Η απόφασή της η Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας ακυρώνει την αριθµ. 303/2013 απόφαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Φλώρινας "περί μεταφοράς σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου" της Ζέτας Ρίζου από την ΑΝ.ΦΛΩ στο Δήμο, ως νόµω αβάσιµη!

Η παραπάνω απόφαση, δικαιώνει τη κοινή γνώμη και εκθέτει ανεπανόρθωτα το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας και πιό ειδικά τους συμβούλους του Γιάννη Βοσκόπουλου οι οποίοι ενώ γνώριζαν πως όλη η διαδικασία δεν ήταν νόμιμη, εν τούτοις ψήφισαν για να κάνουν το χατήρι του δημάρχου και της εκλεκτής κ. Ρίζου!

Τι άλλο θα δούμε; είναι η επόμενη σκέψη! Όλα μπορεί να τα περιμένει τελικά κανείς!        Να υποθέσουμε πως  η κ. Ρίζου θα κάνει ένσταση; Ίσως.

Για να ευχηθούμε αυτό να είναι το τελευταίο από το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας, το κόβω λίγο χλωμό. Τρία χρόνια τώρα δεν είδαμε στο δημοτικό συμβούλιο να συζητούν και για κανένα σοβαρό θέμα. Ειδικά το τελευταίο διάστημα, οι συνεδριάσεις έχουν ξεπεράσει κάθε όριο σοβαρότητας, τη στιγμή που η Φλώρινα στη κυριολεξία μαραζώνει και πεθαίνει.

Αμφιβάλλω πως νοιάζονται για όλα αυτά οι δημοτικοί σύμβουλοι. Άλλωστε να μη ξεχνάμε εκείνο το φοβερό που είχε πει ο δημοτικός σύμβουλος Άρης Αριστείδου "εμάς δεν μας ενδιαφέρει η νομιμότητα, αυτό είναι θέμα ελεγκτικού συνεδρίου". Γι αυτό και ψήφισαν οι μάγκες παρανόμως. ..

Με αυτούς δυστυχώς τους μάγκες θα πορευτούμε, και ένα είναι σίγουρο "δεν θα φάμε, δεν θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε".


 

37 comments :

Ανώνυμος είπε...

Ντορη το λογο τωρα θα πρεπει να εχει ο εισαγγελεας.Τοτε θα αντιληφλει και ο κοντος τι σημαινει νομιμοτητα.

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα τι θα απογίνουν όσοι ήθελα να γίνουν διευθυντάδες στην Ανφλω; ακυρώθηκαν τα σχέδια τους.
Η Ανφλω ήτο μια κάποια λύσις

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που επέβαλε την παράνομη απόφαση στο .... ποίμνιο ήταν ο πεφωτισμένος βοσκός του - Δήμαρχος. Αυτός που εισηγήθηκε και υπήρξε ηθικός αυτουργός για την λήψη της παράνομης απόφασης ήταν ο Καραγκιοζίδης (κοινώς Άκης). Εντυπωσίασαν με τις απόψεις τους οι : α) Αριστείδου (δεν τον ενδιέφερε η νομιμότητα της απόφασης), β) η κυρία Αντιγόνη Λαζαρίδου που ψήφισε την απόφαση υπό τον όρο ότι θα ήταν νόμιμη (τόσο μάλλον τουλάχιστον όσο οι εργολαβίες που αναθέτονται στον εργολάβο άνδρα της). Οι υπόλοιποι Δημοτικοί μας σύμβουλοι που υπερψήφισαν εντυπωσίασαν δια ...... της έλλειψης άποψης. Αυτά είναι τα στελέχη του κυρίου Βοσκόπουλου, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας η οποία χωρίς να αισχύνεται μιλά για Δημοκρατία. Ντροπή σε όλους τους προσκυνημένους. Τιμή σε αυτούς που αντιστάθηκαν. Τούτη η πατρίδα δεν έχει ανάγκη από εύκολα "ναι" αλλά από μεγάλα "όχι".

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Κ.Κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑς ΨΗΦΟ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ-ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ; ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΨΗΦΟ. Η ΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΓΝΟΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; ΑΝΑΞΙΟΙ,ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Να σηκωθουν να φυγουν!!Τιποτα δεν εχουν προσφερει!Σε λιγο θα παγωνουμε και θα πνιγουμε στον καπνο και η τηλεθερμανση ειναι ενα μακρινο ονειρο εξαιτιας της αναλγησιας τους!!Η πολη βρωμαει, τα αδεσποτα τα ερμα ολοενα και πληθυνονται!!Το μονο προβλημα του Δημαρχου ειναι πως θα τακτοποιησει τους δικους του σε δουλειες, την ιδια ωρα που τα ποσοστα ανεργιας των νεων πτυχιουχων και μη, στην πολη εχουν ανοδικη πορεια!!Ε οχι!!Φτανει πια!!Η τελευταια αυτη ξεδιαντροπη πραξη τους, ηταν το κερασακι στην τουρτα!!Να βαλουμε ολοι μυαλο και να μην τους ξαναψηφισουμε!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΒΟΣΔΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΜΠΕΛΤΣΟΣ;
ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ; ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;
ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΟΥΤΕ ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΩΝΗ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟ ΣΤΑΘΗ.
Ο ΣΤΑΘΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΛΩΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Σενάριο Τσώκας και επιστροφή του ΠΑΣΟΚ με μπολιάσματα συνεταίρων από Ν.Δ κάποιων μαυρομιχαλέων.
Και άντε και καλά κανένας δυο, άντε και τρείς το Μιχάλη τον ψήφισαν, το ΠΑΣΟΚ όμως;
Αλήθεια τί κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...

Περιμένετε παιδιά και δεν έκλεισε το 2013.
Ολες οι εξελίξεις τρέχουν ακόμα και για το Σαμαρά κι από τις 2 άκρες
Ολα τα προσκυνημένα μνημονιακά Σαμαράκια της ΝΟΔΕ, της Λίστας της Περιφέρειας ή των Δήμων είναι ληγμένα προϊόντα της Μέρκελ και του Σόϊ-μπλε και θυμίζουν τρόϊκες και μιζέρια. Σούρουπο που λέει κι η Ντόρις.
Κανένας δε διαμαρτυρήθηκε και δε διαφοροποιήθηκε και δε παραιτήθηκε και δεν καταψήφισε.
Βολεμένοι στις πλάτες του κόσμου το παίζουν ακόμα σωτήρες.
Ε ρε βάρδα και γινουν εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

SMS EΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΔΡΟΥΠΟΛΗ ...ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ TIMIOΣ - ΗΘΙΚΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΣ....VA12

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙ ΝΟΔΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ . Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΑ ΤΟΥΣ, ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα που θα κρυφτούν ο Τριανταφυλλίδης ο ΜΠΑΜΠΗΣ η μεγαλοδημοσιογραφάρα και ο Φίλος ο Νίκος ο γκιόμτες δημοσιογράφος. Που τους πετάει ενα ξεροκόκκαλο ο Βοσκός και τον υπηρετουν αφοσιωμένα. Αντε μαζι με τον Βοσκό να μπουν και αυτοί στο περιθωριο να ξεβρωμισει ο τόπος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ; ΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι εντός του Δημοτικού Συμβουλίου δεν υπάρχει ΙΣΑΞΙΟΣ υποψήφιος του ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ.
Και μόνο από το γεγονός ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν είδε ότι τέτοιο ζήτημα που πήγαν και ψήφισαν απαιτούσε ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ,δηλαδή 17 ΣΤΟΥΣ 33 , κι αυτή η ψηφοφορία θεώρησαν ότι πέρασε με 15 στους 33.
Επρεπε να θέσουν όχι μόνο το 50+1 που απαιτούσε ο Νόμος αλλά τα 2/3 ως μέγα ζήτημα.
Μεταξεταστεοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που είναι και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Μείναν μόρτσα.
Βρείτε άλλους υποψήφιος να παίζουν τον Βοσκόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

E, καλά πρώτη φορά δεν είναι να το παίζουν Αντιδήμαρχοι οι ελλείψει άλλων

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ. ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΡΒΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ;
ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΠΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΜΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΩΥΣΙΑΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΑΣΛΑΝΙΔΗ, ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΕΜΕΤΖΕ;
ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ.
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Mε τόση σαβούρα που υπάρχει τί καλύτερο περιμένεις Ντόρις όταν φύγει ο Βοσκόπουλος;

Ανώνυμος είπε...

προσοχή στο Στάθη να μη μπαίνει σε λούκια ...σάντουϊΤς

Ανώνυμος είπε...

9.16 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η Ν Δ- ΠΟΛ.ΑΝ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ .ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΕΝΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ -ΗΛΙΑΔΗΣ - ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ- ΣΤΑΘΗΣ- ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Κ.Λ.Π ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ,ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.

Ανώνυμος είπε...

ETΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. GAME OVER

Ανώνυμος είπε...

9.16 δεν γίνεται να έχει συμφωνήσει ο Αντωνιάδης με τον Στάθη, γιατί ο Αντωνιάδης είναι γνωστό ότι είναι φίλος με το Βοσκόπουλο και δε θα το ρίσκαρε να γίνει άφιλος ξαφνικά, με πιθανές εκλογές το Νοεμβριο 2013 ή το Μάρτιο 2014.
Από την άλλη ο Στάθης δεν κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος αν δεν έχουν πρώτα δημιουργηθούν συνθήκες έλλειψης Δημάρχου ή εμποδίων υποψηφιότητας Βοσκόπουλου,
Θα είχε ηθικούς λόγους απέναντι στο φίλο του Νάσο Μπέλτσο, εκτός κι αν ο Μπέλτσος είναι "λαγός¨"
Αν συμβεί κάτι τέτοιο (αν ήταν εκτός ο Βοσκόπουλος )τότε εκ του αφαλούς θα κατέβαινε υποψήφιος Δήμαρχος, έχοντας παράλληλα την Βουλευτική ιδιότητα,κι αν εκλεγεί θα παραιτιόταν, διατηρώντας αυτή του ήδη τότε Δημάρχου.
Αν ο Στάθης παραιτηθεί πριν να εκλεγεί Δήμαρχος, ο δεύτερος σε σταυρούς(ο Παπασωτηρίου) θα έπαιρνε τη θέση του, χωρίς αυτό να σήμαινε ότι θα είχε την υποχρέωση να τον στηρίξει για Δήμαρχο, εκτός περίπτωσης συναλλαγής κάτω από το τραπέζι, με εντελώς άδηλη και την τύχη της και του αποτελέσματός της και για τους 2.
Ειδικά αν ο Στάθης κατέβαινε υποψήφιος με Γιάννη Βοσκόπουλο Δήμαρχο χωρίς να είναι καν και Βουλευτής και με βουλευτή τον Παπασωτηρίου έχανε σημαντικούς πόντους, ακόμα κι αν είχε τον Παπασωτηρίου στο ψηφοδέλτιό του, διότι τότε θα προσδιοριζόταν από που ερχόταν ο πόλεμος στο Γιάννη Βοσκόπουλο κάτω από το τραπέζι. Αλλωστε οι δύο μαζί σήμερα εκλογικά στο Νομό πιο λίγο αθροίζουν από το εκλογικό νούμερο του ενός.
Θα καιγόταν οριστικά και τελικά και οι δύο και ο Στάθης και ο Παπασωτηρίου , ενώ ο Βοσκόπουλος θα έκανε περίπατο, έχοντας απέναντί του φανερές συμπαιγνίες και χωρίς Βουλευτή πια το Στάθη, των 2.000 ψήφων, σε όλο το Νομό . Και με εξαιρετικά αμφισβητούμενο Βουλευτή ομοίως κατά κάτι λιγότερους φήφους σε όλο το Νομό.
Αρα ο μόνος λόγος που ο Στάθης σήμερα θα τον βόλευε να κάνει μια τέτοια προφορική συναλλαγή κάτω από το Τραπέζι είναι τυχούσες αιφνίδιες εθνικές εκλογές τον παρόντα Νοέμβριο 2013 , στις οποίες, αντί του Παπασωτηρίου θα έμπαινε στο ψηφοδέλτιο ο Αντωνιάδης και θα ήθελε να δεσμεύσει τον Παπασωτηρίου να είναι εκλογικά μαζί του. (ακόμα και αιφνίδια εκ των έσω ανατροπή του Σαμαρά μέχρι την άνοιξη 2014, γιατί δεν θα ψήφιζε κανείς νέα μέτρα).
Το σίγουρο και το βέβαιο είναι ότι όσοι κάνουν τα σχέδιά τους, χωρίς τον ξενοδόχο λαό τα κάνουν.
Και όταν οι πολιτικάντηδες σήμερα κάνουν σχέδια οι θεοί ψηφοφόροι γελούν...

Ανώνυμος είπε...

EEEE μάστοροιοιοι Βοσκόπουλο έχουμε άλλους παζαρτζήδες δεν θέλουμεεεεε

Ανώνυμος είπε...

KAMMIA AΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ.
ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.
Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΔ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ.
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΔΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ;
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΨΗΦΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ.
ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
ΗΔΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ

Ανώνυμος είπε...

BOYΛΕΥΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.
ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΒΟΣΚΟΠΟΥΛΙΚΟΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ;

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!
ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ 3 ΘΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

O Στάθης το χάνει το παιχνίδι του Δημάρχου με τις αλλαξοτέτοιες που κάνει.
Αν παραιτηθεί παραιτήθηκε μιά και καλή από όλα. Από που 42;
Κανείς δεν θα καταθέσει τελικά υποψηφιότητα μαζί του, αφού διαλέγει και Βουλευτή μαζί με Δήμαρχο.
Ολοι όσοι θέλαν να γίνουν και Βουλευτές και Δήμαρχοι, κι όσοι ήταν Βουλευτές και Δήμαρχοι θα πάνε με το Βοσκόπουλο. Κι όσοι είναι από άλλους χώρους και δεν γίνει καλός συνδυασμός δικός τους το ίδιο.
Κι ενώ δε θα μαζέψει ούτε δυό δράμια αντιβοσκοπουλισμό θα τον δικαιώσει ως διωκόμενο πολιτικά, μιας και τίποτα δεν είναι σίγουρο από αυτά που λέγανε για να λένε περί δικαστηρίων κλπ.
Ολα θα αποδεικνύονται παραμύθια αν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.
Αλλά θαμαζέψει απέναντί όλο τον αντισταθισμό και τον αντιπαπασωτηρισμό κι όλους όσους θέλουν να έχουν τύχη στο μέλλον. Υπάρχει απείρως περισσότερος αντιπαπασωτηρισμός και αντιδημητροπουλισμός από ότι αντισταθισμός γιαυτό κάποιοι βραχεία κεφαλή τον ψιλοπροτιμούσαν , αν και δεν 'επείσε ούτε ως τεχνοκράτης, όπως δεν έπεισε ποτέ ούτε ως Βουλευτής. Τώρα θα τουρθουν όλα στο κεφάλι και θα γίνει αυτός ο αποδιοπομπαίος τράγος.
Και το χειρότερο αν είναι ο Παπασωτηρίου προσωρινός βουλευτής και γίνουν εκλογές αφού ο Στάθης έχει παραιτηθεί; ποιός εγγυάται και τί μετά τις εθνικές εκλογές; Ποίο αποτέλεσμα και ποιά έδρα ΝΔ;
Κι ακόμα χειρότερα είναι σίγουρος ότι ο Παπασωτηρίου αν κόψει κλίμα αντισταθικό θα καταθέσει τελικά υποψήφιότητα Δημοτικού Συμβούλου με το Στάθη ρισκάροντας να μη βγεί ως Δημοτικός Σύμβουλος πριν να εκτεθεί στη λίστα;
Στάθη έχεις μόνο μία επιλογή, αν είδες ότι δεν βγαίνεις Βουλευτής.
κατέβα με την Βουλευτική ιδιότητα ως υποψήφιος Δήμαρχος και χωρίς άλλες δεσμεύσεις, κι αν εκλεγείς Δήμαρχος παραιτείσαι μετά.
Αλλιώς θα ακούσεις το Μητροπάνω να τραγουδάει: πέσε κάτω και θα δείς σε τι χέρια θα βρεθείς...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ.
ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΝΟΔΕ ; ΕΜΕΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ,ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ. Η ΝΟΔΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΕΤΣΙ; Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΛΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ληγμένα λαμόγια και παρτάλια

Ανώνυμος είπε...

Ο Στάθης κι ο Παπασωτηρίου είναι εμπόδιο σε καλή λύση για το Δήμο και την Βουλή.
Δε παραμερίζουν τόσες φορές οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Ανώνυμος είπε...

Aν είναι αλήθεια όλα αύτα για την ΝΟΔΕ γιατί δεν παραιτείται ο προεδρος της ; Η Κεντρική διοίκηση γνωρίζει το θέμα και αδιαφορεί; Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όπως πάει θα τα χάσει όλα και τα δάκρυα ως συνήθως θα είναι κατόπιν εορτής.

Δημοσίευση σχολίου