10:36 μ.μ.

O MΠΟΥΛΝΤΟΖΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΞΑΣ! - ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


ΔΥΟ- ΔΥΟ, ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΔΥΟ, ΔΥΟ


"Ο Μπουλντόζας σαρώνει το Τέξας" , εκτός από τίτλος κινηματογραφικής ταινίας,  θα μπορούσε  να είναι επιτυχημένος τίτλος για τον απολογισμό των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως δημάρχων και περιφερειαρχών!

Πως είναι δυνατόν 3 χρόνια να γίνονται υποτονικά έργα, ή να μη γίνονται και καθόλου έργα και ξαφνικά, 3-4 μήνες πρίν τις εκλογές να υπάρχει ένας οργασμός έργων!

Αν πατήστε στο διαδίκτυο "προεκλογικά έργα" θα σας βγει ένα κατεβατό με έργα βιτρίνας σε όλη της Ελλάδα. Ο κόσμος βέβαια έχει πάψει προ πολλού να "τσιμπάει" στη δύναμη αυτής της μπλόφας και η επωδός από μέρους της κοινωνίας είναι παντού σε όλη τη χώρα η ίδια.                                    "Δεν είμαστε αφρικανοί του μεσαίωνα να μας ξεγελούν με καθρεφτάκια" , το λένε και στο δήμο Νάουσας.

Ο δήμος Φλώρινας βέβαια δε πάει πίσω. Εδώ οι μπουλντόζες δουλεύουν δυό, δυό και ίσως και νυχθημερόν!Το ποτάμι μας λέει θα γίνει Βενετία! Μερικοί βλέπουν και γόνδολες με γονδολιέρηδες!  Μέχρι πρότινος μασούσαμε τη καραμέλλα της τηλεθέρμανσης, τώρα έχουμε τα έργα στο ποτάμι, αύριο μας έρχονται και ποδήλατα και σε καμιά εβδομάδα, μπορεί να μας φέρουν και θάλασσα.

Εκτός από αυτές τις εργολαβίες, βλέπω πως έχουν αναλάβει εργολαβίες και τα τοπικά ΜΜΕ.   Δόστου διθυραμβικά τα σχόλια για τη δημοτική αρχή, δώσε και ξαναδώσε  επαίνους στον δήμαρχο, στο πρόγραμμά του και στον προγραμματισμό! Ήθελα να ξέρω, αυτή η μερίδα του τοπικού τύπου πουλάει ενημέρωση στους πολίτες ή εκδούλευση στον δήμαρχο;

Ας σοβαρευτούμε λίγο. Δεν είναι δυνατόν για τα αυτονόητα να δίνουμε συγχαρητήρια! Από τη στιγμή που εκλέγονται οι αιρετοί, έχουν υποχρέωση κάθε μέρα να προσφέρουν έργο.                  

Αυτή είναι η δουλειά τους.                                                                                                                    
Τα ελλείμματα της τριετίας που πέρασε, δυστυχώς δεν καλύπτονται με εντυπώσεις και με στόλους από μπουλντόζες, ούτε και με πληρωμένες δημοσιεύσεις.


 Ντόρη Κουτουράτσα

30 comments :

Ανώνυμος είπε...

Εργα δε γίνονται στην Αφρική στη Φλώρινα γίνονται.
Και γίνονται με μπουλντόζες όχι με ακροατήρια εκατέρωθεν .
Για το καλό του τόπου να εξαντλούμε όλοι την καλοπιστία μας.

Ανώνυμος είπε...

Πότε γίνονται έργα; Λίγο πριν τις εκλογές; Γιατί δεν γίνονται συνέχεια; Αυτό είναι το θέμα. Η υπερβολή των τελευταίων μηνών που γίνεται καθαρά για προεκλογικούς λόγους. Και μετά θα πέσουμε πάλι στο τέλμα, μέχρι τις επόμενες εκλογές .

Ανώνυμος είπε...

11.24 το Τέξας μήπως είναι στη Κίνα;

Ανώνυμος είπε...

O Μπουλντόζας ... καλά ρε κρουά, που σου κατεβαίνουν! Μια χαρά τα λες. Τώρα θυμήθηκαν έργα και λιβανίσματα!

Ανώνυμος είπε...

O ANΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ: Ο ΣΤΑΘΗΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

O ΣΤΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ο βοσκός δηλαδή τι θα ψήφιζε; Όχι; Βοσκέ πες αλεύρι ......μαθαίνω ότι σε γυρεύουν ...... Σας ενημερώνω ότι ο βοσκός σύντομα θα πάρει ραβασάκι και θα παραιτηθεί από υποψήφιος δήμαρχος. Και θα μείνει ο Σταθίκας μόνος του, αρχηγός στα κορόϊδα που βιάστηκαν να πάνε μαζί του. Θα πέσει πολύ γέλιο. Να γίνεσαι κορόϊδο είναι κακό. Να γίνεσαι όμως κορόϊδο του Σταθίκα, αυτό είναι κατάντια.

Μπάμπης ο ΚΥΠΑτζής είπε...

Τι θα ψηφίσει το Ουρλανιο Τόξο; Ότι πω εγώ. Εγώ θα δώσω γραμμή.

Ανώνυμος είπε...

KAHKE O ΣΤΑΘΗΣ,
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Ο γέρος του βουνού είπε...

Ίσα ρε, Μπάμπη ΚΥΠατζή ..... Γίνατε παράγοντες όλοι σας, χθεσινά μικρορουφιανάκια. Ότι πω εγώ αυτό θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

κατακακοπιστία και κόμπλεξ τί έγινε;

Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε παιδιά τί θα σκαρφιστούμε άλλο για τον "κακό" Βοσκόπουλο και τον "καλό" Στάθη;

Ανώνυμος είπε...

Κρουα άστα να πάνε.
Γκαντεμιά που έπαθες

Ανώνυμος είπε...

Κρουα συγχώρεσε όσους υπερβάλουν από τον ενθουσιασμό τους και ψηφίζουν Βοσκόπουλο.
Συγχώρεσε όμως και το Στάθη, που αν ψήφιζε όχι θα σε δικαίωνε και όλους μας άλλωστε.
Ψυχραιμία σε όλους, πρώτα από όλα η Φλώρινα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην κρουά.
Είναι αγωνίστρια και παλέβει για ότι πιστέβει

Ανώνυμος είπε...

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Βοσκός κάνει στο ποτάμι τους δρόμους και τις γεφυρούλες αλλά την ουσία τη ξέχασε. Τους τοίχους του ποταμού που είνια παλαιότατοι και υπό κατάρρευση δεν τους αγγίζει. Δεν αγγίζει δηλαδή την ουσία του έργου. Στο πρώτο κομμάτι που είχε κάνει ο Παπαναστασίου από τους τοίχους ξεκίνησε. Ο Βοσκός κατασκευάζει μόνο τη βιτρίνα.
Ο Μπάμπης ο Μποντζίδης που είναι μηχανικός και γνωρίζει καλά ας μας διαφωτίσει.

Ανώνυμος είπε...

O Mπάμπης Μποντζίδης είναι η καλυτερη λύση για την Περιφέρεια!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο έργο το ποτάμι... Οκτώβρη μας σκάψαν τον δρόμο, Νοέμβρη τα παράτησαν -σκαμένα. Τουλάχιστον μετά από είκοσι μέρες ήρθαν και βάλαν μια λάμπα, βράδιαζε βλέπεις από τις έξι και τα παιδιά μας έπρεπε να περπατάν τρεις δρόμους σκαμένους για να γυρίζουν από τα σχολεία και τις δραστηριότητες... Μπράβο στον δήμαρχο -που έβαλε την λάμπα...
Γιατί ξεκίνησαν τότε Οκτώβρη και όχι Μάρτη το έργο? Μα, πως αλλιώς θα δικαιολογούσαμε υπερβάσεις, λένε κάποιοι κακοπροαίρετοι...

...και λέει του χρόνου θα σκάψει για τελεθέρμανση... Στο φρεσκοφτιαγμένο ποτάμι... Που στοίχισε κάτι μύρια -υποθέτω θα έχει τελειώσει μέχρι τότε... Θα το ξανασκάψουν. Όλη την πόλη σε 6 μήνες ο δήμαρχος. Που 6 μήνες από τον Αριστοτέλη στα Δικαστήρια ούτε το μισό έργο δεν έχει τελειώσει...

Αει καλά...

Ανώνυμος είπε...

Ωραιος ο Μπαμπης ο Μποντζιδης. Και συνεπης στα λογια του. Ειχε πει στην εκδηλωση για την υποψηφιοτητα του οτι αν δει πως δεν του βγαινει η υποθεση, εγκαιρως θα το κανει γνωστο ωστε να μη δημιουργει προβλημα και να μην αποτελει εμποδιο για αλλους υποψηφιους. Γιατι οπως τονισε ο σκοπος ολων των υποψηφιων ειναι να φυγει αυτος (ο Βοσκοπουλος). Να υποθεσουμε οτι παει πολυ καλα στην καταρτιση του ψηφοδελτιου και γιαυτο δεν εκανε ακομα καποια ανακοινωση; Η μηπως παιζει παιχνιδια για προσωπικο οφελος και οχι για το καλο της πολης.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο νέγρο το κριτική στο ποτάμι.
Οσο και να το πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μποντζίδης καλά θα κάνει να πάει στη Περιφέρεια.

Ανώνυμος είπε...

AΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΤΟ .......ΝΥΧΤΕΡΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΟΡΟ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΚΟΡΕ ΓΚΛΑΒΑΤΑ ΠΑΜΠΛΟΒ ΦΙΛΙΠΟΒ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΝΤΖΟΒ ΑΣΛΑΚΩΒ ΒΛ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ....
http://anapodoi.blogspot.gr/2014/03/ova-zora-video.html


Η ΠΟΛΥ ΝΟΥΔΟΥΛΕΜΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο 10:25 : Η ΟΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΑΚΟΥΛΕΒΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ KAI ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ,ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΚΡΗΠΙΔΟΤΕΙΧΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΜΠΟΥΑΤ ΠΡΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΡΙΟ (ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΜΠΑΣΝΙΤΣΑΛΗ).Ο ΜΑΓΚΑΣ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ,ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΤΗΣ(ΑΝΑΒΑΘΜΟΙ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΗΠΙΔΟΤΕΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ-ΔΡΟΜΩΝ,ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ(ΝΕΝΙΚΗΚΑ ΣΕ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ!).ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΜΟΝΙ ΣΕ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙΑ.ΑΝ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΚΡΗΠΙΔΟΤΕΙΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΞΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΓΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ,ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ, ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ) ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΗΣ!!
ΥΓ.:Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΝΔΟΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΗΡΕΜΟ,ΦΑΡΔΥ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΠΟΤΑΜΙ,ΕΙΔΑΛΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟ ΚΑΓΙΑΚ!!

Ανώνυμος είπε...

Ας πάρουμε copy κι ας γυρίσουμε την κριτική στην κατεύθυνση που έρχεται:
Θα θέλαμε ένα Βουλευτή μορφωμένο να τον βάζανε συνέχεια Υπουργό σα το Μακρή και να μάγευε όλους κι όχι κόμπιασμα σάλια και σαρδάμ.
Θα θέλαμε να έφερνε χρήμα σε όλη τη Φλώρινα κι όχι ουίσκια μόνο στην παρέα του.
Αμα ρωτήσεις όμως τους κολλητούς του ο καλύτερος θα σουν πουν, εννοείτε γι αυτούς.
Που το πάμε;
Ολοι μας θέλαμε με τα λεφτά των φορολογουμένων καλύτερο Βουλευτή αλλά τις τους νοιάζει αφού μέχρι τώρα εκλεγόταν , παραμυθιάζοντας τον κόσμο.
Να πνίγεται σε βαθύ ποτάμι και όχι σε μια κουταλιά νερό.
Ξυπνήστε δεν τους νοιάζει τίποτα πέραν της προσωπικής τους βόλεψης...

Αμ πως...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ,
ΚΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ ΜΕ ΔΥΟ ΔΥΟ ΤΙΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ.
ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟ, ΦΑΡΔΥ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΓΟΝΔΟΛΕΣ;
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΑ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΙΕΣ ΣΛΑΚ ΣΛΑΚ;
ΑΝΤΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Αυτό που κανεις Ντόρα μάτια μου δεν ειναι ουτε αντιπολίτευση ούτε τιποτα. Για να γίνεις πιο αποδοτική πρέπει να φροντίσεις να βοηθήσεις την δημοτική αρχή με προτάσεις ή να ενισχύσεις επίσης με προτάσεις οποιαδήποτε επίδοξη δημοτική κίνηση αναλάβει μετά το καλοκαιρι.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 2:03 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΓΑΛΟΥΣ:ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΣΤΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΕΡΑΣΑΚΙΑ,ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ Η ΓΕΜΙΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΣ. Ο ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ.ΘΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ?ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΣΑΒΑΡ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ..

Ντόρη Κουτουράτσα είπε...

ΔΙΟΝΥΣΕ, σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και για τις υποδείξεις. Μπορείς να μου πείς γιατί θα έπρεπε εγώ να κάνω προτάσεις; Γιατί δεν τις κάνεις εσύ; Σου δίνω και βήμα για να κάνεις και αντιπολίτευση όπου θέλεις. Αλλά κάνε κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Αρχίσαν να μας πιάνουν στα πράσα παιδιά τις σκοπιμότητές μας.

Δημοσίευση σχολίου