Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΝΗ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ " ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΩΚΑ
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΥΓΚΟΣ 6-4-2014

 Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας μου , με τους βασικούς λόγους που με οδήγησαν  στην απόφαση να διεκδικήσω στις επερχόμενες εκλογές το Δημαρχιακό αξίωμα.

Πρώτος και βασικός λόγος ήταν και είναι η βαθιά μου πίστη στο ρόλο και το μέλλον  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Έχουμε διαπιστώσει πλέον όλοι μας, πως τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, απαιτούν και κοινές λύσεις μακριά από τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος, που τόσο πολύ στοίχισαν και αποτέλεσαν τροχοπέδη στην ανάπτυξη του τόπου μας.

 Είναι κατά τη γνώμη μου επιτακτική ανάγκη αλλά και κοινωνική απαίτηση, η συνεννόηση και η συνεργατική αντίληψη που έχει επικρατήσει  στις περισσότερες περιοχές της πατρίδας μας και γιατί όχι σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, να γίνουν πράξη και στο Δήμο μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

O κύριος όμως λόγος που με οδήγησε σε αυτήν μου την απόφαση, και πιστεύω πως σε αυτό συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, είναι η κοινή διαπίστωση ότι πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σε παρακμιακά φαινόμενα, φαινόμενα αυταρχισμού και εξάρτησης από προσωπικά συμφέροντα.

Όπως θα σας ανακοινώσει σε λίγο και ο κος Τσιώκας, αποφασίσαμε την κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές για τη διεκδίκηση του Δήμου.                                                      
Είναι μια έμπρακτη απόδειξη της συνεννόησης και της συνεργασίας που προανέφερα και που θέλω να ξανατονίσω πως αποτελεί απαίτηση των πολιτών του δήμου μας.

Θέλω να ξεκαθαρίσω εξ αρχής πως η κοινή μας κάθοδο και διεκδίκηση της Δημοτικής αρχής, στηρίζεται σε μια προγραμματική συμφωνία αρχών την οποία συνυπογράφουμε και καταθέτουμε σήμερα δημόσια στους συνδημότες μας.    
                             
Η συμφωνία αυτή θα αποτελεί από 1η Σεπτεμβρίου και μέχρι τη λήξη της θητείας μας το συμβόλαιο με τους συνδημότες μας.                                                            
 Δεσμευόμαστε πως θα τηρηθεί απαρέγκλιτα χωρίς καμία έκπτωση.

Θα ξεκινήσω την παρουσίαση της προγραμματικής συμφωνίας η οποία στη συνέχεια θα διανεμηθεί και στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. και με το τι θα κάνουμε, αλλά με το τι δε θα κάνουμε ως δημοτική αρχή από την 1η Σεπτεμβρίου, πιστεύοντας ακράδαντα πως οι συνδημότες μας θα μας εμπιστευτούν με τη ψήφο τους.

Δε θα λειτουργήσουμε συγκεντρωτικά και αυταρχικά, περιφρονώντας τους αιρετούς εκπροσώπους (Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους), κάτι που δυστυχώς έχει οδηγήσει σε ανυποληψία τα κορυφαία όργανα της δημοτικής αρχής (δημοτικό συμβούλιο και τοπικά συμβούλια) και έχει απαξιώσει τα μέλη αυτών.
                                                                                                       ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου, για ουσιαστική αποκέντρωση και καταμερισμό των αρμοδιοτήτων στη Δημοτική κοινότητα Φλώρινας ,σε όλα ανεξαιρέτως τα τοπικά συμβούλια, καθώς και για τον πλήρη σεβασμό στο ρόλο τους και τη γνώμη τους.
Δε θα επιτρέψουμε την υποκατάσταση των αιρετών εκπροσώπων καθώς και των στελεχών Δήμου, από κάθε λογής και κατά περίσταση παραγοντίσκους εντός και εκτός του Δήμου.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου, για πλήρη και απόλυτη διαφάνεια και στον τρόπο που γίνεται η κατανομή των έργων και γενικότερα σε όλες τις οικονομικές δραστηριότητες του δήμου. Εργολάβοι, εμπειροτέχνες, προμηθευτές και εν δυνάμει υποψήφια στελέχη του δήμου, στα δικά μας μάτια θα  είναι όλοι ίσοι και ο καθένας θα έχει την αντιμετώπιση που του αρμόζει, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.

Δε θα χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα του Δήμου-τα δικά σας χρήματα- για αμφιβόλου ποιότητας και σκοπιμότητας εκδηλώσεις και «δόλιες» προεκλογικές επιχορηγήσεις.
                                                                                      ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…για απόλυτη διαφάνεια και ορθή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς επιχορηγήσεις εκ του πονηρού και χωρίς άσκοπες σπατάλες.

Δεν θα αντιμετωπιστεί «εχθρικά» και με εμπάθεια κανένα στέλεχος ή αιρετός του δήμου, που θα έχει διαφορετική γνώμη ή άποψη.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… Από την 1η Σεπτεμβρίου, για απόλυτο σεβασμό σε όλα τα στελέχη και τους αιρετούς εκπροσώπους, σεβόμενοι πάντα το ρόλο τους και τη διαφορετική  άποψη ή γνώμη. Εξάλλου η διαφορετικότητα των απόψεων, είναι το κύριο συστατικό στοιχείο της σύνθεσης και συνεργατικότητας στην οποία πιστεύουμε.
Δεν θα κλείσουμε τα μάτια  μας στα σοβαρότατα κοινωνικά προβλήματα των συνδημοτών μας, κυρίως των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, οι οποίοι δυστυχώς είναι ίσως οι μόνοι δημότες όλης της Ελλάδας που δεν έχουν τη ελάχιστη κοινωνική πρόνοια από το Δήμο τους.  
                            
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…από την 1η Σεπτεμβρίου, κύριο μέλημα  μας να είναι η ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου της Δημοτικής Αρχής και η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.
.
Δεν θα αποκλειστεί ΚΑΝΕΝΑΣ φορέας, σωματείο ή σύλλογος του Δήμου μας από την συζήτηση και το σχεδιασμό για το μέλλον του τόπου μας.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου να κάνουμε πράξη τις λέξεις ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.  Η περιφέρεια ,Το Επιμελητήριο, το εργατικό κέντρο, ο εμπορικός σύλλογος, όλα τα σωματεία, οι φορείς και οι σύλλογοι του δήμου μας θα έχουν κατά περίπτωση πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του σχεδιασμού, των πρωτοβουλιών και των δράσεων του Δήμου. Δεν θα χωρίσουμε τους δημότες μας σε Πληβείους και Πατρικίους, σε αυλικούς και περιφρονημένους υπηκόους.
Δε θα χωρίσουμε τους συνδημότες μας σε Πληβείους και Πατρικίους, σε αυλικούς και περιφρονημένους υπηκόους.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…πως από την 1η Σεπτεμβρίου, η πόρτα του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και όλων των υπηρεσιακών στελεχών του δήμου, θα είναι ανοιχτή σε όλους. Και σε αυτούς που σήμερα είναι στρατευμένοι στη δική μας προσπάθεια, αλλά και σε αυτούς που για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι. Εμείς στα πρόσωπα των συνδημοτών μας που έχουν επιλέξει να είναι στο πλευρό άλλου υποψηφίου, δεν βλέπουμε ΕΧΘΡΟΥΣ(!), βλέπουμε ανήσυχους συμπολίτες μας με διαφορετική προσέγγιση ενός κοινού στόχου και θα δείξουμε απόλυτο σεβασμό στην επιλογή τους και τώρα και στο μέλλον.                
Περίτρανη απόδειξη της παραπάνω δέσμευσης είναι η επτάχρονη λειτουργία του βουλευτικού μου γραφείου.
Δεν χώρισα ποτέ τους ανθρώπους. Δε διάλεξα ανθρώπους. Όποιος πέρασε την πόρτα του γραφείου μου δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ ως ψηφοφόρος.                                    
 Δεν ρώτησα τι ψήφισε ή τι θα κάνει αυτός για μένα.                
Δεν ζήτησα ποτέ αντιπαροχή.                                                
Έδωσα όλον μου τον εαυτό και τις δυνάμεις μου για να είμαι χρήσιμος, λέγοντας πάντα την αλήθεια.                          
 Ποτέ μου δεν εκμεταλλεύτηκα τον ανθρώπινο πόνο, τις δυσκολίες και τις ανάγκες των συμπολιτών μου, για να υφαρπάξω την ψήφο τους. Δεν απείλησα ούτε καταδίωξα ποτέ κανέναν, εκμεταλλευόμενος τη θέση που κατέχω.
Γι’ αυτό και στέκομαι σήμερα εδώ, σε αυτό το βήμα, έχοντας κερδίσει το στοίχημα με τον κακό εαυτό της πολιτικής για να μπορώ να σας αντικρίζω ευθεία στα μάτια.

Ζητώ την υποστήριξη σας σήμερα αλλά και αύριο, όταν από τη θέση του Δημάρχου Φλώρινας μαζί θα πορευθούμε και μαζί θα δουλέψουμε σε έναν Δήμο φιλικό και ανοιχτό στους πολίτες.  
                                                         

Φίλοι και Φίλες,

Θέλω να γνωρίζετε πως  ήδη θεματικές ομάδες εργασίας,  εργάζονται από κοινού για τη συνδιαμόρφωση ενός ρεαλιστικού προγράμματος το οποίο θα σας παρουσιάσουμε άμεσα τις επόμενες ημέρες.

Σας διαβεβαιώνουμε πως από την 1η Σεπτεμβρίου, μετά από τρεισήμισι  χρόνια  ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ και ΠΑΡΑΚΜΗΣ στο Δήμο μας θα βάλουμε :

ΤΕΛΟΣ στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΕΛΟΣ στην ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
ΤΕΛΟΣ στο ΔΗΜΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΤΕΛΟΣ στην ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
ΤΕΛΟΣ στις ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ
Κλείνοντας την παρουσίαση της προγραμματικής μας συμφωνίας θέλω να αναφέρω ένα απόφθεγμα του Ισοκράτη.

«Από την εξουσία να φεύγεις όχι πιο πλούσιος, αλλά πιο δοξασμένος, γιατί ο έπαινος του λαού είναι καλύτερος από πολλά χρήματα».
                                                                                                   Σας ευχαριστώ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΡΧΩΝ

 
Η συμφωνία αυτή θα αποτελεί από 1η Σεπτεμβρίου και μέχρι τη λήξη της θητείας μας το «συμβόλαιο» με τους δημότες και δεσμευόμαστε πως θα τηρηθεί απαρέγκλιτα χωρίς καμία έκπτωση, πιστεύοντας ακράδαντα πως οι συνδημότες μας θα μας εμπιστευτούν με τη ψήφο τους.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου, για ουσιαστική αποκέντρωση και καταμερισμό των αρμοδιοτήτων στη Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας, σε όλα ανεξαιρέτως τα Τοπικά Συμβούλια, καθώς και για τον πλήρη σεβασμό στο ρόλο τους και τη γνώμη τους.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου, για πλήρη και απόλυτη διαφάνεια και στον τρόπο που γίνεται η κατανομή των έργων και γενικότερα σε όλες τις οικονομικές δραστηριότητες του δήμου. Εργολάβοι, εμπειροτέχνες, προμηθευτές και εν δυνάμει υποψήφια στελέχη του δήμου, στα δικά μας μάτια θα  είναι όλοι ίσοι και ο καθένας θα έχει την αντιμετώπιση που του πρέπει, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…πως από την 1η Σεπτεμβρίου, η πόρτα του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και όλων των υπηρεσιακών στελεχών του δήμου, θα είναι ανοιχτή σε όλους. Και σε αυτούς που σήμερα είναι στρατευμένοι στη δική μας προσπάθεια, αλλά και σε αυτούς που για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι. Εμείς στα πρόσωπα των συνδημοτών μας που έχουν επιλέξει να είναι στο πλευρό άλλου υποψηφίου, δεν βλέπουμε ΕΧΘΡΟΥΣ(!), βλέπουμε ανήσυχους συμπολίτες μας με διαφορετική προσέγγιση της επίτευξης κοινών στόχων.                                                                 Θα δείξουμε απόλυτο σεβασμό στην επιλογή τους, και τώρα και στο μέλλον.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…για απόλυτη διαφάνεια και ορθή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς επιχορηγήσεις «εκ του πονηρού» και χωρίς άσκοπες σπατάλες.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… Από την 1η Σεπτεμβρίου, για απόλυτο σεβασμό σε όλα τα στελέχη και τους αιρετούς εκπροσώπους, σεβόμενοι πάντα το ρόλο τους και τη διαφορετική  άποψη ή γνώμη. Εξάλλου η διαφορετικότητα των απόψεων, είναι το κύριο συστατικό στοιχείο της σύνθεσης και συνεργατικότητας στην οποία πιστεύουμε.
                                            
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ…από την 1η Σεπτεμβρίου, κύριο μέλημα  μας να είναι η ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου της Δημοτικής Αρχής και η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ… από την 1η Σεπτεμβρίου να κάνουμε πράξη τις λέξεις ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.                                                         Η περιφέρεια ,το Επιμελητήριο, το Εργατικό Κέντρο, ο Εμπορικός σύλλογος, όλα τα σωματεία, οι φορείς και οι σύλλογοι του δήμου μας θα έχουν κατά περίπτωση πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του σχεδιασμού, των πρωτοβουλιών και των δράσεων του Δήμου.

Σας διαβεβαιώνουμε πως από την 1η Σεπτεμβρίου, μετά από τρεισήμισι  χρόνια  ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ και ΠΑΡΑΚΜΗΣ στο Δήμο μας θα βάλουμε :

ΤΕΛΟΣ στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΕΛΟΣ στην ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
ΤΕΛΟΣ στο ΔΗΜΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΤΕΛΟΣ στην  AΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
ΤΕΛΟΣ στις ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ  ΔΕΣΜΕΥΣΕΙσ


Κωνσταντινίδης Στάθης                             Τσιώκας Μιχάλης


ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ
ΑΦΟΡΟΖΗ ΜΑΡΙΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΒΡΑΓΚΟΣ ΘΩΜΑΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΡΟΥΪΟΥ ΕΛΕΝΗΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΔΕΛΚΟΥΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
ΔΑΜΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΗΛΟΥΣΗ ΡΕΒΕΚΚΑΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
ΔΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΖΕΡΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
ΘΩΜΑΪΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΒΟΥΛΑΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΑΡΚΑΡΕΤΣΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΣΚΑΜΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΚΑΤΗΚΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΚΑΤΣΟΥΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΚΕΒΡΕΚΙΔΟΥ ΑΛΕΚΑΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΚΟΝΤΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΚΥΡΟΥ ΝΙΚΟΣΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΛΙΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΛΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΛΙΟΥΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΑΝΑΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΜΙΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΙΧΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΜΟΣΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΟΤΕΣΝΙΤΣΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΠΟΥΤΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΝΙΚΛΗΣ ΝΙΚΟΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΝΟΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ
ΠΑΛΤΑΤΣΗ-ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗΤΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΠΑΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΩΜΑΣΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ
ΠΕΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣΤΟΥ ΚΟΣΜΑ
ΠΕΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΟΥΓΑΡΙΔΟΥ-ΧΑΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΡΑΣΑΪΚΟΣ ΤΡΑΪΑΝΟΣΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΡΟΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΡΟΥΣΗ ΕΙΡΗΝΗΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΕΚΟΥΛΙΔΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΕΧΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΙΜΗΧΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΤΟΥ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ
ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΕΤΑ
ΣΚΟΠΕΛΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΖΗΣΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΣΤΑΪΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΤΑΚΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΣΤΟΪΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΤΑΛΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΑΡΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΖΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΣΙΩΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΣΕΚΟΥΤΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΤΣΩΤΣΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΣΩΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΧΑΡΑΒΙΤΣΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
ΧΑΤΖΗΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΧΑΤΖΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

5 comments :

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Δεν βαρυέστε να γράφετε τα ίδια σχόλια σε όλα τα μπλόκ; Να θεωρήσω πως οι ύβρεις και η εμπάθεια είναι σχόλια ανθρώπων με κριτική άποψη;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΩ!Η ΒΡΩΜΑ,Η ΔΥΣΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΓΗΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

VA12 είπε...

NTOΡΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗ ΨΑΛΙΔΙ ΚΑΙ ΦΤΥΑΡΙ....ΑΡΚΕΤΑ ANEXΟΜΑΣΤΕ ΔΕΚΑ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΥΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΜΕ ΤΙΣ...ΖΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑΚΕΤΑΚΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Τα κριτήρια επιλογής αυτού που θα ψηφίσω είναι δύο: 1) Να μην έχει ΚΛΕΨΕΙ. 2) Να μην έχει εξασφαλίσει μισθό 5.000 € από το δημόσιο σε γκόμενά του.

Ανώνυμος είπε...

11.33 καλα ο βοσκόπουλος όχι σε γκόμενες έχει δώσει αλλα δεν έχει αφήσει κανέναν που να μην λαδώνει τις τελευταίες ημέρες για να ξαναγίνει για πολλοστή φορά δήμαρχος....μέχρι και στον πολιτιστικό κορυφής τρίβουνου που ζούν μόνο αρκούδες έχει λαδώσει λερώσει...καλά κοιμάστε όρθιοι...εργολαβία του το λάδωμα..τελευταία έχει πάρε δώσε ακόμη με την μεγάλη γκόμενα ...τον Μπόμπολα της Μικρής Δεη ...καλά μιλάμε κοιμάστε όρθιοι στην Φλώρινα

Δημοσίευση σχολίου