουσιαστικά ευκαιρία (βλ πτώση της νεοΠΟΛΑΝ- σημερινό κατάντημα της ΝΔ ) πτώσης - νέας κυβίστησης του Σαμαρά...Ύπάρχει σχεδιασμός σχέδιο ΒΗΤΑ τάχιστης αντικατάστασης του Σαμαρά σε μηδενικό χρόνο ..να θυμάστε και να έχετε κατα νου το σχέδιο ΒΗΤΑ....έχει πολλές προεκτάσεις ΄σε όλο τον πολιτικό κόσμο ..τα τελευταία γεγονότα δέν ήταν τυχαία...τυχαία τόσοι προστατευόμενοι μάρτυρες δέν εμφανιστήκαν απο το πουθενά στην υπόθεση της χρυσής αυγής κάποιοι τους είχαν διασκορπίσει και τώρα είναι η συγκομιδή των σκοτεινών τους ενεργειών ...οι "προστευόμενοι μάρτυρες" προυπήρχαν στο εσωτερικό περιβάλλον να μήν πώ στον σκληρό πυρήνα της νδ μέχρι και τώρα που αλληλοσπαρασονται με κάποιο τελικό μυστικότατο επιδιωκόμενο στόχο το ....σχεδιο ΒΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΗΝ ΜΙΣΤΕΡ Β

Δημοσίευση σχολίου