Ο σημερινός δήμαρχος Φλώρινας δια της «τσούσκας» είπε μισές αλήθειες. Και το πόσο απέχουν οι μισές αλήθειες από τα ψέματα, ας το κρίνει ο κάθε ένας.

 Αλήθεια είναι ότι ο σημερινός δήμαρχος μου έκανε δικαστήριο και μου ζητούσε 50.000 €.

 Η μισή αλήθεια είναι ότι το δικαστήριο έκρινε, κατά την γνώμη μου λανθασμένα, πως δεν είναι αλήθεια αυτό που είχα πει, δηλαδή ότι η «γέφυρα» του Φαραγγίου κόστισε 94.000 €. Το δικαστήριο έκανε λάθος. Το τι λάθος έκανε, θα το πούμε στο εφετείο, γιατί η υπόθεση δεν έχει τελειώσει. Το δικαστήριο επιδίκασε στον σημερινό δήμαρχο Φλώρινας 1.500 €. Κι’ αυτό είναι σωστό.

 Η άλλη μισή αλήθεια, αυτήν που κρύβει η «τσούσκα», είναι η εξής:

Ο σημερινός δήμαρχος Φλώρινας ζητούσε 50.000 € και πήρε μόνον 1.500 €. Άρα, ποιος κέρδισε; Εγώ ή ο σημερινός δήμαρχος;

 Επίσης, ο σημερινός δήμαρχος ισχυρίστηκε ότι ήταν ψέμα αυτό που είχα πει, πάντα για την γέφυρα Φαραγγίου, ότι δηλαδή την έψαχναν οι δημοσιογράφοι και δεν την εύρισκαν. Όμως το δικαστήριο είπε, ότι έλεγα αλήθεια. Ποιος λοιπόν κέρδισε εγώ ή ο σημερινός δήμαρχος Φλώρινας;

Όλα αυτά για το Φαράγγι Φλώρινας, που ανήκει στον Δήμο Αμυνταίου. Για τον Δήμο Φλώρινας έχει να μας πει κάτι;

Ο σημερινός δήμαρχος Φλώρινας, έκανε δικαστήρια και στην Ντόρη Κουτουράτσα. Ας μας πει ο σημερινός δήμαρχος αν κέρδισε αυτά τα δικαστήρια. Ας μας πει τι λένε αποφάσεις δικαστηρίων για τον ίδιο και για την διαχείριση του δημοσίου χρήματος από πλευράς του. Ας δημοσιεύσει η «τσούσκα» τις αποφάσεις που έβγαλαν τα δικαστήρια! 

Προκαλώ, τον σημερινό δήμαρχο Φλώρινας να δώσει στην δημοσιότητα τις παραπάνω αποφάσεις, για να κρίνει ο κόσμος ποιος είναι πιο καθαρός, εγώ ή ο σημερινός δήμαρχος Φλώρινας. Διότι, δυστυχώς, έτσι όπως έχουν κάνει την Φλώρινα, το κριτήριο με το οποίο πρέπει να ψηφιστεί ο επόμενος δήμαρχος, είναι ένα. Το πόσο καθαρός είναι!

 


                                                                  Μιχάλης Τσιώκας

                                                                 τεως Αντινομάρχης

                                                     Δημοτικός Σύμβουλος Φλώρινας

26 comments :

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Βρίστε όσο θέλετε! Το ξέρω, πονάτε! Εκτονωθείτε! Έρχονται δύσκολες ημέρες για εσάς προβατάκια στο μαντρί!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη ο Μιχαλης καταδικαστηκε επειδη για την γεφυρα που δεν κατασκευαστηκε δεν ξοδευτικαν 94 χιλιαδες ευρω αλλα ξοδευτικε αλλο ποσο; Και ο βοσκοπουλος χαιρεται; Τα εχει χασει εντελως....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Άσ' τους να βρίζουν Κρουά. Τους πονάει!!!!! Τους πονάει γιατί εσύ και μόινον εσύ μίλησες και για το τι κάνει με τα λεφτά του δημοσίου ο Όφτσαρ, και για την Ζετάρα, και για τον ξάδερφο τον "μακεντόνετς".

ΠρομΥθεύς Αδέσμευτος είπε...

Είπε η "τσούσκα-τσούφκα" του βοσκού: "Οι π........ς δεν μιλάνε". Λάθος ....., μιλάνε πως δεν μιλάνε. Μίλησε η "τσούσκα-τσούφκα". Άρα, οι π...........ς μίλησαν.

Ανώνυμος είπε...

Μην υπολογίζετε την τσούφκα. Όπως όλες οι τσούφκες κάνει θόρυβο και βρωμάει, αλλά είναι ακίνδυνη. Μόνον βρωμάει και κάνει θόρυβο. Τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Κρουά, φίλος που ξέρει έλεγε σήμερα σε μια παρέα. "Μετά το Πάσχα όλοι θα του φύγουν του Βοσκόπουλου. Ήρθαν κακά μαντάτα."

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη προχώρα. Δεν είμαι πασόκος ούτε τον πάω τον Στάθη. Αλλά τον βοσκό με την Ζέτα ούτε να τους ακούω δεν θέλω. Ντροπή ότι είχαμε αυτόν νομάρχη και δήμαρχο. Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς εκεί στον κάμπο οι ντόπιοι ξέρετε πολλά για το βοσκοπουλέϊκο. Μέχρι και για την Αυστραλία ξέρετε. Όμως, ξέρετε σε ποιόν ανήκει το ξενοδοχείο (;) ή ενοικιαζόμενα δωμάτια (;) με το όνομα "Μασούλη" στο Μοναστήρι; Είναι λίγο πιο κάτω από το Ελληνικό Προξενείο. Σε ποιόν ανήκει; Με τι λεφτά έγινε; Έχει πελατεία; Όταν πάτε στο Μοναστήρι, πηγαίνετε να το δείτε.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λέει το Τσώκας. Αυτό που έχει σημασία είναι το ποιός είναι ΚΑΘΑΡΟΣ! Τα άλλα είναι λόγια λαμογιών.

Ανώνυμος είπε...

Βοσκέ ......., πες αλεύρι......! Ξέρεις ότι κάποιοι πολύ δικοί σου ρίχνουν γέφυρες προς Στάθη μεριά; Κάτι ξέρουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο βοσκός ακόμη δεν έχει κάνει παρουσίαση του κοπαδιού του, ούτε δημόσια δήλωση οτι κατεβαίνει υποψήφιος. Γιατί; Πρόβατα καταλαβαίνετε ότι ο βοσκός σας έχει για σφάξιμο;

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Δεν ξέρω τι φταίει. Η περιορισμένη αντίληψη ορισμένων; ή η ανάγκη να μας βγάλουν το άσπρο μαύρο και να βγάλουν λάδι τον Βοσκόπουλο; Φοβάμαι πως δεν σας βοηθάει το μυαλουδάκι σας και στη μία και στην άλλη περίπτωση. Συμβουλευτείτε τουλάχιστον έναν δικηγόρο από τους τόσους που πληρώνει ο Βοσκόπουλος με χρήματα του δήμου για να καταλάβετε τι συμβαίνει. Και να επανέλθετε. 'Ισως τότεδημοσιεύσω τα σχόλιά σας, Για την ώρα απορρίπτονται λογω βλακείας.

Ανώνυμος είπε...

Οσοι επικαλείστε αποφάσεις, δώστε αριθμούς αποφάσεων για να μην πλανώνται κατηγορίες. Καθαρά πράγματα, για να ξέρουμε και εμείς τα συγκεκριμένα πράγματα που επικαλείστε. Γιατί αλλιώς μας δουλεύετε ψιλό γαζί!!! Επώνυμα λοιπόν να έχεις την ευθύνη της γραφής και αριθμούς αποφάσεων για να ξέρουμε όλοι και όχι μόνο οι λίγοι που τις επικαλούνται και δεν τις βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη προχώρα. Πήρες τα σώβρακα του βοσκού. Το ότι σου επιτέθηκε δείχνει πόσο τον πόνεσε η συνεργασία με τον Κων/νίδη. Άρα, καλά έκανες και συνεργάστηκες για να φύγει η χολέρα.

Ανώνυμος είπε...

Το "Ουράνιο Τόξο" και ο ξάδελφος ο Παύλες στηρίζουν τον Βοσκόπουλο;

Ανώνυμος είπε...

Ο βοσκός και τα γελάδια του επιτέθηκαν στον Τσώκα. Γιατί; Γιατί τους πόνεσε το ότι ο Τσώκας συμμάχησε με τον Στάθη. Κατάλαβαν ότι η συμμαχία έχει σαν στόχο να καθαρίσει η Φλώρινα από βοσκούς και Ζέτες.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τι μισθλό παίρνει η Ζέτα από την ΑΝΦΛΩ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ρώτα να μάθεις εσύ που έχεις άνεργα παιδιά και σου λένε να ψηφίσεις βοσκό.

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Σας ζήτησε κανείς να ασχοληθείτε μαζί μας; Άλλωστε δεν απευθυνόμαστε σε όλους. Ειδικότερα δεν απευθυνόμαστε σε βλάκες. Υπάρχουν και μπλόκ που είναι στα μέτρα σας, όπως η τσουφκα- τσούσκα. Γι αυτό το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία. Όσο για τις επιλογές μου δεν δίνω λογαριασμό σε κανένα.

Ανώνυμος είπε...

καλα ολα οσα λετε..........
αλλα ο βοσκος δεν βαζει υποψηφιο με ''εγκεφαλικο΄΄

Ανώνυμος είπε...

στην τελευταια παραγραφο σας κ.Τσιωκα λετε οτι εισαστε πιο καθαρος απο τον κ.Βοσκοπουλο . τι εννοειτε ακριβως? δηλαδη πειτε μας παρακαλω ποσο πιο καθαρος???

Ανώνυμος είπε...

Ρωτάει ο ανώνυμος 1 Απριλίου 14 - 1:26 μ.μ., πόσο πιό καθαρός είναι ο Τσώκας από τον Βοσόπουλο. Του απαντώ. Ο Μιχάλης ο Τσώκας είναι πολύ πιό καθαρός από τον Βοσκόπουλο. Τόσο καθαρός, που κανένας δεν τον κατήγγειλε και κανένας εισαγγελέας, ούτε κανένα ΣΔΟΕ δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί του. Σου αρκεί αυτό βοσκοπουλάκι. Λαμόγιο. Αν έχεις να καταγγείλεις κάτι, κάν' το επώνυμα. Όπως επώνυμες ήταν όλες οι καταγγελίες για τον Βοσκόπουλο. Λαμόγιο.

Ανώνυμος είπε...

Προκαλώ, τον σημερινό δήμαρχο Φλώρινας να δώσει στην δημοσιότητα τις παραπάνω αποφάσεις, για να κρίνει ο κόσμος ποιος είναι πιο καθαρός

To θέμα είναι ποιός είναι πιο καθαρός από τον άλλο ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ;
Ο Τσιώκας ουσιαστικά λέει ότι είναι πιο καθαρός από το Βοσκόπουλο, γιατί δεν δηλώνει ότι είναι ΚΑΘΑΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ωραια απαντηση πολυ πιο "καθαρος" απο τον βοσκοπουλο. αρα να ψηφισουμε αυτον που ειναι πιο καθαρος απο τον βοσκοπουλο. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ

Εφημερίδα Κρουά - Κρουά είπε...

Γιατί Θεέ μου, προκαλώ την νοημοσύνη των ανοήτων; Αναρωτιέμαι συνεχώς. Ο Τσώκας εξυπνοπούλια, διαχειρίστηκε ποτέ δημόσιο χρήμα για να τεθεί θέμα καθαρότητας; Δεν μάθατε ακόμα πως η σύγκριση γίνεται σε όμοια; Αλλά που να το ξέρετε; Σας κατανοώ, χαζοπούλια

Δημοσίευση σχολίου