Και ξαφνικά!!! όλοι ξύπνησαν!!!                                                                                                        

Από τη χειμερία νάρκη, από το ξυπνητήρι της προεκλογικής περιόδου, από την ανάγκη να βγούν από την υποχρέωση. Λίγο απ όλα ή και όλα!

Συναντήθηκαν σήμερα όοοοολοι οι φορείς στο Εργατικό Κέντρο για να πάρουν απόφαση για κινητοποιήσεις. Ακριβώς στο παρά πέντε!
Ποτέ δεν είναι αργά θα μου πείτε. Και τι να κάνουν; Να μείνουν με σταυρωμένα χέρια;

Με σταυρωμένα χέρια είναι ούτως ή άλλως. Εδώ που φτάσαμε, φτάσαμε επειδή είμαστε μία κοινωνία ανοχύρωτη, χωρίς άμυνες και χωρίς αντιστάσεις. Κλαίμε πάντα και χτυπιόμαστε κατόπιν εορτής και πάντα κάποιος μας φταίει. 

Βαρέθηκα να λαμβάνω μέιλ με δηλώσεις  αντίστασης και να τις διαβάζω δεξιά και αριστερά! Καταλήγω πως θα αναρτώ μόνο προφητικά άρθρα. Αυτά που δημοσιεύτηκαν και δεν διαβάστηκαν, αυτά που ακούστηκαν κι εμείς κωφεύσαμε,                                                                Βαρέθηκα τους προφήτες κατόπιν εορτής και τους επαγγελματίες σωτήρες!

"Η πόλις εάλω", για όσους δεν το πήρατε χαμπάρι. Αλλά τι μας νοιάζει; Εμεί μάθαμε να ζούμε απλά. Με έναν καφέ, λίγο τσίπουρο και κανέναν μεζέ και φυσικά πολύ κριτική αφ υψηλού!
Περαστικά μας!

Ντόρη Κουτουράτσα

4 comments :

Ανώνυμος είπε...


Κρουά, τη καραμέλλα για τη τηλεθέρμανση εσύ του την έβαλες του Αργυριάδη ή διαβάζει τότο πολύ κρουά; Αυτά τα διαβάζαμε ένα χρόνο τώρα και στο τελευταίο σου δημοσίευμά σου όταν υπογράφτηκε η τηλεθέρμανση. Τώρα θυμήθηκε ο Πάντες και μας τα ρίχνει από προχθές για τη τηλεθέρμανση; Πάντως σήμερα ο Πάντος τα έριξε στον Βοσκό, έγλειψε τον Ιωσηφίδη για να φτύσει τον Βοσκό, έθαψε τον Δακή για να αναστήσει τον Καρυπίδη. Κατά τα άλλα ανησυχεί για τη τιμή μονάδος της τηλεθέρμανσης.

Ανώνυμος είπε...

O Tσέπας που τους τράβηξε τάχαμ - δήθεν το αυτί! έμαθε τώρα και ο Τσέπας να δίνει παράσταση και να το παίζει μάγκας. Και στην πραγματικότητα τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

OI TOΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΟΙΆΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟ ΘΙΑΣΟ. ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ. ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΒΑΡΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΣΤΑΘΗ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΩΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΗΛΙΑΔΗΣ - ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΊΤΑΙ. Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κατόπιν εορτής θέλουμε να έχουμε και παραιτήσεις με ανταλάγματα....

Δημοσίευση σχολίου