Προσθήκη λεζάντας
Το να αναπαράγουμε φήμες περί υποψηφιότητας ή μη του βουλευτή μας  Στάθη Κωνσταντινίδη στο δήμο Φλώρινας δε λέει... Δεν εξυπηρετεί δα και τίποτα..παρά μόνο τη διόγκωση της φήμης.

Γι αυτό ρωτάμε ευθέως:  Στάθη Κωνσταντινίδη,  θα είσαι ή δεν θα είσαι υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας; και αν θέλει ο κ. Κωνσταντινίδης μας απαντάει.

Αυτό που διαψεύδουμε είναι πως ούτε ο κ. Τσώκας, ούτε ο κ. Μποντζίδης , θα είναι στο υποτιθέμενο ψηφοδέλτιο του κ. Κωνσταντινίδη, σύμφωνα με όσα μας είπαν οι ίδιοι.

Τώρα για ποιόν λόγο έχουν τόση μεγάλη αγωνία οι αναγνώστες μας, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε και δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα σχόλιο.

Αν είναι νάρθει, θε να ρθεί...

 

37 comments :

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Πολύς ντόρος Ντόρη και εν τέλει, πολλήν αξία στον κύριο @@@@@@@!!!!
7 Μαρτίου 2014 - 9:02 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

θα το ζήσουμε και αυτό Δήμαρχος ο Στάθης.
Τι άλλο θα δούμε;

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε δει και χειρότερα. Ο Στάθης τώρα θα μας πειράξει; Χροοοοοονια ήταν βουλευτής. Αυτό σημαίνει αποδοχή και ίσως και ικανότητες. Ο Στάθης φταίει;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ τρώμε στη μάπα τον Βοσκόπουλο, ο Στάθης θα μας ενοχλήσει;
Αλλά θα μου πεις, η Φλώρινα είναι γένους θηλυκού και όσο νάναι θέλει τον ....επιβήτορά της!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο 1:12 ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ;
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ.
Ο ΣΤΑΘΙΚΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. ΑΡΚΕΤΑ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΟΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δε ρωτάτε το πρώτο από όλα ο Νάσος θα είναι στο ψηφοδέλτιο του;
Αμα δεν είναι ούτε ο Νάσος τί ψάχνετε Τσώκες και Μποντζίδηδες;

Ανώνυμος είπε...

O ΣΤΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗ ΝΥΦΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

απο τον δημο ξεκινησςε ο σταθης με αποτυχια και εκει θα τελειωσει με καταστροφη

Ανώνυμος είπε...

ο κύριος ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ θα ακούσει τώρα από μας ένα οριστικό και τελειωτικό ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο μονος που φοβαται ο Βοσκοπουλος ειναι ο Σταθης. Αν τελικα ο Σταθης κανει πισω θα γεννησει πολλες υποψιες.

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

Aυτή τη καραμέλα για τον κύριο ΝΑΙ σε ΟΛΑ, δεν βαρεθήκατε να τη πιπιλάτε; Για πείτε μου, σε τι διαφέρουν οι Φλωρινιώτες από τον κύριο ΝΑΙ σε ΟΛΑ; Για πείτε μου εσείς που τα γράφετε σε τι έχετε αντιδράσει; Μήπως εσείς δεν είστε ΝΑΙ σε ΟΛΑ; Εσείς δεν συντηρείτε ένα κατεστημένο που σας έχει κάτσει στο σβέρκο, χρόνια τώρα; Ο Στάθης είναι η εξαίρεση και εσείς είστε ο κανόνας;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΧΑΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ,ΟΤΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ?ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ,ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ Ο ΣΤΑΘΗΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΟΛΙΓΩΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάποιος είναι βουλευτής κυβερνώντος κόμματος, εκ των πραγμάτων είσαι ναι σε όλα.
Τα Βοσκοπουλάκια τα έχουν κάνει πάνω τους με την υποψηφιότητα του Στάθη και νομίζουν ότι με τέτοιες μ......ς θα τον τρομάξουν και θα κάνει πίσω!
Βοσκέ, όταν ο λύκος μπει στο κοπάδι σου, δεν θα ικανοποιείται καταβροχθίζοντας ένα και δύο μόνο από τα προβατάκια σου, αλλά ολόκληρο το κοπάδι σου!
Τότε την γκλίτσα σου που την κουνάς απειλητικά αριστερά - δεξιά, επειδή δεν θα έχει μείνει κανένας κοντά σου, ρώτησέ με έχω μια πολύ καλή ιδέα τι μπορείς να την κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

7.35, ο Στάθης και ο Βοσκόπουλος έχουν στήσει έναν μηχανισμό εδώ και χρόνια. Έχουν και οι δύο τις πελατειακές τους σχέσεις με τους ψηφοφόρους με εξυπηρετήσεις και έργα που δίνονται. Μήπως η δύναμή τους ποια είναι; Είναι κανένας από τους δύο ικανός; Γίνανε μάγκες επειδή τους δόθηκε εξουσία, με δημόσιο χρήμα και δύναμη εξουσίας @@@@ και δέρνουν. Φυσικό είναι να τον φοβάται ο Βοσκόπουλος.

Ντόρη συμφωνώ με αυτά που γράφεις.

Ανώνυμος είπε...

Στρούγκα όμως με λαγούς δεν γίνεται, κάποτε γινόταν που δεν είχε τσομπάνους.
Βασικός λόγος που ο Στάθης δεν ανακοινώνει, εκτός ότι δεν κάνει πίσω ο Μπέλτσος ( καλά κάνει το παιδί γιατί πολύ δημοφιλέστερος είναι και από το Στάθη και από το Βοσκόπουλο) είναι ότι θέλει να αιφνιδιάσει, γιατί και θεωρεί δεδομένο ότι υπάρχουν αναξιοπρεπείς υποψήφιοι της τελευταίας στιγμής.
Από την άλλη νομίζει ότι είναι πιο έξυπνος από όλους και δεν θέλει να του πάρουν αλλά μόνο να πάρει υποψήφιους από τους άλλους..
Ετσι θα ανακοινώσει και θα κατεβάσει υποψήφιους ΜΟΝΟΝ 6 Απριλίου αδιαφορώντας για την τύχη των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων , θεωρώντας ότι θα "δώσει γραμμή" τις τελευταίες 10 μέρες να βγάλει αυτούς που θέλει(περασμένα μεγαλεία)και οι άλλοι κομπάρσοι.
Υπολογίζει και σε παιδί παλιού βουλευτή ότι ο κόσμος μόλις το ακούσει ψώνισε από σβέρκο.
Κάνει κονέ και με πολιτευτή άμα βγώ θα γίνεις βουλευτής κατέβα μαζί μου.
Υπολογίζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο κόσμο τον οποίο όπως πάντα υποτιμάει και θεωρεί κομπάρσους και υποτιμάει και τον βοσκό, τον οποίο θεωρεί ότι θα τον τελειώσουν εύκολα τα παπαγαλάκια του.
θεωρεί τον εαυτό του λύκο με ομήγυρη λύκων και τους ψηφοφόρους πρόβατα, τουλάχιστον ο άλλος είναι βοσκός.
Ενα δεν κατάλαβε κι αυτός κι ο Βοσκόπουλος. Δεν είναι ίδιες οι εποχές και οι άνθρωποι.
Στην κάλπη θα βρούν πολύ λιγότερους από όσους υπολογίζουν.
Στην δεύτερη κυριακή που ο κόσμος θα έχει λευτερωθεί από τους ταλαίπωρους συμβούλους θα ψηφίσει οποιονδήποτε άλλο από τους 2 σάπιους του κατεστημένου.
Αυτό θα το πετύχει ο Στάθης να μη βγεί ούτε ο ίδιος ούτε ο Βοσκόπουλος.
Μόνοι τους θα πάρουν το σχοινί και θα κρεμαστούν.

Ανώνυμος είπε...

Στάθη Κωνσταντινίδη, θα είσαι ή δεν θα είσαι υποψήφιος δήμαρχος Φλώρινας; KAI EIXAME MIA SKASILA...XSTKE I FORAS ST ALONIA...

Ανώνυμος είπε...

ME TO ZOΡΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ. ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; Ο ΜΠΕΛΤΣΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ;

Ανώνυμος είπε...

Στη θεωρητική περίπτωση που οι λύκοι θα περάσουν στο δεύτερο γύρο πρόβατα , θα έχει μόνο γκλίτσα του βοσκού που θα είναι και θυμωμένος κι αυτός και τα μαντρόσκυλά του.
Στη θεωρητική περίπτωση από την άλλη που περάσει στο δεύτερο γύρο ο βοσκός είναι γνωστό τι κάναν πάντα οι λύκοι.
Αρα στην κάλπη από την αρχή κι από τον πρώτο γύρο τα πρόβατα γιατί να μη ψηφίσουν άλλους, αφού έτσι κι αλλιώς θα ψηφίσουν στο δεύτερο γύρο;

Ανώνυμος είπε...

O ΣΤΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΈΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχία στο ΔΕΗ χαμάμ και όλοι πληρώνουν το Σταθάν τιρτζαμάν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Κων/νίδης καί Βοσκόπουλος: Φλώρινα αυτοί, και οι σαν αυτούς, είναι η εικόνα σου! Φλωρινιώτη εσύ τους ψήφισες. Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν. Στον Φλωρινιώτη αξίζει ένας Κων/νίδης, ένας Βοσκόπουλος, ένας Λιάνης, ένας Κορτσάρης, ένας Παπαθανασίου και ένας Μέρτζος να κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο. Τα άλλα είναι λόγια κλαψιάρικα μίζερων ανθρώπων, που ξέρουν μόνον να γλείφουν την εξουσία και να κλαίγονται. Ο Κων/νίδης αφου εξασφάλισε σύνταξη βουλευτή, τώρα θα γίνει και δήμαρχος, για να εξασφαλίσει και σύνταξη δημάρχου. Έτσι, εσύ μίζερε και κλαψιάρη Φλωρινιώτη ψηφοφόρε θα του εξασφαλίσεις αρκετές χιλιάδες ευρώ την μήνα ως σύνταξη (σύνταξη βουλευτή και σύνταξη δημάρχου), ενώ εσύ θα ψοφολυσσάς και θα στέλνεις την κόρη σου από τον έναν στον άλλον, μπας κι' εξασφαλίσει κανένα μεροκάματο. Περαστικά σου κορόϊδο!

Ανώνυμος είπε...

κι εσύ κατακαημένε επαγγελματία θα τρέχεις από τον έναν στον άλλον για να πάρεις δουλειά, κι αν κάποιος δεν σου δίνει τότε θα γίνεται εχθρός σου και θα του δείχνεις εσύ: θα στηρίζεις και 5 χειρότερο αρκεί να σου είναι βολικός και να κάνεις και το κομμάτι σου. Ε ρε κοροϊδα φλωρινιώτες.
Ρε ούστ κατευθεία Γκέντση και πιο πέρα!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου 5:43 και 6:34, δεν ανέφερες καθόλου τον Γερμανίδη ο οποίος είναι βουλευτής τα τελευταία δύο χρόνια!
Να εικάσω ότι αυτό είναι το πρότυπο του βουλευτή που θεωρείς ότι χρειάζεται η Φλώρινα;
Όταν απαξιώνεις τους πάντες προκειμένου να μας προτείνεις σαν λύση τον Γκέντση, μάθε πρώτα το όνομά του (Γκέκτσης) και έλα ύστερα να μας πείσεις ότι είναι καλύτερος από όσους απαξίωσες!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αθανασιος Μπέλτσος ατην περίπτωση που κατέλθει με τον Υποψήφιο Δήμαρχο και Βουλευτή κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη θα πρέπει να εξηγήσει δημόσια τους πολιτικούς λόγους που τον εξωθούν και γιατί ο κ. Κωνσταντινίδης θεωρεί ότι είναι καλύτερος Δήμαρχος από τον ίδιο.
Αν δεν δώσει δημόσια και πειστική εξήγηση θα σημαίνει απλά ότι κατέβηκε σαν λαγός για να κρατήσει τη θέση ζεστή και να μην χωθεί άλλος. Απλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Σημειώστε πρόβλεψη και θυμηθείτε με. Ο Στάθης θα κατέβει τελικά και θα πάρει μαζί Νάσο και Μποντζίδη και μάλλον Αργυρόπουλο. Ο Αργυριάδης θα βρει ευκαιρία (δεν μπορεί να κάνει συνδυασμό) και θα μεταπηδήσει ως Αντιπεριφεριάρχης του Καρυπίδη. Ο Γκέκτσης δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να κάνει συνδυασμό οπότε θα τα παρατήσουν και ή θα στηρίξουν ΚΚΕ ή θα μιλήσουν για ψήφο κατά συνείδηση, τα δε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρμήξουν στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Τόσο ο κ, Καρυπίδης, όσο και ο κ. Αργυριάδης διέψευσαν την κάθοδο του Αργυριάδη στη Περιφέρεια στη προχθεσινή εκδήλωση. Μάλιστα τη φήμη αυτή τη χαρακτήρισαν ως κακή προπαγάνδα εις βάρος του συνδυασμού που προσπαθεί να στήσει ο κ. Αργυριάδης

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Ντόρη μου

Έχεις τεράστια εμπειρία και ξέρεις ότι αυτά εύκολα αλλάζουν ειδικά αν αλλάξουν τα δεδομένα με τυχόν κάθοδο Στάθη και σύμπτυξη δυνάμεων κατά Βοσκόπουλου (την οποία θεωρώ αναγκαία και χρήσιμη). Κρατώ μια επιφύλαξη γιατί κυκλοφορεί μια φήμη περί έντασης Παντελή με Καρυπίδη λόγω της παρέμβασης του Παντελή. Μπορεί να είναι και αρβύλα

Ανώνυμος είπε...

Eπανέρχομαι διότι πολλά σχόλια σκέπασαν την ουσία.
Ο κ. Μπέλτσος πρέπει να εξηγήσει γιατί ο κ. Κωνστσντινίδης είναι καλύτερος από τον ίδιο σε δημοτικά ζητήματα, αφου ο κ. Μπέλτσος αθροιστικά έχει πλύ μεγαλύτερη εμπειρία από τον κ. Κωνσταντινίδη.
Αν δεν το κάνει θα δικαιώσει την εξαρχής εκτίμηση του λαγού, που κράταγε ζεστή τη θέση του Στάθη και εμπόδιζε με σχέδιο την είσοδο άλλων ίσως και πιο αξιόλογων σχελεχών της Αυτοδιοίκησης, με τελικό αποτέλεσμα να ζημιωθεί ο τόπος ακόμα μια φορά. Είναι ελάχιστη υποχρέωση του κ. Μπέλτσου που έχει δικαίωμα και μικρός δημόσιος άνδρας να είναι και λαγός να είναι αλλά να σνομπάρει δημόσια τους συμπατριώτες του και να τους εμπαίζει πολιτικά δεν το έχει το δικαίωμα, όσες εντολές κι αν παίρνει.
Λοιπόν κ. Μπέλτσο, τί καλύτερο είδατε στον κ. Κωνσταντινίδη από εσάς και θα προσχωρήσετε, αν τελικά προσχωρήσετε στον κ. Κωνσταντινίδη;

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση 5:05 είναι πάρα πολύ απλή και αυτονόητη:
Ο Στάθης έχει πολλαπλάσιες πιθανότητες να κερδίσει της εκλογές!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑΘΗ , ΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Kι όμως αν ο Νάσος απογαλακτιστεί τώρα από το Στάθη και κατεβάσει συνδυασμό έστω και 70 ανθρώπων είναι ο επόμενος Δήμαρχος, γιατί θα πετάξει από πάνω του τη ρετσινιά του λαγού.
Κι ας εχει και 70 υποψήφιους τον Στάθη θα τον περάσει στα διπλάσια, κάντε γκάλλοπ μεταξύ Στάθη και Νάσου και θα το διαπιστώσετε.
Αρκεί να δείξει Νάσος κι όχι του Στάθη πάσος.
Ούτε αγόρασε ούτε παντρεύτηκε ο Στάθης τίποτα και κανέναν. Φτάνει Στάθης, σπιτάκι του.
Κόψτε τον κισσσό και ανεβαίνετε μόνοι σας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Ακούμε δεκάρικους λόγους τελευταία για την τύχη της ΔΕΗ κλπ κλπ.
Εχει βέβαια σημασία και ποιός τα λέει αλλά και τί λέει.
Γιατί πριν να βουτήξει την κάλπη εκείνος ο Βουλευτής φουλ για Δημοκρατία δε μιλούσε;
Εντοιχίστε τις κάλπες κι ότι άλλο είναι απαραίτητο....

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να υπάρχει Φλωρινιώτης που πιστεύει ότι ο Μπέλτσος μπορεί να πάει καλύτερα από τον Στάθη στις εκλογές;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΛΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ....

Δημοσίευση σχολίου