Nίκος Αλεξιάδης
 
Μιχάλης Καρακόλης   
 
Χρ.Μπαρδάκας

 ΝίκοςΕυαγγέλου ο εξ αριτερών
 
Π.Μαβίδη ς 

Άκης Καραγκιοζίδης
 
 
Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσει κανείς, τους δημοτικούς συμβούλους και μέλη της οικονομικής επιτροπής του δήμου Φλώρινας ,   Χρήστο Μπαρδάκα,  Νίκο Ευαγγέλου, Άκη Καραγκιοζίδη, Μιχάλη Καρακόλη και Παναγιώτη Μαβίδη, για τη προκλητική τους στάση απέναντι στη κοινωνία της Φλώρινας!  
 
Δεν υπολογίζουν τη κατακραυγή της κοινής γνώμης στο θέμα "πρόσληψης" της Ζέτας Ρίζου ως Γενικής Δ/ντριας στον δήμο Φλώρινας, και τις απορριπτικές αποφάσεις της .Γ. Γ Περιφέρειας Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας,  και της ΕιδικήςΕπιτροπής ενστάσεων , στο θέμα αυτό!  
 
Επιμένουν με φανατισμό να προσπαθούν για την αποκατάστασης της εν λόγω κυρίας, με δικαστικά έξοδα πληρωμένα από τους δημότες Φλώρινας!
 
Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που είναι μέλη,  στις 17 Μαρτίου 2014, όρισαν δικηγόρο για να καταθέσει  αίτηση ακύρωσης (των προηγούμενων απορριπτικών αποφάσεων) ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης. Και τα έξοδα αμοιβής δικηγόρου 700 ευρώ τα πληρώνουμε εμείς! 

Η σκανδαλώδης πολιτική του Γιάννη Βοσκόπουλου, έχει βρεί σε αυτούς τους καλύτερους εκφραστές της!                                                                                                                                          Αυτοί εφαρμόζουν αυτή τη πολιτική!                                                                                  
Αυτοί είναι υπεύθυνοι!
Αν δεν βρίσκονταν πρόθυμοι οσφιοκάμπτες πως θα επεβίωνε η πολιτική Βοσκόπουλου;

Είναι άραγε τόσο άβουλοι και τους επιβάλλεται αυτή η τακτική άνευ όρων  ή μήπως  υπάρχει  αμοιβαιότητα στη σχέσης τους με την εξουσία ; 

Αυτοί οι άνθρωποι σε λίγες ημέρες θα έρθουν να ζητήσουν τη ψήφο σας, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Και δεν αποκλείεται όχι απλά να τους ψηφίσετε αλλά και να τους στηρίξετε με νύχια και με δόντια.

Τελικά, μήπως σας αρέσουν οι κακές πολιτικές που καταλήγουν εις βάρος της κοινωνίας;                                                                                                                                            Μήπως  θέλετε μεγαλύτερη συμμετοχή στις κακές πολιτικές ως δημότες;   

Η πολιτική Βοσκόπουλου μπορεί να εφαρμόζεται σήμερα από τα "Ζετάκια".                           Τα "Ζετάκια" όμως και ο Βοσκόπουλος ,  για να φτάσουν να ασκούν εξουσία, την εντολή τη δώσατε εσείς που είστε ψηφοφόροι τους!

Αν δεν το έχετε αντιληφθεί μέχρι τώρα, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ανοχή σ αυτά που βλέπουμε να διαδραματίζονται. Αν όμως αύριο , στις δημοτικές εκλογές, σπεύσετε να τους υποδεχτείτε με δάφνες, τότε είστε ίδιοι και απαράλλακτοι με αυτούς.

Συνυπεύθυνοι λοιπόν όλοι για το παρελθόν, το  παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου. Υπάρχει ακόμα χρόνος για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

Ντόρη Κουτουράτσα



 
 
 
 

25 comments :

Ανώνυμος είπε...

o KYBOS ερίφθη ..νεος συνδιασμός Στάθη και Τσώκα θα ανακοινωθεί τα επόμενα 24 ωρα στην πιάτσα Το δε όνομα ΦΡΑΠΕΛΙΑ στα χρώματα του γαλάζιου του πράσινου και ολίγον ροζέ και διεκδικούν την θέση της Μούσιου και Ασπρίδη στο Δημοτικό συμβούλιο..Περισσότερα αναμένατε/.////

Ανώνυμος είπε...

Tα ζετάκια στη σειρά
ψήφισαν πάλι ξανά
ότι ο αρχηγός τους είπε
και δεν βγάλαν τσιμουδιά

Τα ζετάκια στη σειρά
κάνουν πα πα πα
και ψηφίσαν μαζικά
παπα πα πα πα πά

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΜΠΑΡΔΑΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΚΑΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ.
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Να κανουν οι φλωρινιωτες μία λιστα με τους ζετοφιλους που ψηφισαν την μεταφορά της ζετας στον Δήμο αλλλά και τους απόντες εκείνης της συνεδρίασης. Και όποιος τους ζητήσει την ψήφο του να κοιτάζει την λίστα και να τους λέιε κατάμουτρα ένα μεγάλο ΟΧΙ. Οι ανατροπές μόνο με όχι γίνονται. Φλωρινιώτη αφού δεν μπορεί πια να σου διορίσει ο δήμαρχος το παιδί τί ανάγκα τον έχεις???

ΚΑΛΩΣ να ορίσει και ο Σταθίκας. Αν όμως έχει κότσια ας παραιτηθεί από βουλευτής πρώτα και μετά να κατέβει για δήμαρχος. Οχι και την πίτα σωστή και τον σκύλο χορτάτο!!!!

Αλλά έχουμε κάτι λουλούδια που ασχολούνται με την πολιτική!! Θα πέσουμε από τον Βοσκόπουλο στον Στάθη. Τον Βοσκόπουλο της Ζετας και τον Στάθη τον ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Αλλοίμονο τι κατάντημα!!!

Ανώνυμος είπε...

o Mαβίδης και ο Καραγκιοζίδης, αφού είναι τόσο μάγκες και παίρνουνε τέτοιες αποφάσεις, μπορούν να μας πουν πως έγινε σμπαράλια το αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας στον δρόμο της Καλινίκης; Ο Μαβίδης είναι καλά στην υγεία του; Λένε πως είχε κτυπήσει τα πλευρά με αυτοκίνητο. Με ποιο αυτοκίνητο; Ο αστυνομικός κ. Μπαρδάκας δεν έμαθε τίποτα; Αν δεν έμαθε να ρωτήσει το Α.Τ Κλεινών να του πούνε.

Ανώνυμος είπε...

Η κατάντια του ανθρώπου σε όλο της το μεγαλείο! Κρίμα να θυσιάζονται νέοι και άξιοι άνθρωποι μπλεγμένοι στα γρανάζια μιας αδίστακτης εξουσίας και τελικά να κάνουν κακό στην κοινωνία που τους ψήφισε περιμένοντας άλλα πράγματα...Αλλάξτε στάση παιδιά, αντισταθείτε επιτέλους στον διαρκή εξευτελισμό που σας σέρνει, δείξτε μας πως έχετε συνείδηση, το έχουμε ανάγκη ως ντροπιασμένοι Φλωρινιώτες...

Ανώνυμος είπε...

Τα σταθάκια είναι καμιά 100 χιλιάδες φορές πιο ξεφτίλες από όλα τα ζετάκια της γής.
Οχι ένας Δήμος μόνο αλλά κι ένας Νομός και μια Περιφέρεια υποφέρει από αυτούς.
Τουλάχιστον τα ζετάκια δώσαν και κανένα κομάτι ψωμί και στηριξαν τον φτωχό.
Γιαυτό θα δουν πολλές χιλιάδες ζετάκια να ψηφίζουν και πολλές εκατοντάδες ψηφοφόρους.
Η μεγαλύτερη αιτία που υπάρχουν τα ζετάκια είναι που χρόνια μας ζάλισαν τα σταθάκια.
Φτάνει πια τόσα χρόνια παραμύθια και όλο ναι και για τον τόπο τίποτα.

Αντί για σταθέτα καλύτερα ζέτα

Ανώνυμος είπε...

AMETANOHTA ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΝΟΗΤΑ ΣΤΑΘΗ

Ανώνυμος είπε...

Λάθος δεν θα πέσουμε στο Στάθη, θα τον ... πάμε από πέσιμο.

Ανώνυμος είπε...

Kαλύτερα ζετάκια παρά τεμπλελικα ΦΡΑΠΕΔΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΓΚΕΚΤΣΗ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΠΟΝΤΙΔΗ! Δεν κατάλαβα , μόνο ο Στάθης και ο Βοσκόπουλος θα βάλουν για δήμαρχοι! Και οι δυό τους να πάνε από εκι που ήρθαν!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΘΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΖΕΤΑ!!!ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΑ Σ.....Α (ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΕΝΙΟΤΕ) ΚΑΝΤΕ ΤΟ.....ΚΟΡΟΙΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...


Καλά τα λες κρουά. Θέλουμε άθλιες εξουσίες και γι αυτό έχουμε στο κεφάλι μας αυτούς που έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

Η δύναμη του Βοσκόπουλου είναι ο πελατειακός δήμος που δημιούργησε μοιράζοντας δημόσιο χρήμα, θέσεις και έργα σε ημετέρους. Ικανότητες άλλες δεν έχω δεί. Αλλά οι τεμπέληδες Φλωρινιώτες θέλουν βόλεψη και τον βγάζουν. Και πολύ τους είναι ο Βοσκόπουλος!

Ανώνυμος είπε...

O Δήμος Φλώρινας είναι χαμένη υπόθεση για τους δημότες. Υπό αυτή την έννοια η καλύτερη περίπτωση είναι να βγεί δήμαρχος ο Βοσκόπουλος να τελειώσουμε ως δήμος μία ώρα αρχύτερα! Ταιριάζει ο Βοσκόπουλος απόλυτα στη Φλώρινα που δεν έχει κανένα μέλλον ως περιοχή!

Ανώνυμος είπε...

Tα ζετάκια στη σειρά
ψήφισαν πάλι ξανά
ότι ο αρχηγός τους είπε
και δεν βγάλαν τσιμουδιά

Τα ζετάκια στη σειρά
κάνουν πα πα πα
και ψηφίσαν μαζικά
παπα πα πα πα πά

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΣΙΆΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ. ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ,. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΒΟΣΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

1.23 ENNOEIΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΗΣ ΖΕΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΣ ΒΕΖΥΡΗΣ ΒΟΣΚΟΣ(ΜΕ ΛΟΥΔΟΒΙΚΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΟΡΙ),Η ΧΑΝΟΥΜ ΜΠΟΥΡΕΚ(ΕΛΑ ΖΕΤΑ ΠΑΜΕ!),ΟΙ ΒΕΛΗΓΚΕΚΕΣ (ΤΥΦΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ-ΖΕΤΑΚΙΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ (Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΟΧΛΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΡΟΘΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ-ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΡΙΣΗ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ Η ΧΑΝΟΥΜ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ)!ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ (ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΡΝΤΕ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΣΙΠΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ,Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που γράφεις 11:23 χαρακτηρίζουν απόλυτα τον Βοσκόπουλο και τον περίγυρό του. Η κοινωνία βλέπει ξεκάθαρα την συμπεριφορά, την μεθοδολογία, τις πρακτικές και τον τρόπο διοίκησης και λήψης αποφάσεων που εφαρμόζει ο Βοσκόπουλος. Την εκδικητικότητα, την αλαζονεία και την κακία του την έχουν νιώσει πολλοί αλλά μόνο λίγοι και μεμονωμένα σηκώνουν κεφάλι. Σε αυτό το κύκλωμα που έχει στηθεί η μοναδική ελπίδα για ανατροπή (διαμέσου της κάλπης και όχι με άλλο τρόπο) είναι η συστράτευση όλων όσων αντιλαμβάνονται το μεγάλο πρόβλημα που αποτελεί ο σημερινός δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΣΚΗΨΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΣΕ ΜΑΣ ΕΔΩ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΠΕ ΣΕ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΦΤΑΙΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΩΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΝΥΦΗ-ΖΕΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

Τι σας φταίει η Ζέτα ; Αν είχαν τσίπα πάνω τους ούτε στην πόλη θα κυκλοφορούσαν!Ούτε υποψηφιότητα έπρεπε να δηλώσουν! Και ο Βουλευτής και ο Νομάρχης! Ξέρουν καλά όμως ότι η Φλώρινα ψηφίζει χρώμα και δεν ψηφίζει πρόσωπο! Σας παρακαλώ δέστε τα μούτρα τους πριν αποφασίσετε!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου