11:22 μ.μ.

OΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΔΑΚΗ!

Posted by Εφημερίδα Κρουά - Κρουά |


 Ακούγεται πως ο Γ. Δακής μας ετοιμάζει εκπλήξεις στο συνδυασμό που θα κατεβάσει στη Π.Ε. Φλώρινας για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας.

Λένε λοιπόν οι όμορφοι, πως τον νυν αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φλώρινας, κ. Μίμη Ηλιάδη, "τον φάγανε" και πως στη θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη θα είναι ο κ. Σωτήρης Βόσδου!

Κάτι ακούστηκε βέβαια  κάτι και για τον κ. Τάκη Ευαγγέλλου, ακόμα και για τον κ. Νάσο Μπέλτσο , αλλά δεν ξανακούστηκε και μας κούφανε η φήμη περί Σωτήρη Βόσδου.

Θα δούμε, τι θα δείξει το μέλλον.

46 comments :

Ανώνυμος είπε...

Kαλά τί θέλουν, να τους τραβήξουν όλους κάτω, αφού πέφτουν αυτοί;

Ανώνυμος είπε...

O Νάσος άμα κατέβει με το Δακή θα τον τιμήσουν όλοι οι Φλωρινιώτες , γιατί επιτέλους θα ξεφύγει από τα δεδομένα του λαγού που του προσάπτουν.
Θα δείξει ανεξαρτησία και παλληκαριά, ότι είναι πραγματικός επαναστάτης.

Ανώνυμος είπε...

O Σώτος ο Σωτήρας. ψάχνει για θεσούλα και ο κομματικός μηχανισμός του την έχει έτοιμη; Χωρίς σταυρό και χωρίς ιδρώτα να μας κάτσει ο Σώτος στο κεφάλι

Ανώνυμος είπε...

Ετσι όπως πάτε ρε κεφάλες θα αφήσετε τον Πόντιο μόνο του στο ψηφοδέλτιο, με 3 λαγουδάκια, να μην βγεί ούτε αυτός.
Αφού δεν έχουμε την πίτα εμείς, τί μας νοιάζει κι αν καεί.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΑΚΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ. Ο ΒΟΣΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΛΑΓΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΕΛΤΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να είναι ο Σωτος θα κάνει κάτι για τον τόπο μας

Ανώνυμος είπε...

Καλά τώρα είναι γνωστό το κόλπο του ανακατέματος για να βάλουμε όλη τη λίστα στο χέρι.
Λούκι -look η βολική άποψη βάζουμε όλους στο λούκι.
Παλούκι-look είναι τα .....μαύρα εκλογικά νούμερα.

Ανώνυμος είπε...

EKANE O ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ. ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ . ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Τ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ, ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΑΡΕΣ . Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ . ΑΛΛΑ Ο ΣΩΤΟΣ . ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ1

Ανώνυμος είπε...

imiriori augouri από ΜΙΣΚΟ χρόνια πολλά

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΜΑΣ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ Ο ΔΑΚΗΣ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 50 ΜΕΡΕΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΣΤΑΥΡΟ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜ, ΣΧ ΜΕΛΙΤΗΣ ΒΛΕΠΕ ΜΙΣΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΒΛΕΠΕ ΜΠΑΝΤΗ. ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΟΣ! ΚΑΥΜΕΝΗ Ν.Δ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να σημειώσουμε Ντόρη ότι με την μείωση του πληθυσμού η ΠΕ Φλώρινας εκλέγει μόλις 7 συμβούλους συνολικά. Που σημαίνει ότι εάν ο νικητής συνδυασμός (ας πούμε για χάρη του παραδείγματος ο Δακής - δεν σημαίνει ότι έτσι θα είναι) λάβει (χάρη στον εκλογικό νόμο) 4 έδρες τότε μένουν μόλις 3 έδρες για όλη την αντιπολίτευση οπότε θα πάει είτε 1-1-1 (πχ Καρυπίδης, Συριζα, ΚΚΕ) και οι άλλοι 0 ή (ακόμα πιο πιθανό) 2 (Καρυπίδης), 1 (Συριζα) κια 0 όλοι οι άλλοι. Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ: Μπορείτε να βάλετε όποιο όνομα στη θέση του άλλου. Αυτό σημαίνει ότι για τους περισσότερους ο αγώνας του σταυρού δεν έχει νόημα και είναι πολύ πιθανό να εκλεγούν από την αντιπολίτευση ΜΟΝΟ οι ασφαλείς αντιπεριφερειάρχες. Οπότε ήδη παρατηρείται μεγάλη απροθυμία για τα ψηφοδέλτια στην περιφέρεια και θα φανεί και άλλο αυτό.

Και μια πρόβλεψη: Η υποψηφιότητα Σαπαλίδη σαν αντιπεριφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ θα εξελιχθεί σε νέα περίπτωση "Καρυπίδη". Ήδη "άσπονδοι σύντροφοι" ακονίζουν τα μαχαίρια για οργώνουν το διαδίκτυο για τις θέσεις του Σάββα σε εργασιακά και εθνικά ζητήματα

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο 1:12. Και επειδή ο Σάββας το ξέρει έσπευσε να διοχετεύσει την υποψηφιότητά του στο radioflorina για να την δέσει. Στην Φλώρινα θα κονταροχτυπηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ γιατί ο Καρατζίδης είναι από τα καλά χαρτιά των κκεδων και πολλοί συμπολίτες τον συμπαθούν και άρα ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να χάσει από εκεί κάποιες ψήφους

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΩΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΒΟΣΔΟΥ,ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΦ.
ΗΛΙΑΔΗΣ ΟΦ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΧΥΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν μπορείτε έτσι κι αλιώς νο΄λα ο Ηλιάδης αφήστε τον.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΟΎΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ ΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΟΣΔΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μην τον υποτιμάτε το Σάββα.
Αμα σας δεί ξεβράκωτους την έχετε δύσκολα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σάββας, συνομιλεί σήμερα κατ ευθείαν με τον Τσίπρα; Κάντε εσείς κωλοτούμπες και μείνετε με τη λούγκρα σας!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δακής όποιον και να βάλει τελικά υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη θα είναι χαμένος τουλάχιστον στη Φλώρινα. Ευκαιρία να καούν μερικά χαρτιά ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ομοφωνα προταθηκε απο ΣΥΡΙΖΑ Φλωρινας ο Θοδωρης Παπαδοπουλος για αντιπεριφερειαρχης και μας προεκυψε ο Σαπαλιδης. Πολυ δημοκρατικο ε;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΟΣΔΟΥ ΑΝΕΚΤΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΣΔΟΥ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΑΚΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ-ΠΟΛΑΝ-ΝΔ.
ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΤΕ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΣΝΟΣΑΥΡΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΥΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΜΑΘΑ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ.ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΜΠΑΚΙΕΡΑ.Ο ΔΑΚΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥΡΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΔΗΣ ΒΟΣΔΟΥ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΘΙΚΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΕΛΤΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΑΚΗ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΡΕΖΙΛΙ. ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΝΑΣΟ ΝΑ Σ ΑΛΕΙΨΩ ΜΕΛΙ. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΑΣΟΟΟΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

προς φίλο 11:28. Ομόφωνα προτάθηκε από ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας ο Θόδωρος Παπαδόπουλος? Από πότε ο Παπαδόπουλος είναι ΣΥΡΙΖΑ? Από πότε ο Μπίρος είναι ΣΥΡΙΖΑ? Από πότε άλλοι ΠΑΣΟΚΟΙ είναι ΣΥΡΙΖΑ? ΑΑΑΑΑ Ξέχασα από τότε που το ΠΑΣΟΚ δεν μας βολεύει όλοι οι καθαροί ΠΑΣΟΚΟΙ έχουν γίνει ΣΥΡΙΖΑ......... Άνθρωποι που έχουν διοριστεί, έχουν εκλεγεί ή ήταν υποψήφιοι σε οποιονδήποτε σύλλογο, σε οποιονδήποτε συνδυασμό κατά το παρελθόν με κομματική σφραγίδα ας μην ξεχνάν το παρελθόν τους. Γιατί αν το ξεχνάν εμείς είμαστε εδώ για να τους το θυμίζουμε!!!! Ας αποδείξουν όλοι αυτοί οι βολεμένοι του σάπιου συστήματος ότι δεν πάνε όπου "φυσάει ο άνεμος" και οι σκοποί τους είναι καθαροί και τότε θα έχουν ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ , ΙΣΟΒΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;; ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΒΟΣΔΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ - ΜΠΕΛΤΣΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

O Βόσδου εκτός των άλλων δεν νομίζω να μπορεί να κρατήσει και τη συνοχή της ομάδος. Αυτό δεν το σκέφτηκε κανείς;

Ανώνυμος είπε...

ας κάνει το λάθος ο σύριζα και ας ανακοινώσει Σαπαλίδη για αντιπεριφειάρχη

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ:ΠΟΙΟΣ ΦΛΩΡΙΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ?) ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ,ΑΚΑΠΝΟΣ,ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΝΙΜΩΣ, ΒΟΛΕΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ,ΑΤΟΛΜΟΣ,ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΛΑΕΤΙ ΜΑΣ?Ο ΕΥΡΩΝ ΑΜΕΙΦΘΗΣΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΠΑΚΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΕΣ ΛΟΚΜΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ!!

Ανώνυμος είπε...

o σύριζα δεν φημίζεται για τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Αλλον θέλει η βάση ( π.χ. καρυπίδης) άλλον αποφασίζει η ΕΞΟΥΣΙΑ ( π.χ Σαπαλίδη αντί Παπαδόπουλο)
Σύντροφοι δύσκολο το άθλημα της συμμετοχικής δημοκρατίας

Ανώνυμος είπε...

AMA BAΛΟΥΝ ΒΟΣΔΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.
ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΔΥΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝ ΤΟ ΜΙΜΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε. Ο Δακής θα είναι και πάλι περιφερειάρχης. Όποιος και να είναι αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας. Η Φλώρινα ψηφίζει Νέα Δημοκρατία και π΄΄αντα θα ψηφίζει Νέα Δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 9:40. δεν εχεις αδικο σε οσα λες αλλα προφανως αυτη ειναι η επιλογη του ΣΥΡΙΖΑ, να δεχτει δηλαδη ολους τους πρωην ΠΑΣΟΚ. Ο Σαπαλιδης μαλιστα ηταν δεξιος. Απλα ελπιζει σε κανενα εργακι. Ο Παπαδοπουλος ειναι καραΠΑΣΟΚ αλλα ειναι και νεος αφθαρτος ανθρωπος. Δεν ξερω αν μπηκε με μεσον στην ΔΟΥ. Αυτο που στηλιτευω ειναι η επιβολη Σαπαλιδη παρα την θεση της ντοπιας κοινωνιας υπερ του Παπαδοπουλου

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΡΙΞΩ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΤΙΩΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ...ΡΩΜΑ ΒΑΓΓΕΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ..



ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΙΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΩΜΑΣ
ΑΙΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
ΜΕΛΙΤΗ ΤΙΜΗ ΨΗΦΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η ΑΥΓΗ...

Ανώνυμος είπε...

7:19 ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΔΑΚΗ;

Ανώνυμος είπε...

7:19 με πολύ έξυπνο τρόπο πολεμάς τον Δακή. Τον συνδιαζεις με την Ν.Δ για να τον θάψεις

Ανώνυμος είπε...

4:38 TΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑΔΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ . Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΕΔΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατ5ί ρε παιδιά; Ο Δακής δεν είναι Νέα Δημοκρατία; Τι είναι; Πειράζει να λέμε την αλήθεια; Νέα Δημοκρατία είναι, του Σαμαρά είναι, και έχει στηρίξει όλα όσα έσχει κανει η ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι του Σύριζα, αφήστε τα θεατρινίστικα. Τον Θοδωρή δεν το έκοψε κανείς... Μόνος του κόπηκε γιατί δεν τόλμησε να κατέβει υποψήφιος... Ας βγει επιτέλους κι ας αποκαταστήσει την αλήθεια.... Αλλά μάλλον τον βολεύει να το παίζει αδικημένος ενώ ο ίδιος δεν θέλησε να είναι υποψήφιος...

Ανώνυμος είπε...

Σωτήρη, μην ασχολείσαι με σχολιαστές σαν αυτούς; Αυτοί θα προτιμούν κανέναν σαν τα μούτρα τους. Εσένα δεν σε θέλουν. Ούτε αρπάχτρα είσαι, ούτε πας να βολέψεις καμιά γκόμενα σου στο δημόσιο, ούτε νυχτόβιος είσαι, ούτε μεθύστακας είσαι, ούτε τζογαδόρος είσαι, ούτε σαλιάρης είσαι, ούτε αυτονόμα, ούτε μερέντας είσαι, ούτε κανένας παπούς σου ήταν ρουφιάνος. Γιατί να πουν καλή κουβέντα για σένα αφού δεν σου ταιριάζουν; Σε φθονούν κατάλαβέ το. Είναι ζώα.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.
ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΟΝΤΖΙΔΗΣ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΠΥΓΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΓΝΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Τον Θοδωρή τον Παπαδόπουλο δεν τον χαλαλίζει ο Μπαμπάς για μικρά πράγματα. ΒΟΥΛΕΥΤΗ τουλάχιστον τον θέλει. Καλό παιδι, ικανότατο, όμως καποιες παλιές νεανικές επιπολαιότητές του και λάθη των γονέων του θα του κοστίσουν την καθαρότητα του. Επί πλέον τα μακεδονοειδή του χωριού του θα τον στηρίξουν για να πουν οτι στο πρόσωπό του βρήκαν τον εκφραστή τους. Εκτός αν ωρίμασε ο Θόδωρος και μπορέσει να τους βάλει στην θέση τους. στο περιθώριο.!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΝΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ,ΝΑΣΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΤΑΘΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΝΑΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΠΑΝ ΒΟΣΚΟ,ΤΩΡΑ ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΕ,ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙ Ο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΟΛΑ ΤΡΕΛΑ 2014 ΚΑΙ ΤΣΟΥΣΚΑ ΟΛΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΣΑΚΑΣ ΜΑΣ!!!!Η ΛΑΣΠΗ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΙΤΡΙΝΗ....

Δημοσίευση σχολίου