Όπως φαίνεται ο προυπολογισμός του δήμου Φλώρινας, θα επιβαρυνθεί με πολλά δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρων!

Η συνέντευξη του Αιμίλιου Ασπρίδη που έχει δημοσιευτεί στην ημερήσια εφημερίδα της Φλώρινας Ο ΠΟΛΙΤΗΣ και   αναφέρεται  σε εκβιασμό από τον Γιάννη Βοσκόπουλο στο πρόσωπό του ,  στην υπόθεση Ρασάικου, στη  μεταφορά της σύμβασης Ρίζου κλπ, κίνησε το ενδιαφέρον της δικαιοσύνης και ξεκινούν ανακρίσεις. Έχουν δε κληθεί ως μάρτυρες οι Βοσκόπουλος, Ασπρίδης, Ρασάικος και Καντζίδης, στις 14-11-2013.

Σήμερα λοιπόν Δευτέρα 4-11-2013, συνεδρίσε και πάλι η οικονομική επιτροπή. Δεν χρειάζεται βέβαια να σας πω, ότι ομόφωνα και πάλι οι σύμβουλοι του Γιάννη ΒοσκόπουλουΜπαρδάκας, Καραγκιοζίδης, Ευαγγέλου, Μαβίδης και Καρακόλης υπερψήφισαν τις αποφάσεις για αναθέσεις υποθέσεων σε δικηγόρους εκτός Φλώρινας. Από τους συμβούλους της μειοψηφίας - ένας άλλα λέων - ο Μιχάλης Τσώκας φυσικά και δεν ψήφισε . Απουσίαζαν οι Αλεξιάδης, Σταύρου και Ακριτίδης.

Νομίζω πως και εδώ μπορεί να με προλάβετε και να έχετε ήδη μαντέψει ποιές είναι οι δικηγόροι! Καλά μαντέψατε αητόπουλά μου!                                                                      
 Το δίδυμο Παναγοπούλου και Βλασσιώτη! Η μεν δικηγόρος Θεσσαλονίκης , η δε δικηγόρος Αθηνών! Και οι δυό δικηγορίνες έχουν κάτι κοινό. Είναι προσωπικοί δικηγόροι του Γιάννη Βοσκόπουλου και της Ζέτας Ρίζου και συγχρόνως δικηγόροι του δήμου Φλώρινας και της ΑΝ ΦΛΩ! Η κ. Νικολέττα Βλάσσιώτη είναι λένε και δικηγόρος του Σπύρου Ρίζου στο δικαστήριο για το ρέμα 94, που θα εκδικαστεί στις 13 - 11- 2013!  Αυτό θα σας το επιβεβαιώσω προσεχώς!.

Η κ. Παναγοπούλου θα δικάσει έφεση στη Θεσσαλονίκη για μία υπόθεση μεταξύ  μίας ομάδας πολιτών και του δήμου για θέματα πολεοδομικά, η δε κ. Βλασσιώτη θα πληρωθεί με 1200 ευρώ, ως δικηγόρος του Βοσκόπουλου στη διαδικασία της ανάκρισης.

Γεννώνται λοιπόν τα παρακάτω ερωτήματα:

Όταν είσαι μάρτυρας, χρειάζεσαι δικηγόρο;
                                                                       
Ο δήμος Φλώρινας γιατί δεν ορίζει δικηγόρους και για τους άλλους δημοτικούς συμβούλους, Ασπρίδη και Ρασάικο; Μήπως και ο Καντζίδης δεν είναι Πρόεδρος στη κοινότητα Τρoπαιούχου;

 Γιατί να οριστεί δικηγόρος μόνο για τον Βοσκόπουλο;

Ο δήμος Φλώρινας χρειάζεται να πληρώσει 1200 ευρώ, επειδή ο δήμαρχος κλήθηκε ως μάρτυρας;

Πολύ φοβάμαι πως θα χρειαστεί να απαντήσετε μόνοι στα ερωτήματα.Βλέπετε δεν μας έχει απαντήσει ακόμα ο Δικηγόρικός Σύλλογος Φλώρινας  για το εάν υπάρχουν ή όχι δικηγόροι στη Φλώρινα. Αν θέλει βέβαια, ας μας απαντήσει μία εκ των δικηγόρων του Γιάννη Βοσκόπουλου.


Ντόρη Κουτουράτσα  

4 comments :

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχεις Ντόρη, αυτοί δεν πρόκειται να σου απαντήσουν, άλλωστε και τι έχουν άραγε να πουν;
Το βέβαιο όμως είναι ότι σε όλους αυτούς θα απαντήσει ο λαός πολύ σύντομα (18 Μαίου).
Νωρίτερα όμως θα ασχοληθεί ξανά με την νομιμότητα των αποφάσεών τους, πρώτα η Περιφέρεια και αργότερα ο επίτροπος, αλλά άμεσα πλέων η δικαιοσύνη, που όλοι αυτοί δίνουν την αίσθηση ότι δεν την υπολογίζουν καθόλου (κακό του κεφαλιού τους)!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή μου Ντόρη,
νομίζω ότι κάνεις λάθος για την ανάγκη νομικής στήριξης και των άλλων μαρτύρων (Ασπρίδη, Ρασάικου), καθόσον ως γνωστόν, δικηγόρο χρειάζεται όποιος έχει λερωμένη τη φωλιά του και ειδικά όταν καλείται σε διαδικασία προανάκρισης να καταθέσει σαν μάρτυρας και όχι κατηγορούμενος!!!

Ανώνυμος είπε...

Καμαρώστε τους, αυτοί είναι η εκπρόσωποί μας!

Ανώνυμος είπε...

στο ΓΛΑΣΤΡΑΔΙΚΟ ΈΞΙ ΑΣΤΕΡΩΝ προστέθηκε λίπασμα Θεσσαλονίκης και Αθηνών...¨Αιντε και εις ανώτερα λεβεντόπαιδες ...λέτε να δούμε στην Φλώρινα και τον δικηγόρο ΚΟΥΓΙΑ να μου δώσει και κανένα ..αυτόγραφο ? κατάντια...

Δημοσίευση σχολίου